Fable 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Szerintem igen, bar talan nem teljes aron.
Grove4
Jó a game?Érdemes rá pénzt áldozni?Én játszottam az elsõvel,többször is végigvittem,hát az valami mesés,nagyon szupi kis game volt.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Rincewind
Vannak minijatekok a fable2.com-on. Azokat kell vegigjatszani haromszor, es ha be vagy jelentkezve akkor automatikusan hozzaadja az accountodhoz az unlockolt tartalmat. Ha legkozelebb belogolsz Live-ra mar elerhetoek lesznek a ladaban.

Az idoponttal kapcsolatban en meg 12 orara emlekszem (amikor a nap a legmagasabban jar). De nem biztos; reg volt mar...
ivan924
Valami hat órára emlékszem... de rég volt mikor játszottam vele.

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Doki17
Sziasztok!

A Hõsök céhében abban a teremben a ládát hogyan kell kinyitni? Tudom hogy írja, hogy a fable2.com-on megtalálom, de valahogy mégse.

Még valami. A fény templomában, mikor van az a misztikus óra amikor egy nagy összeget kell adományozni?

Köszi.

Rossz hasonlat ez a "lerágott csont" példa. Megrágja elõtte valaki a DVD-t vagy mi?
Szóval már annak se 100%-ig szavatos egy játék mikor a megjelenés idõpontja után 1-2 héttel veszi meg a játékot? Mert kb ennek ennyi az értelme.
Aki nem játszott vele annak újdonság minden téren. Az elsõ résznél is 1 év volt a különbség. A PC-s megjelenés elõtt én nem is tudtam, hogy létezik egy ilyen játék. 😊

Mike at home
az erõs túlzás
a movies egy kaka

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rotator
Pedig a The Movies majdnem olyan, mint a Sims! 😄

Rincewind
Sajnalom, ha veletlenul beletapostam a rozsaszin lelkivilagodba, de igazabol semmi egetrengetot nem irtam. A dolgok igy mukodnek; tetszik vagy nem tetszik...
Mike at home
engem annyira nem zavar
bár vetnék

Molyneux utolsó értékelhetõ játéka számomra a Fable volt

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ivan924
Az meglehet, de igaza is van...
Szerintem nagyon sokan vagyunk vele úgy, hogy lerágott csont - nem lerágott csont, kit érdekel, csak jöjjön ki PC-re hadd játszhassunk vele, mert csak azért nem fogunk konzolt venni...
(a bicskát meg majd belevágjuk miután kijátszottuk magunkat) <#buck>

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

wedge31
" odavetik a leragott csontot a PC-seknek " - bicskanyitógató a stilusod öcskös ,kivagy tiltva a konzolos forumról hogy ide jársz rontani a levegöt ?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Rincewind
Szvsz meg fog jelenni (bar nem 100%).

Jelenleg maximalizaljak a konzolos beveteleket, es ez mindenkeppen prioritast elvez egy ketseges eladasokat produkalo PC porttal szemben. De ha a DLC uzlet lassulni latszik (ki tudja mikor), akkor valoszinuleg megprobaljak majd megegyszer megfejni a bocit es odavetik a leragott csontot a PC-seknek. Csak kerdes mikor...
Úgy tudom szinte pontosan 1 év volt.
Xbox 2004 október
PC 2005 október (feljavított és bõvített játék)

Mike at home
kurvaanyját akkor Molyneux-nek <#gunyos1>

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rotator
Még simán lehet. Az elsõ résznél mekkora volt az eltolás idõben?

Rincewind
Meglepodnek ha nem lenne (bar az esely megvan ra, tekintve hogy se Halo 3, se GoW2 nem jon PC-re--egyelore legalabbis). Jelenleg a DLC business sokkal jovedelmezobb, mint egy ketseges eladasokat produkalo PC port.
Mike at home
lesz ebbõl valaha pc verzió?
még mindig nem vettem boxot 😞

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

😮 köszi

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Rincewind
Nyilvan (en is szeretek magamtol rajonni a dolgokra), de ha elakadtal, akkor olyan mindegy. 😊
Rincewind
Mar hogy ne lenne. Rogton a legelejen valaszthatsz, hogy a fiu kartyaval vagy a lany kartyaval kezdesz. Plusz *SPOILER* a jatek kozben is van lehetoseged valtani egyszer, az egyik mellekkuldetes utan ugyanis kapsz egy "nem-valtoztato" potiont. 😊
Köszi , megnéztem.
A YouTube-al csak az a bajom , hogy általában lelövi a poénokat ,én meg szeretek magamtól rájönni a dolgokra, meg ha már elõttem van a videó akkor csak megnézem mi van a kapu mögött úgy meg már nagyon nincs értelme kinyitni.Ez most egy kicsit hülyén hangzott ,de szerintem érted mire gondolok 😛
Üdv. Az lenne a kérdésem h lehet a játékban nõi karakterrel menni (coop kivételével), mert úgyhallottam h lehet, de amikor új játékot kezdtem emlékeim szerint semmi választási lehetõség nem volt. Elõre is kösz a választ.

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Rincewind
Sziasztok!A Lidérclápi demon door-t próbálom kinyitni , azt akarja , hogy vigyek neki közönséget,de már vagy 8szor próbálkoztam minednféle emberekkel (örömlány,nemes,falusi)és nem ment.Õ "tömeget" akar..Ez valami bug lehet?(eredetiben van meg)Max 8 embert vihetek magammal...Vagy jó neki , ha oda csõdítek egy sereg zombit?
Elõre is kösz.
Rincewind
"Be van jelentve" egy nevenincs fanoldal szerint (WhatIfGaming), aztan rogton meg is cafolva a hivatalos Lionhead forumon. Vajon melyik a hiteles...?
JaSoN HuNTeR
mar rég bevan jelentve...

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Colton
Mégis jön PC-re? én azt olvastam a PCGuru Hireiben hogy nem lesz! Mind1! Irjátok alá a peticiot!!!

itt

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Istencsászár
2004 szeptemberben jelent meg xboxra, 2005 szeptemberbe jött a The Lost Chapters xboxra és pécére, nekem az xboxos van meg, márint a The Lost Chaptersbõl.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

JaSoN HuNTeR
simán eladtak.Ellégé sokáig vezette a toplistákat😊 2004be és jobb is volt mint a Boxos kiadás😊

Istencsászár
fantörpikus

csak neked

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

A Witcherbõl is eladtak egy milliót...

wedge31
Sosem értetem hogy egy pár full konzolgay fütyi minek jár a pc-és fórumba, mindenképp lesz pc-és port felesleges károgni.

Rincewind
1 millio PC-n? Nem lattam az elso resz eladasairol statisztikat, de meg lennek lepve, ha a PC verzio ilyen szinten tudna teljesiteni. En egy 500k-t is soknak talalnek.
Istencsászár
pécé guru megálmodta😊 ugyis lesz pécés, legalábbis kár lenne kihagyni, van pécén akkora tábora h 1 millió felett elmehessen? vagy nincs? az szomorú lenne...

R3TR0
Jaja sajna tényleg nm készül a PC átirat még egyenlõre....

Rincewind
Ezt egyebkent honnan vetted? Csakmert hivatalosan tagadtak a PC port kesziteset:

Lionhead Forums

"We're not working on a PC version of Fable II... If this changes we'll make sure you know about it on our website(s)."
The Protector
Jó pedig a sztorija.Ki is derül h nem csak egy kis falusi szar vagy aki sokra vitte hanem volt azlért a családodnak elõzménye is.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
CSakis mivel angolul nem tudok igazán.

Next PC upgrade: 2022

The Protector
magyarítáással szigorúan.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
Nos mivel jön pc-re fel kell pörgetni magam és végigvinni az 1-et!

Next PC upgrade: 2022

Rincewind
Jaja, az alapjatekban csak a zellerrel (celery) tudsz lefogyni. A Knothole Islandben mar van fogyaszto potion. 😊
egyél sok zellert.
Norbival

hogy lehet lefogyni?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Mike
a kontorllert szokni kell, de semmi baja nincs

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Az egér profi kontroller, ne piszkáld! "-.- A Fable 2 sztem természetes, hogy konrollerre lett fejlesztve, mivel csak xbox360-n jött ki 😛 De PC-n én valószínûleg jobban élvezném az egeres irányítását. Amúgy meg, vezeték nélküli egérrel fotelból is lehetne tolni 😛 A fotel karján 😄 (btw, "speciális egeret" írtam)
wedge31
<#idiota>

Rincewind
Milyan iranyitasi nehezsegekrol beszelsz te? Meg egy FPS-nel megertenem, de a Fable II controllerre lett fejlesztve; semmifele elonyt nem jelentene az eger! No meg probalj meg egerrel jatszani a fotelbol... 😛 Kell a francnak az eger!