Új design
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy nekem ami nagyon tetsziuk, és jó ötlet hogy ha rákattintok a "válasz 'xy' üzenetére" szövegre, akkor megmutatja alá hogy melyik az üzenet, ez szvsz jó ötlet volt (de be is lehetne zárni ezt az opciót, mármint miután rákattintok, utána végig ott marad)
de nekem tetszik ez az új design!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
(Most nézem a tvben a heti hetest nézzétek mer ez most jó adás)
(annak meg hogy ingyen van a site, végkép nem sok köze van ahoz, hogy tetszik e vagy sem.)
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
ilyen üzenet fejlec színt csak a VIP-k tudnak váltani még mindig?
csak mert pár olyan embert láttam, aki nem világoskék, hanem zöld, vagy rózsaszín, pedig nem is VIP... =/
ez bug tán? vagy mi a franc? :D
Downhill!!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Vmi tini-oldalnak elmenne de így ez egy vicc.
*Posse*T.W.D*
ez a carnation design studio... ez volt az utolsó munkájuk asszem :DD
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
az hogy rondabb vagy nem rondabb az egy dolog de sokkal jobb lett.
nekem a siznekkel sincs sok bajom. erdekes..
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Annak az volt a nagy elõnye hogy figyeltek arra hogy ne legyen túl zavaró. Nagyon jó volt hogy a fehér háttér törve volt a fekete pontokkal nem volt ilyen fényes. A betüknek sokkal kiemeltebbnek kéne lenniük nem látszik rendessen. Az hogy milyen a logo az mindegy látom vannak uj elemek meg ilyesmi ez rendjén van de nem lett jobb sõt.
Szóval valamit változtatni kell rajta mert igy majdnem hogy azt mondom használhatatlan nagyon nem jó.. Most tényleg nem kötekedni akarok de ez borzalmas.
Downhill!!
1 szar senky leszel akkor ,és ezt õ sem akarhatja.<#smile>#smile>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
leszarom a konfigod...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Webdesign terén mostanában a letisztult, egyszerû, könnyen kezelhetõ formák a divatosak és szerintem ezt sikerült megvalósítani.
Ez eddigis megvolt valósítva most csak rosszabb lett...
De lehet csak megszokás kérdése. Mindenesetre régi sokkal jobb volt. Színek most nemtetszenek (Pink :C )
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Ph-n egy darab olyan design elemet nem találtok,ami nem szögletes,itt meg pont fordítva van.<#kacsint>#kacsint>Szvsz teljesen más
egyébként olyan mint az uj cipõ biztos jó lesz és kényelmes csak meg kell szokni :)
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.