Star Wars: Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spread De Love!
Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:
vagy most csak úgy írtad,hogy az tetszik? mondjuk nekem is,de õ sw gémet kérdezett
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
azt tom hogy törölték,de sztem ez vmi komolyabb(megint ezt a szót használom) dolog lesz
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Õ az Arkham Asylumra gondolt tehát nem ara mit most töröltek el...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
/ ebbõl én azt szûröm le hogy még a vér gyenge hulk, ironman szintet sem ütõtte volna meg😊 /
A spiderman gémek szerintem nemrosszak, a Superman játék is emészthetõ, de azért egy SW játékot nem kellene ezekkel együtt emlegetni😊 A SW FU minden tekintetben SOKKAL jobb ezeknék...
Fuccs a Dark Knight játéknak
Miért nem készül játék az idei év legsikeresebb filmjébõl, a The Dark Knight-ból? Készült, csak agyonlõtték, leginkább azért, mert a fejlesztõcsapat nem bírt vele.
A Sötét Lovag játékverzióját a Pandemic ausztrál részlege hegesztette - nem sok sikerrel, a játék munkálatai a hírek szerint kínkeservesen folytak, a csapat sorra késte le a határidõket. Ennek köszönhetõen nem hogy a film premierjével párhuzamosan, de az õszi DVD / Blu-ray megjelenés idejére sem tudtak volna vele elkészülni - a projektet törölték, az ausztrál Pandemic brigád döntõ része a stúdió los angelesi részlegénél folytatja tovább a munkát (más játékon), a költözködni nem óhajtók pedig utcára kerülnek.
A Denevéremberes játékra vágyók kénytelenek lesznek beérni az õsszel megjelenõ LEGO Batman-el, vagy a jövõre ígért Batman: Arkham Asylum-mal.
gamer 365
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nem akartam offolni
de vmi ilyesmire gondoltam, mikor "komoly" jelzõt írtam lentebb
a képek atmoszféráján látszik,hogy nem vmi gagyi ugri-bugri tapsifüles szart heggesztenek
igaz mikor az elsõ swfu képeket láttam ugyanezt gondoltam
ugye spidermanek,hulkok most már aszem sw-ok és társaik
szvsz
Nagyon vártam a demót, hogy kipróbálhassam és hát még a demót sem volt kedvem végivinni annyira gagyi lett SZVSZ
Már annál a nagy hangárnál elvesztettem a kedvem amikor a lövöldözõ tömegben ugrálok és dobálom a dobozokat mint a hülyegyerek...
Valószínûleg nem az én stílusom...
Pedig úgy játszottam volna végre megint egy SW gameval...
Nem tudok valami jó, nem túl régi SW gamet, aminek szépe a grafikája és ennél talán összetettebb... pl. a Republic Commandot szerettem... na AZ jó volt.
One man\'s hero, is another man\'s demon...
One man\'s hero, is another man\'s demon...
nemtom eleve a hangulata ilyen ps2 fénykorabeli konzolos ugrabugra semmi több
ne legyen igazam
komoly hack n slash számomra pl a dmc4, ugye a maga iszonyat profi átvezetõivel, a karakterek élnek benne
ez meg megy azt bök
mondom ne legyen igazam
és most véletlenül sem hasonlítani akarom,de ez a játék gyerekek,ha ilyen lesz végig,akkor ha 7.x-nál többet kap nincs igazság és akárhogy is tagadják igenis pénzelik a rivjúkat-ezt kell gondoljam ez esetben
www.818clan.eu
katt
én többet várnék,de már egyre kevésbé gondolom akkora púzásnak ezt a játékot, mint,ahogy hypeolva volt/van
de ezt sajna napjainkban már megszoktuk
döntsön mindenki maga
\"Szemed az úton, pedál a padlón...\"
Én ráizgultam, már csak az átvezetõk miatt is megveszem, iszonyúan tetszik a cucc.
Meg amúgy minden szubjektív, kinek mi.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Bõven jó lesz ez😊 Változatos pályákon kiéletik magukat akik mádják a Star Warst😊 Akik meg nem szeretik azok gyse játszanak majd vele...
hát igen, az ilyen kiöregedett játékosok mint én azért játszanak egy évben 2-3 játékkal mert a többi semmit sem ér :S
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A demóról:
Lehet sokat vártam...
Talán túlságosan is Jedi Knightosat akartam látni...hát nem fogok.
Ami nem tetszett:
-Az autó védekezés gyenge (tehát mikor alapban nem csinálsz semmit csak állsz vagy sétálsz ki kellene védenie a lövedékeket (ez a JKA ban fejleszthetõ volt remélem itt is csak errõl van szó, de ugye akkor minek külön Block?)
-Amikor védekezel akkor nem tudsz mozdulni sem...a védekezésbõl oldalra-hátra gurulás azért alap lenne sztem...(eddig benne volt a jk-k ban)
-Nincs gugolás
Szerintem egy jedi-sith eléggé mozgékony és fürge, azért mert van dash(gyorsan elõre mozdul) az egy dolog, de hogy nem éreztem fûrgének a fickót az biztos
Ha nem lenne az a külön block gomb akkor talán lehetne egy másik lightsaber ütésmód ami a kombók számát növelné. De mint funkciógom mégjobb lenne mint JKA ban, váltogatni a gyenge, kozepes, és erõs kardforgatásmód között. Mert ott ugye mindhez külön kombok voltak.
Amitõl a legjobban féltem: csak bizonyos elemeken mûködik a DMM szal ha egy kis munkarobotot vagy R2D2 megvágok a lightsaberrel akkor ugyan az törtent minden esetben ugyanugy vállt le a feje semmi több.
Attól meg hogy felemelem a robcsit aztán meg szépen leteszem, nem kéne azért felrobbanniuk.
-Néha be-be laggolt, még a hang is.
-Ha leugrok az alattam lévõ platformra akkor újratermelõdnek a trooperek(azért tetszik ez mert ha ölésre megy az XP akkor lehet extra pontokat szerezni így)
Ami tetszett:
-A zene az mint mindíg nagyon jó
- De most tényleg lehet az én elvárásaim voltak túlontúl nagyok...
Tehát :
Zene: nagyonjó
Grafika: nekem megfelelõ de biztosan lesz aki majd kifogásolja ezt is
A játék fizikája: zavar, hogy nem váltották be teljesen az ígéretüket a DMM-el kapcsolatban lsd: üsd szét ezt, nyitsd ki ezt az ajtót force pushsal...
Játszhatósága: dinamikusabban reménykedtem de ugyebár ez csak egy demó és remélem, fejlõdõképes a játék minthióogy a kis Sith-ünk is.
Egybõl az elérhetõ legerõsebb fokozaton indúltam neki NG2 acolíte erõsebb énszerintem.
Egyszeru Dal
JKA
Azért nem semmik...
Egyszeru Dal
Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:
A lényeg hogy ez nem lesz. Tessék konzolt venni.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1