Fable 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én meg akartam venni. De már teljesen elbizonytalanodtam miután végig olvastam, hogy állítólag félkész és tele van hibával.
Ezek után már nem tudom hogy megveszem-e?
Még azt is írták hogy gyerekes, mennyire gyerekes?

Igen,de mirõl is beszélünk mikor még a sok warezos rohadt 1000 ft-ért sem volt hajlandó megvenni az egyet?Még ilyen áron sem kell,hanem kérdezi hol szedheti le.Természetes hogy nem adják ki.

Hy a 2 kjön pc-re? Mert sok oldalon csak x-boxot láttam.

Ezért szeretek írni. Másnak írok, hogy szeresse, és nem azért, hogy jól járjak vele 😊 De ez más tészta...
Mike at home
azért ez sem igaz teljesen

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

MerlinW
Itt nem nem akarásról van szó. Színtiszta üzletrõl. Ha azt gondolod, hogy a játékokat azért készítik, hogy neked jó legyen, naív vagy. Azért készítik, hogy minél kevesebb munkával/idõvel, minél több pénzt termeljenek. A pék sem azért süti a kenyeret, hogy jól lakjál, hanem, hogy megvedd. Nem fog háromszögletû kenyeret sütni, csak mert a vásárlók 10%-a azt szeretne. Deficittel nem dolgozik senki.

[merlinw.org]

MerlinW
Aztán még ott a marketing, az anyagárak, gyártási költség, nyomda, reklámok, szállítás, stb.

[merlinw.org]

Mike at home
szerintem is nem akarásnak nyögés a vége

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rotator
Kell egy designer, aki áttervezi az irányítást billentyûzetre és egérre. Kell egy-két PC-s programozó, akik portolják a játékot, de mivel XBOX360, ezért az oroszlánrésze mehet egy az egyben, a hardverközeli dolgokkal kell izzadni. Kell pár grafikus/shaderprogramozó, akik elõkotorják az eredeti, nagyfelbontású textúrákat, és nVidia és ATI számára fogyaszthatóvá teszik. És kell egy rahedli ember, aki a lehetõ legkülönbözõbb konfigurációkon teszteli. Szerintem már 50 ezer eladott példánnyal visszajönne a fejlesztési költség.

én amúgy ezen csodálkozom. vagy féléve láttam hgoy megjelent, le is akartam tölteni, de mondom úgysincs hozzá elég erõs gépem. na most viszotn van, és jól látom hogy ami kijött az konzolos, pc re nem jelent meg?

Mike at home
leszarom, akkor rohattak
a kórság eméssze el õket

MerlinW
20-30 ember pár havi munkájába és pár millió dollárba.

Illetve ha valóban XBox exkluzivitás van, akkor ugye szerzõdés köti õket, tehát nem is portolhatják annak lejáratáig. A másik, hogy az elsõ rész PC-s eladásai alapján még csak meg sem éri nekik a fáradtságot.

[merlinw.org]

Mike at home
tetvedékek
mibõl állna kiadni

Rincewind
rotator
Hát egyelõre biztos nem jön. Most még egyszer megfejik a konzolosokat azzal, hogy epizodikusan letölthetõ a játék, szóval aki eddig vacillált, vagy egyben nem akart annyi pénzt kiadni, az most még megveheti részenként.

MerlinW
<#wilting>

[merlinw.org]

megjelent már pcre?

Mert 100%-ig biztos voltam benne, hogy jön PC-re. Teljesen nyilvánvalónak tûnt... Aztán most már csak nagyon halvány esély van rá, hogy kijön...
Risu Führer
pedig már jön a 3 is.
ezt különben honnan tudod hogy nem fog megjelenni?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Nem fog megjelenni, sajnos. Ez van

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Dark Messiah
most amúgy megfog jelenni egyáltalán vagy sem? és ha megjelenik akkor köbö mikorra várható?<#confused><#wilting><#help>

Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves

Kmarha
mert várjuk PCre

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

MerlinW
Miért a PC-s fórumban van ez a topik?<#idiota>

[merlinw.org]

Rincewind
game.co.uk
gamestation
eBay
Amazon
Mike at home
hát én ahol néztem, nem találtam
hol lehet kapni 4k-ért?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Rincewind
Ezt nem ertem miert mondod. Barhol hozza lehet jutni a Fable II-hoz. Raadasul mivel mar regebbi a jatek, igy teljesen jutanyos aron (ertsd 4-5000 forint).
Mike at home
naja, de lassan kapni sem lehet majd a boxosat sem

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ivan924
Hamarabb fogyaszt, de ha nincs zellered, akkor a szimpla koplalás is megteszi.

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Rincewind
Csak a zeller fogyaszt. Illetve ha letoltod a DLC-k ingyenes reszet (vagy megveszed), akkor kapsz egy fogyaszto potion-t az uj karaktertol.
ok de mondom hogy ha elfogy ez az "eletetadopia" akk mas nincs😄 de am mar kezd fogyni.:😄

ivan924
Nem kell minden kaját megenni, el is lehet adni. Amúgy meg nem fog éhen halni a hõsöd, legfeljebb lesoványodik.

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

fuhh ok koszi szepen megprobalom... am en is erre gondoltam h nem kene enni de hat ha kifogy az a loty akk csak a kaja marad😄 na mind1... meg1szer koszi!

Zeller.

ivan924
Lehet. Ne egyél egy ideig semmit, és lefogy magától. Esetleg futhatsz pár kört az ismert helyeken, fogysz is, kis csata is, tapasztalat is jön.

hello! egy gyors kerdes: kicsit funy de az a helyzet h nekm vmiert elhizott a hosom es most full dagadt:S szal a kerdes az h hogy lehet lefogyni ha lelehet egyaltalan?😄 😄

MerlinW
Köszönjük a tiszta tényeket magyarosan divatpesszimista barátom.

[merlinw.org]

JaSoN HuNTeR
Valószinû hogy nem fog megjelenni PCre... <#levele><#falbav>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

pxxl
éljen legyen igazad. mindkettõt várom 😊

All hail the double x!

ez valószínûbb amúgy, hogy win7 el egybõl jön egy fable2 is
Rincewind
Sok erdekesseg nincs benne. Ugyanazt az unalomig ismert kliset hajtoatja amit a Fable 2 megjelenese ota hallani minden PC-s forumon. Raadasul tobb helyen kicsit el is van tevedve a cikkiro.

Tobbek kozt ott, hogy a Microsoft-nak kokemenyen az az erdeke, hogy nyomja az Xbox-ot, nem pedig az a par millio dollar extra, amit egy PC-s port (jo esetben) hozhat. A MS-nak hosszu tavon az a jo, ha ezek az emberek szepen konzolvasarlasra adjak a fejuket, es a GTA IV mar bebizonyitotta, hogy ez bizony lehetseges is.
Amiota a kritikan aluli PC port kijott a GTA-bol, ujra megugrottak a konzolos eladasok. Magyarorszagon peldaul mind a PS3, mind pedig az Xbox verzioi a jateknak az elso helyen tronoltak mult honapban (tobb, mint egy evvel a megjelenes utan!). Sok esz nem kell hozza, hogy az meber lassa ezek valoszinuleg uj konzol tulajok.

Es ezt a Microsoft is latja, ugyanis szinte teljesen lealltak a PC jatekok kiadasaval:

PC Games published by Microsoft Game Studios in 2007:

* Shadowrun
* Zoo Tycoon 2: Extinct Animals
* Age of Empires III: The Asian Dynasties
* Halo 2 for Windows Vista
* Microsoft Flight Simulator X: Acceleration
* Viva Piñata
* Gears of War

PC Games published by Microsoft Game Studios in 2008 and 2009
* Zoo Tycoon 2: Ultimate Collection

Beszedes lista...

Persze ez nem azt jelenti, hogy kizart egy PC-s port, de jelen allas szerint nem tul valoszinu. Talan majd amikor az uj Windows-t promotaljak kiadnak valamit csak arra (mint anno a Halo 2 eseteben), de nem vennek ra merget. Sajnos megvan ra az esely, hogy a Fable 2 soha nem kap PC-s portot. De ne legyen igazam!!!
wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Grove4
Hopsz ezt nem ide akartam,bocsi!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
És még egy kérésem lenne,ha valaki tud adni egy jó térképet,vagy Albion helyeirõl egy jó kis leírást,angolul is jó,hogy a kisebb barlangokat,bányákat megtaláljam a területeken belül,azt nagyon megköszönném.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Van valamilyen jó kis magyar Fable 2 vel foglalkozó portál?Angolt már találtam többet,de magyart nem nagyon.

Ja, hogy adtak mellé egy másik játékot. Úgy már megérte a 16-ot.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Grove4
Nem 16000-ért,hanem 16FT😄 ért,de adtak mellé valami Bournaut Paravmit.

Rincewind
16 ezerert? Jo sok folosleges penzed van. Anno gamestation.co.uk-n 15 fontert osztogattak en is annyiert vettem. 😛
16-ért? Jól kitoltál magaddal. Ezt lesd meg.Katt<#bee1>

Grove4
Az használt,én ma vettem meg 16-ért,szerintem igen is kellemes kis game!

A 2-höz képest az 1 olcsó nintendó játéknak tûnik.Amúgy láttam olyan webshopot is ahol 8000-ért is lehet kapni.