Fable 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Az idoponttal kapcsolatban en meg 12 orara emlekszem (amikor a nap a legmagasabban jar). De nem biztos; reg volt mar...
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
A Hõsök céhében abban a teremben a ládát hogyan kell kinyitni? Tudom hogy írja, hogy a fable2.com-on megtalálom, de valahogy mégse.
Még valami. A fény templomában, mikor van az a misztikus óra amikor egy nagy összeget kell adományozni?
Köszi.
Szóval már annak se 100%-ig szavatos egy játék mikor a megjelenés idõpontja után 1-2 héttel veszi meg a játékot? Mert kb ennek ennyi az értelme.
Aki nem játszott vele annak újdonság minden téren. Az elsõ résznél is 1 év volt a különbség. A PC-s megjelenés elõtt én nem is tudtam, hogy létezik egy ilyen játék. 😊
a movies egy kaka
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
bár vetnék
Molyneux utolsó értékelhetõ játéka számomra a Fable volt
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Szerintem nagyon sokan vagyunk vele úgy, hogy lerágott csont - nem lerágott csont, kit érdekel, csak jöjjön ki PC-re hadd játszhassunk vele, mert csak azért nem fogunk konzolt venni...
(a bicskát meg majd belevágjuk miután kijátszottuk magunkat) <#buck>#buck>
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Jelenleg maximalizaljak a konzolos beveteleket, es ez mindenkeppen prioritast elvez egy ketseges eladasokat produkalo PC porttal szemben. De ha a DLC uzlet lassulni latszik (ki tudja mikor), akkor valoszinuleg megprobaljak majd megegyszer megfejni a bocit es odavetik a leragott csontot a PC-seknek. Csak kerdes mikor...
Xbox 2004 október
PC 2005 október (feljavított és bõvített játék)
még mindig nem vettem boxot 😞
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
A YouTube-al csak az a bajom , hogy általában lelövi a poénokat ,én meg szeretek magamtól rájönni a dolgokra, meg ha már elõttem van a videó akkor csak megnézem mi van a kapu mögött úgy meg már nagyon nincs értelme kinyitni.Ez most egy kicsit hülyén hangzott ,de szerintem érted mire gondolok 😛
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Elõre is kösz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
itt
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
csak neked

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Lionhead Forums
"We're not working on a PC version of Fable II... If this changes we'll make sure you know about it on our website(s)."
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW