Sid Meier\'s Railroads

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabi89
A ttd minek a rövídítése<#buck><#bee1>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Hmuda
Csak a félreértések elkerülése végett:

Sid Meier's Railroads! Download File Size

600 MB

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

áhh
ez sztem nem jo 600 mb nem hinném ilyen kicsi játék lenne

zet hol lehet leszedni?

Szerintem az, hogy az egyik 2,8 GB, a másik pedig 860 MB! 😊

A 2,8 sz fake, semmiképp ne töltsd le!
Szerintem a 860 is az, nemtom így. RECHARGED clone a "jó" verzió, de egyenlõre senki sem tudja elindítani. Töltsd le azt és várj.

Mi a kulonbség a 2,8 GB és a 860MB -os verzio kozott?
Voltan
Hú, ez tetszik! A jó kis Country zene a honlapon pedig egyenesen csúcs! Remélem, a játék soundrackje is hasonló lesz.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

<#worship> Köszönet az egyszerû felhasználók nevében! <#worship>

Nekem így józan paraszti ésszel az volt fura, hogy kevesen töltik. A régebbi fake verziókat – asszem négy volt – egyenként négyezren próbálták leszedni.
nem

Nem akarok itt beleszólni a hitvitába (amúgy is csak a Daemon Toolshoz értek, azt se tudom mi az a starforce vagy securom). <#circling> Csak arra lennék kíváncsi: ez most mûxik vagy sem? <#confused>
szintugy 😊 ez az elsõ clone ami nem starforce és nem megy..., de ezse amiatt mert clone hanem mert elbaszták :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

szerinted 😊 ltászik te se szivtál még azzal hogy egy game alapból játszhatatlan(de full-ra, pl max 2 perc után ctd 😛), patchez meg nem csináltak törést...
clone-ra meg ugye bármelyikre rámegy a törés is ha kijön utolag törött verzsön...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

CS@
Csak sajna jelen esetben a RECHARGED verziónál a securom loader sem ér semmit.

Gerbill
Én is mindig azt használok, de van akinek az magas, a Hitman topikot is teleszpammelték, mert volt aki 3. elmagyarázás után sem bírta használni

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

ezért van a securom loader

Gerbill
A Reloadednek nagyon sok secureromos játéknál krekk hibája van, pl nem száll ki a kocsiból, itt-ott kidob stb.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Lehet, hogy ez már jó. Nevében ugyanez a verzió már fönn van más oldalakon is. Gondolok itt nem a Xanadoo-ra, hanem ami W-vel kezdõdik. Azért majd értesíts, hogy mûködik-e.
Serpa
hát ja.
1x szedtem le klónt, meg is szívtam.

fölleg hogy nem rar fájl

Hm... Szétnéztem, valóban vannak fenn új torrentek. A régi fake-ket leszedték. Kíváncsi vagyok ezek már jók-e...
Ja, ez meg napok ota 90,1%-on áll <#nevetes1>

Csak ne lepõdj meg ha nem tudod kitömöríteni[#nevetes1

én pcdvd multit szedem mininovarol az pl jo

dr Kotász
<#hehe>
CS@
Nekem nem szokott problémám lenni a clone –okkal, sõt az utóbbi idõkben a TheGuild –nál például csak ez volt a jó a Reloadedes használhatatlan.

Ugyis a reloaded-re kell várni.. clone-okat felesleges töltögetni.
CS@
Nekem nem. Az nforce fórumából ítélve lassan meg is kaphatja a nukedet.

hmm, megy valakinek?

CS@
Sid Meiers RailRoads (c) 2K Games *CLONE* RECHARGED 46x15 MB

télleg, nem azt irta valaki hogy 16.-án kelett volna jönnie? 😄

nemsokára kinn van

Persze, csak kicsit fura, hogy hullámvasút szerû nonszensz trackeket lehet építeni. Valszeg mert a rollercoaster tycoon motorjára lett rátéve. És a feelingje ugyancsak nem éri utol a TTD-t, egy csomó minden nem úgy mûködik benne.
robotnyk
Chris Sawyer's Locomotion
R0sc0
már van is.
Sid Meiers' locomtion

ugyanaz mint a TTD csak tovább van fejelsztve grafikailag meg egy két ujitás van benne. Nagyon jó!!

én is nagyon várom mindig nagy kedvencem volt a railroad tycoon

Botond
Nagy reményekkel vagyok én is. Anno a Railroad Tycoonból közkézen forgott egy verzió,ahol a toplistát egy bizonyos monopolium rt uralta. Na az az én "cégem". :-)
Most olvastam a fejlesztõ oldalán, hogy már aranylemezen van, a hivatalos megjelenés Amerikában október 17, Európában pedig október 27.
Egyetlen railroad tycoonba sem voltak méretarányosak a vonatok. De ez nem baj, mert legalább látszottak rendesen akkor is, amikor egy fél vagy negyed kontinens volt a képernyõn. A megjelenítés sosem volt ebben a játékban ily módon realisztikus. Ez a megjelenítés nem idegen az emberi kultúrától. Gondoljunk az egyiptomi mûvészetre. Ott is a fontosságnak rendelték alá pl a méretet.
Pedig milyen jól el lehetne tölteni vele a hétvégét! <#vigyor2>
Kijött már a játék? Egyes helyeken már láttam fenn, de állítólag csak egy fake-rõl van szó.
<#worship><#worship><#worship>
dr Kotász
Manufacturing goods.
Én játszottam a 90-es klasszikussal. Meg a II-es is. A hármas nem jött be, inkább maradt volna a 2D-és grafika, meg a részletes szállítás management. Coal+iron=steel; steel=mfg. goods, mfg goods village vagy kikötõ rulez. Csak valaki árulja már el, hogy pontosan mi az az mfg. goods mert erre még nem sikerült rájönnöm! :-) Jó bolt volt még a II-esben az olaj>finomító>erõmû>hulladéklerakó kör is.

Remélem, hogy lesz rendes tõzsde, imádtam a nagyjainktól ellesett trükköt alkalmazni, azaz: vidd csõdbe a céget, majd vásárold fel 100 százalékban.
Serpa
akkor akár téged is mintázhat a trailerben lévõ szõke manus 😊

Fejes021
Grafika tiszta civ4. Tudom, tudom, ugyanaz az engine, de nem arra számítottma hogy ugyanaz a terep lesz, csak a sínen látszanak majd a vonatok.
Hanem rendesen, méretarányosan, stb. lesz megjelenítve.<#shakehead>

http://www.panoramio.com/user/518310

cenobite
Kellkellkellkell!!! 😄

gamertag: kenobita

Persze, ferdeszemû kalauzokkal együtt <#nyes>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Lesz benne maglev is vajon?😄
Sephi
Mindig is imadtam minden jatekot aminek a vonatok a fo temaja.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Need.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"