214
Sid Meier\'s Railroads
-
CéZé #94 Sid.Meiers.Railroads.Working.BWCLONE-FLATBATTERY
újabb jelentketző :) -
Szeszmester #93 FORWAAARD MARCH!!
We are:
Running to the railroad track
Run along with Captain Jack
Dida-dom dida-dom
Run along with Captain Jack
Emlékeztek? :) -
Plata #92 szevasztok,adak már ki demót a játékról?letölteném,a demót.a játékot meg ha tetszik megveszem,normális ember ugyanis nem warezol. -
#91 csak egy megállapítás. -
Thanatos #90 szerintünk? királyi többes vagy pedig csak skizo vagy? :DDD -
#89 Igen. Szerintünk lesz. -
kokeszkk #88 szerintetek lesz hozzá hamarosan valami használható törés? -
shogun6 #87 kiírtam blindwrite-tal, használtam hozzá a securom programot, de kéri az eredeti cd-t. Hát erről ennyit, vagy megveszem boltban vagy reloaded :)
azért kösz a helpet Gerbill -
Thanatos #86 jah, szvsz ezt a recharged-et kerülni kell mint a tüzet... :P -
#85 az sem megy. -
#84 Habár a Repack lehet, hogy elindul, franc tudja azt nem próbéáltam. -
#83 Mondjuk INNEN de persze semmi értelme, mert ezzel sem fog menni. -
kokeszkk #82 hali. letöltöttem arrol a bizonyos W -s oldalrol a játékot és írja hogy a progit securom loaderral indítsam. honnan tudok ilyet szerezni? torrentektől kíméljetek, ha valaki elküldené az emilemre megköszönném. -
#81 A becsomagolt fájlok kitömörítését, a RAR-al kezdd, és akkor valószínűleg lesz bwt fájl is. -
shogun6 #80 esetleg vegyem meg boltba? vagy várjak a reloaded verzióra, annyira már nem lehet messze?! -
shogun6 #79 Hi
én is letöltöttem torrentről, hogy kipróbáljam :) Annyi lenne a gondom, hogy a becsomagolt fájlok csak egy railroad.bwi fájlt(~700MB) rejtenek és ahhoz, hogy a blindwrite kiírja hiányzik egy railroad.bwt (képfájl, vagy mi, bocs de nem nagyon értek hozzá)
szal a kérdésem, tudna vki egy ilyet küldeni nekem?
előre is kösz! -
Lysandus #78 Én is. Remélem ez egy felturbózott II-es lesz. Abba hangulatos kampányok meg pályák voltak. -
Thanatos #77 raktározok?? és egyelőre még nem, max ha ltátam is belőle valamit :P -
#76 akkor hogy raktározol?
megveszed :P -
Thanatos #75 passz, sose irok ki semmit... -
#74 kiírva működik? :) -
Thanatos #73 nálam sem, szvsz ez csak kiiros verzsön :/ -
CéZé #72 torrent -
Szeszmester #71 Honnan van meg ilyen hamar? Privát FTP? Privát? :) -
CéZé #70 legalábbis nálam nem jó... -
Thanatos #69 a repack se müxik állitolag... -
Thanatos #68 kijött a repack..., amiben állitolag mrá benne vannak azok az infok az imageban amit "kifelejtettek" az előzőben és nem ment miatta... :P -
#67 Látam neked is Railroad Tycoon II a kedvenced.Amúgy a három nekem is a 3d miatt nem tetszett.A kettővel mennyit játszottam -
#66 Transport Tycoon Deluxe
Minden Tycoon játékok legjobbika. -
Szeszmester #65 Nem tudom, hallottál-e tömörítési eljárásokról. Manapság már nagyon fejlett matematika áll mögötte. -
#64 A ttd minek a rövídítése -
#63 Csak a félreértések elkerülése végett:
Sid Meier's Railroads! Download File Size
600 MB -
donatus13 #62 áhh
ez sztem nem jo 600 mb nem hinném ilyen kicsi játék lenne -
donatus13 #61 zet hol lehet leszedni?
-
Szeszmester #60 Szerintem az, hogy az egyik 2,8 GB, a másik pedig 860 MB! :)
A 2,8 sz fake, semmiképp ne töltsd le!
Szerintem a 860 is az, nemtom így. RECHARGED clone a "jó" verzió, de egyenlőre senki sem tudja elindítani. Töltsd le azt és várj. -
Tockos #59 Mi a kulonbség a 2,8 GB és a 860MB -os verzio kozott? -
#58 Hú, ez tetszik! A jó kis Country zene a honlapon pedig egyenesen csúcs! Remélem, a játék soundrackje is hasonló lesz. -
Lysandus #57 Köszönet az egyszerű felhasználók nevében!
Nekem így józan paraszti ésszel az volt fura, hogy kevesen töltik. A régebbi fake verziókat – asszem négy volt – egyenként négyezren próbálták leszedni. -
CéZé #56 nem -
Lysandus #55 Nem akarok itt beleszólni a hitvitába (amúgy is csak a Daemon Toolshoz értek, azt se tudom mi az a starforce vagy securom). Csak arra lennék kíváncsi: ez most műxik vagy sem?