Star Wars: Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N1ggA
meg a battlefront is

Spread De Love!

deep
Jaigen az igen😊
Az Episode 1 óta(1999) nem adnak ki semmi ilyesmit pécére, csak SW stratégiát.

Jelent meg azóta is jó pár SW akciójáték PC-re, közülük ehhez hasonlíthatónak a Jedi Knight 2-3-at (2002 és 2003) mondanám.
N1ggA
a gametrailersen sosem volt kiírva a pc. Annyi volt kiírva, hogy all platforms, de az sem tartalmazta a PC-t

Spread De Love!

deep
Egyébként veszel 40-ért egy használt boxot, megveszed a játékot 10 ért, végigjátszod 2x és eladod az egészet 47ért. 3 ezret ha nem ér meg neked, akkor annyira nem kell neked😊

Ha meg megtetszik a gép és a játékok rá, akkor megtartod és lesz egy jó konzolod😊 Egy videokari áráért.
deep
Szerinted, ha petíció indult érte, akkor be van jelentve?😊
Nem, nem fogják kiadni pécére. Az Episode 1 óta(1999) nem adnak ki semmi ilyesmit pécére, csak SW stratégiát.
Hali.
Nos engem az érdekelne hogy ez az "ûber brutál" (jó értelemben) game-t kifogják-e adni PC-re is mert én már teljes mértékben nem tudom hogy kinek és hogy mit hidjek el, mert 1-ik haverom azt mondja nem fogják kiadni PC-re a másik szerint meg igen a net is csak összezavar pl: a Gametrailers-en pár hónapja még a PC-s platform is felvolt tüntetve most már meg nem.
Szóval most mi van ? A PC-ek is megfogják kapni ezt a gamát vagy sem ? vagy netalántán csak idõ kérdése az egész ? (HALO-s stílusban :S ?)

UI.: aki szeretne valamit tenni azért hogy megjelenjen a Force Unleashed PC-re szavazzon itt: http://www.petitiononline.com/g5d4iu5f/
Neogan
Euphorikus élmény lehetett <#wink>

One man\'s hero, is another man\'s demon...

ThugEdge
mondjuk demoban sikerült egy fun pillanatot csinálnom
megakartam reptetni egy katonát,mikoris az elkapta a hangárajtó nyilás tetejét és ott óbégatott,hogy ne bántsam és szabályszerûen nem akarta elengedni😊vicces volt
de tuti nem bug volt,mert azért az ugye látszik

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

kas123
Nekem nem tetszett a videók alapján, mintha nem is lézerkarddal harcolna hanem valami világítós fakarddal. Nem vágja, hanem üti az ellenfelet :S ami nekem nagyon nem tetszik.

Csero90
Pfúúú...nagyon durva játék lesz...kicsit komolytalanabb mint amilyenre számítottam de nagyon tetszik...ilyen igazi konzolos ugrálós kombózós gém lett ez de azért a sztorija majd kiengesztel remélem 😊 kicsit azért fura h egy sith lovagot megdolgoztat pár stormtrooper meg egy at-st lépegetõ, meg 4xer kell h belevágjon egy átlag lázadóba a fénykardal, dehát kell legyen vmi kihívás 😄 összességében alig várom h megvehessem...

gduck
Szép! Jó játék lesz 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Akkó boxraszedem😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Istencsászár
"later today"

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Psn-en fennvan már a demo?😊

trick daddy
dejólesz dobálgatni-elhajítani az emberkéket <#zavart1>

Seth
Óhogyne

PSN ID.: Beegabor

PS2-re lesz demo?

Állati lett.Nagyon szép a graf.Csak rövid a demo.

Neogan
jajj de kevéske ez a demo 😞
De az a kevés valami qrva jó lett 😉

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Na már a demoért is nekem kell szólni,azanyátok kiskésit....<#idiota>

Istencsászár
kurva jó hogy nem megy a netem az xboxon<#levele> felrobbanok...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

greyfox
már jön is lefele 😊

Steam: greyfox

warass
Már fent van Live-on<#taps>

NIncs még fenn psn-en vagy live-on a demo? 21.-érõl volt szó😊

Gameplay videó, KATT! <#smile>

szintugy....remélem tényleg ütni fog....és nem lesznek benne ezek az idételn téglalapok....amúgy elég jó kis gém...csak ne legyen túl monoton...ez a mész ugrasz kardozol ölsz....
greyfox
hát akkor jól össze van kötve a gameplayyel, mert ha megnézed az xp földetérés után beleszáll 😊
Fene tudja, de most, hogy megnéztem pár trailert.. tuti vétel..
iszonyat dinamikus cucc.. azért megvárom az elsõ kritikákat 😄

remélem is....
de lehet az csak egy cgi átvezetõ..
greyfox
a grafika alapján az psp/ps2.
boxon kb így néz ki egy at&st csata 😄

ATT

annyit tok,mint te.
de úgye,hogy gatya?....amúgy nem volt ilyesmi a korábbi videkben...lehet ki lehet kapcsolni.
greyfox
az nem csak psp-n lesz így?

greyfox
ezt így el is felejtettem :Ð
kegyetlen jó cucc lesz..

Istencsászár
Vagy semmi😊

meg még valami zavar....sztem idétlen,hogy a célpont kék téglalapveszi körül....elég let volna egy pont is...vagy célkereszt.
júj,de várom ezt a gémet boxra....remélem optimalizált lesz....mert a videk alapján...azrét néhol elégé lassucska,darabos.
Istencsászár

PSN ID: Lord_Mortanius

deep
In a video interview Matt Shell, Marketing Manager at LucasArts, confirmed that Star Wars: The Force Unleashed will be unleashing a demo via Xbox Live Marketplace and PlayStation Network in August.

Jó hír😊
WarIsShit
ooops...Elolvastam és ez ténleg logikusabb mint amit én kitaláltam...<#buck>

trick daddy
már alig várom <#duma> Hogy irányitsam az "ERÕT"<#finom>

találtam egy honlapot ahol szinte minden le van írva magyarúl😄 (mér kell stormtroopereket ölni stb...) Katt
WarIsShit
én konzolos + pc-s vok. Az én pc-m régen lett fejlesztve de nem baj mert általában csak generalsozok az meg elmegy a legerõsebb beállításokkal is. Ps2-m is van, de akarok venni egy psp-t vagy ps3-at. Viszont muszáj várni mert nincs elég dellám.Úgyhogy várok 2009.Június 15-ig, mivelhogy akkor lesz a ballagásom és akkor jön be elég della. Szerintem ez 1 nagyon zsír game. Én totál beleestem. Pont mint a PsP-be.😄

WarIsShit
tehát vader tanítványaiként felszámoljuk az ellent meg a spanokat is.ez nekem is kissé homályos.

WarIsShit
hy
de
az a lényeg hogy a 3. és 4. rész között játszódik.Vader elmegy a wookikhoz a kashyykra mert tudja hogy 1 jedit rejtegetnek elõle.Amikor megküzxd a jedivel és már éppen szúrná le(a jedi ekkor már fegyvertelen) akkor a kard a kezébõl egyszer csak kirepül. A mögöttte álló kisfiú vette el tõle akivel nagyon vele van az erõ.Ezt a fiút fogjuk irányítani mikor is leszámolunk vader ellenségeivel (a megmaradt jedikkel) és néhány stormtrooperrel. Aztán mit tudom én mi lesz és egy lázadó kémcsaj valahogy telenyomja a fejünket mindenfélével.A végén megküzdünk valami sith csajjal akkor valszeg gyõzünk mert utána Vaderrel küzdünk és ott meg valószínûleg veszítünk mert ugye vadernek még jelenése van a kövi részekben.Nagyjából ennyi.Ha valami még nem világos szólj csak.

Valaki nem tudná röviden leírni a történetet? Mert nem nagyon tudok angolul😄

Elõre is kösz!
N1ggA
Új videó! Megtudhatunk pár dolgot belõle, pl. hogyan találja meg a tanítványát a kashyyykon Vader, és még azt is, hogy miért kell megölni a stormtroopereket is 😊

Spread De Love!

sith7
szuper, köszi

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház