5447
-
Egerwin #5006 Szerintem is gyenge eddig ez az évad, többet vártam, de reménykedem, hogy most már beindul, és méltóan fejezik be a sorozatot. -
#5005 Vogelnek sorozatgyilkos páciensei voltak, és csupa olyanhoz lett küldve Dex, akiken kísérletezett.. benne van a pakliban, hogy nem minden kísérlete sikerült és egy-két delikvens pszichopata gyilkológép maradt... -
#5004 legjobb idáig, amikor Dexter bemegy Vogel egyik páciensének a házába, és véletlen kiderül, hogy jajj ő is sorozatgyilkos. komolyan... -
Micsu #5003 kedvem sincs nézni -
#5002 ha nem az utolsó évad lenne, most megfontolnám a cancelt. nagyon nem izgalmas sajnos... -
#5001 Máshol is igy van nem cska Miamiban és a reális életben is,csak nem tudják hol vannak ,vagy kik ők. -
#5000 Egyébként kicsit szürreális ez az évad. Amennyi sorozatgyilkost felkutatott Dex... Mindegyik Vogelnek ex-páciense, és aktívan gyilkolt. Az ilyeneket nem ellenőrzik, hogy visszaesők-e? Meg ilyen sorozatgyilkosokból 50 évente van 1, Miamiban meg mlassan már minden második sarkon él egy, pincéjében / kertjében teli hullákkal :-)) -
F Kalifornia #4999 Szerintem sem ő volt. -
#4998 miért veszitek biztosra h vége az agysebész szálnak? az is lehet h nem a cipős volt, sőt... -
#4997 Igen, annak a kolyoknek meg komolyabb szerepe lesz sztem. De ez onmagaban nem eleg a fo szalhoz sztem, valami lesz meg itt. -
#4996 én is pont ezen törtem a fejem, hogy hova tovább
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kanalazós gyilkos csak arra kellett, hogy összehozza Deb -et és Dextert (meg Vogelt) és nincs a láthatáron most semmi "főgonosz"
bár bejött most az a kölyök a képbe, elég serial killer feje van... :) lehet ő lesz a következő célpont
a Masuka lánya sztoriból még nem tudom mit fognak kihozni... ilyen még a Dexter szomszéd nője akivel Jamie akarja összehozni... úgy érzem ezek csak tölteléknek vannak benne a sorozatban, de ne legyen igazam -
#4995 és Masuka lánya lesz a főszereplő -
#4994 "A Showtime szerződést kötött Scott Buck-kal, a Dexter mostani, sokadik showrunnerjével. A cél a spinoff alapjainak lefektetése. It’s happening, people!" -
#4993 A folytatasra kivancsi leszek, kb nem volt cliffhanger es direkt nem nezem meg a preview-kat. -
#4992 Szerintem ez a rész is jó volt! Ritkán látni ilyen állapotban Dextert, ahogy az elején volt. Jó színész :) -
#4991 -
#4990 Dexter 8x05 (hdtv-asap, hdtv-afg, 720p-immerse) Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska
Időzítés WEB-DL-1080i-NTb verzióhoz ITT.
J1GG4 nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone -
#4989 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Matsukás jelenet minek volt benne? Csak egy kis fanservice? Csaj cuki volt, a nevetése tiszta apja :) -
mikromanus #4988 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eléggé pszicho valóban. Meg milyen kis elégedetlen/értetlen volt amikor úgy tűnt Dexter törődik valakivel. Persze aztán most próbálja beilleszteni a világképébe, hogy ez is inkább önzés csak, azaz rendben van az elmélet még mindig. -
Neoncsoves #4987 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Are you upset?" Egyébként Vogel is rendelkezik minden szociopata tulajdonsággal... -
#4986 hello dexter morgan! -
#4985 Egyebkent ha Deb nem talalja meg Vogel tobbi videojat, mar epp kezdett volna minden rendbejonni. Mondjuk igy is innen mar csak felfele lehet. Bar a f@sz tudja, nem tudom most milyen iranyba mennek, mi lesz meg itt a vegen. A gyilkost sztem nem kapjak el egyhamar, ezek utan kurva ovatos lesz, es ismeri is Dextert, megszopathatja barhol. -
#4984 érdekesen halad eddig ez az évad
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez a Vogel annyira ellenszenves nekem... azzal az ijesztő ábrázatával magyaráz bele az ember arcába és mindent jobban tud mindenkinél persze :D a raktáros jelenetnél amikor Deb ráordibál, hogy mégis mia a faszt törődik vele, erre Vogel visszakérdez halál lazán (és rohadt idegesítően) hogy "Are you angry?" nem bazmeg, nem mérges... :D
túl sok az új karakter, történés, amivel egyelőre nem lehet mit kezdeni és olyan érzés mint ha csak bedobálták volna őket, hogy legyen mivel kitölteni a részeket
a rész legvége pedig tényleg WTF, érdekes... ez volt Debnél az a mélypont amiről Vogel is beszélt -
#4983 Neztem egyet en is -
KaBuTo666 #4982 -
#4981 Dexter 8x04 (hdtv-evolve, hdtv-afg, 720p-evolve) Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska
J1GG4 nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone -
Unreal1942 #4980 Magyar felirat! Nem tudom mennyire használható. -
Neoncsoves #4979 WTF -
#4978 cobol, szopol? neked Dex asztalán lenne a helyed. -
Unreal1942 #4977 A másik kiváló sorozat :) Biztos megy a recska otthon, hogy most jól megmondta -
Unreal1942 #4976 Szerencsétlen félkegyelmű
-
Stockbauer33 #4975 Mondj egy jobbat búza gyerek -
#4974 Dexter a kemény sorozat gyilkos,akinek állítólag nincsenek érzései.Mekkora hazugság! -
#4972 sztem szopjátok le egymást,ja utána meg dextert. úristen mennyi nyálas kis köcsög -
Susarc #4971 épp akartam írni én is....srácok COBOL épp most szapúlta le a BB-et is....sztem kollektíven ignoráljuk -
#4970 Köszönjük, most elmehetsz. -
#4969 te meg miért nem szopod le dextert!
ilyen elvakult fanokat.
Nem bírják a negatív kritikát. qrva nagy LOL -
#4968 LOL, ez ugyanaz a tag aki a Breaking Bad topicban is ugyanezt csinalja.
Mezei troll, do not feed.
cobol: leirom neked itt is: mindenki telibeszarja a velemenyed. GTFO. -
#4967 ez volt már?
-
#4966 tipikus troll, minek foglalkoztok vele. Ha nem etetitek éhen hal.