453
-
#133 PC-re egyáltalán nincs bejelentve. -
samu13 #132 csá PC-re oktoberben jön ki?????
-
hapi #131 Történetesen ezt most játék közben realtime megmutatta. Ráadásul a game kész van októberben megjelenik. Ha nem karácsonyig tutituti. -
#130 Végre megtudtuk, hogy mit is tartalmaz az októberben megjelenő Fable második részének gyűjtői kiadása, amely néhány értékes dologgal kedveskedik a rajongóknak.
Ugrás a galériához
Peter Molyneux nagyszerű játékának folytatása hamarosan elérherő lesz, ám a normál verzió mellett megvásárolható lesz egy gyűjtőknek szánt változat is. Ennek a csomagnak a tartalma egy kulisszák mögé betekintést engedő DVD, egy Hobbe figura, Live trial kártya, néhány ingame meglepetés, valamint található a csomagban concept artokat tartalmazó kártya is. A megjelenés október 31-én várható, egyelőre csak Xbox 360-ra. -
#129 honnan todd hogy meglesz? Molyneux bácsi sokat szokott ígérni amik közül csak a játék megjelenésekor lehet tudni hogy mit tart be :) -
hapi #128 Megnéztem és ez az a játék ami nekem kell. Most azonnal is késő.
épp a fable-val játszom és amit hiányolok belőle az itt megvan. Szal tuti lesz. -
adammmmmmm #127 De sajna még nincs hír róla. -
#126 ja kiadják. -
Klima Alex #125 PC-Gurun azt olvastam hogy kiadják PC-re
-
adammmmmmm #124 Ez jól hangzik. Vajon egy évet kell majd rá várni vagy kettőt ha egyáltalán kiadják pc-re. Remélem igen de jó lenne valami hírt hallani arról hogy tervezik-e a kiadásást pcre vagy ilyesmi. -
#123 E3 videoshow -
#122 Ahogy elnézem a bemutatókat, jó lesz ez Fable 1.5-nek is... -
adammmmmmm #121 Kiváncsi vok mikor jön majd ki pcre. Remélem nem váratnak sokáig de azért örülnék ha már lenne valami hír arról hogy egyáltatlán kijön-e pcre? -
#120 azért ezek alapján már jóval jobb a graf mint az 1é....de nem várok sokat ettől a játéktól, bár az 1tetszett, ez most vhogy nem fog meg a videók alapján -
#119 és a Trailer -
#118 INGAME -
#117 A fény szűrődős egffekten kívül uyganaz szinte mint az 1.Nem mintha az 1 szalenne garfikailag. -
#116 új video -
#115 sajnálom de ez egyre rondább. első 3 shot-on komolyan állam ejtettem, de még a hihetőség határán belül volt, szóval elhittem, és bíztam molineux-ba...
hát hiába, detto mint az egy. :| -
#114 A Lionhead mesélt kicsit a Fable 2-ben utunkba kerülő karakterekről, szerepükről, a velük kapcsolatos érdekességekről.
Dene Carter kreatív igazgató ömlengett az NJK-król, és büszkén kijelentette azt is, hogy valószínűleg a játéktörténelem egyik leggonoszabb karakterét sikerült megalkotniuk. Minden ember, akivel összefutunk, valamilyen kisebb-nagyobb hatással lesz a fő történetszál kimenetére is, és egyben "morális iránytűkként" fog szolgálni (hogy ez pontosan mit jelent/hogyan nyilvánul meg, az nem világos). Mindannyian egyedi, érdekes háttértörténettel rendelkeznek, ám előfordulhat, hogy egyesekkel nem találkozunk, mert korábbi cselekedeteink következményeként egyszerűen nem léteznek (mert nem úgy alakult az életük, hogy ott legyenek, ahol amúgy lenniük kéne). Egyes emberek bizalmát úgy nyerhetjük el, hogy segítünk nekik, mások felszínesebbek, és a kinézetünk alapján döntik el, hogy miként állnak hozzánk. Mivel ez elég bonyolulttá válhat, így lesz egy külön rész a kezelőfelületen, ahol láthatjuk, hogy kit mi "hajt", mit kell tennünk, hogy szimpatikussá váljunk a szemükben.
Hogy pontosan hány emberrel fogunk összefutni, azt Carter nem árulta el, azonban azt igen, hogy 60 órányi párbeszéd van a játékban.
Szerintem biztos hogy jönni fog,mert Mulinex szereti a PC-t. -
#113 jönni fog, mondjuk PC -re, hasonlóan, mint a GTA IV., még be sincs jelentve :( -
#112 jöhetne már! -
#111 3 Új kép
-
#110 "Megjelenés 2006 decemberében és egyenlőre Xbox360-ra várható csak!
(Letöltés: Letöltések/Videók/Fable2)
forrás: www.gamekapocs.hu
Ulukhai Dátum: May 26 2006 20:44:36"
http://fablehun.atw.hu/
kemény :) -
#109 ha boxos lesz, veszek boxod, mnem zavar
remélem majd rá tudom dugni a wide monitorkámra, pc tetején a box elfér, jó lesz az
bár nekem a ps kontrollere jobban beön, no meg ha nem muszály, ne már picipuha, de ez igazából lényegtelen -
#108 jó kis játék lesz ez, már amit a pöceguruban erről olvastam
vki beszkennelhetné azt a pár oldalt
ezért nem adok ki 2k-t -
#107 valamikor biztos... -
#106 nem tudom, az nem box exkluzív -
#105 Miért, az jön? -
csgj #104 Áh, biztos jönni fog, az első része is kijött... -
#103 a pihe - puha, a "games for windows" ütemterve szerint megköveteli az "only" boxos játékok PC portját, szerintem jönni fog, még ha nem is egyidőben, de nem is fog annyit csúszni, mint pl. a GTA IV. -
#102 szal nem csak boxra jön? -
#101 Nem ez több, mint odabaszós, egyenesen és egyszerűen: kurva jó :) -
#100 wow, ez odabasz:D -
#99 doboz kép, igaz boxos, de gondolom mind ilyesmi lesz, ütős!
-
#98 FABLE 2 Gameplay HD
Nagyon meggyőző, pláne az eleje! -
#97 új video -
haxoror #96 Valahogy a glóriás-jóság után nem volt kedvem pont az ellenkezőjét tenni mindennek hogy szarvakkal is végigtolhassam (elég lelombozó volt ez a vizuálisan megjelenő extra)
Jobban örülnék ha nem erőltetné ezt a kétpólúsuságot, pont olyan lesarkított idiótaság mint a gagyi western filmekben a fekete kalapos gonosz, meg a fehér kalapos jó cowboy. -
#95 Hát, az erősen limitált képességű platformokat nem kifejezetten egy Molyneux fantáziájú designernek találták ki. -
#94 lehet hogy ennek a fele fog csak megvalósulni hiszen tudjuk hogy Molyneux bácsi mindig sokat ígér, bár még ha az ígéreteinek a negyede is valósul meg akkor is jó játékokat hoz össze.