214
Sid Meier\'s Railroads
-
#174 Nah akkor már én is leírom a véleményem. Azt előre leszögezem, hogy nem játszottam az előző részeivel csak nagyon keveset, de mintha úgy rémlene azokban figyelni kellett arra ,hogy legyen elegendő szén meg víz a mozdonyokban itt ilyesmit nem találtam. A pályákat nem igazán lehet előre szépen megtervezni akárhogy próbáltam mindig valami fertelem lett belőle. Azt sem értem hogy miért nem lehet tetszőlegesen új pályát létrehozni mindenképpen össze kell kapcsolnom a már meglévővel. Nekem egy cseppet primitív lett a játék kb 5 perc után már semmi kihivás nem volt benne mert dőlt a lé. Pedig annyi ötletet beletehettek volna, pl figyelni kell a mozdonyok szén illetve vízkészletére, kicsit összetettebb pályaépítés ,külön karbantartóbrigád kiépítése az állomásokon. Azt is hiányoltam ,hogy nem kapok több pénzt a nagyobb távolságokért. Lehetne benne csoportos mozdonycsere olyasmi mint a OTTD-ben van, én hülyét kaptam mikor a 30 mozdonyom egyenként kellett lecserélnem.
A sok negatív dolog ellenére tettszik a játék csak bosszant ,hogy mennyivel jobb lehetett volna. -
Madmano #173 Szasztok.Bocs,hogy így ismeretlenül írom a véleményem,de 2szeresen is van fogalmam a témárol.A vasútnál melózok forgalmistaként és játszottam nem keveset a Railroad Tycoon3-al.Szval.Nekem is a Reloaded-es verzió van meg.Volt,hogy úgy belessult,gyöztem kilépni.A RT3-ban ha azt akartam,villanyvonatom legyen,villamosítanom kellett a pályát.Itt?Semmi!!Azon a pályán,ahol a gőzösök mentek,simán elmegy a villanygép!Sőt!Néha még az áramszedő is lent marad!Ez messze nem az összes hiba.Lesz mit javítani Sid papának.Félkész-szaga van a gammának. -
Szeszmester #172 Dettó :) -
Xian #171 Nálam is repacked + crack.
-
#170 *repcked=repacked -
#169 Én felraktam a RECHARGED verziót(nem a repcked) feltettem a cracket és megy a játék. Eddig mindösszesen egyszer lépett ki, de az autómentés miatt nem történt nagyobb "katasztrófa". -
#168 Ezek szerint a RELOADED megint elcseszte a dolgokat?
Az általad írtakon kívül egyéb lehetőség lehet a FLATBATTERY –verzió a #103 –ban leírtak szerint. -
#167 Konfig :
3.2 64bites AMD Venice
1 g ddr2
Leadtek 7600 GS
Sata 160 mitomen milyen chacheval.
Letezik hogy a jatek fullos grafon ugy akadozik hogy jacchatattlan? -
#166 A reloaded verzional mindjart az elso vagy a masodik allomasnal egyszeruen nem vesz fel utasokat / arut.
A clone-recharged meg alapbol nem idul, az exet kicserelve meg idonkent kifagy.....eleg idegesito.....van 100% os verzio ?
Anno meg amigan nyomultam vele. Az volt a durva, a mai napig emlexem a reszleteire.
Nem ertem minek kellett igy felgyorsitani, lehetett volna sokkal lassabbra venni az ido mulasat. -
Mikee76 #165 Üdv!
Nálam is megáll a vonat az állomásnál és úgy marad.
Mi lehet a baj? -
Szeszmester #164 Nem.
Jó a játék meg minden, de nem tetszik, h nem lehet eléggé kidolgozni a sínrendszert. Nagyon nehéz rendeset összehozni, h ne álljanak állandóan egymással szemben. Meg nehéz milliókat összeszedni, csak ha felvásárolsz legalább 1 konkurenst. Meg ha szinte teljesen be van építve a pálya (2 konkurenst felvásároltam), ha módosítom a síneket, egy percre leáll a gép (gondolom újraszámolja a cuccokkal által leírt gráfot, de akkor is). -
Szeszmester #163 Köszi szépen! :) -
#162 üdv mindenkinek
kérdésem: nem lehet rögtön duplavágányt épiteni ??? -
Attiska #161 Na ja, itt jön képbe a fő piac: amerika. Az sem véletlen, hogy ritkán jün ki normális autószimulátor, és az ilyen NFs szemetekkel meg tele a piac. -
Thanatos #160 evvan :/ tény hogy ttd-t egyszerübb lenne utolérni mint elite-t pl, de mégse hajt rá senki :/ leeht félnek tőle hogy nem lenne tul népszerü mert ugye nem a 2es iq-val rendelkezőknek van kitalálva :/ -
#159 Pedig nem lenne nehéz, mert alapvetően egy irtó egyszerű játék a TT(D). Az alap adott, már az openTTD is bizonyítja, hogy a kód is szabad hozzáférésű, szóval abból is lehetne táplálkozni. Pedig azt hinné az ember, hogy a Locomotion meg Transport Giant szintű bukások és minden vonatos játék megjelenésekor szokásos TTD-hez való hasonlítgatások után végre valaki megemberelné magát...de sajnos nem... -
Thanatos #158 nemtom civ4-ről nekem nem ez az érzésem volt de hát izlések és pofonok :)
mongyuk a "vonatos" témában szvsz az a baj hogy mindenki mindent ttd-hez hasonlit amit nem tudnak utolréni de a legtöbbem mondjuk nem is akarnak szvsz...
ez nekem ugytünik olyan mint az elite szindróma..., képtelenség hogy oylan progit cisnáljanak ami akár csak meg is közeliti..., hogy miért nemtom, de itt is ez van, vagy nem akarják vagy nem tudjak :/ -
#157 Kinézet alapján a Civ4 is lehetett volna "dumbed down", de szerencsére nem lett, szóval itt is elvártam a fejlődést/szinten maradást. :-( -
Thanatos #156 nem biztos hogy joggal, pl képek alapján én pont ennyit vártam kb , igaz én akkor tudtam meg hogy lessz amikor kijött vagy pár nappal elötte :D -
#155 Ilyen pedigrével és ilyen neves dizájnerrel nem véletlen ha mindenki sokkal többet vár mint egy "arcade" szintű játék. -
#154 Mondjuk aranyos kis "arcade" szintű játék, mélységet nem kell várni tőle. -
#153 Hát pár játék után azt kell mondanom, hogy a remek Civ4 után nagyon nem ezt vártam... -
#152 Az előző részzel sajnos nem játszottam, de az ilyen dolgokat én is hiányoltam(váltó stb). Meg azért ha nem is mi építettük volna, de azért lehettek volna mondjuk utak, vagy a kezdővárosban vagy ahova felépítjük egy headquarter stb. Remélem lesz valami kiegészítő, ami legalább valami hasonlókat belerak -
Attiska #151 Igen, pontosan ez a bajom a játékkal. Hol van pl. a mozdonyfordító, karbantartó műhely, meg még az a sok dolog, amivel az RR-ben szépen egyenként tudtuk bővíteni az állomásokat? Hol vannak a kézzel állítható váltók? Garfikailag szép a játék, de azért sokkal többet vártam tőle? -
hapi #150 Király meg minden de nagyon könnyű és gyors játék lett.
Aki egy kolmolyabb TTD-re számított 2006-os színvonalon az le se tőcse.
Szerintem még egy 6 éves gyerek is tudna vele játszani... -
Des #149 tycoon szinten hard routinggal 3 AI-t simán lenyomtam random pályán, töröltem is.. semmi kihívás nincs benne -
Selindek #148 Nekem meg csak a hobo szintet sikerult elernem.
Mert amint az elso vonatom megerkezik az elso allomasra, megall es ugy marad. (Nem szallnak ki az utasok/erkezik meg az aru.)
Masik valtozat, amikor bepakolaskor az utolso vagont nem tolti meg es ugy marad allva. (Van eleg aru)
Valaki talalkozott mar ezzel? -
#147 na.
első nekifutásra(mogul előtti szint) miniszterelnök lett belőlem :)
a következő nehézségiszint: mogul.
hobora kiváncsi lennék, h nézz ki.
ha vki azt érte el, egy képet betehetne ^^ -
Thanatos #146 mivel az volt az ucso :) de ha nem az ucso akkor simán elkérhetnek enyit 10%-ért is :) -
#145 Az USA keleti parti pályáján már sokadjára kezdtem el a játékot, és mint előtte, megint eléggé lemaradtam kb 1-2 millió értékkel, aztán a végén egy kis faluban az autógyártás annyira beindította az üzletet, hogy először csak az iramot tartottam, utána viszont már jó 8 millióval beelőztem az ellenfelet, majd fel is vásároltam. a kisfaluból időközben metropolis lett és tulajdonképpen egy gazdasági központként üzemelt, mindenhova onnan vittem az autót, és szinte minden fontos járat keresztülhaladt rajta. -
Attiska #144 Belenéztem a játékba, szép és jó, de sajna nem hozza azt a fílinget, amit hozott anno a Railroad Tycoon Deluxe és a Transport Tycoon Deluxe. Ami a legfőb bbajom, hogy nme lehet jó bonyolult vágányhálózatokat létrehozni szemaforokkal, váltókkal (bár még csak ismerkedem a játékkal). -
#143 Amikor elfogyott az ellenfelem 10%os megvásárolható részvénye, akkor utána 17.000.000$-t írt ki, és amikor összeszedtem annyit, akkor az egész vállalatot vásároltam fel, nem csak 10%-ot. -
Xian #142 Ugy vettem észre hogy a szállitási távolság nem számít az árba.
A szomszéd városba is annyiért szállitok mint amikor a fél térképen át
az 1 milliós vágányon.
-
Czud #141 Elég jó játék! Lehet nyúzni! csak ennyi mozdony van, mint a table módban? -
Thanatos #140 oopsz, bocs
akkor a tanulság hogy min egy ai-val kell nyomni :D
neten nézte már valaki? -
#139 ez a felvásárlás elég durva, amikor már nincs szabad részvénycsomag.
pl 10%nyi rcsomagért több milliót is elkérnek.
persze ez már nem lesz gond, amikor már elég kiépített a cégem.
amúgy sajnálom, h nem lehet HQt lerakni. -
#138 Nem, csak egyre durvább összegeket zabál "maintenance" felkiáltással. -
#137 robbant már le vkinek mozdony? -
#136 "és nem pipálja ki" -
Thanatos #135 ooopsz, - capslock, sorry