Új design
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
spam. sry
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ES RANDA! A REGI 1000x JOBB VOLT!
Nem mondom hogy szebbet csinalnek! Aszondom hogy SZAR!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A filmes topikoknal a fejlecekben a bannerek nem jelennek meg...
Faxom figyeld meg ha nem fognak az emberek eltunni... en imadtam a regi SG designet de ettol nagyon megijedtem.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hát tényleg furcsa így elsõre... amúgy elsõ szavam az volt, "te jó isten, ez mi". :)
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
csak lehetne szélesebb :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Csekkoltátok hogy az új galéria hogy jeleníti meg a képeket? Nekem nagyo bejön.<#eljen>#eljen>
Egyébként ha valami változást akartak a tulajok, mert unták a régit, szerintem ikább egy jobb nevet kellett volna kitalálni :)
most irritál a babakék
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
De a háttér túl világos :)
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
nem vok oda a babakékért
ezt leszámitva nekem nincs bajom ezzel a formával :)
báááár,ha nagyon kekeckedni akarnék, azt mondanám,hogy jobb lenne a lekerekitett formák helyett merészebb, hirtelen lehuzott vonalakkal dolgozni...
de ez persze csak az én véleményem...
(ui: jövöre lesz papirom rola,hogy értek hozzá,addig meg tessék szoritani) :)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
jó éjt mindenkinek
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
a logo az vicc .. es hat a szinek vmi borzalom.. 5 perce olvasom forumot de lassan mar idegesit<#levele>#levele>langyi semmitmondo unalmas szinek.
amúgy a színes dolog
a közösségre, vagy a design-ra?
(Custom css-el tökörészni meg sose volt kedvem. :P)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
nem tom, nem próbáltam, viszont a képnézegetés (mások galériájában) az viszont nem tetszik :(
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
de nekem ezzel sincs sok bajom. a forum engine al egjobb ami letezik.. nekem legalabbis minden mas forum enginnel jobban tetszik.. a szineket meg majd megszokod:D:D:D:D
a kékben meg a fehérben és azok árnyalataiban én nem találok buzisat, ha mondjuk rózsaszín, meg hupilila, meg ilyen színek lennének akkor még azt mondom hogy oké, de ez most megint egészen más dolog, mert egy lánynak pl a kék a buzis, a fiúnak meg a rózsaszín...
Tudom, hogy most a babakéknek nagy szezonyja van, de nem egy hírportálon kéne ezt hangoztatni :/ Túl világos az egész, régebbi szinek jobbak voltak. Magával a dizájnnal nincs komolyabb bajom, félretéve a logót, de a szinek nagyon nem jönnek be. Jó lenne, ha lenne több szin-tém, amik közül lehetne választani.
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
a HWSW-n vagy barmelyik kulfoldi oldalon.
szvsz annyit kene valtoztani hogy az emberek eldontsek milyen szineket akarnak. pl en a kek arnyalatok helyett inkabb a szurke arnyalatait valasztanam.
ahogy a winfosom is szurke.. nem az a kek.
ez lol komment volt