1017
Star Wars: Force Unleashed
-
GazCamp3r #497 van egy kis gondom. Senator Organa megmentése után még 2 mission van. Az egyik megint a raxus prime, aztán a végjáték a halálcsillagon. Namost ennél a 2 missziónál nálam a mission menü behal. nem számolja a pontjaimat, nem számolja, hogy hány holocront szedtem fel, se a bonus objecteket. Ujrajátszásnál reméltem, h scak bug, de most is igy van... Esetleg találkozott vki hasonlóval? arra gondoltam ,h esetleg a release rossz, de csak allstar van :S -
#496 Utána szenvednek az engine optimalizálásával, hogy minden gépen viszonylag jól működjön, ne legyen atomerőmű gépigénye, még extrát is belepakolnak, csak hogy letöltse "mindenki"? Mindezt természetesen a "no warez" jegyében. Nem hangzik normális dolognak :D -
#495 playstation online izéje
az egy érdekesebb kérdés, hogy ha már kijön pc-re, miért később.
vélhetőleg azért, hogy eladjanak jó sokat a kisebb piracy arányú konzolos verzióból...nem értem a Rockstart időnként... -
#494 Két dolgot nem értek, abból amit írtál:
1. PS online-os résznél melyik konzolra is gondoltál
2. GTA 4 kijön pécére (ugye ehhez hasonlítottad az okokat, amikre rákérdeztem, hogy mik), tehát ennek mi köze van ahhoz, hogy ez a játék nem jelenik meg és emiatt kevesebb a warez?? :) -
#493 Az olyan játékoknál amik nem jönnek ki pc-re (SW:TFU pl), ott egyértelmű, hogy összességében kevesebb a warez.
manapság az ember nem szívesen chippel általában a live meg a ps:online miatt... -
#492 igen, mert a force unleashedet is nagyon nagyon reklámozták meg mondták hogy milyen jó meg forradalmian új lesz, életre szóló élmény, satöbbi aztán egy sima jó sw játékot kaptunk -
#491 Ha később adják ki és raknak bele egy kis plusz tartalmat (GTA 4 esetében 30 másodperces visszajátszási lehetőség, kis szerencsével agyon is lehet módosítgatni), akkor kevesebben töltik le? Ha egyszerre adnák ki a konzolos verziót és a pc-set, akkor a konzolos inkább pc-re töltené le? Vagy mi ebben a logika? -
#490 piracy. -
#489 Mik is azok? -
#488 hasonló okok miatt nem készült, mint ami miatt a GTA először konzolra jött ki... -
Augustus Gigo #487 Ha tudtak csinálni Ps2-es és Wii-s portot akkor simán lehetett volna Pc-st is, na mindegy... -
Augustus Gigo #486 Vicces videó Fanboys Unleashed, Wii vs. Xbox 360Fanboys Unleashed -
#485 Aha, kiváló összehasonlítás..... -
#484 hát a gta4 100 órájához képest a 8-9 kevés. -
GazCamp3r #483 de bazeg, nem is annyira rövid :S sztem egész hosszura sikeredett... Jó ,végig lehet szaladni minden pályán, és hátra hagyni az ellenségeket, de annak mi értelme van? :S -
#482 a demot rogyásig nyomtam xboxon...már csak párat kell aludni :) -
#481 az nagy probléma amúgy, hogy elég rövid a játék. ha legalább multiplayer lenne... -
Louis Cyphre #480 Gamespot Score 7.5 good
Gamespot review -
#479 Én már nem bízok meg egy tesztelő oldalba se, magamnak döntöm el hogy fasza e a játék vagy sem.. Pl a GSO-n is akkora hülyeségeket írnak néha hogy nem igaz, én javítom ki őket.. -
GazCamp3r #478 jó nagy faszok, akik ezt a gémet lehuzták. Én 1-szer szakitottam meg, amig végigvittem. Sztem kiba.. jó lett :D A graf nagyon szép, plussz ez a fizika, meg annyi féle stilusba lehet gamelni. Ha vki fénykardozni szeret, akkor teli van kombóval, ha vki force imádó, akkor nem is kell kardot használni. Én nem vok anynira nagy star wars fan, de ez rohadtul bejött... -
#477 gametrailersen is jól lehúzták a játékot 6.9, most tényleg ennyire rossz lenne? -
GazCamp3r #476 sziasztok, végig vittem a gémet, és most játszom ujra, h az összes holocron meglegyen. Az lenne a kérdésem, hogy végig játszás után még a costume-ok végén van 3 darab ami locked, azokat nem tudjátok hogy lehet megszerezni? meg a fénykardok közül a legelsőt.. azt a fekete kardot, azt hol lehet? -
#475 Csak ?? -
#474 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!9 -
#473 Hány pályából áll a játék?
Én most tartok a harmadikon, de jó lenne ha még legalább 5-6 lenne. -
#472 Jogos ! -
#471 Jaja, most pont arra gondoltam, hogyha nagyon sikeres lesz a játék, akkor mennyi idő múlva jelentik be, hogy hát már PC-n is menne, mert így meg úgy :D:D -
#470 na meg még ott van a játék motorja is ami a grafikát meg magát a játékot tartalmazza. -
#469 Az az igazság, hogy az Euphoria csak harmada a dolognak. Három engine-t gyúrtak egybe: Havok, az alapfizika, Euphoria, ahogy az emberek reagálnak a környezetre, DMM (Digital Molecula Matter) pedig ahogy az anyagok úgy viselkednek, mint a való életben. -
#468 Az euphoria csak az emberek fizikájáért, animációjáért felelős a többit a havok végzi. -
#467 Abban csak az emberkéket hajtja az engine
De ahogy észrevetted itt szinte minden az euphoriának köszönhetően él, mozog, hajlik, szakad, robban, repül, nyúlik stb ... -
#466 GTA 4-ben is az van, az sincs pc-re bejelentve? Persze én is konzolon játszom, de azért hülyeségeket nem szeretek olvasgatni :) -
#465 Szerintem nem a grafikával van a baj hanem az euphoria engine el -
#464 Kamu ez a hír. Far Cry 2, RAGE lesz pc-n, azokhoz elég...? -
#463 Nem akarta már a PC-s társadalom szemébe mondani hogy: Azért nem készítjük el PC-re mert nem érdemli meg az a sok warezolós kötsög.. -
#462 Ezt a részt kiemelném ....
Jelen pillanatban csak egy 4000 dolláros gépen tudnánk futtatni teljes részletességgel a játékot.
Szerinte a játékban alkalmazott úgynevezett "procedural physics" (a játék fizikájáért felelős rendszer) csak egy igazi "high-end" PC-n jelenhetne meg és butítva nem nyújtaná ugyanazt az élményt. Ráadásul a fizikából nem is lehet butítani, így maximum csúnyább grafikával akadozna. Ám az X360 és PS3 tökéletesen képes eme feladatra és ráadásul könnyebb is programozni a konzolokat. -
#461 Nem az érzékről van itt szó, hanem arról, hogy a játéknak (legfőképp a végének) bele kellett illenie a már felépített történetbe, és szerintem ezt tökéletesen meg is oldották. -
#460 Hehe :D -
#459 Hmmm.... vajon visszafele nem lehet menni ? :P vagy balra -
#458 PSP-s változatot végigjátszottam, nagyon bejöna cucc, a héten veszem is meg PS3-ra, ezt meg kell nézni HD-ben is.:D