214
Sid Meier\'s Railroads
-
Thanatos #134 KIPIPÁLTA AZT A FELADATOT? HA MIDNENT KIPIPÁLT AKKOR TÉNYLEG MRÁ CSAK VISSZA KEL VONULNOD -
#133 a southwest us scenarioban mar mindent megcsinaltam, utolso feladat az lenne hogy vasaroljam fel az összes ellencéget, de mivel 0 AI playerrel kezdtem ezért azt irja ki hogy 0 of 0 ... és nem pipálja ki :S az összes részvényt megvettem mar a marketen, mégse irja ki hogy nyertem vagy valami, ilyenkor mi van? vagy amugysem ir ki semmit amig nem vonulok vissza? -
#132 még csak a tutorialt nézegettem, de már most érzem, h sok időt fogok eltölteni, mint "vasútas" :) -
Des #131 Felraktam laptopomra, na ott néha fagy:) ATI mobility firegl... -
Thanatos #130 hm, nekem eddig ez még kiamaradt szerencsére, kb másfél map végigcsinálása közben egy ctd se jött nekem -
Des #129 Nekem még nem fagyott egyszer se.
Azt nem tudja valaki, hogy lehet egy riválist kirugdosni pl egy városból? Nem jöttem még rá, itt nincs ilyen, hogy melyik társaság a népszerűbb, és akkor azzal meg mindenki v hasonló. A másik marha idegesítő meg, ha beviszek feldolgozásra vmi cuccot egy városba, és hiába vinném tovább feldolgozva, egy rivális mindig felpakolja magának és lenyúlja.. hiába veszem meg az industry-t a városban.. ez felbasz. legnehezebben tolom, lehet ez is számít nemtom. -
donatus13 #128 marha jo a game föleg hogy netten is megy:D
-
#127 Remélem nem kell sokat várni a patch-re, ez a kilépegetés elég bosszantó tud lenni. Most is majdnem sikerült felvásárolni valakit, erre CTD. :P -
#126 Jó, de hát ez a játék nem egy élethű szimuláció akar lenni... -
Plata #125 Nagyobb a sín mint a város. -
CéZé #124 Krekk, ami nem torrentes :) -
Szeszmester #123 Vki a cracket fel tudná tölteni vhova v átküldeni msnen? Nem használok torrentet. -
#122 Kezdetben aprócska faluként indult Szeged, de a végére már megcombosodott a szentem.
-
Tockos #121 elindúúúuuuuullltttt,szuper. -
Thanatos #120 nekem is :) -
djukel #119 Ja most látom mar van reloded torrent is. -
djukel #118 Ez a crack melyik torrentes fullgame verziohoz jo? -
#117 Köcce, nekem működik vele. :-) -
Tockos #116 ok koszike orok hálám remélem mukodik. -
Tockos #115 Egy crack linket valaki feldobhatná,sokan orulnének mert a game már soknak megvan csak nemindult. -
#114 Krekk -
#113 A crackeltel 1 baj van csak , hogy ennek a játéknak első játékom alapján multiban van igazán feelingje , így a crack nem tudja majd követni az updatekat . Ki kellene probálni multiban :) -
Thanatos #112 jah az jóljönne :) -
#111 Valaki fellőné valahova a cracket? (feltéve, hogy működik az első kiadással) -
#110 De mondjuk szoftverbázis -
#109 demó nincs vhol? -
#108 -
#107 -
CéZé #106 Sid.Meiers.Railroads-RELOADED
nahát :) -
BYpsilon #105 Elsőre tetszik.
Meg van az a hangulat mint az első résznél volt. :) -
#104 Köszi még 1X -
CéZé #103 -Sid.Meiers.Railroads.Working.BWCLONE-FLATBATTERY
Ez a verzió indul el.
-Eszközkezelőben a cd-dvd letiltva, csak a daemon tools van.
-Nem fut semmilyen curerom meg securom loader.
-Daemon tools 4.06-os verzió kell. -
#102 Ha van kedved/időd akkor összefoglalhatnád a dolgokat, gondolok arra, hogy végül is melyik verziót(FLATBATTERY?) sikerült működésre bírnod és hogyan(csak kiírva vagy mountolva is megy)? THX! -
CéZé #101 Milyen trükkre gondolsz? -
#100 ügyes trükk
amúgy milyen? :) -
CéZé #99 Na akkor jáccunk :) -
#98 Nem tudom mit kínlódnak ennyit a securommal.. -
Plata #97 Na ugylátom a warez banda megsértödött. -
#96 Ez is csak kiírós változat, mountolva nem fog működni. -
#95 huhh, ... ^^