Új design

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
tök buzis az egész.
Broafka
pff, ezt a topikot én akartam megniytni :D

amúgy nekem ami nagyon tetsziuk, és jó ötlet hogy ha rákattintok a "válasz 'xy' üzenetére" szövegre, akkor megmutatja alá hogy melyik az üzenet, ez szvsz jó ötlet volt (de be is lehetne zárni ezt az opciót, mármint miután rákattintok, utána végig ott marad)

de nekem tetszik ez az új design!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

CSOCSO
hasonlit a HWSW re.. a feher a kek es a narancs siznek miatt.. de ez legalabb gombolydedebb formakkal bir
gyuriii
Hááát. Láttam már jobbat is, de nem rossz.

(Most nézem a tvben a heti hetest nézzétek mer ez most jó adás)

Nem tom mindek kell minõsítgetni mások véleményét. Ez a topic arra van hogy mindenki leírja mit gondol. Ráadásul izlésrõl amúgy sem sok értelme van vitát kezdeni. Van akinek tetszik van akinek nem.

(annak meg hogy ingyen van a site, végkép nem sok köze van ahoz, hogy tetszik e vagy sem.)

mucsácsó
nem lehet eltûntetni sztem...
egyenlõre legalábbis nem :D
eltûntetni, sry.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Nem smemi lett az új dizájn<#hehe>.....legalább a szmájlik régiek<#hehe>. Csak elsõ pillantásra azt se tudtam, hogy merre a fórum rész<#idiota><#hehe>, de azért tetszik, csak egy valami nem így rögtön: hogy a "válasz xy részére" funkciónál ott felugrik a szövege, amit írt... de lehet, hogy csak annyi a bajom, hogy meg kell szokni. Viszont, ha felugrott, hogy kell eltántetni?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

windrunner
Mivel senki sem kötelez hogy fizess érte, vagy használd gondold át még1* hogy van-e beleszólásod vagy sem.

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

passatgt
úgysem raknák vissza a régit,nem valószínû hogy 2-3 ezer forintért csinálták meg.Nekem tetszik<#alien>

Caby
tetszik, nagyon jó lett, sok hasznos funkcióval! Gratula! <#taps>

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

mucsácsó
hm, de érdekes....
ilyen üzenet fejlec színt csak a VIP-k tudnak váltani még mindig?
csak mert pár olyan embert láttam, aki nem világoskék, hanem zöld, vagy rózsaszín, pedig nem is VIP... =/
ez bug tán? vagy mi a franc? :D
gordon 24
Én nem ingyen kapom 300-400ft fizetek érte idõközönként. Szeretek itt lenni és ugy gondolom ha ennyit fizetek érte van beleszólásom.

Downhill!!

Ams
omg, ideje volt a frissítésnek, na de ez:D<#nyes>

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Barney Tech
hmhm?

windrunner
Én nem hiszem el hogy ez a magyar nép ilyen hogy semminek sem tud örülni még annak sem amit teljesen ingyen kap...száni

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

gordon 24
Szerintem szavazásra kéne bocsátani a dolgot.

Downhill!!

nemeörgs
loál

BiG G
megnéztem ezt a tabost amit mondtál, és ez a minimal design tényleg szembeötlõen ugyanaz... nem a színek és a formák, hanem az alapstílus :\

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

PíszLávJuniti
elkurvul a világ ./

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Kaszi46
:P nekem is a tini szó jutott elõször eszembe, amikor bejött az oldal.

*Posse*T.W.D*

Malakai
Hm, válasz üzenet kihajtás viszont nemrossz fícsör, csak kár, hogy (FF-ben) nem lehet becsukni. :D

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Írták páran, hogy Pro Hardver-es. elõször azt gondoltam, hogy nem. De most úgy gondolom, tényleg van valami hasonlóság és a HWSW-vel is. Nem a konrét stílus jegyek, hanem az össz hatás. Mini betûk. Plusz boring minimál design. Ott sem jön be, de ott jobban elviselem, hogy kell ez a komolykodós külcsin talán a profiljaik miatt, de ez mégis csak egy lazább site-t... Komolyn: nyissátok meg három tabra az SG-t a PH-t és HWSW-t és váltogassatok aránylag gyoran. Baromi hasonló az összhatás. És nem a hasonlsággal van a bajom, mert ha valami olyanhoz hasonlítana ami tetszik akkor csak örülnék...

nekem fõleg a színekkel van bajom.. egyszerûen a babakék meg a homo-narancs színek mellé nevetségesen néz ki az "informatika & tudomány" felirat..Ehhez a témához komolyabb színek illenének..

Vmi tini-oldalnak elmenne de így ez egy vicc.

Kaszi46
Tényleg jól jönne pár darab választható színtéma! Remélem lesz iylen és nem csak a vip-eknek.

*Posse*T.W.D*

BiG G
hát jah... mintha vmi rosszabbfajta közösségi portálra tévedtem volna olyan a logó :D
ez a carnation design studio... ez volt az utolsó munkájuk asszem :DD

CSOCSO
tenyleg tok zsir hogy behozza az uzit mikor ranyomsz a valasz a valaki uzenetere reszre.

az hogy rondabb vagy nem rondabb az egy dolog de sokkal jobb lett.
nekem a siznekkel sincs sok bajom. erdekes..
gordon 24
Nekem is elöbb utobb a fejed is fájni fog figyeld. meg.

Downhill!!

passatgt
a régi mit mondott?<#zavart1>

Ottto
Ott a pont. A régi szolid volt, szimpla, áttekinthetõ. Ez fénylik, és a sok fény már b@ssza a szemem....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

I.C.ram
Az a logó egy vicc. Nem is értem, hogy lehet ilyen semmitmondó logója egy portálnak :P
BiG G
mégszép, ffx rulz <#smile>

Rage47
most nézem, firefox-al jobban néz ki mint IE-vel:S
CSOCSO
??
gordon 24
Nekem soha nem volt bajom a régivel.
Annak az volt a nagy elõnye hogy figyeltek arra hogy ne legyen túl zavaró. Nagyon jó volt hogy a fehér háttér törve volt a fekete pontokkal nem volt ilyen fényes. A betüknek sokkal kiemeltebbnek kéne lenniük nem látszik rendessen. Az hogy milyen a logo az mindegy látom vannak uj elemek meg ilyesmi ez rendjén van de nem lett jobb sõt.

Szóval valamit változtatni kell rajta mert igy majdnem hogy azt mondom használhatatlan nagyon nem jó.. Most tényleg nem kötekedni akarok de ez borzalmas.

Downhill!!

SHADOWEYES7
gondolkozzál kis fiam ,mert apád igen pofán ver ha igy nõsz fel!!
1 szar senky leszel akkor ,és ezt õ sem akarhatja.<#smile>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

DJ Skyline

zmeor
viszont jó hogy behozza azt az üzit is a válasz ..... üzeneétre gombra kattintva amire a válasz ment

leszarom a konfigod...

desigo
amíg nem volt addig az volt a baj most van új design most ez a baj?!
gabber_saviola
jaj de szép lett, gratula

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Guer

Webdesign terén mostanában a letisztult, egyszerû, könnyen kezelhetõ formák a divatosak és szerintem ezt sikerült megvalósítani.

Ez eddigis megvolt valósítva most csak rosszabb lett...

Ottto
Nemteccik :/
De lehet csak megszokás kérdése. Mindenesetre régi sokkal jobb volt. Színek most nemtetszenek (Pink :C )

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

passatgt
Mi ebben a prohardver?
Ph-n egy darab olyan design elemet nem találtok,ami nem szögletes,itt meg pont fordítva van.<#kacsint>Szvsz teljesen más

tugyiti
XD
desigo
az a logó:))))))
Jézusom... megijedtem hogy rosz honlapon vagyok :D
egyébként olyan mint az uj cipõ biztos jó lesz és kényelmes csak meg kell szokni :)

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

gordon 24
Olvasd el a cimet és gondolkodj egy picit. <#lama>

Downhill!!

Barney Tech
ez a hanyadik reged? :C

Rage47
pontosan:)
Gladiator
a keresés doboz például egyáltalán nem látszik.