Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Bazinga!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Why so serious?
Regards,
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhetõ el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
ugyanazt csinálják a készítõk itt is mint a Breaking Bad -ben... pengeélen táncoltatják a szereplõ megítélést a jó és a rossz között (mármint a nézõ részérõl)
ha jól emlékszem ez már a 3. olyan ember akit nem kellett volna megölnie
amúgy meg elmondom, hogyan fog teljesen lebukni Dexter Laguertáék elõtt... visszamennek majd búvárokkal a Bay Harbour Butcher "temetkezési helyére" és megtalálják majd Hannah faterját plasztikba csomagolva, és ugye már kiderült hogy Dex Hannahval kavar, összerakják majd a képet... Hannah is megtudja, hogy megölte a faterját, jöhet majd a szappanoperás "you killed my father" párbeszéd sorozat 😊 az is lehet, hogy bosszúból majd ki akarja nyírni Dextert és õ lesz a végsõ "fõellenség"... mert ezt a tüzes fazont is 1,5 rész alatt elintézték...
Bazinga!
Én csak azt sajnálom, hogy már csak két rész maradt.
Kumiho #2179
:) Semmi okosság :P
legjobb nõi mellékszereplõ ez az Yvonne! Jól is játssza a karaktert mellette még kurva jól is néz ki 😄
"The trees move. Do you not see it?"
A legjobb, mikor tükrözik. 😄
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhetõ el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
practitioner of the forbidden arts of death
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amúgy én elkedtem nézni egy sorozatot,a Suits ot,nem tudom ki ismeri,de kibaszot jó,magába szippantja az embert és darálja a részeket,sajnos csak a 2ik évadnál tart.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"The trees move. Do you not see it?"
sorozatjunkien is agyon van dicsérve amúgy (persze ezt nem meggyõzés miatt írom, csak úgy 😊)
Bazinga!
de a Dexter is ott van a favoritok között persze
Bazinga!
Bazinga!
A Dexter készítõje elmondta, hogy addig fog menni a sorozat, amíg a Showtime akarja. Bár a 8. évad lehet, hogy az utolsó lesz, ha van igény rá, õk folytatják. (Fõleg, hogy a 7×01 újabb rekordnézettséget hozott.)
Yo, Bitch!
PSN ID.: Beegabor
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Why so serious?
Senki nem fogja utána elkérni a listát, hogy kik jártak ott aznap amikor észreveszik a fickót? Kicsit abszurdnak tûnt nekem, hogy utána csak úgy elsétál onnan...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
-Majd,ha a pina kelepel!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Why so serious?
Egyébként egyértelmûen ez a két karakter esélyes az évad végi elhalálozásra, Hannah és LaGuerta. Mondjuk Miszter Kalácsképû bártulajdonost is ide venném még.
Lehet, hogy Dexterben valamiféle folyamatot beindított, az elsõ olyan nõnemû lény, aki iránt érezhet is akár valamit.
Azért ha megnézzük, nem került közelebbi viszonyba túl sok nõvel élete során (szellemi, lelki), a nõvérét leszámítva.
Én Ritát nem sorolnám bele, fõleg nem Lilát vagy Lument. De még ha bele sorolnám, akkor sem nagy létszám. 😄
Hannah pszichopata létére ugyebár azt szereti, ha választottja gyilkos hajlamokkal rendelkezik, nem magába az emberbe zúg bele, hanem abba, amit csinál, ezért rettenthették vissza Dexter "érzelmei", legalábbis én is hasonlót véltem felfedezni az arcán.
Kumiho #2179