5447
-
#4845 egy deb spinoff jöhet simán. -
#4844 ennyi... :)
Dexter meghal, Harrison felnő és Deb -nek kell kordában tartania mert ő is gyilkolászósdit akar "játszani" :) -
#4843 már csak ez kéne... -
#4842 Vagy az :) -
#4841 Június 31 nem túl valószínű, inkább Július 1-et mondanám :D -
#4840 Jun. 30, itteni ido szerint gondolom 31 reggel inkabb -
Dean Winchester #4839 mikor is kezdődik? beírom már a naptáramba :D
-
#4838 -
Unreal1942 #4837 final season trailer -
Dean Winchester #4836 aztán lehet mégis.
egyik szemem sír a másik nevet.
egyrészt örülök,hogy így legalább egy korrekt befejezést kapunk és nem holmi összerámolt valamit, esetleg nem nyújták el átgondolatlan, unalmas történettel még 1-2 évadig. a másik meg sír mert ezek után nincs,hogy jön a következő évad....
-
Susarc #4835 nem is lehet ha belegondolsz....elég durva mondanivaló lenne úgy....büntetlenül önbíráskodni nem lehet meg sorozatgyilkolni.....:P -
#4834 Azt a kurva..
Van egy olyan erzesem h nem lesz nagyon happy ending vege... -
#4833 Nem baj ez, lesz legalább normális lezárás. -
Susarc #4832 bannerba is mehetne:P -
Susarc #4831 -
#4830 Hivatalos: a 8. évaddal lezárul a Dexter.
-
zotja #4829
heeheee -
#4828 régi poszterei a sorozatnak, de nagy részüket még én spec nem is láttam, és kegyetlen jók -
#4827 ja de gondolom hunsub.. :D bazzeg.:D -
#4826 ucso ketto ugyanaz. de zsir. -
#4825 -
#4824 -
#4823 -
#4822 -
#4821 -
#4820 -
Dean Winchester #4819 fail...
köv. hszban a válasz :D értelmezd miről beszélek és mire válaszoltam.
mint írtam ha csak engem zavar akkor az én kedvemért ne írjátok spoilerbe, azt hittem mást is zavar.
pl. volt itt egy emberke aki az évad közben írta meg,hogy hannah hanyadik részig fog játszani és azt is sok ember zokon vette mert így tudta ,hogy x -edik részben valami úton módon kiírják. Ezek szerint most csak engem zavert picit , de mondom ezzel nem akarok vitát nyitni csupán leírtam mi a problémám s ha csak engem zavar akkor inkább nem szóltam semmit ;) -
F Kalifornia #4818 Ha valakinek a szeplése még nem biztos, az jelezve van, itt ilyen nem volt. -
#4817 Nyilván a spoiler szubjektív fogalom, ki mennyire érzékeny rá. Engem pl. nem zavar a színész spoiler, de őt úgy látszik igen. -
#4816 Az hogy melyik színész szerződik le következő évadra az hol spoiler? Egyáltalán nem jelenti azt hogy benne is lesz mint aktív szereplő, lehet csak visszatekintő jelenetekben lesz benne. -
#4815 LOL, ő a következő évad spoilereiről beszélt. -
#4814 December 12-én volt vége a 7. évadnak, lassan 2 hónapja. Ne várd el hogy 2 hónappal egy szezon után még spoilerezzenek az emberek, ha még nem nézted végig akkor óvatosan olvasd a topicot, vagy ne is olvasd.
(én pl le voltam maradva 4.5 résszel, addig be sem jöttem ide amíg nem néztem végig). -
Dean Winchester #4813 lehet csak én vagy így a sorozattal de nem lehetne spoilerbe írni az ilyet ? :D
én kb. örülnék ha majd a sorozat közben lepődnék meg 1-2 szereplő visszatérésén.
szal csak ennyit,hogy
várható szereplők akik távoznak / érkeznekSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Dexter távozik az s10e05ben
Hannah visszatér a s10e06ban...stb
-
#4812 Remek, kb tök érdektelen karakter egy közepesen gyenge színésszel... -
#4811 Én nem találtam, hogy írták volna. Ha így lenne, arról lenne hírezés. Aimee Garcia lesz állandó szereplő. -
Micsu #4810 junkien is olvastam ha jól emlékszem -
#4809 imdb-t bárki szerkesztheti. -
F Kalifornia #4808 Hannah visszatér a 8. évadban.
http://www.imdb.com/title/tt2577702/ -
#4807 Új szereplők. -
Dean Winchester #4806 pont, hogy nekem fordítottja.
vége az évadnak akkor sikerült túltenni magam rajta, ha megnézek egy kis dexter összeállítást akkor megint előjön belőlem az mikor nagyon várom a következő évadot :D szóval csak rossz...
én se nézek és nem is olvasok semmit addig , jön az évad akkor lehet izgulni , hogy mikor ki és miért..stb