Star Wars: Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N1ggA
jó, a demóról nem tudok semmit 😊

Spread De Love!

PoisonChihuahua
Az addig oké, hogy PS2-re is jön de a srác a demó iránt érdeklõdött, olyan meg nincs PS2-re, max az OP2M-ben. Az viszont igaz, hogy Sipee picit durva volt....<#rinya>
N1ggA
faszok vagytok, mert pl. kurvára megjelenik ps2-re is, nemtom minek kell így letámadni...

Spread De Love!

Sipee
ugy kérlekszépen h upgradelek ps3-ra vagy esetelg beszerzel egy xboxot ésaakk már megy is😄 sztem az ijen ps2es idióta kérdéseket hagyhatjuk a p*csába😄 a ps2 az nem nextgen konzol tesóó😄

Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:

Evogordon
😄DD

Hali mindenkinek. Ha van egy PS2 konzolom(nincs chippelve) akkor hogyan tudnék játszani a demoval?

ThugEdge
szted az star wars game?
vagy most csak úgy írtad,hogy az tetszik? mondjuk nekem is,de õ sw gémet kérdezett

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Hyder
nekem pl ami nagyon bejött, az a: Mass Effect

Steam: [HUN]Feriggno

ThugEdge
na ja
azt tom hogy törölték,de sztem ez vmi komolyabb(megint ezt a szót használom) dolog lesz

Istencsászár
Ez tényleg más😊 akkor most már tiszta ez a Batman áradat.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

fsgh
"A Denevéremberes játékra vágyók kénytelenek lesznek beérni az õsszel megjelenõ LEGO Batman-el, vagy a jövõre ígért Batman: Arkham Asylum-mal.

Õ az Arkham Asylumra gondolt tehát nem ara mit most töröltek el...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Istencsászár
Ha már ép szóba hoztad a a Batman játékot akkor ajánlom figyelmesbe az alábbi hírt😊

/ ebbõl én azt szûröm le hogy még a vér gyenge hulk, ironman szintet sem ütõtte volna meg😊 /

A spiderman gémek szerintem nemrosszak, a Superman játék is emészthetõ, de azért egy SW játékot nem kellene ezekkel együtt emlegetni😊 A SW FU minden tekintetben SOKKAL jobb ezeknék...

Fuccs a Dark Knight játéknak

Miért nem készül játék az idei év legsikeresebb filmjébõl, a The Dark Knight-ból? Készült, csak agyonlõtték, leginkább azért, mert a fejlesztõcsapat nem bírt vele.

A Sötét Lovag játékverzióját a Pandemic ausztrál részlege hegesztette - nem sok sikerrel, a játék munkálatai a hírek szerint kínkeservesen folytak, a csapat sorra késte le a határidõket. Ennek köszönhetõen nem hogy a film premierjével párhuzamosan, de az õszi DVD / Blu-ray megjelenés idejére sem tudtak volna vele elkészülni - a projektet törölték, az ausztrál Pandemic brigád döntõ része a stúdió los angelesi részlegénél folytatja tovább a munkát (más játékon), a költözködni nem óhajtók pedig utcára kerülnek.

A Denevéremberes játékra vágyók kénytelenek lesznek beérni az õsszel megjelenõ LEGO Batman-el, vagy a jövõre ígért Batman: Arkham Asylum-mal.

gamer 365

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ThugEdge
rá gondolok
nem akartam offolni
de vmi ilyesmire gondoltam, mikor "komoly" jelzõt írtam lentebb
a képek atmoszféráján látszik,hogy nem vmi gagyi ugri-bugri tapsifüles szart heggesztenek
igaz mikor az elsõ swfu képeket láttam ugyanezt gondoltam

ThugEdge
hát én most megmondom,hogy ilyen film/képregény dologban-amit persze jómagam is igen kedvelek- az új batman játék(a rocksteady-s) úgy le fogja büntetni ezt a sok szart, hogy még
ugye spidermanek,hulkok most már aszem sw-ok és társaik
szvsz

Evogordon
Szerintem nagyon laza így

deep
ja hát attól hányok. Mint valami köcsög.
Istencsászár
Igazán tarthatná igy a fénykardot a játékban is😊 nekem nagyon nem tetszik ez a hátrafele sztájl...

deep
Ja, és lesz alkalmam végre kiélni a dark side hajlamaimat😊

deep
Jó lesz ám ez, nem lesz kötelezõ dobozokat dobálni, több lesz a lehetõség fénykarddal. De összetett SW game nem sok van, talán csak a stratégiák. A legutóbbi, ami nekem tetszett, az az Episode 3 volt, de az is hasonló volt, mint ez.
Istencsászár
Republic Commando sem volt több, csak az fps lövölde😊

SarkanyfuaRUSH
Ja az utolsó mondat kérdés! 😊
SarkanyfuaRUSH
Hát én egy nagy SW fan vagyok és ez sokmindent el tud feledtetni velem, de...

Nagyon vártam a demót, hogy kipróbálhassam és hát még a demót sem volt kedvem végivinni annyira gagyi lett SZVSZ

Már annál a nagy hangárnál elvesztettem a kedvem amikor a lövöldözõ tömegben ugrálok és dobálom a dobozokat mint a hülyegyerek...

Valószínûleg nem az én stílusom...

Pedig úgy játszottam volna végre megint egy SW gameval...

Nem tudok valami jó, nem túl régi SW gamet, aminek szépe a grafikája és ennél talán összetettebb... pl. a Republic Commandot szerettem... na AZ jó volt.
Neogan
Úgy értem a játékon belüli skillt lehet majd fejleszteni <#smile>

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Demo után nem nagyon szoktak fejleszteni. Lassan aranylemezre kerül a játék.

Neogan
Nemtom, szerintem teljesen jó lesz ez. A demót már rengetegszer kitoltam, egyszerûen mindíg magával ragad ez a demóban szereplõ pár erõtrükk. Fénykard szvsz is béna, de ez csak demó, majd a teljesben lehet fejleszteni. Na meg a sztoritól várok sokat.

ThugEdge
összeségében én egy olyasmit vártam,hogy a sw univerzumban készül egy komoly játék
nemtom eleve a hangulata ilyen ps2 fénykorabeli konzolos ugrabugra semmi több
ne legyen igazam
komoly hack n slash számomra pl a dmc4, ugye a maga iszonyat profi átvezetõivel, a karakterek élnek benne
ez meg megy azt bök
mondom ne legyen igazam
és most véletlenül sem hasonlítani akarom,de ez a játék gyerekek,ha ilyen lesz végig,akkor ha 7.x-nál többet kap nincs igazság és akárhogy is tagadják igenis pénzelik a rivjúkat-ezt kell gondoljam ez esetben

zee21
jo ez csak azh nem kaszabolod az ellenfeleket hanem ütöd a lézerkarddal az picit gázos szvsz....

www.818clan.eu

Istencsászár
Hack and slash akció játék, aki kedveli stílust azoknak teljesen jó.

ThugEdge
hát nem akarok károgni,de van itt egy video:
katt
én többet várnék,de már egyre kevésbé gondolom akkora púzásnak ezt a játékot, mint,ahogy hypeolva volt/van
de ezt sajna napjainkban már megszoktuk
döntsön mindenki maga

nemesadam
Hali nem tudja valaki, hogy a game demója kijött e psp-re és hogy hol tudom letölteni?

\"Szemed az úton, pedál a padlón...\"

Megint más az, hogy valakinek mennyire jön be egy játék, és az, hogy mennyire ismeri el az erényeit (vagy fordítva a kedvenc játék hibáinak felismerése). Én sem szívlelem az egyes címekre zúdított újságírói csóközönt, de nyilvánvalóan vannak olyan kaliberû játékok, melyeket akár 7 pontra értékelni is rosszindulatú lehúzásnak számítana.
Istencsászár
Ne is mond, kéne már egy jó Star Trek játék😊 mondjuk ST Voyager 3? simán van még egy rész benne, az elõzõ két rész annyira de annyira jóvolt. A játékban a hideg kirázott a borgtól amikor ott mászkáltam közöttük😊 annyira hitelesen átjött a játékon keresztül.

deep
Lehet hogy Star Trek fanok tesztelték😄

Én ráizgultam, már csak az átvezetõk miatt is megveszem, iszonyúan tetszik a cucc.
Istencsászár
Kiindulási pontnak tökéletes😊 fõleg hogy nem 1-2 szájtról van szó hanem mondjuk 10-15 nevesebb online magazin... persze ettõl még jó játék lehet, és nekem tetszik is a demo és a videók alapján, de én vártam volna egy minimum 80 akárhány %ot vagy 90et az elsõ db nextgen SW játéktól.

fsgh
Engem sose érdekelte az ujságírói pontok...itt van pl a Gta4 meg az MGS4 egekig magasztalva meg minden és tényleg nem rosszak de nálam messze nem 8-9-10 pontosak...

Meg amúgy minden szubjektív, kinek mi.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Istencsászár
Persze, ez csak annyit jelent számomra hogy kiszorult a mászhev listáról😊 lesznek itt ennél jobb, kötelezõbb játékok ( aztán lehet azok is le lesznek húzva😄 )

Istencsászár
Már az xboxal sincs gond.

hát ha létezik 1 olyan játék ami miatt én konzolt vennék nahhh az ez "lesz" , de ha én már konzolt veszek akkor már nem érem be a box-al inkább 1 PS3-al lepem meg magam azzal nincs annyi gond úgy tudom 😊
trick daddy
Ígyvan...

fsgh
nem értenek hozzá😄

Bõven jó lesz ez😊 Változatos pályákon kiéletik magukat akik mádják a Star Warst😊 Akik meg nem szeretik azok gyse játszanak majd vele...

Neogan
<#szomoru1>

Istencsászár
PlayStation: Official Mag 3.5 out of 5 70.0%

Istencsászár
Official Xbox Magazine 7.5 out of 10 75.0%

"Hát igen, változnak az idõk, egyszerûsödnek a játékok az eladhatóság miatt."

hát igen, az ilyen kiöregedett játékosok mint én azért játszanak egy évben 2-3 játékkal mert a többi semmit sem ér :S

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

deep
Hát igen, változnak az idõk, egyszerûsödnek a játékok az eladhatóság miatt. Amúgy a hangulatban nagyon ott van szerintem, élvezetes lesz ez. Ha jól láttam a végén levõ videóban, sok mozgása lesz, lehet majd variálni, nem lesz unalmas.
Csalódtam kicsit ebben a demóban és csak remélni tudom, hogy sokkal több lehetõség rejlik magában a játékban mint amit eddig tapasztaltam ebbõl a közel 20 perces ízelítõbõl.
A demóról:
Lehet sokat vártam...
Talán túlságosan is Jedi Knightosat akartam látni...hát nem fogok.
Ami nem tetszett:

-Az autó védekezés gyenge (tehát mikor alapban nem csinálsz semmit csak állsz vagy sétálsz ki kellene védenie a lövedékeket (ez a JKA ban fejleszthetõ volt remélem itt is csak errõl van szó, de ugye akkor minek külön Block?)

-Amikor védekezel akkor nem tudsz mozdulni sem...a védekezésbõl oldalra-hátra gurulás azért alap lenne sztem...(eddig benne volt a jk-k ban)

-Nincs gugolás
Szerintem egy jedi-sith eléggé mozgékony és fürge, azért mert van dash(gyorsan elõre mozdul) az egy dolog, de hogy nem éreztem fûrgének a fickót az biztos
Ha nem lenne az a külön block gomb akkor talán lehetne egy másik lightsaber ütésmód ami a kombók számát növelné. De mint funkciógom mégjobb lenne mint JKA ban, váltogatni a gyenge, kozepes, és erõs kardforgatásmód között. Mert ott ugye mindhez külön kombok voltak.

Amitõl a legjobban féltem: csak bizonyos elemeken mûködik a DMM szal ha egy kis munkarobotot vagy R2D2 megvágok a lightsaberrel akkor ugyan az törtent minden esetben ugyanugy vállt le a feje semmi több.
Attól meg hogy felemelem a robcsit aztán meg szépen leteszem, nem kéne azért felrobbanniuk.

-Néha be-be laggolt, még a hang is.

-Ha leugrok az alattam lévõ platformra akkor újratermelõdnek a trooperek(azért tetszik ez mert ha ölésre megy az XP akkor lehet extra pontokat szerezni így)

Ami tetszett:

-A zene az mint mindíg nagyon jó

- De most tényleg lehet az én elvárásaim voltak túlontúl nagyok...

Tehát :
Zene: nagyonjó
Grafika: nekem megfelelõ de biztosan lesz aki majd kifogásolja ezt is
A játék fizikája: zavar, hogy nem váltották be teljesen az ígéretüket a DMM-el kapcsolatban lsd: üsd szét ezt, nyitsd ki ezt az ajtót force pushsal...
Játszhatósága: dinamikusabban reménykedtem de ugyebár ez csak egy demó és remélem, fejlõdõképes a játék minthióogy a kis Sith-ünk is.

Egybõl az elérhetõ legerõsebb fokozaton indúltam neki NG2 acolíte erõsebb énszerintem.

Egyszeru Dal

JKO
JKA
Azért nem semmik...

Egyszeru Dal

Sipee
azért szerintem a Jedi Academy nemnevezhetõ semminek,szerényjómagam hatszor toltam végig nagyon ütõs játék,a kotorok persze nemaz kategória mintaz FU,RPG teljesenmás,ráadásul Biwares amibe sokatkellbeszélni,szal az FUhoz majdnemhogycsak annyiban hasonlít h strawars univerzum..deazért a kotortsemkell szidni nagyojókis gém.szalazért deep jelentekmeg nagy címek 😊

Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:

N1ggA
folyamatban van 😊

Spread De Love!

Meg ugye volt kotor is.

A lényeg hogy ez nem lesz. Tessék konzolt venni.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1