Sid Meier\'s Railroads

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hustler_hu
A crackeltel 1 baj van csak , hogy ennek a játéknak elsõ játékom alapján multiban van igazán feelingje , így a crack nem tudja majd követni az updatekat . Ki kellene probálni multiban 😊
jah az jóljönne 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hmuda
Valaki fellõné valahova a cracket? (feltéve, hogy mûködik az elsõ kiadással)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

gabi89
De mondjuk szoftverbázis

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Botond
demó nincs vhol?
Serpa
<#eljen>

dr Kotász
<#vigyor3>
Sid.Meiers.Railroads-RELOADED

nahát 😊

Elsõre tetszik.
Meg van az a hangulat mint az elsõ résznél volt. 😊

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

CS@
Köszi még 1X <#worship>

-Sid.Meiers.Railroads.Working.BWCLONE-FLATBATTERY
Ez a verzió indul el.
-Eszközkezelõben a cd-dvd letiltva, csak a daemon tools van.
-Nem fut semmilyen curerom meg securom loader.
-Daemon tools 4.06-os verzió kell.

CS@
Ha van kedved/idõd akkor összefoglalhatnád a dolgokat, gondolok arra, hogy végül is melyik verziót(FLATBATTERY?) sikerült mûködésre bírnod és hogyan(csak kiírva vagy mountolva is megy)? THX!

Serpa
ügyes trükk

amúgy milyen? 😊

PLackó
Nem tudom mit kínlódnak ennyit a securommal..

Na ugylátom a warez banda megsértödött.<#whatever>

Hmuda
Ez is csak kiírós változat, mountolva nem fog mûködni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Serpa
huhh, ... ^^

Sid.Meiers.Railroads.Working.BWCLONE-FLATBATTERY

újabb jelentketzõ 😊

FORWAAARD MARCH!!

We are:
Running to the railroad track
Run along with Captain Jack
Dida-dom dida-dom
Run along with Captain Jack

Emlékeztek? 😊

szevasztok,adak már ki demót a játékról?letölteném,a demót.a játékot meg ha tetszik megveszem,normális ember ugyanis nem warezol.

Serpa
csak egy megállapítás.

szerintünk? királyi többes vagy pedig csak skizo vagy? 😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

dr Kotász
Igen. Szerintünk lesz.
szerintetek lesz hozzá hamarosan valami használható törés?
kiírtam blindwrite-tal, használtam hozzá a securom programot, de kéri az eredeti cd-t. Hát errõl ennyit, vagy megveszem boltban vagy reloaded 😊
azért kösz a helpet Gerbill
jah, szvsz ezt a recharged-et kerülni kell mint a tüzet... 😛

Serpa
az sem megy.

CS@
Habár a Repack lehet, hogy elindul, franc tudja azt nem próbéáltam.

CS@
Mondjuk INNEN de persze semmi értelme, mert ezzel sem fog menni.

hali. letöltöttem arrol a bizonyos W -s oldalrol a játékot és írja hogy a progit securom loaderral indítsam. honnan tudok ilyet szerezni? torrentektõl kíméljetek, ha valaki elküldené az emilemre megköszönném.
Gerbill
A becsomagolt fájlok kitömörítését, a RAR-al kezdd, és akkor valószínûleg lesz bwt fájl is.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

esetleg vegyem meg boltba? vagy várjak a reloaded verzióra, annyira már nem lehet messze?!
Hi

én is letöltöttem torrentrõl, hogy kipróbáljam 😊 Annyi lenne a gondom, hogy a becsomagolt fájlok csak egy railroad.bwi fájlt(~700M😎 rejtenek és ahhoz, hogy a blindwrite kiírja hiányzik egy railroad.bwt (képfájl, vagy mi, bocs de nem nagyon értek hozzá)
szal a kérdésem, tudna vki egy ilyet küldeni nekem?
elõre is kösz!
Én is. Remélem ez egy felturbózott II-es lesz. Abba hangulatos kampányok meg pályák voltak.
raktározok?? és egyelõre még nem, max ha ltátam is belõle valamit 😛

Serpa
akkor hogy raktározol?

megveszed 😛

passz, sose irok ki semmit...

joebacsi
kiírva mûködik? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

nálam sem, szvsz ez csak kiiros verzsön :/

torrent

Honnan van meg ilyen hamar? Privát FTP? Privát? 😊

legalábbis nálam nem jó...

a repack se müxik állitolag...

kijött a repack..., amiben állitolag mrá benne vannak azok az infok az imageban amit "kifelejtettek" az elõzõben és nem ment miatta... 😛

gabi89
Látam neked is Railroad Tycoon II a kedvenced.Amúgy a három nekem is a 3d miatt nem tetszett.A kettõvel mennyit játszottam <#hawaii>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Hmuda
Transport Tycoon Deluxe

Minden Tycoon játékok legjobbika.

Nem tudom, hallottál-e tömörítési eljárásokról. Manapság már nagyon fejlett matematika áll mögötte.