5447
DexterBanner.jpg
  • Egerwin
    Szerintem is gyenge eddig ez az évad, többet vártam, de reménykedem, hogy most már beindul, és méltóan fejezik be a sorozatot.
  • Shiwo
    Vogelnek sorozatgyilkos páciensei voltak, és csupa olyanhoz lett küldve Dex, akiken kísérletezett.. benne van a pakliban, hogy nem minden kísérlete sikerült és egy-két delikvens pszichopata gyilkológép maradt...
  • Systore #5004
    legjobb idáig, amikor Dexter bemegy Vogel egyik páciensének a házába, és véletlen kiderül, hogy jajj ő is sorozatgyilkos. komolyan...
  • Micsu
    kedvem sincs nézni
  • Szolnokboy1
    ha nem az utolsó évad lenne, most megfontolnám a cancelt. nagyon nem izgalmas sajnos...
  • bency
    Máshol is igy van nem cska Miamiban és a reális életben is,csak nem tudják hol vannak ,vagy kik ők.
  • GregSB
    Egyébként kicsit szürreális ez az évad. Amennyi sorozatgyilkost felkutatott Dex... Mindegyik Vogelnek ex-páciense, és aktívan gyilkolt. Az ilyeneket nem ellenőrzik, hogy visszaesők-e? Meg ilyen sorozatgyilkosokból 50 évente van 1, Miamiban meg mlassan már minden második sarkon él egy, pincéjében / kertjében teli hullákkal :-))
  • F Kalifornia
    Szerintem sem ő volt.
  • stargatelost
    miért veszitek biztosra h vége az agysebész szálnak? az is lehet h nem a cipős volt, sőt...
  • skinnyman
    Igen, annak a kolyoknek meg komolyabb szerepe lesz sztem. De ez onmagaban nem eleg a fo szalhoz sztem, valami lesz meg itt.
  • precision
    én is pont ezen törtem a fejem, hogy hova tovább

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a kanalazós gyilkos csak arra kellett, hogy összehozza Deb -et és Dextert (meg Vogelt) és nincs a láthatáron most semmi "főgonosz"
    bár bejött most az a kölyök a képbe, elég serial killer feje van... :) lehet ő lesz a következő célpont
    a Masuka lánya sztoriból még nem tudom mit fognak kihozni... ilyen még a Dexter szomszéd nője akivel Jamie akarja összehozni... úgy érzem ezek csak tölteléknek vannak benne a sorozatban, de ne legyen igazam
  • Shiwo
    és Masuka lánya lesz a főszereplő
  • FZoleee
    "A Showtime szerződést kötött Scott Buck-kal, a Dexter mostani, sokadik showrunnerjével. A cél a spinoff alapjainak lefektetése. It’s happening, people!"
  • skinnyman
    A folytatasra kivancsi leszek, kb nem volt cliffhanger es direkt nem nezem meg a preview-kat.
  • acsati
    Szerintem ez a rész is jó volt! Ritkán látni ilyen állapotban Dextert, ahogy az elején volt. Jó színész :)
  • Fenrir
  • cassoneitaly
    Dexter 8x05 (hdtv-asap, hdtv-afg, 720p-immerse) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska

Időzítés WEB-DL-1080i-NTb verzióhoz ITT.

J1GG4 nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!

Cassone
  • Seth
    A Matsukás jelenet minek volt benne? Csak egy kis fanservice? Csaj cuki volt, a nevetése tiszta apja :)
  • mikromanus
    Eléggé pszicho valóban. Meg milyen kis elégedetlen/értetlen volt amikor úgy tűnt Dexter törődik valakivel. Persze aztán most próbálja beilleszteni a világképébe, hogy ez is inkább önzés csak, azaz rendben van az elmélet még mindig.
  • Neoncsoves
    "Are you upset?" Egyébként Vogel is rendelkezik minden szociopata tulajdonsággal...
  • kommersz
    hello dexter morgan!
  • skinnyman
    Egyebkent ha Deb nem talalja meg Vogel tobbi videojat, mar epp kezdett volna minden rendbejonni. Mondjuk igy is innen mar csak felfele lehet. Bar a f@sz tudja, nem tudom most milyen iranyba mennek, mi lesz meg itt a vegen. A gyilkost sztem nem kapjak el egyhamar, ezek utan kurva ovatos lesz, es ismeri is Dextert, megszopathatja barhol.
  • precision
    érdekesen halad eddig ez az évad

ez a Vogel annyira ellenszenves nekem... azzal az ijesztő ábrázatával magyaráz bele az ember arcába és mindent jobban tud mindenkinél persze :D a raktáros jelenetnél amikor Deb ráordibál, hogy mégis mia a faszt törődik vele, erre Vogel visszakérdez halál lazán (és rohadt idegesítően) hogy "Are you angry?" nem bazmeg, nem mérges... :D

túl sok az új karakter, történés, amivel egyelőre nem lehet mit kezdeni és olyan érzés mint ha csak bedobálták volna őket, hogy legyen mivel kitölteni a részeket

a rész legvége pedig tényleg WTF, érdekes... ez volt Debnél az a mélypont amiről Vogel is beszélt
  • skinnyman
    Neztem egyet en is
  • KaBuTo666
  • cassoneitaly
    Dexter 8x04 (hdtv-evolve, hdtv-afg, 720p-evolve) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska

J1GG4 nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!

Cassone
  • Unreal1942
    Magyar felirat! Nem tudom mennyire használható.
  • Neoncsoves
    WTF
  • Szolnokboy1
    cobol, szopol? neked Dex asztalán lenne a helyed.
  • Unreal1942
    A másik kiváló sorozat :) Biztos megy a recska otthon, hogy most jól megmondta
  • Unreal1942
    Szerencsétlen félkegyelmű
  • Stockbauer33 #4975
    Mondj egy jobbat búza gyerek
  • cobol
    Dexter a kemény sorozat gyilkos,akinek állítólag nincsenek érzései.Mekkora hazugság!
  • cobol
    sztem szopjátok le egymást,ja utána meg dextert. úristen mennyi nyálas kis köcsög
  • Susarc
    épp akartam írni én is....srácok COBOL épp most szapúlta le a BB-et is....sztem kollektíven ignoráljuk
  • jazzy
    Köszönjük, most elmehetsz.
  • cobol
    te meg miért nem szopod le dextert!
    ilyen elvakult fanokat.
    Nem bírják a negatív kritikát. qrva nagy LOL
  • skinnyman
    LOL, ez ugyanaz a tag aki a Breaking Bad topicban is ugyanezt csinalja.
    Mezei troll, do not feed.

cobol: leirom neked itt is: mindenki telibeszarja a velemenyed. GTFO.
  • PJack
    ez volt már?
  • Kmarha
    tipikus troll, minek foglalkoztok vele. Ha nem etetitek éhen hal.