5447
DexterBanner.jpg
  • cobol
    Ez nagyon is igaz.Mindig mindent megúszik,és úton út félen mindenkinek be valja hogy sorozat gyilkos.Nagyon irreális már az utolsó évadok.
    De ettöl függetlenül nem rossz sorozat.
  • jazzy
    Amúgy most elkezdte ugyanez a Breaking Bad topicban is.

Igazi műértő lehet, ha ilyen sorozatokat szól le..
  • Systore #4963
    egyébként Dexter 5-8. még így is jobb, mint a legtöbb sorozat. nézem az új évadot is, és várom a finálét. rég kezdtem el ahhoz, hogy csak úgy abbahagyjam a nézését. főleg itt a végén..

az a baj a Dexterrel, hogy a formulán nem változtatnak, ami 3-4 évad után elég gáz. ugyanaz történik más körítéssel, közben dexter átmegy "szuperhősbe", aki minden baromságot megúszik.

szerintem.
  • cobol
    Az összes részt megnéztem,még jó hogy le írom hogy milyen a sorozat!
    Jó sorozat ez tény.Csak egy idő után már unalmas a karakterek,főleg dexteré.Azért mert én nem vagyok elvakult fan,még le írhatom ide a véleményem.
  • Unreal1942
    Evvel értek egyet. A megszámlálhatatlan sorozatok között csak alig néhány van ami igazán tetszik és végig figyelemmel kísérem.
    Van olyan is amit sokan istenítenek én viszont nem kedvelem és ezért nem is nézem.
    Viszont nem megyek abba a topikba csak azért, hogy elmondjam mekkora szar.
  • Fenrir
    Ez is tény.
  • jazzy
    A negatív kritika az kritika, ha négyszer leírod akkor meg már kb duzzogás.
  • Fenrir
    A negatív kritika is kritika, neki is joga van kimondania, hogy neki milyen a sorozat. Ha unalmas, akkor unalmas, abbahagyja és majd néz mást.
  • jazzy
    Akinek unalmas az nem fröcsög a topicjában, én se megyek a Lost topicba csak hogy leírjam mennyire unom.

De ha le is írom nem nézegetem folyton a topicot és válaszolgatok, minden kommentemben kifejtve, mennyire unalmas.
  • cobol
    Akinek már unalmas egy idő után ez a sorozat,akkor az már barátok köztös?
    Gondolom te nézed mind kettőt,azért írogatott.
  • Unreal1942
    Akkor nem kell nézni. Én se bírok megnézni egy Barátok köztöt sem.
  • cobol
    Szerintem is,de azért hozzá teszem hogy kíváncsi voltam a többi évadra is a karakterek miatt.Talán az volt a gond hogy majd 3 hét alatt tudtam le 7 évadot. Meg néztem a 8 évad 3 részét,de már tényleg uncsi.
  • Systore #4953
    elég lett volna a 4. évadig nézni, utána elég gyenge és erőltetett lett az egész.

ideje lezárni.
  • GregSB
    Uncsi a nyáriszünet, mi? :[
  • Neoncsoves
    Surprise motherfucker :D
  • FZoleee
  • acsati
    de nem ette meg őket :D nem Hannibal bácsi :D
  • kommersz
    mondjuk vicces mert latott mar sokkal durvabb dolgok meg csinalt is:DDDD
  • PJack
    hogy beparázott már attól az ujjtól :DD
  • Unreal1942
    Nem kerül be az elit közé? Ez csupán ízlés dolga. Nálam például eddig minden idők legjobb sorozata. Vannak benne hullámvölgyek, de melyik sorozatban nincsenek?
  • stargatelost
    Szerintem az a baj a Dexterrel, hogy nagyon darabosak az évadok (nem fűződtek annyira egybe, túlságosan elkülöníthetők a főszállal), valamint hogy 3, vagy talán 4 showrunner váltást is megélt. Ez azért meglátszik rajta, és számomra ezért lesz "csak" egy jó (minőségi) szórakozás, de sose kerül be az elit közé (BB, Shield, Six Feet Under, Oz stb...), amiket végig egy showrunner vitt.
  • cobol
    Az 5-ig évad már lapos volt,4 évad után.A 6-ig évad nem volt rossz.De a 7-ig évad már unalmas!Mindig ugyanazok a problémák vannak a dexter agyában.Nem csoda ha a nyolcadik évadal befejezik.

Nem tartott senki pisztolyt,de ha már elkezdtem,akkor be is fejezem.
  • Neoncsoves
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jogos... Nem tudom, majd szeptemberben okosabbak leszünk :)
  • Fenrir
    A hatodik évadban sem gondolta az ember (pl én sem), hogy a professzor már régen halott volt és Travis csak odaképzelte végig.
  • Neoncsoves
    nem hiszem, hogy Vogel lenne itt a gyilkos vagy a provokátor... A mostani részben is kapott egy SMS-t ismeretlen számról, hogy nézzen ki. Kinézett és ott volt az agydarabka... És valami szúrásra alkalmas eszközzel ment ki, szóval kétlem, hogy ő irányítana bárkit is! Max. Dextert próbálja
  • Susarc
    én is 2 hétig nézek 7 évadot ha nagyon unalmas:D
  • jazzy
    Ha szerinted unalmas nem kötelező nekiállni a 8. évadnak :) Vagy valaki pisztolyt szegez a fejednek?
  • cobol

Mindenki beszélt erről a sorozatról hogy milyen jó meg frankó.Úgy döntöttem neki álok. 2 hét alatt meg néztem 7 évadot!Már qrvára unom :)
    Jó lenne ha dexter már meg döglene,mert nagyon idegesítő már a szerepe,hogy mindig kifogást keres az ölésre és elvárja mindenkitől hogy hogy elfogadják.Na mindegy ez az én gondom hogy idegesít.A sorozat jó,ötletes és van pár jó karakter,pl:Debra jó fej csak sokat nyervog,masuka frankó :D. Most el kezdem a 8-ik évadot,remélem tényleg ez lesz a befejező évad,mert szerintem már unalmas a sorozat.és nagyon unalmas dexter ölései is már.
  • precision
    én is ezt mondtam már az elején, azt mondták, hogy túl egyértelmű lenne :D erre írtam ezt

szerintem mind a kettő elképzelhető, de én bízom annyira a készítőkben, hogy meglepnek minket, mert ezekre kb. mindenki számít
  • Susarc
    erre én is gondoltam már
  • SzirmosSzisza
    Szerintem

Vogel a "gyilkos", ő mozgatja az egészet a háttérben és kíváncsi Dexter reakciójára
  • precision
    magyarul tudja, hogy Dex gyilkos, tudja, hogy Vogel kezelte kisgyerek korában... egyszóval mindent tud :) elég valószínű... :D
  • Neoncsoves
    egyáltalán nem biztos, hogy a nő kezelte a gyilkost. elég egy olyan ember aki valamiért haragudott Dexterre és ismerte ezt a kapcsot Vogel és Dex között és csak így tudta becserkészni.
  • Susarc
    honnan ismerik Dexet ennyien pszihopata körökben??
  • Neoncsoves
    Azta kettéb@szott krvaélet! nagyon kemény ez az évad eddig, de félek, hogy

az lesz a vége, hogy Harrisont megölik, aztán Dexter bepipul és őt is elkapják... lefogadom, hogy a gyilkos Dextert akarja elkapni az elejétől fogva és Vogel-t használja csalinak
  • Susarc
    a 8 évad alatt melyik rész nem igérkezett jónak?:P:)))
  • KaBuTo666
    Kösz szépen, és most igyatok meg pár üveg sört!
  • cassoneitaly
    Dexter 8x03 (hdtv-asap, hdtv-afg, 720p-immerse) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

J1GG4 nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!

Cassone
  • SzirmosSzisza
    Következő rész jónak ígérkezik!
  • Fenrir
    Én pl azt sem tudom most, hogy jelenleg ki a BRFK vezetője, pedig biztos nyilatkozik, hetente akár többször is.

Szóval szerintem ez nem jelent semmit.