Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
<#eljen> Megkedveltem én is, korrekt csávó volt :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Seth
Lehet pont az lesz a fordulat, hogy nem Õ lesz a hunyó,túl egyértelmûnek tûnik :D

PSN ID.: Beegabor

skinnyman
Detto, pont ez a 2 a legnagyobb favorit nalam is, dehat egyszet mindent le kell zarni...

Regards,

én azért eléggé sajnálom. messze az egyik legjobb sorozat a breaking bad mellett.

Nekem is eszembe jutott, hogy õ lesz a gyújtogatós gyilkos. Legalábbis eléggé ijedtnek tûnt, mikor Dexter kitalálta a gyilkosság részleteit.

bazz az a gyújtogatós gyilkos ÉGÉS SZAKÉRTÕ faszi annyira átlátszó és olcsó....pffff na mindegy

skinnyman
Nem csak allitolag, teljes interju itt, ahhoz kepest hogy juniusi, eleg sok dolgot elarultak benne. A temahoz kapcsolodo resz:

Since the show has been renewed for two more seasons, is this definitely the end?
Colleton: This was definite. We wanted to end it this year, but the network convinced us that it would be best to do it in two years. In some ways, this is a two-season series-ender. We have worked that out and know where it's going to end. Next year will definitely be the last year of Dexter. Absolutely.

Are you guys ready to say goodbye to Dexter?
Colleton: From the very beginning, when I first started developing the pilot, I always knew it would be a seven-year arc for this series. I feel easily that we can be an eight-year show, but I never want it to get old and stale. I want us to go out on a high and everybody on the show is determined to keep the level of it up to the very end. It's always wise to know when it's time to leave the stage before you're asked to leave the stage.

Do you think Dexter has to die at the end?
Colleton: I would never answer that question.

Do you know what the final scene is?
Colleton: We don't know what the final scene is, but we know where it's going. We know now exactly how it's going to end and how the series will end.

Regards,

állítólag wikin ez van kiírva:

"Executive producer Sara Colleton confirmed that Season 8 will be the show's last season and they already know how the show is going to end."

Jó kis rész volt, Isaaknek akkor kalap, kár érte, szimpatikus karakter volt. De jó érzékkel írták ki, örülök, hogy nem még egy évad végi leszámolás lett a dologból. Maradt még kakaó bõven így is, egyrészt Szöszi arca a végén Dexter szép vallomásánál nem azt sugallta, hogy minden rendben, "gyere ölelj meg papamaci, akkor most éljünk boldogan amíg fel nem raksz megint egy asztalra". A Deb/Dexter szerelmi akármi egyelõre lezártnak tûnik, de azért bízom benne, hogy ezen a fronton is lesznek még események. Deb/Szöszi vonalon pedig biztosan lesz még valami, a végén se volt köztük nagy ölelkezés-puszilkodás. Plusz behoztak egy gyújtogatós szálat amivel így elsõre nem nagyon tudom mit akarnak kezdeni (kicsit olyan kalapból elõhúzottnak éreztem így 4 résszel az évad vége elõtt), de bízom az írókban.
Ki hal meg? Szöszi és Laguearta. Quinn valami csoda folytán ezt a szart is megússza, Matthews meg nem elég érdekes ahhoz, hogy az õ halála valami évad végi nagy esemény legyen.

Why so serious?

bency
Laguerta,George meghal...Hannahban már nem vagyok biztos...jah és Quinn is valószinüleg...

:) Semmi okosság :P

Calver
LaGuerta, talán Matthews is (régi kapitány), tüzeskedõ, George (Isaak gyilkosa). Hannah és Quinn marad, elõbbi terhesen, utóbbi elõtt kiderül h kicsoda is Dexter.

"The trees move. Do you not see it?"

LaGuerta,Hannah,Quinn

tippeljünk ki fog meghalni az évad végére.
sztem: Laguerta,Égés szakértõ,Hannah,Quin? Meg aki lelõtte Isaakot

Isaak karaktere így volt jó. Ha tovább élt volna és szerepelt volna, nem ugyanilyen érzésekkel lett volna iránta a nézõ. Így pont eltalálták az egészet. Ez az évad nálam viszi eddig a prímet, ez a legjobb talán az összes közül. erõsen gondolkodom a könyvek beszerzésén is Karácsonyra :)

bency
Ember ez az évad kikészit annyira fasza!

Amúgy csak én sajnáltam nagyon hogy Isaak meghalt?Nagyon megkedveltem mostanra,a stilust,a becsületet,mindent...erre igy lelövi az a fasz...

ProGabe
"de... én csak dugni akartam egy jót, nem egy hosszútávú kapcsolatot egy pszichopatával!"

Na jó, ezen felül szerintem még az is, hogy "basszus tudja az egyik nagy titkomat, a másikról még fogalma sincs".

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

én is azon gondolkodtam...
elég fura volt..
nem olyannak kellett volna lennie azután amit dex mondott neki

mi volt az a nézés Dexter csajának ott a kórházban a végén?

http://www.opensubtitles.us/hu/movie-subtitles-searcher.subtitles-download/4726447

Jim Morrison
Jóó rész volt, tényleg másmilyen évad mint a többi, most hogy rövidre zárták a fõszálat nem tudom elképzelni mi lehet a vége :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bency
Cassone feliraaat mikorra várható? lesz ma?

exTrem
Van videó esetleg valahol fent ?

GregSB
Kicsit késõn kezdtem el nézni az új évadot, mostanra zárkóztam fel, de azt kell mondjam hogy eddig az egyik legjobb.

Hány évadnál volt, hogy a 8. résznél még mindig nem lehet tudni mi lesz a vége? Nem soknál, a legtöbbnél volt egy fõgonosz, amit lehetett sejteni hogy kinyír a végén Dex, közben történtek vele más dolgok is de ritka volt hogy valami nagyon váratlan történt.

Itt most viszont totál nem lehet tudni mi lesz a vége, pedig már a 8. résznél vagyunk. Ok valószínû valahogy kinyírja majd a mafiózót, de ott van mellette LaGuerta, Hannah és Deb ügye is. Nagyon zsír!

na, már éppen el kezdtem gépelni, hogy milyen hirtelen rövidre vágtak két szálat is, aztán...hurrá :D

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Jim Morrison
:D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nee, ilyenekre van idõ... :D

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhetõ el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

14:54nél mikor Deb irodájában beszélnek akkor Deb vmi xxx filmre gyakorolt? :D
eovin
Amúgy nem tudom nektek feltûnt-e, de az Erste bankos reklámban az öreg tag, aki házasodni akar pont olyan mint az Isaak Sirko. :) Nézzétek majd meg! coool

kommersz
rameke :D:DDDD

torok?

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

"kevés" benne a vágás...majdnem epilepsziás rohamot kaptam közben...sry

http://www.youtube.com/watch?v=L89LGOcClVA
Saját dexter-es videóm, nézzétek meg, megosztani ér!http://www.youtube.com/watch?v=L89LGOcClVA
<#pias><#worship>
bency
Zseniááális!

zsinórtanga bazze:D

ProGabe
Jennifer Carpenternek adjanak már valami értelmes díjat. Nehéz lehet ezt a szerepet úgy eljátszani, hogy nem ripacskodik és szerintem õ ezt teljesen jól megoldja!

Ez az évad meg hihetetlenül jó: még csak 8 rész ment le, de annyira sûrû, hogy úgy érzem más sorozatban 3 teljes évad alatt van ennyi feszült pillanat. Ráadásul ez még mindig nem a végjáték, durva dolgok lesznek még itt!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

azt h Dexter kezdi kinõni a pólóit

cassoneitaly
Dexter 7x08 (hdtv-afg, hdtv-asap, 720p-immerse) magyar felirata elkészült:

LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

davidka003
Itt mit kell látni?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

skinnyman
Ja erre felfigyeltem en is, vissza is tekertem anno a jelenetet :)

Regards,

bency
LOL<#banplz>

Felirat mikor várható?:(

skinnyman
Eleg erdekes iranyokba megy a dolog, mindig tudnak meglepetest okozni.

Regards,

Nagyon jó rész, tele jó párbeszédekkel. Dexter - Deb, Dexter - Isaak... Elõször nem tetszett hogy belevonták ezt a maffiás dolgot, de a végén nagyon jól sült el. Best évad eddig.

böröczk
SPOILER

Nos a szinten zsenialis Isaak-Dexter parbeszed utan nekem van egy tippem, hogy irodik ki Hannah a sorozatbol :D

Kumiho #2179

Deb-Dexter FTW, tulajdonképpen már a 6. évadban is az õ jeleneteik voltak a legjobbak, ezt most még fokozták. Az utolsó párbeszéd meg már kellett, végre mindegyikük kitálalt a másiknak mindenrõl. "You are a serial killer and I am more fucked up than you are." Ebben azért van valami. Kíváncsi leszek hogyan fognak ebbõl a katyvaszból kikeveredni a végére. Így vagy úgy, de amíg valaki kinyírja a végén a szöszit addig elégedett leszek.
Szegény Laguertának viszont szerintem reszeltek, túl sokat tud már ahhoz, hogy túlélje az évadot. A kérdés csupán az ki fogja elintézni. Jelentkezõ van bõven.

Why so serious?

böröczk
Mennyire zseniálisak voltak megint a Debra-Dexter párbeszédek. <#wow1>

Kumiho #2179

skinnyman