453
  • Mike at home
    és ettől szellemképes?
  • Istencsászár
    Nagy erejű ütéseknél lassítva adja be néha.
  • Mike at home
    megnéztem a trailert, jónak néz ki
    de mi ez a harc közbeni elmosódás? a játék is ilyen? ez vmi szupereffekt? mert nekem annyira nem jön be :(
  • Xenu
    Még az elején járok, és lenne egy kérdésem!
    A kutyát hogyan lehet gyógyítani? Megsérült a lába, és elég lassan tud jönni...
  • ssk3
    nem egészen ide tartozik, de most megint elkezdtem a feble első részét, és gáz van a hangokkal, méghozzá a párbeszédeknél.... nem mindig lehet hallani amit mondanak az emberek.. elég zavaró:/ talán azért lehet mert 5.1es hangkártyám van és csak sima 2hangszórósan használom. Ha ez a baj, akkor vhol be lehet ezt állítani h jó legyen?
  • AntiHero
    Holl látsz 10 pontot 9 és 9.5 pontotkat kapott. A durva az GTA 4 10 pontja mer az enm érdemel annyit vagyis az is csak 9-et.

Sok ujítás van azért benne, hidd el.
  • Voltan
    Őszintén szólva nem értem, mi ez a hatalmas beájulás a Fable 2-őn a gamer oldalakon. Csak úgy röpködnek az A+-ok, meg a 10-esek. Mire fel, könyörgöm??? Persze, jó játék, jó játék, de azért –legyunk tárgyilagosak- totál abszolút ugyanaz, mint az első rész volt.
    OK, itt a kutya, és aranyos is meg minden, de ez azért nem egy akkora újítás.
    Szóval nem rossz egyáltalán, de ez így inkább kiegészítő, mint új rész. A 10 pontos értékelés durva túlzás. Nálam egy erős 8.
  • Wigan007
    Sziasztok . NEkem lenne egy problémám a Fableval kapcsolatosan . Feltelepítem a játékot , az első müködésnél minden jó . EL is indul a játék, de aztán kilépek és ha mondjuk egy óra múlva el akarom idnítani akkor meg nem indul el merta "Fable exe hibát észlel ezért leáll"ezt kiirja és nem tom h miért van ez kérlek segítsetek pls

• david18
    Szerintem ehhez nem kell,mert hiába írtam iylen sokat,igazából nem árultam el lényeges dolgokat.
  • Mike at home
    makrók-spoiler!
  • david18
    Végigvittem egyszer jóként ,aztán rosszként.Van olyan küldetés amit tipikusan rosszként kell meg csinálni ,van amit csak jóként és ez kihat a világra.Már a játék elején,kihat a viselkedésünk,ha jók vagyunk az óvárós,(ahol lakunk kiskorunkban)kivirágzik mikor vissza megyünk 10 év múlva, ha rosszak akkor teljes nyomor tanya lesz.Aztán van egy két küldetés aminél választani kell, hogy meg csináljuk e vagy nem.Mert hát ha jók vagyunk nem mészárolhatjuk le a békés farmert,inkább segíteni kell neki,viszont ha rosszak akkor igen.Aztán vannak olyanok is amit meg csinálhatunk mindenképpen csak majd a végén el döntjük, hogy hogyan hozzuk ki a történéseket.Nagy hangsúlyt fektettek a munkára is.Jóként kovácsolhatunk,fát vághatunk vagy csapos lehet belőlünk,rosszként emebrablás,bérgyilkosság és persze betörés.Újítás valóban nincs eget rengető,de ettől függetlenül szerintem egész jó kis játékot fabrikáltak össze.A harc rendszer totál 1 gombos,gondolok itt a kardra,főként azt használja úgy is az ember.Szóval 1 gombbal kardozunk,egy gombbal lövünk és egy gombbal varázslunk.A vége elég sejtelmesre siekredett,nem lövöm el a poént.Szerintem minden fable és rpg rajongónak érdemes végig vinni legalább egyszer.Ja erről jut eszembe ,ami nem tetszett az az hogy hősünket akár be is irathatnánk egy néma kéz jeleket tanító iskolába ,ha már annyira nem szeret beszélni csak mutogat.Az egész játék során egy mukkot nem beszélt.Volt amikor beszéltek hozzánk és válaszadási lehetőség helyett egy idióta kézmozdulattal jelezhettük h tetszik a dolog vagy nem.Én meg értem ha nema akarnak belőle ilyen beszélgetős bioware féle alkotást csinálni,de ahhoz képest h mennyit beszélnek nekünk és mi meg csak idiota kézjlekkel válaszolhatunk hát...igazán betehettek volna egy két szöveget a hősnek ami közül választani lehet.
  • AntiHero
    Kérlek meséld már el, miért nem jó a játék menet? (szintén játszom amúgy vele)
  • rotator
    Mesélj!
  • rotator
    Pont ugyanilyen választási lehetőségek voltak az első részben is...
    Akkor a kutyán és a majdan patchben kijövő :P coopon kívül végülis miben tud többet, mint az előd?
  • Prince23
    Még nem jelentették be
  • Risu Führer
    engem igazából egy ilyen játéknál a grafika nem érdekel a bugokat meg ott nem volt időm tanulmányozni
  • PunkZoli
    pcre már a coopal együtt lesz kiadva? meg a javításokkal? vagy az is már aranylemez?
    mikor jelenik meg?:P
  • Kandurex
    Játszottam vele.
  • AntiHero
    Ezt honnan veszed?
  • Kandurex
    Feltéve, ha kijavítják a bugokat, csiszolnak a grafikán, meg jó alaposan feldobják a játékmenetet, mert amúgy elég sovány lett a Fable II.
  • Kandurex
    nem, az egy használt prémium
  • Risu Führer
    ma voltam a győri saturnba és ott ki van rakva xbox360-on a Fable 2.sajna csak a lány karakterrel lehetett menni és csak a gyakorló küldetésekig jutottam el de nekem nagyon tetszett.grafikailag sztem ugyanolyan mint az első rész és a játékmenet sem sokban változott.vannak érzelmi megnyilvánulások mint az első részben és ami nagyon teszett hogy volt egy olyan küldetés amikor megbíztak hogy egy raktárban lőjek le bogarakat de közben egy másik ember azt mondta hogy inkább verjem szét a raktárat amiért aranyat kaphatok és választanom kellett hogy mit csináljak.ez nagyon bejött.nagyon nagyon remélem hogy lesz pc-re.
  • Mike at home
    jaja, de 35k az a full fapad?
  • Voltan
    Egy ilyen név kizárt, hogy bukjon. Lehet, hogy szar lesz, de hogy anyagi bukás nem, az tuti.
  • rotator
    Nem tudom, úgy egyáltalán a játékokhoz mennyi köze van a B&W óta, mert olybá tűnik, minta emberünk az utóbbi években már csak valamiféle zavaró marketingtényező lenne a nevével fémjelzett játékok kapcsán. :/
  • Micsu
    molinak nemsok köze van a pcs verzióhoz, nem ő dönt

ha a kiadó azt mondja hogy legyen akkor lesz, vagy ők portolják át vagy más
  • rotator
    Annyiból valóban számít, hogy a releváns fórumokat innentől kerülni kell, nehogy valamelyik okostojás "véletlenül" spoilerezzen valamit.
  • Kandurex
    nem változtat a tényen: ők már ma játszanak vele, és csak ez számít
  • rotator
    Olcsó húsnak...
  • dante3
    Hát, már nem egyszer gondolkodóba estem ez ügyben!
    Csak lcd tv-is kéne hozzá, lakásfelujítás meg elvitte a lovét!
  • Kandurex
    a rossz hír, hogy arra még bejelentve sincs,...boxra amúgy ma jött még a FarCry2 is

(lassan be kell látni, aki játszani akar, az vesz egy konzolt is a gép mellé,...most 35k láttam x360 -at,..nem pénz érte)
  • dante3
    box-ra már kijött! pc-st akarok!!!
  • Mike at home
    casual - ajaj :(
  • rotator
    Lehet, hogy mégse kéne forszírozni a PC-s verziót...

http://kotaku.com/5061431/molyneux-more-about-emotions-less-about-trees

Molyneux levélben kérte a kritikusokat, hogy kicsit más szemszögből próbálják megközelíteni a játékot, mint az szokás. Nem rpg-s szemszögből. Egy casual játékos szemszögéből. És én még reméltem, hogy az első rész elveszstegetett potenciáljait ebben majd beteljesítik... :/
  • csgj
    Jó, persze, igazad van... De a pesszimisták, mint én, mindig a legrosszabbra gondolnak. Legalább nagy lesz az öröm, ha majd bejelentik PC-re :D
  • xido
    pont úgy csináltok,mint a GTA4 esetében...előző részt is 1 évvel később portolták,itt is legkorábban jövő tavasszal bedobják a piacra...van akkora nagy név,pláne,hogy folytatás...
  • csgj
    Akarok venni egy xbox360 konzolt. Csak nem tudok :P És ha a Fable 2 nem jön ki PC-re, akkor lopok egyet xD (ehh... ez természetesen túlzás :P)
  • Mike at home
    akkor majd megvesszük azt is, np
    ha lesz erre zsém, befigyel ide a pc mellé egy box is, és akkor nincs gond
  • Kandurex
    tök egyszerű, ha konzolon megbukik, nem lesz PC -n, ha sikeres lesz, akkor nincs gond
  • wedge31
    A Videogamer portál készített egy nagyobb interjút a Lionhead főnökével, amiből kiderült, hogy a játéktervező jelenleg nem tartogat sem negatív, sem pozitív bejelentést a Fable 2 PC-s verziójával kapcsolatban, és megjegyezte, hogy az első rész átiratát sem a konzolos verzióval együtt árusították.
    „Ha emlékeztek, akkor a Fable első részét, sem azonnal adtuk ki PC-re, azt hiszem, nem is egy időben jelentettük be. Jelen pillanatban sem negatívat, sem pozitívat nem mondhatok a Fable 2 PC-s verziójáról.”

Mikor megkérdezték arról, hogy lehetséges-e, hogy a PC-s verzió csak később jelenik meg, Molyneux ezt felelte:

„Gondolhatod, hogy rengeteg olyan dolog van, ami miatt hatalmas bajba kerülnék, óvatosnak kell lennem.”

Ezek szerint van még remény, hogy a sokak által várt RPG a jövőben mégis megjelenik a személyi számítógépekre, és talán -- úgy, mint az első rész esetében --, egy kibővített és javított verziót kapunk, amiben kiküszöbölik az esetleges hibákat, amiket Molyneux korábban említett.

PC GURU

Hát igen a remény hal meg utoljára.