Sid Meier\'s Railroads
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
ez sztem nem jo 600 mb nem hinném ilyen kicsi játék lenne
A 2,8 sz fake, semmiképp ne töltsd le!
Szerintem a 860 is az, nemtom így. RECHARGED clone a "jó" verzió, de egyenlõre senki sem tudja elindítani. Töltsd le azt és várj.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nekem így józan paraszti ésszel az volt fura, hogy kevesen töltik. A régebbi fake verziókat – asszem négy volt – egyenként négyezren próbálták leszedni.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
clone-ra meg ugye bármelyikre rámegy a törés is ha kijön utolag törött verzsön...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Sid Meiers' locomtion
ugyanaz mint a TTD csak tovább van fejelsztve grafikailag meg egy két ujitás van benne. Nagyon jó!!
Remélem, hogy lesz rendes tõzsde, imádtam a nagyjainktól ellesett trükköt alkalmazni, azaz: vidd csõdbe a céget, majd vásárold fel 100 százalékban.
Hanem rendesen, méretarányosan, stb. lesz megjelenítve.<#shakehead>#shakehead>
http://www.panoramio.com/user/518310
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"