Vista: utolsó tesztverzió és megjelenés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Na+ ha esetleg megborul a win, tényleg azt fogod mondani, hogy hmm...ez a Billi fijú mekkora király mert jól megy neki a bolt, és nem érdekel, hogy 200 Giga adatom szállt el?
Linuxot és Wint is használok...mind2 nek megvannak a saját célfeladatai, és egyik sem helyettesítheti a másikat, de Linux alatt totális rendszerösszeomlást még nem láttam.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Gracie Barra
Én a programok miatt használom az oprendszert. És azon programok alatt, amelyeket használok, tökéletesen mûködik. Márpedig a játékok alatt jól mûködik, elindul rajta mind, és fut is.
Gracie Barra
Ez most nem ilyen "õ kezdte" dolog, de mégis.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Amugy miota laptopom van,egyre jobban utalom az XP-t....hibernaciobol visszahozva neha! nagyon erdekesen viselkedik (es akkor finoman fogalmaztam😄)altalaban okes,de neha megorul es uj hardvereket talal, meg ilyesmi......
Sokan olyanok miatt is szidják, ami eredetileg a felhasználók hibájából ered. Bár azt én is fenntartom, hogy ez a leginstabilabb oprendszer, de sajna ezzel kompatibilis minden.
Ha olyan jó lenne a Linux, akkor valószínûleg többen használnák, ugyanis azt, hogy mire jelenjen meg több progi, a felhasználók alakítják. Ha a felhasználók 90%-a Linuxot fog használni, akkor arra fogják írni a játékokat a gyártók. De ezzel együtt a hackerek is azon fogják reggeltõl estig kutatni a biztonsági réseket. Bár kétségkívül nem fognak annyit találni, mint Windows alatt. <#hehe>#hehe>
És mielõtt jönnének a "A lámák nem tudják használni a linuxot és azért fikázzák" típusú hozzászólások, elmondom, hogy 10-bõl 7 rendszergazda rossz véleménnyel van a Linuxról.
Én még kénytelen vagyok Windowst használni, de amint összejön a pénz egy Mac-re azt is elfelejtem, hogy létezett Windows. <#mf2>#mf2>
De nem fogom attól még lefikázni fórumokban, meg mindenhol.
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
Gracie Barra
A linux terjed egész jól. Fõleg, hogy jórészt ingyen van.
Gracie Barra
Jó dolog az, hogy megy vízzel, napfénnyel gázzal és árammal is...de amíg van benzin....
Jó 5let, lehet megfogadom😊
Gracie Barra
ui.: Az index polidili rovatárol jöttem le épp, szal a szokásosnál kicsit agresszívebb vagyok😊
Gracie Barra
Én nem fikáztam a linuxot, nincs vele semmi bajom, csak nem használom, mert nincs rá szükségem.
Gracie Barra
életemben nem használtam még linuxot, ugyhogy látom neked is leesett a lényeg 😄
"tegyél magadba egy kis Unicumot, hogy jobban nézzél ki..."
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Téged nem soroltalak közéjük.
Gracie Barra
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
De aki linuxot használ, ne fikázzon engem, csak mert én szeretek játszani, stb. És nekem és sokan másoknak tökéletesen megfelel a windows.
Gracie Barra
Ha nem tetszik a win, akkor ne használd. Akkor viszont ne rontsd itt a levegõt.
Gracie Barra
Gracie Barra
húzodj már vissza, tényleg
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
A lényeg az, hogy mennyi ezek közül a tényleges, kritikus hiba.
De egy fontos funkciókat ellátó gépre nem kell azonnal feltenni, és akkor nincs gond.
Én is várok kb fél évet, addig kiderülnek a tényleges hibák is. (+ kijön a törés)<#mf1>#mf1>
Gracie Barra
Gracie Barra
Nem fagyott, szép is volt, csak egyszerüen nem ment fel a netre <#mf1>#mf1>
akárhogy szenvedtem vele...
Olyan hibákról lehet szó, amik miatt nem éri meg elhalasztani akár egy nappal sem a kiadást.
Más kérdés, hogy elég kevés programmal találkozom, amikben nincsenek hibák. Utoljára talán az aknakeresõ volt ilyen.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Starcraft + Diablo III - esemve
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP