Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magnum PI
Van egy olyan érzésem, hogy valaki mégsem fog nyugdíjba menni...

sb1
Deb szerintem leépül agyilag, diliházba fog kikötni, ha más nem,majd a gyógyszerfüggõsége miatt az elfekvõn, Dex meg tovább folytatja majd, de már nem mint éppen szerethetõ karakter, hanem mint sima serial killer... de ugye bármi lehet :)

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

jó volt az évad, én azt hittem,hogy Hannah öngyilkos lesz és meghal...
várom a következõ évadot de olyan nagyon nagy kérdés nem maradt. a hulla eltûntetést könnyedén megfogják oldani szerintem
Calver
ott még nyuszik voltak az írók és Lila-val nyíratták ki... ami szvsz a sorozat egyik legfosabb húzása volt, iszonyatosan lehúzta az amúgy zseniális második évadot egy ilyen pofátlanul "kényelmes" írói húzás a "nagy katarzisnál" <#rolleyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Frosty01
szigoru értelmebe véve doakes sem számít "olyannak", inkább egy ffi laguerta, útban volt felhasználtuk és eltakarítottunk vele stílusú gyilkosságnak lehetne besorolni.

ej ej dex, hét évad alatt máris kijön rajta a szenilisség <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

böröczk
Szerintem ezeket már nem kell spoilerbe írni :)

Egyébként nyilvánvaló elsõd konfliktus lesz a holtestek tisztázása következõ évadra, és pont ezt a fejtegetni való feladatot hagyták nekünk, amin el lehet rágódni egy évig, majd az évadnyitóban megkapjuk a válaszokat, ahogy a 7. évadnál is történt. :D

Kumiho #2179

Shiwo
ott nem az a gond, hogy most késnyom vagy lövésnyom, hanem hogyha benne maradt a golyó, arról meg lehet állapítani, hogy adott fegyverbõl lõtték-e ki...ha meg átment rajta, akkor meg az lehet necces, hogy mégis hova, valamint ha megvan, akkor pont oda, pont ugyanolyan szögbõl lõni a másikkal...

gotchaaa

megvádolja Dexet, majd rejtélyesen eltûnik... nem egy túl jó választás, mert akkor nyomozás indulna, hogy még is hol járt utoljára, és Dex eleve gyanúsítottként indulna, hisz õt akarta bemártani, lenne indítéka.. szvsz a legnagyobb hülyeség lenne szó nélkül eltüntetni...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

mi van, ha csak simán eltüntetik a hullákat?:D

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Calver
átlövi Estrada fegyverével, ugyanúgy, mint a késlyukat elõbbi mellkasában LaGuerta pisztolyával. mondjuk. bár már a késesnél is csöppet kilógott a lóláb...

"The trees move. Do you not see it?"

Shiwo
azt mondjuk nem tudom, hogy miképp magyarázzák ki, hogy LaGuertát megölõ golyó Deb fegyverébõl származik... mert rendõrgyiklosságnál nem hinném, hogy csak rálegyintenek, hogy biztos a pasi pisztolyából származik a lövedék, és leellenõriznek mindent...

jó-jó, ez csak szõrösszívüsködés, Dexnek nyilván volt rá figyelme, hogy megoldja valamiképp ezt az apróságot is :)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Tower Guard
Hát ezek felett elsiklott, megbocsájtotta magának! :D:D
Most meg elkezd itt rádöbbenni, hogy na mégsem úgy van az azért ahogy a nagy könyvben megírva vagyon! :D

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

böröczk
Látjátok, csak összekapartatok jó párat : D

Kumiho #2179

Na meg egy csávót a pajtában,mikor elment Trinity fiához...
SötétBarom
Volt valami fazon akirõl azt hitte sáros, de nem.. Valami fotós..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ForzaInter
meg azt a nyomozót akit quinn bérelt fel, hogy nyomozzon dexter után.

Yo, Bitch!

Seth
Meg még egyet ,a Travis-nak segítõ hülye férjet, aki még azelõtt nem tett semmi rosszat,illetve annak feleségét a mérges gázzal ,bár az nem közvetlen õ volt és még segített is vele a többieken

PSN ID.: Beegabor

Miguel tesója önvédelem volt, rátámadt a fickó, õ pedig megölte. Aztán ölt egyszer az 5. évadban is, Rita halála után, akkor egy vele kötekedõ fickót ölt meg, hirtelen felindulásból. És egyszer ölt szándékosan és megtervezett módon egy embert aki nem illett bele a code-ba, egy pedofilt a 3. évadban aki Astort nézte ki magának. Õ nem volt gyilkos így szigorú értelemben nem illett bele Dexter szabálykönyvébe.

Why so serious?

böröczk
Én meg nem emlékszem már, az a baj, lehet, újra kéne nézni az elejétõl.

Bele lehet kötni, de az a lényeg, hogy nem most gyilkolt code-on kívül elõször. -.-"
Nyilván ez a LaGuertás extrém eset, és nem kellett volna megtörténnie, ha nem úgy hozza a szituáció, kényszerbõl tette, nem szenvedélyének hódolva.

Kumiho #2179

ronihun
+1

...

ForzaInter
ez mehetne bannernak, kurvajó.

Yo, Bitch!

skinnyman
Sztem Hannah-t tobbet nem nagyon latjuk. Vilagosan megbeszeltek, hogy hiaba szeretik egymast, soha nem bizhatnak egymasban, innentol kezdve pedig nincs mirol beszelni, kulon utakon jarnak tovabb.

Regards,

Ha jól emlékszem Miguel testvére önvédelem volt.
böröczk
Abban igazad van, hogy egy újabb "ellenségnek" vissza lehetne hozni, nem jószándékúságból hagyta ott azt a virágot az ajtó elõtt. :D
Legalábbis Dexter nem hiszem, hogy el lesz ragadtatva, ha megtudja, hogy szökésben, elvégre õ juttatta oda, ahova.
Plusz akárhogy is, fenyegetést jelent Dexterre, nem csak Debrára, bár azt mondta, hogy biztonságban nála a titok, azért én ebben aligha hiszek. :P

+: korábban is volt már code-on kívül esõ gyilkossága, Miguel testvére hirtelen felindulásból, vagy saját hibájából adódó, amikor rossz személyt ölt meg.

Kumiho #2179

remélem a simpson családnál is kivártad...

már folynak a tárgyalások Yvonne Strahovskival arról h 8. évadban visszatér e
mindenesetre én örülnék neki, mert nagy lehetõségek vannak még ebben a Hannah-s szálban

Tower Guard
Már ne haragudj, de elég csúnya lenne ha a Hannah-s szálat nem hoznák vissza... Letett egy virágot és eltünt Mexikoban vagy mi? Itt még bármit ki lehet hozni, és hajrá hozzanak is, be a Maria-s gyilkosság és Debra-Dexter közé.
Dexter gyilkolásáról meg annyit, hogy mi az hogy semmi szokatlan nem történt? Persze szükségletnek nevezték, de eddig mindent a Dark Passenger-re fogott, itt viszont rádöbbent, hogy nem úgy van az.
Mellesleg megölt valakit, aki nem fér be a kódexbe lásd Hannah apja, tehát megborult már minden ilyen szempontból. Ez ütõs lesz jövõre! :)!

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Valahogy kimaradt az életembõl a Dexter, s mivel hallottam innen is, meg onnan is, gondoltam megnézem. Így az elmúlt hetekben végignéztem mind a hét évadot. Azért így sokkal élvezetesebb, mint hetente egy részt megnézni.
ForzaInter
bazmmeg! ez az évadzáró kibaszott brutál volt..

legjobb évad, nem kérdés.. a nagy "történés" után kb lefagytam és 1 percig csak bámultam a semmibe.

Yo, Bitch!

cassoneitaly
Dexter 7x12 (hdtv-afg, hdtv-asap, 720p-immerse) magyar felirata elkészült:

LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Hétvégére mondom a lottó nyerõ számokat is. Mint ahogy az évad felénél megmondtam, hogy mi lesz a vége :D

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

jazzy
Akarod mondani oké, elnézést, nem spoilerezzük le a Dexter topicban a nem a topicba való Breaking Badet amit más szerencsétlen még meg akar nézni.

Köszönjük. Olyan nehéz kimondani ezt? Miért kell mindig támadni? Ne hisztizzél, menj a Breaking Bad topicba. Köszönjük ismét.
böröczk
Hah, szintén, én meg most szedtem le az elsõ évadot, hogy nekivágjak.

Mivel most egy darabig nem lesz Dexter, és valahogy át kell vészelni ezt az idõszakot, BB-t pedig dicsérik mindenhol.

#4713 Semmi hiszti, meg amúgy miért ne lehetne? Teljesen igaza van.

Kumiho #2179

bency
Épp egy pár komment miatt nem kell hisztizni már....

:) Semmi okosság :P

Egyetértek. Én mondjuk nem nézem a Braking Brad-et vagy Bad-et, de marha zavaró, hogy olyanról folyik a duma, aminek semmi köze Dexterhez.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

jazzy
Lehetne olyat, hogy nem a Dexter topicban spoilerezitek el a Breaking Badet, amit mondjuk most nézek és direkt nem olvasom a topicját?
bency
Nem értem miért vagyok úgy oda hogy Walter mit csinál...én totálisan támogatom és drukkolok neki h sikerüljön! Kurva jó karakter,õ a legnagyobb fõnök,ezért tenni kell...drogkereskedésben nem lehet puhapöcs valaki...Jessy pl már rengetegszer parázott meg szarakodott,az rosszabb szerintem.

:) Semmi okosság :P

Szolnokboy1
+1

"tudom, ez egy ilyen mûfaj, pont mint a Breaking Bad -ben, az ember, alapvetõen negatív de mégis olyan karakter akiért izgulsz, hogy ne kapják el"

hát én nagyon szeretném már látni Walt bukását. Dexterét még nem, de fogadni mernék, hogy a következõ évadban még mélyebbre viszik a karaktert.

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

SötétBarom
Breaking Bad szerintem más. Ott jóval erõsebben teszik egyre antipatikussá Waltert, olyan dolgokat csinált az utolsó 2 évadban, hogy ihaj.. Nálam már egyértelmûen negatív szereplõ.. Dexter ezzel szemben csak "sodródik", a túlélés viszi rá arra amit csinál, kényszerhelyzet..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

precision
de ennyi elmebeteg nem lehet a világon akik mondjuk a pilot után maradtak a Dexter nézésénél ha nem lett volna benne "szerethetõ" vagy valami pozitív dolog
tudom, ez egy ilyen mûfaj, pont mint a Breaking Bad -ben, az ember, alapvetõen negatív de mégis olyan karakter akiért izgulsz, hogy ne kapják el

én pl majdnem kitéptem a karfát amikor nemtom már melyik évadban Dexter elé pakolták a vérmintákat és azt hitte / hittük, hogy lebukott
vagy amikor Lumennel öltek és Deb majdnem meglátta õket, csak egy lepedõ vagy fólia választotta el õket

egy szimpla sorozatgyilkosért nem aggódik a nézõ, eleve el sem fogadná, mint fõszereplõt

és az írok szándékosan játszadoznak a nézõk értékrendjével (amivel nincs is baj, csak nálam Debbel vannak gondok)

elfogadom Dexter evolúcióját, egy percig sem hittem, hogy olyan lesz a legvége, hogy "leszokik" az öldöklésrõl és lóháton eltûnik a naplementében... erre írtam, hogy remélem nem happy end lesz mert az nagy csalódás lenne
Deb ezzel szemben egy valamiben mindig következetes volt, az pedig, hogy rendõr, és a rosszfiúkat rács mögé kell zárni, a törvényt be kell tartani és tartatni... a Code miatt nézte el Dexter dolgait is (meg persze, hogy szerelmes belé) és ha nehezen is, de lenyelte, hogy rosszfiúkat öl... már akkor sejtettem, hogy itt valami ilyesmi lesz amikor Speltzer füstjét nézték és Dexter benyomta a "human" szöveget
számomra Deb jellemváltozása akkor is túl gyors, oké, hogy most kb. lelkileg meghalt mert lelõtte LaGuertát, de máshogy is megoldhatta volan a dolgot... pl. menekülnek, Mexikóba, Argentinába...stb. új élet, új személyazonosság, Laguertát meg bezárják valahova addig míg felszívódnak

Bazinga!

Count Adyn
Épp ez a lényeg mindkét sorozatban szerintem, az elején egy viszonylag pozitív hõsz kapunk, majd ahogy szépen adagolják a negatívumokat, megbocsájtjuk nekik azokat mert kis adagokban érkeznek és már megkedveltük õket, mig ha objektíven nézzük akkor semmiképp sem lehet pozitívnak nevezni már õket:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nem értem, miért kellett volna máshogy történjen, kiszámítható, hiszen egész évadban ezt építették fel, ezért nem is teljesen értem a kritikát, amit már máshol is olvastam:
1. Deb elõször nem fogadja el, amit csinál
2. Késõbb rájön, hogy végülis értelmezhetõ bizonyos körülmények között a Dexter féle kód, de nem tetszik neki továbbra sem
3. Végül pedig megbízást is ad Dexternek

Túlságon belefolyt már Deb a dolgokba, ahhoz, hogy egyszerûen kilépjen belõle. Szerintem nagyon jól fel lett építve a jellemfejlõdés, ahogy egyre inkább növelték az "ingerküszöbét", hogy végén már a gyilkolást is elfogadta, sõt helyeselte. Persze LaGuerta esete mindkettejük számára kényszermegoldás lett volna, mivel Dexter sem élvezetbõl akarta megölni. Debet egyre közelebb vitték Dexter értékrendjéhez, ezért szerintem egyértelmû, hogy meglépte ezt..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

skinnyman
Nem nagyon ertem amit mondasz.
Nem tetszik hogy sajat erdekbol is kepes olni, de kozben nem szeretned hogy happy enddel zarjak? A ket dolog kb full ellentmond egymasnak.
Egyebkent senki nem mondta, hogy jo szemmel kene nezni, ahogy ol. #4685-ban linkelt videoban is elmondjak, hogy nehez dolog volt LaGuerta megolese, de ez egy fontos momentum volt a sorozat es Dexter evoluciojaban, es ez volt a realis ami tortenhetett, leven hogy akarhogy is nezed, egy sorozatgyilkosrol van szo.

(Egyebkent volt szo Debra szineszi jatekarol, pont ebben a videoban emlitik azt is hogy a vegen amikor odarohan LaGuerta-hoz miutan lelotte, az nem volt a forgatokonyvben, a jelenet utan forogni hagytak a kamerat, eleg durva.)

Regards,

Tikal
Dexter gyilkos. Ennyi. Nem szuperhõs. Nem kell elfogadnod mint pozitiv hõst, szerintem nem véletlenül erre viszik a történetet....nem hiszem hogy ennek happy end lehetne a vége, a kódja nélkül csak egy sorozatgyilkos õ is, pont ezt feszegette ez az évad...

Breaking Bad-del ugyanez.. Walter nem lehet a végére pozitiv hõs. Amit csinál az nem pozitiv eleve ( persze errõl is lehet vitatkozni :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Shodan
bogre
az enyém pl. ilyen, szintén saját gyártás :)

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

igen épp ezt akartam írni én is,hogy manapság már minden boltban foglalkoznak ilyennel! veszel egy sima fehér bögrét amire olyan képet raknak rá amilyet szeretnél!
ha kell akkor a forró italra látszódik a kép, ha kell alapból ezért sem értem ki az aki egy focis, vagy pl. dex. bögrét képes megrendelni majdcsak dupla annyi pénzért.
Dexter sosem volt pozitív szereplõ. Õ egy sorozatgyilkos egy rákényszerített szabálykönyvvel, amit nem valamiféle torz moralitás vezet, hanem szimplán az apja ezt tanította meg neki. És amihez nagyrészt tartja is magát. De ha nincs Harry Dex sem több semmivel mint azok akiket elkap. Õ is egy gyilkos aki szeret ölni, most annyi változott, hogy végre õ is rájött erre és nem foghatja az egészet holmi elképzelt sötét utasra.

Why so serious?

Hú ez nagyon jó, köszi :D

Az egyedire úgy értem, hogy akármilyen képbõl (ha lehet széles legyen és ne magas) lehet csináltatni, ugyanígy hõre átalakulót is, tehát ha google képkeresõben találsz valami nagyon jó dexteres képet, akkor abból is.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Igen, 1 tételnél is annyi, egy idõben a Showtime hirdetett az ebayen is, de már egy ideje már nem.
Tudok, tavaly pont ez tetszett meg és utánajártam, hol lehetne hasonlót és vettem is: egyedüli különbség, hogy alapállapotában nincs rajta fehér Dexter felirat, de egyébként nagyon hasonló:
3 féle van Dexteres, de ha kreatív vagy, akár saját képet is fel lehet használni.

elsõ
második
harmadik

Annyi az egész, hogy a bögrefajtánál ki kell választani, hogy Varázsbögre, és akkor ugyanilyen (alapbõl sötét, feketés) és forró italt beletöltve elõjön a minta :)