453
-
#293 Strategy Guide -
jecsi #292 Hello.Valaki nem tudja hogy honnan tudok leszedni valami leírást az elrejtett tárgyakhoz?VAlami szuper kard vagy íj vagy ilyesmi! -
#291 csak azokat veszítem el amiket nem gyűjtöttem be épp szóval szinte semmit nem veszít az ember... na mind1 -
#290 Meghalsz és veszítesz xp pontokat, vagy valami gém óveres képre gondolsz? mert az nincs. -
#289 Az jobb lett volna hogy ha 10 perces non stop buttonsmashing lett volna ott? meghalsz 20szor anyázol 10szer, és vége a játéknak... ha valami hatalmas boss fájtra vágysz DMC4, Ninja Gaiden 2 meg ilyenek:) kiélheted magad egy életre. -
#288 am meg nemvágom nem is lehet meghalni? mert ha nem volt nálam feltámasztó fiola és kiütöttek akkor is feléledtem... -
#287 Hát olrári nagy "fight" volt a végén... olyan volt ez a game mintha az egynek lett volna egy kiegészítője... :S -
#286 De no szarvad, nekem legalabbis nott.
A gyerek meg akkor no egy fokozatot, amikor tovabbhaladsz a tortenetben. -
#285 ja ezt én is nézem h hol vannak a platek? :S ez szívás -
evil 007 #284 koszke megvan:D a gyerek mikorra nő fel vagy csak babaágyba marad örökre?:D a másik meg most lehet választani jó meg rossz között rossz vagyok teljes mértékben de csak a test és a szem szinezodott el és vannak rajtam kék vágások. ennyi max? szal szarvam nem nő meg semmi? mert a boritón az van??? -
#283 Tanuld meg a 'come to my home' vagy valami hasonlo a neve expressiont, es aludj az agyadban, majd a felbukkano ablakbol valaszd az 'unprotected sex' opciot. -
evil 007 #282 én csak a 2vel gameltem eddig megtudjátok mondadni hogy kell gyereket nemzeni már van feleségem és házam? :D -
#281 Én már nem mondok semmit, utóbbi 3 játékban amivel játszottam sikerült úgy előhoznom egy bugot hogy se előre se hátra:DDD, aztán hogy ez a játék hibája vagy az én sutaságomnak voltak köszönhetőek nem tudom.
Árnyékot én észre se vettem, gondolom te sem ezt nézted, csak amikor a napszakokat akartad felvenni, amúgy jó kis videó lett grat! -
#280 De amugy meg ezek ellenere is imadom a jatekot, mert zsenialis, ami vegulis belekerult. :) -
#279 Erdemes felmenni a hivatalos forumra, az hemzseg a sok elegedetlen jatekostol. eleg sok bug maradt bene. Nekem is azzal kezdte a jatek, hogy fagyott egy szepet (szerencsere azota nem csinalta), es mar legalabb 2-szer beragadtam ugy, hogy ujra kellett tolteni a jatekot. Kuldetes buggal szerencsere en sem talalkoztam, bar csak egy hete van meg a jatek lehet, hogy azota mar patcheltek a durvabbakat.
A pop-up meg nem koznapi ertelemben vett textura/tereptargy pop-up, hanem leginkabb az arnyekok hajlamosak eltunedezni. A lenti videot peldaul azert nem tudtam megcsinalni rendes 24 oras korforgassal, mert ejfelkor eltunt az oratorony arnyeka es csak reggel ugrott elo megint... :P -
#278 CEt abban a pillanatban mondtam vissza amint a hír megjelent hogy ki lett belezve.
Coop szar.
Végjáték nekem tetszett, nem kel mindig vérremenő brutális harc, elegánsan van vége ( választási lehetőségek ), meg amugyse, nekem nem erről szólt a játék, így is sokat kellett harcolni:D
Egy buggal találkoztam, hogy nem ment tovább a küldetés, fagyni nem fagyott, pop uppot nem láttam, pedig még akkor nem is volt HDD install, viszont sokat töltött, főleg az inventoriyba lépéskor volt idegesítő, de HDD installal ezek megszüntek. -
Pilutika #277 nekem 1edül a fegyverek, ruhák sokasága hiányzik.na igen meg a vége...az tényleg katasztrófa.ezeket leszámítva jó a játék, akinek tetszet az első vegyem meg ezt is.Akinek tetszik ez az vegyem meg az elsőt :D -
#276 Jogos. Elnezest kerek, nem tunt fel az iras "heveben." -
#275 Agyilag te is félkész vagy ha egy ekkora spoilert bevágsz a pofánkba ,van ám konzolos forum is igaz kicsi is meg büdös is de lagalább a tiétek. -
#274 Ezt nem osztom, szerintem egyertelmuen felkesz a jatek. Most a bugokat (fagyas, pop-up, eltuno arnyekok, bugos kuldetesek, etc) ne is emlitsuk. De van ezen kivul meg ezer mas dolog, ami mar annal inkabb fajo.
Peldaul tartalmi hianyossagok. Nezd meg peldaul az ezust ladakat: 20-nal megall a szamozas egyetlen 50-es ladaval, amiben van egy kisebb osszegnyi arany es ennyi (ami akkor amikor megtalalod mar kevesebb, mint 15 perc income). Gyakorlatilag ha nem jarna erte achievement teljesen felesleges lenne gyujteni a kulcsokat mert semmit nem kapsz erte. Szvsz eredetileg meg be volt tervezve egy rakas lada, csak kifotottak az idobol. Felkesz...
A story is szvsz felbe (haromnegyedbe) van vagva. Nincs semmifele boss fight, utolso helyszin, ilyesmik. Egyszeruen csak odateleportalsz Lucienhez es egy csapassal megolod. Hat lol! Szvsz ide is jott volna meg egy csomo minden csak megint kifutottak az idobol. Felkesz...
A legdurvabb az megis a co-op. Gyakorlatilag abszolut semmi ertelme nincs egymassal jatszani. Megszerzed azt a 2-3 achit amihez kell a co-op es tobbet elo sem veszed, mert minek? Semmi tobbletet nem nyujt. Az meg mar csak olaj a tuzre, hogy meg a karakteredet sem tudod hanem. Milyen megoldas az egy olyan jatekban ahol ennyire fontos a karakter kinezete es kepessegei, hogy elore legyartott karakterekbol valogatsz?! Megint, valszeg kifogytak az idobol es dobtak a kukaba a teljes co-op tartalmat, de magat a szisztemat beleraktak, mert igy legalabb rairhattak a dobozra. Felkesz...
Es akkor ott a CE esete, ami nalam biztos vetel volt, aztan annyira megnyirbaltak, hogy meg sima kiadasnak is alig ment el. Kifutottak az idobol es nem tudtak teljesiteni a rendeleseket. Szegyen es felkesz...
Az ami benne van a jatekban tenyleg elsoosztalyu es zsenialis. De ilyen hibak mellett egyszeruen nem lehet elmenni szo nelkul. Folyamatosan arra gondolok, hogy mekkorat utott volna a jatek meg 2-3 honap fejlesztessel. Igazi mestermu szuletett volna, igy azonban csak siman jo. :/ -
#273 Egyet még nem jétszottam ki, de szerintem ebbe is vannak jó kis táp cuccok, csak sokára adja be, illetve kutatni kell értük. Pl olyan fegyvert amibe behelyezhettem köveket eléggé a vége fele találtam... -
#272 Túlzás hogy félkész. Profizmust tökrüzi a játék, a grafikában a szinkronban! ( igazi angol angol, tökéletesen profi ) és a magyar felirat is szinte hibátlan, ilyen remek fordítással én még nem találkoztam. A gond amiről te beszélsz az az, hogy túl sok mindent próbáltak belerakni, ezért az ember nem tudja mihez kezdjen, egyes elemek nem lettek annyira kidolgozva, talán ez az egyetlen hibája, meg a rövide, de annál inkább magával ragadó főszál, bár én minden mellékszálat csinálgattam közbe, szóval fel sem tünt hogy rövid lenne ( 20-22 óra ), és még így is maradt jó pár feladat és olyan dolog amit eddig ki sem probáltam benne. -
Pilutika #271 ja meg a varázslatok számi is kb a fele..ennek ellenére nem rosz játék 1általán csak én többet vártam..a fabla 1 után. -
Pilutika #270 grafika+ látványvilág 1értelmüen jobb, én a fegyverek , ruhák at hiányolom, az viszont még kevesebb a fabla 1nél is bőven. -
#269 Nem rakta be. Mind1 itt van:
Napszak video -
#268 Szerintem az amit beleraktak az egyertelmuen jobb. A jatek ott "hasal el," hogy felkesz allapotban adtak ki. Rengeteg dolog nem kerult bele vagy csak reszletekben. Ennek ellenere szerintem teljesen magaval ragado. -
#267 Csinaltam egy videot a jatekbeli napszak valtozasrol. Sajnos csak 12 orat tudtam felvenni, mert utana mindig eltuntek az arnyekok (koszonjuk a "befejezett" jatekot Lionhead :P).
-
Pilutika #266 alig zavaró hogy a játék közepe fele megveszem a hammert meg a zsivény ruházatott aztán annyi mert nem lehet jobb ruhát fegyvert vásárolni azzal tolod aztán egész végig...se valami durva plate szet se semmi... -
Pilutika #265 saját véleményem!!: szerintem a fable 2 meg se közeliti a fable szinvonalát....az 1et vagy 8x végig toltam..hát a fable 2 épp hogy 1x... -
#264 A kutya kiszimatolja, nem? Nekem legalabbis eddig az osszeset megtalalta. -
ricsa008 #263 de jó hogy már Pc-n ennyien tolják:D -
#262 hyy emberkék :D nem tudjátok hogy mikor jön ki pc-re ez a Fable 2? már élek halok érte naon gondolkodom hogy kéne venni egy xbox-ot csak hogy csapathassam vele, az első rész varázslatos világa és ez a JÓ és Rossz harca ez valami fantörpikus volt, nem régiben láttam videót amin láttam hogy már 4 választható figura lessz kardos, mágus, lövész meg valami ROSSZ ha valaki tud róla valamit hogy mikor jön plííz segítsen ezen a beteg lelkemen ami áhítozik a Fable-re előre is thanx -
detoxic #261 Sziasztok!!!!
Az archeológus küldetésnél akadtunk el,annál a leletnél amit úgy jelöl,hogy valamelyik tengerparti barlangban lehet,egy korábbi lelet közelében....Sehol sem találjuk,S.O.S.,nagyon fontos lenne!!!!
Előre is köszi ;) -
Pilutika #260 asszem aza neve hogy adakozás a fénytemplomának :D..bemész és keresel 1 perseytr és oda pakolod -
tomfucius #259 és mikor tudok adományokat adni a fénytemplomának ?
nem az hogy hányorakor hanem melyik küldetés után tudok adományozni vagy mi a küldetés neve amikor tudok adományorni ? -
Pilutika #258 mert azt nem lehet megcsinálni.azért van igy hogy mehessél akármikor.az onnal sose fog eltünni. -
tomfucius #257 de én már megcsináltam mind a 8 menetet hibátlanul de ha bemegyek a küldetések közé és a katlan küldetésre nyomok akkor is azt irja ki hogy "győzedelemeskedj ismét a katlanban " ugyhogy nem értem hogy mért nem lehet befejezni a küldetést .kérlek segitsen valaki ebben a katlan küldetésben elöre is köszönöm
-
Pilutika #256 hát én kovácsoltam sokat onnal lett pénzem :D..a katlan meg olyan hhogy mehetsz akármikor..nem lehet teljesíteni..aztért van hogy onnal is elég jól lehet szerezni tapasztalati pontokat meg pénzt -
tomfucius #255 és lenne mégegy kérdésem a katlan küldetést hogy lehet tejesiteni mert vagy 5ször megcsináltam már a katlan kihivást .elöre is köszi -
tomfucius #254 hello mindenkinek . kénne egy kis segitség hogy tudod rövid idö alatt sok pénzt szerezni .ezt ugy értem hogy kenés ingatlannal rendelkezek szoval valami fortély.elöre is köszi