5447
-
#4925 egyébként ez jó nagy marhaság, hogy Deb beépülős akciókban vesz részt, hisz miután hadnagy volt és egy csomót nyilatkozott a médiában, nagyon sokan ismerik az arcát. -
#4924 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pl, hogy Deb kilépett a rendőrségtől és valami magáncégnél melózik. Matthews le is tolta, hogy elszabta az életét ezzel :) -
#4923 van egy félmondata a mostani részben, nem tudom már pontosan idézni, de LaGuerta halála ráébresztette vagy arra késztette, hogy visszatérjen
sok minden történt, amit nem mutattak -
#4922 Batista az nem visszavonult és nyitott valami éttermet az előző évad végén? -
#4921 -
KaBuTo666 #4920 T H X ! -
#4919 a rohadt életbe, 11:07 kor fejeztem be a részt ! :D Azért nagyon szépen köszönjük, ne hagyd abba ! :) -
#4918 Dexter 8x02 (hdtv-asap, hdtv-afg, 720p-immerse) Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
J1GG4 nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone -
KaBuTo666 #4917 Ne fáradj, már utánajártam. Holnap jön tőlük. :-) -
KaBuTo666 #4916 Ezt ki/kik fordították?
Csakis - Cassone & maraxush fordítását fogadom el! -
#4915 Felirat s08e02
-
#4914 -
#4913 Köszönjük a minőségi munkát! -
#4912 Dexter 8x01 (hdtv-2hd, hdtv-afg, 720p-evolve) Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
maraxush nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone -
#4911 Remélem azért majd valami visszaemlékezésben megmutatják mi történt a 2 évad között. -
Susarc #4910 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!baaazdmeeeg ehez a nőhöz vitte Herry Dextert kiskorában kikúrálni! csak nem sikerűlt neki....valahogy Dex elfelejtette a nőt ,de ő most visszajött és az,hogy akar vmit Dextől kérni azt nagyon adom én is! de emlékezzetek vissza Laguerta valakinek elmondta telóban a Dexes teóriáját.... -
Unreal1942 #4909 Batista húga tényleg kiváló árú :)
A többiben is osztom a véleményed. -
#4908 akkor...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sorozatgyilkosokat manipulál, irányít...stb., erre masztizik otthon biztos... az "agykanalazós" gyilkossal is kapcsolatban van... Dextert is be akarja hálózni -
MrAndree #4907 Túl nagy klisé lenne... -
#4906 És mi van, ha a gyilkos maga Dex, és az évad végén a code szerint meg kell magát ölnie? -
#4905 Felirat
S8E2 Promó :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#4904 évad eleji "elborult" teória
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez az új kikanalazok az agyadból egy darabot gyilkos nem más mint a dilidokink :) az agy megszállottja, és azért tud ennyit a sorozatgyilkosokról mert ő is az... a célja még nem teljesen világos, nyilván nem összehaverkodni akar Dexterrel -
#4903 nem is tudtam, hogy Batista húga ennyire "pajkos" :D nem gyenge nő...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyértelmű számomra, hogy Harry anno ennek a nőnek a véleményét kérte ki Dexterrel kapcsolatban, sőt, simán elképzelem, hogy közösen alkotta meg vele a "code" -ot
ott voltak nála a gyerekkori rajzok amiket máshonnan nem szerezhetett meg csak Harrytől... gyerekkorában kezelte Dextert csak Dexter erre nem emlékszik mivel kicsi volt
-
#4902 Szerintem ehhez semmi köze La Guerta-nak
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a karakter egy tipikusan olyan ötlet, ami után pezsgőt nyitottak, meg leszakadt a válla annak, akinek beugrott, annyiszor megpaskolták neki :D
Persze, hogy Harry nem egyedül találta ki a kódexet, persze, hogy gyerekként is aberrált volt Dexter, persze, hogy visszaköszön a múlt.
A nő akar tőle valamit, ki fogja használni, valakit meg akar öletni vele. -
Susarc #4901 én sokkot kaptam azon
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem Dex gyerekkori rajzai voltak amik elvoltak zárva az apja aktáiba....még La Guerta egyszer felhívta ezt a csajt az előző évadban és szerintem elmondorr neki mindent.... -
#4900 Ez a vege mi a f@sz volt, valaki ertette? :) -
Susarc #4899 OMFG!!! :D:D:D:D -
#4898 Nehany oldalon rakeresve nekem is ez volt a tippem, furcsa jelenseg, mind1, valahogy tuleljuk... -
#4897 szerintem Dexter-nél még soha nem láttam web-dl-t - kicsit komikus, tekintve h Homeland pl módszeresen hamarabb jött ki úgy, mint hdtv rip-ben -
#4896 Nem tudja valaki webdl (>=720p) verzio szokott-e lenni, es ha igen kb mikor? -
Susarc #4895 na végre rendes verzió:D
-
MrAndree #4894 "FUCKINGPASSWORD"
Debra for President! :) -
Susarc #4893 meg Masuka :P -
#4892 Kivágták a káromkodásokat? Szóval ebben nincs Debra? :D
Ezt nézze meg, akinek 6 anyja van. Pár óra és itt a teljes verzió. -
Unreal1942 #4891 Igen sajnos ilyen verzió..nem is értem, de a semminél több. :) Már lent is van :D -
#4890 tippem sincs mi az az aszfalt, de másik oldalról fontos dolog webriphez:
"Notes: this is edited for language and nudity."
-
Unreal1942 #4889 Aszfalton már tölthető az első rész a 8. évadból. -
Dean Winchester #4888 #4873-ban írták is :D csak én az s08-at néztem 8. hónapnak :)
Kíváncsian várom az új részt, lehet az előző évad utolsó részét hangolódásképp újranézem -
MrAndree #4887 Nem. Ma. Illetve nekünk holnap. -
Dean Winchester #4886 mi ? 08.01-én jön az új évad , nem ? :D