5447
DexterBanner.jpg
  • ProGabe #4765
    "a kábel is kereskedelmi adó ha jól gondolom"

A kábelért fizetni kell, nincsenek reklámok, lsd. HBO. Ott van csöcs, káromkodás és színvonal! :)
  • MrAndree
    Ja elhülyültem teljesen, ezért nem is írok eszeveszett marhaságokat mindenféle sorozatok fórumaiba...
  • Susarc
    ha pedig nem vetted észre akkor nálad már hatott.....
  • Susarc
    nem véletlen kereskedelmi vs kereskedelmi? a kábel is kereskedelmi adó ha jól gondolom:P tehát a hasonlitásnak van alapja:P:)
  • Susarc
    ezt igen rosszul látod....itt egy random nap a két főbűnöstől

• ProGabe #4760
    Azt azért vágod, hogy egy szappant hasonítasz egy sorozathoz (tv show-hoz)? Sőt, kábeles sorozathoz, amiknek a színvonala veri a nagy adókét is.

USA-ban is vannak BK színvonalú hányadékok. Nálunk meg az HBO próbálkozik sorozatokkal, én ugyan még nem láttam egyiket sem, de a kritikák általában pozitívak.

A népbutításban viszont egyetértek! Szépen lassan hülyítik a népet. Tipikusan a béka és a forró víz esete.
  • MrAndree
    Ez meg sznobizmus de nem baj.
  • Frosty01
    de.
  • MrAndree
    Ezt a népbutítás baromságot hagyjuk már könyörgöm. Senki nem lesz hülyébb mert nézi midnennap a barátokköztöt, és senki nem intelligensebb mert 24/7 discovery channelt néz.
  • Susarc
    sacc/kb 15-20 éve megy ez a durva népbutitás! Én nem vagyok túl öreg /77-es/ ,de én még David Attanborough sorozatokat láthattam a TB-ben nem ilyen agyolvasztást!
  • Frosty01
    hát ezzel sajna teljesmértékben egyetértek :D

van 1-2 egész jónak tűnő magyar film, de a visszaadott élmény nem az igazi... ezekről a "sorozatokról" nem is beszélve. valami röhej :D és kajálja a nép! ez a legrosszabb
  • Susarc
    Dráma,feszültség,mesteri szinészjáték,perfekt aláfestő zene stb.stb.

első találat a BK-ra

• Susarc
    ide még beirom,mert Dexter a másik nagy kedvenc! a BB-s példa erre a sorozatra is ráillik!:P:)

most ,hogy kivégeztem ezt a sorozatot ami valóban csillagos 5-ös egy mestermunka elgondolkozom újfennt,hogy a kis hazánk MIFASZT/sry/ akar ezzekel a Barátok közt meg az a kórházos szarral?!?! hogy a rákba van erre igény? miért nem küldik a producerek az anyjukba ezeknek a forgatókönyviróit és az úgynevezett "szinészek" miért nem mennek el egy mekibe pultosnak inkább?? szégyen és gyalázat! ,de a hazai filmgyártók is max hólapátolásra lennének jó ha pl. a BB hez kéne hasonlitani a munkásságukat!
    A történet a kivitelezés a szinészek minden mestermunka!

Néha beleszoktam nézni 1-2 perc elejéig a Bk vagy a kórházas szarba és oltári nevetséges,hogy általános iskola 5. osztály irodalom óra felolvasás szintjét produkálják a tökre hiteltelen "szinészek" akik úgy elvannak szállva maguktól,mert ezekben a hulladékokban játszanak,hogy namég!
  • bency
    Köszi,megvan mit nézek este :D
  • stargatelost
    Most néztem meg a Mr. Brooks című filmet, gondoltam ajánlom, ha valaki még nem látta, nagyon sok hasonlóság van a Dexterrel, még azon kívül is, hogy itt is egy sorozatgyilkos a főszereplő, sőt, a Dark Passenger itt emberi alakban jelenik meg :D Nem rossz film :)
  • ForzaInter
    már én is korábban..
  • bency
    +1
  • Dean Winchester
    megkértem a modikat,hogy tegyék be bannernak!
  • elitehun
    Ja, hogy a képet nem mutatja...
    És már meg sincs -.-
  • elitehun
    Ez nagyon rossz! :DDD
  • Magnum PI
    Van egy olyan érzésem, hogy valaki mégsem fog nyugdíjba menni...
  • sb1
    Deb szerintem leépül agyilag, diliházba fog kikötni, ha más nem,majd a gyógyszerfüggősége miatt az elfekvőn, Dex meg tovább folytatja majd, de már nem mint éppen szerethető karakter, hanem mint sima serial killer... de ugye bármi lehet :)
  • Dean Winchester
    jó volt az évad, én azt hittem,hogy Hannah öngyilkos lesz és meghal...
    várom a következő évadot de olyan nagyon nagy kérdés nem maradt. a hulla eltűntetést könnyedén megfogják oldani szerintem
  • Calver
    ott még nyuszik voltak az írók és Lila-val nyíratták ki... ami szvsz a sorozat egyik legfosabb húzása volt, iszonyatosan lehúzta az amúgy zseniális második évadot egy ilyen pofátlanul "kényelmes" írói húzás a "nagy katarzisnál"
  • Frosty01
    szigoru értelmebe véve doakes sem számít "olyannak", inkább egy ffi laguerta, útban volt felhasználtuk és eltakarítottunk vele stílusú gyilkosságnak lehetne besorolni.

ej ej dex, hét évad alatt máris kijön rajta a szenilisség
  • böröczk
    Szerintem ezeket már nem kell spoilerbe írni :)

Egyébként nyilvánvaló elsőd konfliktus lesz a holtestek tisztázása következő évadra, és pont ezt a fejtegetni való feladatot hagyták nekünk, amin el lehet rágódni egy évig, majd az évadnyitóban megkapjuk a válaszokat, ahogy a 7. évadnál is történt. :D
  • Shiwo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ott nem az a gond, hogy most késnyom vagy lövésnyom, hanem hogyha benne maradt a golyó, arról meg lehet állapítani, hogy adott fegyverből lőtték-e ki...ha meg átment rajta, akkor meg az lehet necces, hogy mégis hova, valamint ha megvan, akkor pont oda, pont ugyanolyan szögből lőni a másikkal...

gotchaaa

megvádolja Dexet, majd rejtélyesen eltűnik... nem egy túl jó választás, mert akkor nyomozás indulna, hogy még is hol járt utoljára, és Dex eleve gyanúsítottként indulna, hisz őt akarta bemártani, lenne indítéka.. szvsz a legnagyobb hülyeség lenne szó nélkül eltüntetni...
  • gotchaaa
    mi van, ha csak simán eltüntetik a hullákat?:D
  • Calver
    átlövi Estrada fegyverével, ugyanúgy, mint a késlyukat előbbi mellkasában LaGuerta pisztolyával. mondjuk. bár már a késesnél is csöppet kilógott a lóláb...
  • Shiwo
    azt mondjuk nem tudom, hogy miképp magyarázzák ki, hogy LaGuertát megölő golyó Deb fegyveréből származik... mert rendőrgyiklosságnál nem hinném, hogy csak rálegyintenek, hogy biztos a pasi pisztolyából származik a lövedék, és leellenőriznek mindent...

jó-jó, ez csak szőrösszívüsködés, Dexnek nyilván volt rá figyelme, hogy megoldja valamiképp ezt az apróságot is :)

• Tower Guard
    Hát ezek felett elsiklott, megbocsájtotta magának! :D:D
    Most meg elkezd itt rádöbbenni, hogy na mégsem úgy van az azért ahogy a nagy könyvben megírva vagyon! :D
  • böröczk
    Látjátok, csak összekapartatok jó párat : D
  • raymondcurto
    Na meg egy csávót a pajtában,mikor elment Trinity fiához...
  • SötétBarom
    Volt valami fazon akiről azt hitte sáros, de nem.. Valami fotós..
  • ForzaInter
    meg azt a nyomozót akit quinn bérelt fel, hogy nyomozzon dexter után.
  • Seth
    Meg még egyet ,a Travis-nak segítő hülye férjet, aki még azelőtt nem tett semmi rosszat,illetve annak feleségét a mérges gázzal ,bár az nem közvetlen ő volt és még segített is vele a többieken
  • MrAndree
    Miguel tesója önvédelem volt, rátámadt a fickó, ő pedig megölte. Aztán ölt egyszer az 5. évadban is, Rita halála után, akkor egy vele kötekedő fickót ölt meg, hirtelen felindulásból. És egyszer ölt szándékosan és megtervezett módon egy embert aki nem illett bele a code-ba, egy pedofilt a 3. évadban aki Astort nézte ki magának. Ő nem volt gyilkos így szigorú értelemben nem illett bele Dexter szabálykönyvébe.
  • böröczk
    Én meg nem emlékszem már, az a baj, lehet, újra kéne nézni az elejétől.

Bele lehet kötni, de az a lényeg, hogy nem most gyilkolt code-on kívül először. -.-"
    Nyilván ez a LaGuertás extrém eset, és nem kellett volna megtörténnie, ha nem úgy hozza a szituáció, kényszerből tette, nem szenvedélyének hódolva.
  • ronihun
    +1
  • ForzaInter
    ez mehetne bannernak, kurvajó.