Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
ah, tényleg 😊 hülyevagyok... 😛

Bazinga!

Izé, Dexter már a 2. évadban áthelyezte a lerakóhelyét máshova, pont azért mert a régi helyen megtalálták a hullákat...

Why so serious?

precision
És mi van azzal amikor megtalálták azt a rengeteg zsákot amiben a feldarabolt hullák voltak? LaGuearta tudja, hogy a Bay Harbour Butcher még él, és aktívan tevékenykedik. Egy sorozatgyilkos akinek rituáléja van, aminek az is a része, hogy mindig ugyanoda pakolja le a hullákat. Persze nem biztos, hogy ez fog történni, de szerintem ez lenne a legkézenfekvõbb megoldás LaGuearta részérõl.

Bazinga!

Dex nem is különb semmivel mint azok akiket megölt. Épp ez a lényeg. Ugyanúgy kényszert érez a gyilkolásra, ugyanúgy felelõs a tetteiért, annyi a különbség, hogy õ többnyire olyanokkal végzett eddig akik megérdemelték (erre van a Code). De õ ölte meg õket, nem valami nem létezõ "Sötét Utas", az csak azért volt, hogy valamire ráfoghassa miért teszi amit tesz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szöszi meg szerintem pontosan értette, hogy értette Dexter a "gone for good" beszólás. Ismeri a saját apját, tudja, hogy az nem adná csak úgy fel mert Dex kicsit megfenyegette. Ha valami miatt egymás ellen fordulnak akkor az inkább amiatt lesz, hogy Debra kezd túl sokat megtudni Szöszirõl, neki meg ez annyira nem fekszik majd.

Why so serious?

skinnyman
Nem hiszem hogy barmit talalnanak, joideje jo helyre dobalja a hullakat hogy az aramlat elvigye oket. Ami pedig Hannah-t illeti: ebben nem voltam teljesen biztos de szerintem siman lehet hogy fogta hogy mi tortent az apjaval amikor Dexter mondta neki hogy gone for good.

Regards,

Hannah már tudja, legalábbis nekem ez jött le, máshogy nem igazán tudták volna megbeszélni a dolgot. 😄

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhetõ el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

precision
nekem nem nagyon tetszett ez a rész

Dex jellemváltozása nemgyerebe :| kezd átmenni sima sorozatgyilkosba... a végén nem lesz különb azoktól akiket a "Code" alapján meg kéne ölnie
ugyanazt csinálják a készítõk itt is mint a Breaking Bad -ben... pengeélen táncoltatják a szereplõ megítélést a jó és a rossz között (mármint a nézõ részérõl)
ha jól emlékszem ez már a 3. olyan ember akit nem kellett volna megölnie
amúgy meg elmondom, hogyan fog teljesen lebukni Dexter Laguertáék elõtt... visszamennek majd búvárokkal a Bay Harbour Butcher "temetkezési helyére" és megtalálják majd Hannah faterját plasztikba csomagolva, és ugye már kiderült hogy Dex Hannahval kavar, összerakják majd a képet... Hannah is megtudja, hogy megölte a faterját, jöhet majd a szappanoperás "you killed my father" párbeszéd sorozat 😊 az is lehet, hogy bosszúból majd ki akarja nyírni Dextert és õ lesz a végsõ "fõellenség"... mert ezt a tüzes fazont is 1,5 rész alatt elintézték...

Bazinga!

böröczk
Tuti lezárják azt a szálat, ne aggódj! 😄

Én csak azt sajnálom, hogy már csak két rész maradt.

Kumiho #2179

bency
Hát én már a Chuckban beleszerettem.....nagyon örültem mikor megtudtam h ebben is benne lesz,és annak fõleg h elég jó szerepet kapott,szerethetõ karakter és elég sokat is van.

De mostantól LaGuertanak el van ásva a jövõje...megfog halni,attól félek h félbehagyják a Laguerta szálat és átfog folyni a másik évadra ...és szarul lesz vége ennek.Viszont ami szar kicsit h a Koshka szál egy az egybe egyszerüen el lett varva....Isaaket lelövik mint egy darab szar pont mire szeretik az emberek már mert nem egy állat....és akkor most Novikovot vagy hogy fogja Quinn is lelövi....hát nem tudom.

:) Semmi okosság :P

ja akkor kb. részenként 1 gyilkolás most meg "semmi" közben az évad meg a legjobb ettõl függetlenül.
legjobb nõi mellékszereplõ ez az Yvonne! Jól is játssza a karaktert mellette még kurva jól is néz ki 😄
bency
A legjobb évad már szerintem is! Imádom Yvonnet...és nekem külön tetszik h Dexter már nem öl olyan sokat mint elõzõ évadokban!

bency
Köszi 😄

bency
Feliratooot aki tud bármilyen magyart linkelje léégyszi 😄

PJack
AHS +1!

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Calver
na ez után mondja azt valaki, h Yvonne Strahovski nem kibaszottul jó színésznõ.

"The trees move. Do you not see it?"

<#banplz>
A legjobb, mikor tükrözik. 😄

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhetõ el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

AS😄:ASD

Frosty01
én is így voltam vele. aztán pár napja beadtam a derekam mert kifogytam a nézhetõ anyagból, és a farmos f@sság után egész jó lett!

practitioner of the forbidden arts of death

Tikal
Bealudtam rajta... Farmos vonal utan feladtam a nezeset..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Látom a nagy többségnek tetszik az évad. Nem vagyok meglepve mert nekem is tetszik mint állat. Bevallom -a sorozat elsõ 5 évadához képest- az elõzõ évad közel katasztrófája után nagyon féltem a folytatástól. Hát nagyon nem kellett volna. A kisebb bakik ellenére egyszerûen fantasztikus. És tényleg, ahogy elõbb meg is jegyeztétek halvány gõzöm sincsen mi fog ezután történni. Csak találgatni tudok...és várni a következõ részekre. 😊

bency
Walking Dead szintén!
Amúgy én elkedtem nézni egy sorozatot,a Suits ot,nem tudom ki ismeri,de kibaszot jó,magába szippantja az embert és darálja a részeket,sajnos csak a 2ik évadnál tart.

jaja fav nálam is

stargatelost
Meg a Walking Dead és az American Horror Story!

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ProGabe
Szerintem jelenleg a Sons of Anarchy odabasz mindennek!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tikal
the killing az egyik legjobb sorozat, jól mondod 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Calver
elsõ évad tele volt ilyen jelenetekkel, jaja <#bohoc>

"The trees move. Do you not see it?"

precision
persze, nem jöhet be mindenkinek 😊 nincs is ezzel semmi baj
sorozatjunkien is agyon van dicsérve amúgy (persze ezt nem meggyõzés miatt írom, csak úgy 😊)

Bazinga!

bency
Annyit olvastam inkább tõled errõl a killingrõl hogy a múltkor 2 hete kb elkezdtem nézni,és nem blamálom le,pusztán saját vélemény,de engem nem fogott meg,van egy olyan hangulata ami nem tetszik,túl van húzva szerintem😛 De biztos van akinek tetszik! 😄 Mint neked pl 😊

precision
nekem a Breaking Bad és a The Killing a kedvenceim
de a Dexter is ott van a favoritok között persze

Bazinga!

precision
ha jól rémlik az elsõ évadokban még LaGuearta nagyon meg akarta magát dugatni Dexterrel 😊

Bazinga!

nem vagyok nagyon benne a sorozatokban 4-5-öt nézek,DE ez messze a legjobb amit valaha láttam....gondolom sokan vannak ezzel igy!

Mindenki azt írja, hogy Laguerta meghal az évad végén, szerintem meg nem, valami drámai vége lesz az évadnak, olyasmi, mint az elõzõnek, ha meg is hal az csak a következõ évadban lesz.

ForzaInter
http://www.sorozatjunkie.hu/2012/10/02/hirkedd-231/

A Dexter készítõje elmondta, hogy addig fog menni a sorozat, amíg a Showtime akarja. Bár a 8. évad lehet, hogy az utolsó lesz, ha van igény rá, õk folytatják. (Fõleg, hogy a 7×01 újabb rekordnézettséget hozott.)

Yo, Bitch!

skinnyman
linkt

Regards,

ForzaInter
azóta már volt nyilatkozat, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a 8. évaddal véget ér.

Yo, Bitch!

jaj már ne akadjatok fennt ezen😛 emlékeztek arra a részre mikor Dex bekattant? és elment Miamiból és útközben megölt egy fazont egy kajádánál vagy benzinkútnál? már nem is tudom csak úgy,mert felbosszantotta? akkor sem néztük,hogy jaj most abból biztos nyomozás lesz és majd megtalálják Dexet meg hasonlók😛 néha van ilyen is,hogy senki nem lát semmit.....

Seth
Meg úgy tudom minden lõtéren elõírás a kamera, a "balesetek" bizonyítása végett 😊, az engedélyek bemutatásáról nem is beszélve, amiket biztos feljegyeznek.

PSN ID.: Beegabor

SötétBarom
Az nekem is kicsit erõs volt...

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Simán bemehetett álnéven.

Why so serious?

Bár én sose voltam lõtéren, de ott nem írják fel név alapján, hogy kik mentek be, vagy hogy mûködik ez? 😄
Senki nem fogja utána elkérni a listát, hogy kik jártak ott aznap amikor észreveszik a fickót? Kicsit abszurdnak tûnt nekem, hogy utána csak úgy elsétál onnan...

Count Adyn
Meghallgatnám bemernék e vállalni ezt a verziót magyar szinkronban 😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

-Töröld a 24 órás megfigyelését.
-Majd,ha a pina kelepel!
<#eljen><#taps>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

cassoneitaly
Dexter 7x09 (hdtv-afg, hdtv-asap, 720p-immerse) magyar felirata elkészült:

LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Még azt is el tudom képzelni, hogy LaGuerta, Debra által lesz kinyírva majd. Mert csak így tudja megvédeni Dextert.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

És épp ezért fog az évad végén felkerülni egy asztalra. Remélhetõleg.

Why so serious?

basszus mondassz valamit! épp azért nézett akkor olyan bután,mert látta Dexternek kezdenek igazi érzései lenni és már nemcsak egy hidegvérû "õrült" gyilkos....😛

böröczk
Mondjuk a filozofálgatásokat szerintem nem kell spoilerbe tenni, hiszen az nem történ meg, csak egyéni gondolatok. 😊
Egyébként egyértelmûen ez a két karakter esélyes az évad végi elhalálozásra, Hannah és LaGuerta. Mondjuk Miszter Kalácsképû bártulajdonost is ide venném még.
Lehet, hogy Dexterben valamiféle folyamatot beindított, az elsõ olyan nõnemû lény, aki iránt érezhet is akár valamit.
Azért ha megnézzük, nem került közelebbi viszonyba túl sok nõvel élete során (szellemi, lelki), a nõvérét leszámítva.
Én Ritát nem sorolnám bele, fõleg nem Lilát vagy Lument. De még ha bele sorolnám, akkor sem nagy létszám. 😄
Hannah pszichopata létére ugyebár azt szereti, ha választottja gyilkos hajlamokkal rendelkezik, nem magába az emberbe zúg bele, hanem abba, amit csinál, ezért rettenthették vissza Dexter "érzelmei", legalábbis én is hasonlót véltem felfedezni az arcán.

Kumiho #2179

Isaak az egyik bestof karakter! kár,hogy kilõtték:S😞

böröczk
Szintén.

Annyira borzalmas ez az egy hét várakozás, addig tudnám egyhuzamban nézni, amíg ki nem folyik a szemem.

Kumiho #2179