Fable 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
( érdekes )
A
A
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
"A fizikai hatások lemodellezése nem egyszerû feladat, épp ezért szokás licenszelni az erre szakosodott programokat.
A Lionhead Studios is így tett, így a Fable 2 világának fizikai mozzanataiért a Havok fizikai motorja felel majd. Peter Molyneux, minden játékos istene azt nyilatkozta, hogy mivel a Havok technológia miatt már nem kell a fizikai számítások és optimalizálásokkal törõdniük, ezért a kreatív munkára összpontosíthatnak, hogy egy még szebb, még élettelibb virtuális világot hozzanak létre nekünk a Fable második részében."
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
やられたらやり返す。倍返しだ!
ITT A KÉP!
hardwired.hu, és ott a keresõbe beirod: fable 2. Valahol biztos megtalálod még a riportot.
Sajnos nem hiszem, hogy ha már ebbe a kis videóba belerakták azt a puskás jelenetet, és a kiscsaj álltal évszázados utazás vár a fable 1 világa után, akkor ne csinálnák meg a fejletebb, puskás világot. :S De remélem még mindig csak a vészmadár hápog ki belõlem 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ez a téma részemrõl innentõl fogva lezárva, hogy ellopjam Randal mondását: elhatárolódok a továbbiakban az ilyenektõl.
Újkorhoz hasonló világ: Ha megnézed a videót, akkor a pisztolyos karakterbõl ítélve erre van esély.
Hey lejjebb olvastam : "Újkorhoz hasonló világot akarnak" ez komoly?? ugye nem!!!! Ez +ölné a Fable-t!! pls vki mondja h nem igaz mert sírni fogok
egy példát had és le is lépek...
lfs - nfs ...
köszönöm
u dont have to listen anybody else but me
Viccet félretéve szerintem meg a két játéknak egyáltalán semmi köze nincs egymáshoz, ráadásul ez még igencsak messze van a megjelenéstõl, addig meg semmiféle már megjelent játéknál nem lehet jobb.
giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d
Egyébként nagyon is az õ stílusa mind2, sajnálom, h a BW2t nagyon leegyszerûsítették, pedig jó lett volna. De azért így is elég ütõs lett.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
De csak a vészmadár beszéljen belõlem és kapjunk valami olyant hogy az állam olyan mélyre leessen, hogy fájjon lehajolnom érte!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
やられたらやり返す。倍返しだ!
<2006. október 07. @ 11:04 - Bad Sector>2006. október 07. @ 11:04 - Bad Sector>
A Londonban megrendezett GDC rendezvényen Peter Molyneux lerántotta a leplet néhány egyedi fícsörrõl, amely nagyon várt játékában, a Fable 2-ben található majd.
A Fable 2-ben a kulcscsó állítólag a "mindent megvehetsz" lesz, ugyanis hõsünkkel az egyszerû üzlettõl kezdve egy egész várost meg tudunk vásárolni, ha megvan hozzá a megfelelõ tõkénk. Molyneux elárulta az újságíróknak, hogy már nagyon elege van az olyan játékokból, amelyekben nem lehet a környezetünket befolyásolni.
A másik jelentõsebb újítás az érzelmi motívum: ha gyerekeid lesznek a játékban, azok akkor is szeretni és bálványozni fognak, ha jó, vagy rossz példát mutatsz és ez az õ életfelfogásukat is befolyásolja. A feleséged viszont állandóan a jobb életkörülményekre hajt majd a játékban és sok-sok mellékküldetést kell majd vállalnunk, hogy igazán meggazdagodjunk...