Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
várom a következõ évadot de olyan nagyon nagy kérdés nem maradt. a hulla eltûntetést könnyedén megfogják oldani szerintem
"The trees move. Do you not see it?"
ej ej dex, hét évad alatt máris kijön rajta a szenilisség <#idiota>#idiota>
practitioner of the forbidden arts of death
Egyébként nyilvánvaló elsõd konfliktus lesz a holtestek tisztázása következõ évadra, és pont ezt a fejtegetni való feladatot hagyták nekünk, amin el lehet rágódni egy évig, majd az évadnyitóban megkapjuk a válaszokat, ahogy a 7. évadnál is történt. :D
Kumiho #2179
gotchaaa
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
"The trees move. Do you not see it?"
jó-jó, ez csak szõrösszívüsködés, Dexnek nyilván volt rá figyelme, hogy megoldja valamiképp ezt az apróságot is :)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Most meg elkezd itt rádöbbenni, hogy na mégsem úgy van az azért ahogy a nagy könyvben megírva vagyon! :D
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
PSN ID.: Beegabor
Why so serious?
Bele lehet kötni, de az a lényeg, hogy nem most gyilkolt code-on kívül elõször. -.-"
Nyilván ez a LaGuertás extrém eset, és nem kellett volna megtörténnie, ha nem úgy hozza a szituáció, kényszerbõl tette, nem szenvedélyének hódolva.
Kumiho #2179
Regards,
Legalábbis Dexter nem hiszem, hogy el lesz ragadtatva, ha megtudja, hogy szökésben, elvégre õ juttatta oda, ahova.
Plusz akárhogy is, fenyegetést jelent Dexterre, nem csak Debrára, bár azt mondta, hogy biztonságban nála a titok, azért én ebben aligha hiszek. :P
+: korábban is volt már code-on kívül esõ gyilkossága, Miguel testvére hirtelen felindulásból, vagy saját hibájából adódó, amikor rossz személyt ölt meg.
Kumiho #2179
mindenesetre én örülnék neki, mert nagy lehetõségek vannak még ebben a Hannah-s szálban
Dexter gyilkolásáról meg annyit, hogy mi az hogy semmi szokatlan nem történt? Persze szükségletnek nevezték, de eddig mindent a Dark Passenger-re fogott, itt viszont rádöbbent, hogy nem úgy van az.
Mellesleg megölt valakit, aki nem fér be a kódexbe lásd Hannah apja, tehát megborult már minden ilyen szempontból. Ez ütõs lesz jövõre! :)!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
legjobb évad, nem kérdés.. a nagy "történés" után kb lefagytam és 1 percig csak bámultam a semmibe.
Yo, Bitch!
LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Köszönjük. Olyan nehéz kimondani ezt? Miért kell mindig támadni? Ne hisztizzél, menj a Breaking Bad topicba. Köszönjük ismét.
Mivel most egy darabig nem lesz Dexter, és valahogy át kell vészelni ezt az idõszakot, BB-t pedig dicsérik mindenhol.
#4713 Semmi hiszti, meg amúgy miért ne lehetne? Teljesen igaza van.
Kumiho #2179
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
:) Semmi okosság :P
"tudom, ez egy ilyen mûfaj, pont mint a Breaking Bad -ben, az ember, alapvetõen negatív de mégis olyan karakter akiért izgulsz, hogy ne kapják el"
hát én nagyon szeretném már látni Walt bukását. Dexterét még nem, de fogadni mernék, hogy a következõ évadban még mélyebbre viszik a karaktert.
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
tudom, ez egy ilyen mûfaj, pont mint a Breaking Bad -ben, az ember, alapvetõen negatív de mégis olyan karakter akiért izgulsz, hogy ne kapják el
én pl majdnem kitéptem a karfát amikor nemtom már melyik évadban Dexter elé pakolták a vérmintákat és azt hitte / hittük, hogy lebukott
vagy amikor Lumennel öltek és Deb majdnem meglátta õket, csak egy lepedõ vagy fólia választotta el õket
egy szimpla sorozatgyilkosért nem aggódik a nézõ, eleve el sem fogadná, mint fõszereplõt
és az írok szándékosan játszadoznak a nézõk értékrendjével (amivel nincs is baj, csak nálam Debbel vannak gondok)
Deb ezzel szemben egy valamiben mindig következetes volt, az pedig, hogy rendõr, és a rosszfiúkat rács mögé kell zárni, a törvényt be kell tartani és tartatni... a Code miatt nézte el Dexter dolgait is (meg persze, hogy szerelmes belé) és ha nehezen is, de lenyelte, hogy rosszfiúkat öl... már akkor sejtettem, hogy itt valami ilyesmi lesz amikor Speltzer füstjét nézték és Dexter benyomta a "human" szöveget
számomra Deb jellemváltozása akkor is túl gyors, oké, hogy most kb. lelkileg meghalt mert lelõtte LaGuertát, de máshogy is megoldhatta volan a dolgot... pl. menekülnek, Mexikóba, Argentinába...stb. új élet, új személyazonosság, Laguertát meg bezárják valahova addig míg felszívódnak
Bazinga!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
1. Deb elõször nem fogadja el, amit csinál
2. Késõbb rájön, hogy végülis értelmezhetõ bizonyos körülmények között a Dexter féle kód, de nem tetszik neki továbbra sem
3. Végül pedig megbízást is ad Dexternek
Túlságon belefolyt már Deb a dolgokba, ahhoz, hogy egyszerûen kilépjen belõle. Szerintem nagyon jól fel lett építve a jellemfejlõdés, ahogy egyre inkább növelték az "ingerküszöbét", hogy végén már a gyilkolást is elfogadta, sõt helyeselte. Persze LaGuerta esete mindkettejük számára kényszermegoldás lett volna, mivel Dexter sem élvezetbõl akarta megölni. Debet egyre közelebb vitték Dexter értékrendjéhez, ezért szerintem egyértelmû, hogy meglépte ezt..
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Nem tetszik hogy sajat erdekbol is kepes olni, de kozben nem szeretned hogy happy enddel zarjak? A ket dolog kb full ellentmond egymasnak.
Egyebkent senki nem mondta, hogy jo szemmel kene nezni, ahogy ol. #4685-ban linkelt videoban is elmondjak, hogy nehez dolog volt LaGuerta megolese, de ez egy fontos momentum volt a sorozat es Dexter evoluciojaban, es ez volt a realis ami tortenhetett, leven hogy akarhogy is nezed, egy sorozatgyilkosrol van szo.
(Egyebkent volt szo Debra szineszi jatekarol, pont ebben a videoban emlitik azt is hogy a vegen amikor odarohan LaGuerta-hoz miutan lelotte, az nem volt a forgatokonyvben, a jelenet utan forogni hagytak a kamerat, eleg durva.)
Regards,
Breaking Bad-del ugyanez.. Walter nem lehet a végére pozitiv hõs. Amit csinál az nem pozitiv eleve ( persze errõl is lehet vitatkozni :)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
az enyém pl. ilyen, szintén saját gyártás :)
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
ha kell akkor a forró italra látszódik a kép, ha kell alapból ezért sem értem ki az aki egy focis, vagy pl. dex. bögrét képes megrendelni majdcsak dupla annyi pénzért.
Why so serious?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
3 féle van Dexteres, de ha kreatív vagy, akár saját képet is fel lehet használni.
elsõ
második
harmadik
Annyi az egész, hogy a bögrefajtánál ki kell választani, hogy Varázsbögre, és akkor ugyanilyen (alapbõl sötét, feketés) és forró italt beletöltve elõjön a minta :)