453
-
#333 Mar hogy ne lenne. Rogton a legelejen valaszthatsz, hogy a fiu kartyaval vagy a lany kartyaval kezdesz. Plusz *SPOILER* a jatek kozben is van lehetoseged valtani egyszer, az egyik mellekkuldetes utan ugyanis kapsz egy "nem-valtoztato" potiont. :) -
marcell007 #332 Köszi , megnéztem.
A YouTube-al csak az a bajom , hogy általában lelövi a poénokat ,én meg szeretek magamtól rájönni a dolgokra, meg ha már előttem van a videó akkor csak megnézem mi van a kapu mögött úgy meg már nagyon nincs értelme kinyitni.Ez most egy kicsit hülyén hangzott ,de szerintem érted mire gondolok :P -
Beni521 #331 Üdv. Az lenne a kérdésem h lehet a játékban női karakterrel menni (coop kivételével), mert úgyhallottam h lehet, de amikor új játékot kezdtem emlékeim szerint semmi választási lehetőség nem volt. Előre is kösz a választ. -
#330 YouTube a baratod! -
marcell007 #329 Sziasztok!A Lidérclápi demon door-t próbálom kinyitni , azt akarja , hogy vigyek neki közönséget,de már vagy 8szor próbálkoztam minednféle emberekkel (örömlány,nemes,falusi)és nem ment.Ő "tömeget" akar..Ez valami bug lehet?(eredetiben van meg)Max 8 embert vihetek magammal...Vagy jó neki , ha oda csődítek egy sereg zombit?
Előre is kösz. -
#328 "Be van jelentve" egy nevenincs fanoldal szerint (WhatIfGaming), aztan rogton meg is cafolva a hivatalos Lionhead forumon. Vajon melyik a hiteles...? -
#327 mar rég bevan jelentve... -
#326 Mégis jön PC-re? én azt olvastam a PCGuru Hireiben hogy nem lesz! Mind1! Irjátok alá a peticiot!!!
itt -
#325 Hivatalosan is jön a Fable 2 PCre XD -
#324 2004 szeptemberben jelent meg xboxra, 2005 szeptemberbe jött a The Lost Chapters xboxra és pécére, nekem az xboxos van meg, márint a The Lost Chaptersből. -
#323 simán eladtak.Ellégé sokáig vezette a toplistákat:) 2004be és jobb is volt mint a Boxos kiadás:) -
#322 fantörpikus
csak neked
-
TomDantes #321 A Witcherből is eladtak egy milliót... -
#320 Sosem értetem hogy egy pár full konzolgay fütyi minek jár a pc-és fórumba, mindenképp lesz pc-és port felesleges károgni. -
#319 1 millio PC-n? Nem lattam az elso resz eladasairol statisztikat, de meg lennek lepve, ha a PC verzio ilyen szinten tudna teljesiteni. En egy 500k-t is soknak talalnek. -
#318 pécé guru megálmodta:) ugyis lesz pécés, legalábbis kár lenne kihagyni, van pécén akkora tábora h 1 millió felett elmehessen? vagy nincs? az szomorú lenne... -
#317 Jaja sajna tényleg nm készül a PC átirat még egyenlőre.... -
#316 Ezt egyebkent honnan vetted? Csakmert hivatalosan tagadtak a PC port kesziteset:
Lionhead Forums
"We're not working on a PC version of Fable II... If this changes we'll make sure you know about it on our website(s)." -
#315 Jó pedig a sztorija.Ki is derül h nem csak egy kis falusi szar vagy aki sokra vitte hanem volt azlért a családodnak előzménye is. -
#314 CSakis mivel angolul nem tudok igazán. -
#313 magyarítáással szigorúan. -
#312 Nos mivel jön pc-re fel kell pörgetni magam és végigvinni az 1-et! -
#311 Jaja, az alapjatekban csak a zellerrel (celery) tudsz lefogyni. A Knothole Islandben mar van fogyaszto potion. :) -
el bruja #310 egyél sok zellert. -
TomDantes #309 Norbival -
Pilutika #308 hogy lehet lefogyni? -
#307 a kontorllert szokni kell, de semmi baja nincs -
csgj #306 Az egér profi kontroller, ne piszkáld! "-.- A Fable 2 sztem természetes, hogy konrollerre lett fejlesztve, mivel csak xbox360-n jött ki :P De PC-n én valószínűleg jobban élvezném az egeres irányítását. Amúgy meg, vezeték nélküli egérrel fotelból is lehetne tolni :P A fotel karján :D (btw, "speciális egeret" írtam) -
#305 -
#304 Milyan iranyitasi nehezsegekrol beszelsz te? Meg egy FPS-nel megertenem, de a Fable II controllerre lett fejlesztve; semmifele elonyt nem jelentene az eger! No meg probalj meg egerrel jatszani a fotelbol... :P Kell a francnak az eger! -
#303 Fable 2 nagyon jól fogy(ott), aki konzollal rendelkezik azon játsza, ez a facsarás túlzás:)
GoW2nél az az áláspont hogy nem lesz pécére, ez ki lett jelentve, amúgy 4 millió ment el 360ra 2hónap alatt. -
#302 bent van favoritba, látom ha írnak és válaszolok:)
biztos lesz pécére, mert nem mondták hogy nem... 360ra még csak most jött ki hónapja ha jóltudom az első rész is kb egy év uttán jelent meg pécére -
#301 Először kifacsarják a maximumot a játékból a konzolokra(eladások tekintetében).Aztán jön pc-re.Így lessz a GOW2-vel is.Erre pont példa a játékok előző részei is lettek pc-re.Bár a GOW2 valószínűbb mint a fable.Mellesleg nem lett hatalmas újítás grafikai részen.Bár nem mintha ez lenne ennek a gamenak a lényege. -
csgj #300 Tudtam, hogy te leszel az első, aki ezt közli :P Amúgy sajnos tényleg nincs is sok értelme ennek a topicnak, mert könnyen meglehet, hogy a Fable 2 bizony sosem jön PC-re. Amikor megnyitottam, 98%-ban biztos voltam benne, hogy tiszteletét teszi a méregdrága platformunkon. Mert méregdrága, hiszen több, mint az átlag magyar havi fizetés :P Úgyis az lesz a vége, hogy vesszük majd a konzolt. De én kérném a konzolgyártókat, hogy mindegyikhez (na jó, a wii-hez ne) adjanak speciális egeret! Nem mindenki fog könnyedén ráállni a kontrollerre. De ha elém dobnának egy Xbox360-at, lehet, hogy letojnám az irányítási nehézségeket, és a következő órákban vígan tolnám a Fable 2-t.
Na, akkor ennyit az álmodozásaimról, meg gondolataimról,... várjuk, hátha mégis jön PC-re :P -
#299 Pécés verzió nincs bejelentve, februárra meg pláne nem. -
#298 Elvileg Februárba. De majd kiderül. De már nagyon nagyon nagyon várom! -
#297 Lehet, hogy lesz PC-s valtozat. Csak valoszinuleg nem mostanaban.
Amugy mostansag jott ki egy patch boxra, bar sokan azt mondjak semmit nem javit egy ket durvabb hiban kivul (ergo meg mindig rohadt bugos a jatek). Meg aztan tovabbra is ott vannak az alapveto tartalmi hianyosaggok, amikrol egyelore semmi komment nem erkezett a fejlesztok reszerul. Hiaba no, a Lionhead most a DLC-vel van elfoglalva, hogy aztan meg tobb penzt fejhessen ki a jatekosokbol... :P -
#296 nem örülök, kétszeresen sem
amint olvastam a hsz-edet tele van buggal, ergo, PC-s verzióban talán kijavítják, talán kicsit mg fejlesztik mint anno a Fabla esetén, de ha nem lesz PC-s verzió, akkor ugye nem, marad ez :(
köszi a választ -
#295 Nem tudni rola semmit. A dolgok jelenlegi allasa szerint nem lesz PC-re. -
#294 bocs, hogy nem olvasok vissza 200 hsz-t
lehet tudni vmit a pc-s verzióról
THX