Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Debra is változhat, nem? Változott is, hiszen megtudta hogy a tesókája egy sorozatgyilkos!! aztán bevallotta dexnek hogy szerelmes belé, stb. szerintem simán lehetséges hogy magát ütötte ki

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

igen ezt én is furcsálom nekem egyértelmû volt hogy Laguerta keze van a szabadlábra helyezés mögött...

Nem hiszem hogy Debra beült volna a volán mögé ha begyógyszerezi magát, simán ott is maradhatott volna.

Ami nem igazán tetszett, hogy Estradát kiengedik, Dexter épp megtudta hogy Lauerta azt hiszi hogy õ a mészáros és fel se merült benne hogy így akarják csõbe húzni.
A túlvilágon azért jobb helyen lenne :) Jövõ héten úgyis kiderül mi történt pontosan.

Why so serious?

böröczk
spoiler

Nem tudom, szerintem pont ez lett volna okos húzás Hannah-tól, hogy más módszert alkalmaz. Azt pedig miért gondolta volna, hogy nem hal bele egy autóbalesetbe?

Más, lehet, hogy Debra kijelentette, hogy bármit megtesz, hogy megvédje Dextert, de volt egy Arlene-Hannah párbeszéd is, ahol szintén hasonlóról folyt a csevej.

Akármelyik is, Hannah jó helyen van, egyelõre. : D

Kumiho #2179

SPOILER

Több okból is. Egyrészt Szöszi még tényleg sose hibázott (mivel tényleg egy eszes pszichopata), akit meg akart ölni az halott, másodszor Deb mostanában nem épp a legstabilabb idegileg (jó okkal persze), harmadrészt meg mondta is, hogy bármire hajlandó azért, hogy Dextert megvédje. És ez is egy módszer, Szöszi pedig meg is érdemli a börtönt vagy Dexter kését. Szóval most szerintem is beleférne Debnél egy ilyen húzás. Ettõl függetlenül persze nem valószínû, hogy õ volt de azért teljesen nem merném kizárni.

Why so serious?

böröczk
Igaza van, csak nem mindegy, hogy írja le, gondolom, azért kapta fel a vizet. :P

elõzõ rész spoiler:

Srácok, hogy fordulhatott meg amúgy a fejetekben, hogy Debra volt? 7 évad óta azért már eléggé ki lehetett ismerni, hogy nem az a jellem.
Hannah viszont egy kiszámíthatatlan, eszes pszichopata, és csak ebben az évadban "ismertük" meg.

Kumiho #2179

skinnyman
+1, promo-t tenyleg ne spoilerezzunk a kurvaeletbe mar.

Regards,

Huni92
szerintem meg igaza van. nem kellene óriási erõfeszítés ahhoz, hogy a spoiler tag elé odaírja az ember, hogy promó, elõzetes, akármi.

Csibe001
Szedd már össze magad, vesd össze az elméleteidet ha már lement az évad..persze majd spoilerception lesz nem? Spoiler tag a spoiler tag-ben.. O_o
Meg nyissunk külön topikot a rész végi elõzetesnek nem? Pff..

Bocs a többiektõl, de ez nagyon gáz hsz volt, kihozott picit a sodromból.

a KIBASZOTT ELÕZETEST NE SPOILEREZZÉTEK MÁR LE!!!!!!!!!!!!!!!!!

A mostani rész miatt nyitogatom a spoilereket,hogy a saját meg a topiklátogatók elméleteit összevessem erre a sok nemnormális még az elõzetest is lespoilerezi annélkül,hogy külön megjelölné? a 90% azonnal kinyomja a lejátszót ha vége és még véletlen sem néz bele ti meg hülyegyerek módjára kitárgyaljátok!

sry,de mérges lettem!

SOKKOT KAPTAM ETTÕL A RÉSZTÕL B+!:D

+1
PJack
arra gondolt bárki is, hogy esetleg Arlene volt a tettes? :D

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Én is erre gondoltam, hogy Deb csinálta szándékosan ezt a balesetes dolgot, de sajnos megnéztem az elõzetest, amibõl viszont már arra következtettem, hogy mégse, mert elég pszichopata kirohanása van a szöszinek benne. :D

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhetõ el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Doakes szimpla hallucináció lesz, mint tavaly Rudy/Brian volt.

Why so serious?

cassoneitaly
Dexter 7x11 (hdtv-afg, hdtv-evolve, 720p-evolve) magyar felirata elkészült:

LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Shiwo
sztem is, Doakes vagy flashback, vagy kiderül, hogy hátrahagyott egy videókazit, amin a gyanúját elmondja..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Calver
Doakes max flashback lesz, letartóztatás meg szvsz max Hannah szöktetése miatt, nem BHB szálon - sztori akár így is folytatódhat, idõugrással mondjuk

"The trees move. Do you not see it?"

Hát nem tudom...megnéztem az elõzetest én is,hát remélem h azok csak képzelgések,mert az hogy Doakes feltûnik,az már elég nagy hülyeség lenne.
Meg az hogy Dex-et letartoztatják...akkor mi lesz a következõ évadban?
Na majd kiderül,egy ilyen jó évadhoz,remélem jó finálét is kapunk.
Felirat van az új részhez?
tuti h nem él...az nagyon nagy hüleség lenne..
max megjelenik neki mint ahogy az apja is..

nagyon egyszerû és kiszámítható lenne ha valóban Hannah tette volna, azért ennyire nem idióták szerintem, és ahogy õ mondta is " még soha nem hibáztam". a másik érdekes dolog, amire kiváncsi leszek http://www.imdb.com/title/tt2235994/ az utolsó rész szereplõ listája.. na ki tûnik fel? :D szöprájz madafaka :D mindenesetre elég idióta húzás lenne
Calver
másnak nem csípte a szemét, h megint milyen elbaszottul kényelmes megoldást választottak az írók?
"hopp, azt hiszem a barátnõm megmérgezte a tesómat, a bizonyíték is ezt mutatja, de nem végiggondolom, esetleg beszélek vele vagy valami ilyen apróság, még ha a viselkedése baromira nem erre utal, helyette instant bemártom, hiába megy teljesen szembe a nagy általánosságban erõsen megfontolt jellememmel!"
annyira tipikus, szappanoperás drámai húzás, egyszerûen fáj ilyet látni ebben a sorozatban.
utoljára második évad végén húztak valami hasonlóan kényelmes megoldást, azt is gecimód utáltam, kibaszottul szánalmas volt, most is ugyanez megy... nagyon nagyot kell ezután lépni a fináléval, mert ez eddig a pontig egy kurvajó évad volt, de ez most gáz. nagyon.

Shiwo
nem az elsõ eset lenne a Dex történetében, hogy úgy lett összevágva az elõzetes, hogy nem is az történik, mint amit az alapján várna az ember

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Tuti nem lõttek el mindent. :) A rész egyébként jó volt, mondjuk kicsit felvezetésnek éreztem a fináléra. Ellenben kiderült, hogy laguerta mégsem teljesen hülye.

Why so serious?

böröczk
elõzetest én is, egyébként botrány, hogy ellõnek benne minden poént.
viszont, ha megnézted az elõzetest, semmi okod Debrára gyanakodni.

Kumiho #2179

én is gyanakszom Debrára...de már nem is tudom h mit higgyek...:D
Laguertás rész meg nagyon nagy volt.
az elõzetest meg sajnos megnéztem..

böröczk
Végülis már mindegy, mert azt kapta, amit megérdemelt, lecsukták, és ott egy nagyobb probléma egyébként is: Misz LaGuerta :P

Kumiho #2179

böröczk
és szerinted mi a valószínûbb:

hogy a pszichopata, kiszámíthatatlan, mindig is a saját bõrét mentette, többszörös gyilkos Hannah próbálja meg az igazság leleplezéséhez közel járó Debrát eltenni láb alól, gyógyszer túladagolásnak álcázva a balesetét (ráadásul így Dexter még kevésbé gyanakodhat rá, hiszen õ ahogy mondta is, nem hibázik, az õ mérge mindig öl, pont ezért nem mérget használt ezúttal.
Valamint pont elõtte mutatták azt a jelenetet, amikor beszélgetett a szemtanú barátnõjével arról, hogy semmiképp sem fogja hagyni, hogy börtönbe kerüljön. Annyira egyértelmû szerintem, nincs ezen mit tanakodni. :D
Bár ahogy említette a végén Dexnek, valóban jobb lett volna, ha inkább kinyírja. :D

Más baki, ami nekem szúrt szemet:
Amikor gyilkolásra készült Dexter, nem volt ott a kocsija a közelben, és az nem szúrt szemet a rendõrségnek?

Kumiho #2179

Adaaam
07x11bõl kis filmes baki/költségcsökkentés :)
Debra 3-as bmw-je amit összetör eggyel régebbi szériából való

everything's better with music

Calver
kicsi Dexter, nagy zseni státuszodhoz képest kibaszottul egyszerûen manipulálható vagy <#szomoru2>

skinnyman
Szerintem is siman lehetett Deb is, direkt hogy ugy nezzen ki hogy Hannah volt. Basszus, nem tudom mi lesz itt...

Regards,

precision
mind a kettõ :)

Bazinga!

spoileres vagy akkor mégjobban várjuk a következõ részt? :D
jó rész volt, amúgy tényleg :D én a laguertas részen lepõdtem meg a legjobban...

nagyon durva lesz az utolsó évad ha így megy tovább a történet ;)

precision
nem tudom miért van olyan érzésem, hogy Deb szándékosan csinálta amit csinált, õ rakta bele a tablettát az üvegbe...stb.

amúgy ha jót akartok magatoknak ne nézzétek meg a rész végén lévõ elõzetest...

Bazinga!

elég lett volna annyit mondani hogy bookline. néztem librinél és ott soknak találtam a 3ezret 1 könyvért, úgyhogy köszi a linket.

nem vagyok nagy internet mágus,de két szót írtam be a googleba: Dexter+könyv és ez lett az eredmény

http://bookline.hu/search/search.action?inner=true&searchfield=Dexter&tab=bookline.hu%2Fbook&searchInAntique=true&__checkbox_searchInAntique=true&__checkbox_oneDaySearch=true

Picit off (könyvvel kapcsolatos):

hol lehet a legolcsóbban megrendelni a könyveket (lehetõleg magyarul, de az angoltól sem riadok vissza) ? karácsonyra lehet meglepném magamat az összes Dexter könyvvel, de nem tudom hogy honnan rendeljem...

gyurma78
Pont ez történt velem is:)
stargatelost
Nekem meg eddig minden évben sikerült kibírnom az adott évad végéig, és karácsony környékén daráltam a 12 részt :D Már szinte hagyomány volt, viszont ezt az évadot muszáj volt elkezdenem hetiben, annyira érdekelt a cliff feloldása, és hogy mit hoz magával :)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

köszi!
nehéz lesz de én szerintem most akkor várok két hetet és egyben nézek meg két részt ...
tavaly sikerült 3at összevárnom és egy dexter estet tartani xD
nekem is az nem tetszik ,hogy a végén dexnek nem lesz semmi szabálya és a végén mindenkit öldösni fog :S
nekem az se tetszett, (bár érthetõ), hogy a fantomot elengedte hiszen már õ is hallhatta és láthatta dextert ! pl. összetalálkoznak és meghallja dex hangját akkor egybõl rájön, hogy õ volt az aki kést lebegtetett felette...
túl sokan tudják már,hogy dexter ki is valójában, sõt szinte már mindenki tudja :D
Nem lesz szünet, két rész lemegy aztán szeptemberig pihenõ.

Why so serious?

jó lenne ha az utolsó két részt egyben adnák le de sajnos nem így lesz :(
annyit mondjatok már meg,hogy most lesz szünet vagy két hétig kapunk dextert és kész?
az eddigi legjobb évad, brutál jó, nem találom a szavakat
cassoneitaly
Dexter 7x10 (hdtv-afg, hdtv-asap, 720p-immerse magyar felirata maraxush-nak hála elkészült:

LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Calver
The Onion <#nezze>

skinnyman

Regards,

7x10

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!:D