Star Wars: Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelent meg azóta is jó pár SW akciójáték PC-re, közülük ehhez hasonlíthatónak a Jedi Knight 2-3-at (2002 és 2003) mondanám.
Spread De Love!
Ha meg megtetszik a gép és a játékok rá, akkor megtartod és lesz egy jó konzolod😊 Egy videokari áráért.
Nem, nem fogják kiadni pécére. Az Episode 1 óta(1999) nem adnak ki semmi ilyesmit pécére, csak SW stratégiát.
Nos engem az érdekelne hogy ez az "ûber brutál" (jó értelemben) game-t kifogják-e adni PC-re is mert én már teljes mértékben nem tudom hogy kinek és hogy mit hidjek el, mert 1-ik haverom azt mondja nem fogják kiadni PC-re a másik szerint meg igen a net is csak összezavar pl: a Gametrailers-en pár hónapja még a PC-s platform is felvolt tüntetve most már meg nem.
Szóval most mi van ? A PC-ek is megfogják kapni ezt a gamát vagy sem ? vagy netalántán csak idõ kérdése az egész ? (HALO-s stílusban :S ?)
UI.: aki szeretne valamit tenni azért hogy megjelenjen a Force Unleashed PC-re szavazzon itt: http://www.petitiononline.com/g5d4iu5f/
megakartam reptetni egy katonát,mikoris az elkapta a hangárajtó nyilás tetejét és ott óbégatott,hogy ne bántsam és szabályszerûen nem akarta elengedni😊vicces volt
de tuti nem bug volt,mert azért az ugye látszik
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De az a kevés valami qrva jó lett 😉
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Fene tudja, de most, hogy megnéztem pár trailert.. tuti vétel..
iszonyat dinamikus cucc.. azért megvárom az elsõ kritikákat 😄
Steam: greyfox
de lehet az csak egy cgi átvezetõ..
Steam: greyfox
PSN ID: Lord_Mortanius
Jó hír😊
de
az a lényeg hogy a 3. és 4. rész között játszódik.Vader elmegy a wookikhoz a kashyykra mert tudja hogy 1 jedit rejtegetnek elõle.Amikor megküzxd a jedivel és már éppen szúrná le(a jedi ekkor már fegyvertelen) akkor a kard a kezébõl egyszer csak kirepül. A mögöttte álló kisfiú vette el tõle akivel nagyon vele van az erõ.Ezt a fiút fogjuk irányítani mikor is leszámolunk vader ellenségeivel (a megmaradt jedikkel) és néhány stormtrooperrel. Aztán mit tudom én mi lesz és egy lázadó kémcsaj valahogy telenyomja a fejünket mindenfélével.A végén megküzdünk valami sith csajjal akkor valszeg gyõzünk mert utána Vaderrel küzdünk és ott meg valószínûleg veszítünk mert ugye vadernek még jelenése van a kövi részekben.Nagyjából ennyi.Ha valami még nem világos szólj csak.
Elõre is kösz!
Spread De Love!