Sid Meier\'s Railroads

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
+fav

TTD után asszem ez lesz a második vonatos játékom 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

joebacsi
jaja, ezért megis kukkantom, de azért ennek nemkéne azt kizárnia, hogy arányosabb legyen a játék, meg hogy ne egy kis terepasztalon játszódjon...mind1, kár morfondírozni így elõtte rajta, pár nap múlva úgyis minden kiderül 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ha figyelmesen elolvasod az info részt megtalálod, hogy itt minden a vonatokról szól. Egyedivé varázsolhatod a mozdonyokat színezésekkel, logokkal stb.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Mászt hev kategória 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

joebacsi
hát a távolságok is szörnyen kicsik, így max jópofa modellvasút fílingje van, de ha ilyet akarok, akkormeg lemászok a pincébe, és tolom élõben, azt úgyse übereli 😄
railroad tycoon 3ba legalább a távolságok megvannak valamennyire...tényleg lassan elõszedem énis a tunningolt ttd-t, mert még úgynézki mindig azmarad az etalon 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ColdFire
smallvillage 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Jah, úgynézem ez is inkább a látványra épít. Mondjuk abban nem rossz, de komoly vonatos játéknak, vagy tycoonnak aligha lesz nevezhetõ.

Valszeg marad az OpenTTD 😊 Csak arra meg ráhúzhatnának már egy ilyesmi grafikát...
dr Kotász
Október 16.
Serpa
ez van.

joebacsi
jah, meg az arányok sincsenek épp a toppon :/

ttd-ben ez legalább megvolt, meg állomásnál figyelni kellett, hogy beférjen a szerelvény teljes hosszában, itt ezsincs 😞

ColdFire
ez egy vonatos játék :|

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

De durva 😊 Csak az nem tetszik rajta, hogy kicsit rajzfilmes feelingje van.
Remélem hoz majd egy olyan feelinget, mint a TTD volt. Máskülönben úgyis csak csicsa.
joebacsi
énis csak épp mostanában hallottam róla, csak azt nem tudom, hogy pl egy railroad tycoon 3-hoz képest miben lesz ez más?
(látom a lámpákat, mint pozitív dolgokat, mert railrood tycoonban nemszámított, ha átmentek egymáson a vonatok, csak húztunk egy sínpárt A-ból B-be és megvolt oldva, ami nekem spec egy kicsit illúzióromboló...remélem itt legalább transport tycoonos szinten mûködik majd a dolog 😊)

mikor gyün?

dr Kotász
Létezik az, hogy ennek a megjelenés elõtt álló játéknak még nincs topicja? A fórumkeresõben megnéztem a railroad meg a Sid Meier szavakat is és semmi. Remélem jól láttam 😊

Egyszóval õskedvenc. Ki játszott az 1990-es klasszikussal?

A játék hivatalos oldala

A fejlesztõ oldala
← ElőzőOldal 5 / 5