1017
Star Wars: Force Unleashed
-
#457 Baszod pont most próbáltam ki a másikat is ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rájöttem hogy a vén faszit kelletvolna támadni
Ezeknek semmi amerikai érzékük nincs ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak semmi happy end .. hogyis képzeltük .... -
Skyline #456 Addig sem kell várnod én ps3-ra holnap veszem boxra keddre ígérik a boltba
:)
-
#455 gratulálok midnen boxos emberkénekk aki vette a fáradságot és letöltötte ezta nagyszerű játkot ami lazán megérdemelné h megvegyük, éninkább megvárom azta bizonyos szept 19et, addig várok rá,nemakarom mindenkinél előbb.. szvsz ennyi -
#454 Jaja, én is így voltam. Aztán amikor megnéztem a másik végét is elkeseredtem, hogy az még szarabb :D:D -
#453 nekem igazából tökmind1, úgyis konzolon fogom játszani -
#452 jogos, bár én a GTA4-et még csak most tolom... de legalább tudom hogy ha nem tetszik a vége, akkor van más megoldás is -
#451 nem tudom sajnos, én nem vettem meg, csak egy boxos haverom mesélte hogy több vége lehet, miután érdeklődtem nála a Rena11 által elkúrt dologról. -
#450 Az a tudat, hogy a játéknak több befejezése van miért rontaná el bárkinek a játékélményét? Én csak még jobban várnám emiatt :) -
#449 THX ... hazamegyek megpróbálom ...
Picit sajnálom hogy ezzel esetleg elrontottuk mások játékélményét ...
De a stalkerben, gta ban előre tudtuk ezt ... szóval nincs miért aggódni kell gyúrni a gémet mert nagyon ottvan ! -
#448 Asszem a pause menüben lehet chaptert választani. Végigjátszás után nekem itt benne volt az összes. -
#447 ööö ...
Milyen mentéssel?
Ha continuera megyek akkor jön a muuvie ahogyan elhaggyuk az anyahajót a kis repülővel ésSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!onnan kellene fojtatni ?az öreg akit megvakítottam észreveszi h jövök stb ...
Ez elég régen volt már :( -
#446 Ugyanazzal a mentéssel kezd el újra az utcsó pályát, és akkor saját magad is megláthatod. -
#445 A mirrors edge el volt talán egy exkluzív PS3 as korai megjelenésről hír ... amiről egy héttel később kiderült hogy hamis megállapítás ...
Talán sokat illogatnak mostanában a fejlesztők ... végülis nehéz a játékvilág xD -
#444 Ez amúgy szerintem baromság de úgylegyen ... -
Joint Joe #443 kiemelném az utolsó mondatot:
"Az ügy érdekessége, hogy az úriember cége felelős a Force Unleashed fizikai megvalósításának technikai oldaláért, így talán igaz is lehetne a hír, ha a LucasArts részéről nem cáfolták volna meg azonnal Sohal szavait."
Bár sosem tudni... :) -
#442 Nem hiszem el ...
Meginnt úgyjártam mint a GTA val ...
Hogy lehet hogy örökké beszopom a rossz véget ?
Spoilerben leírnád h mi a jó vég? .. ha van egyáltalán ...
-
Papesz #441 A kritikusok a hamar unalomba fulladó játékokat nem szeretik. De szerintem a játékosok sem. -
#440 Wii változatban van. :D Egyébként nincs. -
#439 Én úgy hallottam, hogy lesz benne multiplayer. Akkor mégsincs? -
#438 Akkor szeressék meg, mert a demonál sokkal jobb az egész, főleg a boss fightok. Mondjuk az tény, hogy ha lenne benne multiplayer, akkor még ennél is jobb lenne. Ha okosak csinálnak belőle DLC-t. -
#437 a kritikusok nem szeretik a star wars játékokat :) -
#436 50%-os értékelés? Ezek síkhülyék :) Na ezért nem szabad kritikákra hallgatni. Nekem a videók, interjúk nézése közben bejött a játék, és nem is csalódtam benne. Majd a vásárlók eldöntik mennyire lesz sikeres. -
#435 Vagy talán mégis. -
Joint Joe #434 eddig nagyon ugy éz ki, hogy nem. -
SkylineGTR #433 ezt pc-re kiadják?
-
Joint Joe #432 hali all. adna valki egy webshop oldalt ahol ezt meg tudom rendelni? -
#431 nyugalom srácok. Ha játszottatok a jedi academyval, akkor biztos emlékeztek, hogy ott két fajta vége lehetett a játéknak ugyebár. Bár ez nem folytatás, de előfordulhat SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy több fajta vége van. Oké, hogy a srác is elmebeteg, de elég megnézni a korát.vagyis így van -
#430 ezer bocsánat uraim! -
#429 PS2-re, PSP-re és Wii-re is megjelenik..... -
#428 nem is a lucasarts fejlesztette. Kiadta másnak :P -
#427 Star.Wars.The.Force.Unleashed.PAL.PS2DVD-MOMENT -
#426 Rena11 ez csak neekd szól Csak neked ;) -
#425 halod és ps2-n hogysikerült tesztelni? írtál ps2-re egy SW:FU játékot?vagyhogy?merth a LucasArt nemnagyon tett iylet az biztos -
S8DJ #424 Nekem is tetszik a játék, PS2-n is jó grafja van :] -
S8DJ #423 nem hiszik el... WAREZ = BAN -
Scooby87 #422 jó gém....de nem akarok warezolni,ha vki vmirre kiváncsi pm. -
#421 Nem tudom miért szídják annyia a játékot. Nekem nagyon tetszik. Szerintem tök poén az egész. A sztori is elég jó. Szóval öszeségében jó kis Star Wars feeling, és nálam ez a lényeg. -
#420 megvan neki V.I.P-be XD ennyi . -
#419 -
Skyline #418 Nem,nem reagáltam túl,de amit ez a kis hülye leművel hetek óta ezen a fórumon az vicc és egyik admin sem tesz semmit hát tessék,van számára egy értelmes hozzászólás,csak hogy érezze milyen bőséges érzelmeket táplálok felé:)