Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ami nem igazán tetszett, hogy Estradát kiengedik, Dexter épp megtudta hogy Lauerta azt hiszi hogy õ a mészáros és fel se merült benne hogy így akarják csõbe húzni.
Why so serious?
Nem tudom, szerintem pont ez lett volna okos húzás Hannah-tól, hogy más módszert alkalmaz. Azt pedig miért gondolta volna, hogy nem hal bele egy autóbalesetbe?
Más, lehet, hogy Debra kijelentette, hogy bármit megtesz, hogy megvédje Dextert, de volt egy Arlene-Hannah párbeszéd is, ahol szintén hasonlóról folyt a csevej.
Akármelyik is, Hannah jó helyen van, egyelõre. : D
Kumiho #2179
Több okból is. Egyrészt Szöszi még tényleg sose hibázott (mivel tényleg egy eszes pszichopata), akit meg akart ölni az halott, másodszor Deb mostanában nem épp a legstabilabb idegileg (jó okkal persze), harmadrészt meg mondta is, hogy bármire hajlandó azért, hogy Dextert megvédje. És ez is egy módszer, Szöszi pedig meg is érdemli a börtönt vagy Dexter kését. Szóval most szerintem is beleférne Debnél egy ilyen húzás. Ettõl függetlenül persze nem valószínû, hogy õ volt de azért teljesen nem merném kizárni.
Why so serious?
elõzõ rész spoiler:
Srácok, hogy fordulhatott meg amúgy a fejetekben, hogy Debra volt? 7 évad óta azért már eléggé ki lehetett ismerni, hogy nem az a jellem.
Hannah viszont egy kiszámíthatatlan, eszes pszichopata, és csak ebben az évadban "ismertük" meg.
Kumiho #2179
Meg nyissunk külön topikot a rész végi elõzetesnek nem? Pff..
Bocs a többiektõl, de ez nagyon gáz hsz volt, kihozott picit a sodromból.
A mostani rész miatt nyitogatom a spoilereket,hogy a saját meg a topiklátogatók elméleteit összevessem erre a sok nemnormális még az elõzetest is lespoilerezi annélkül,hogy külön megjelölné? a 90% azonnal kinyomja a lejátszót ha vége és még véletlen sem néz bele ti meg hülyegyerek módjára kitárgyaljátok!
sry,de mérges lettem!
Pain is inevitable. Suffering is optional.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhetõ el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Why so serious?
LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"The trees move. Do you not see it?"
Meg az hogy Dex-et letartoztatják...akkor mi lesz a következõ évadban?
Na majd kiderül,egy ilyen jó évadhoz,remélem jó finálét is kapunk.
max megjelenik neki mint ahogy az apja is..
"hopp, azt hiszem a barátnõm megmérgezte a tesómat, a bizonyíték is ezt mutatja, de nem végiggondolom, esetleg beszélek vele vagy valami ilyen apróság, még ha a viselkedése baromira nem erre utal, helyette instant bemártom, hiába megy teljesen szembe a nagy általánosságban erõsen megfontolt jellememmel!"
annyira tipikus, szappanoperás drámai húzás, egyszerûen fáj ilyet látni ebben a sorozatban.
utoljára második évad végén húztak valami hasonlóan kényelmes megoldást, azt is gecimód utáltam, kibaszottul szánalmas volt, most is ugyanez megy... nagyon nagyot kell ezután lépni a fináléval, mert ez eddig a pontig egy kurvajó évad volt, de ez most gáz. nagyon.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Why so serious?
viszont, ha megnézted az elõzetest, semmi okod Debrára gyanakodni.
Kumiho #2179
Laguertás rész meg nagyon nagy volt.
az elõzetest meg sajnos megnéztem..
Kumiho #2179
Valamint pont elõtte mutatták azt a jelenetet, amikor beszélgetett a szemtanú barátnõjével arról, hogy semmiképp sem fogja hagyni, hogy börtönbe kerüljön. Annyira egyértelmû szerintem, nincs ezen mit tanakodni. :D
Bár ahogy említette a végén Dexnek, valóban jobb lett volna, ha inkább kinyírja. :D
Más baki, ami nekem szúrt szemet:
Kumiho #2179

everything's better with music
Regards,
nagyon durva lesz az utolsó évad ha így megy tovább a történet ;)
amúgy ha jót akartok magatoknak ne nézzétek meg a rész végén lévõ elõzetest...
Bazinga!
http://bookline.hu/search/search.action?inner=true&searchfield=Dexter&tab=bookline.hu%2Fbook&searchInAntique=true&__checkbox_searchInAntique=true&__checkbox_oneDaySearch=true
hol lehet a legolcsóbban megrendelni a könyveket (lehetõleg magyarul, de az angoltól sem riadok vissza) ? karácsonyra lehet meglepném magamat az összes Dexter könyvvel, de nem tudom hogy honnan rendeljem...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
nehéz lesz de én szerintem most akkor várok két hetet és egyben nézek meg két részt ...
tavaly sikerült 3at összevárnom és egy dexter estet tartani xD
nekem az se tetszett, (bár érthetõ), hogy a fantomot elengedte hiszen már õ is hallhatta és láthatta dextert ! pl. összetalálkoznak és meghallja dex hangját akkor egybõl rájön, hogy õ volt az aki kést lebegtetett felette...
túl sokan tudják már,hogy dexter ki is valójában, sõt szinte már mindenki tudja :D
Why so serious?
jó lenne ha az utolsó két részt egyben adnák le de sajnos nem így lesz :(
annyit mondjatok már meg,hogy most lesz szünet vagy két hétig kapunk dextert és kész?
az eddigi legjobb évad, brutál jó, nem találom a szavakat
LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!:D