Vista: utolsó tesztverzió és megjelenés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vajon miért néz ki úgy mint egy rosszul klónozott Mac OSX?
DjDano
én nem megyek a Linuxos hírekehez fikázni, persze nehéz is lenne az évente megjelenõ 1-2 cikkhez... ez is mutatja a linux jelentéktelenségét 😉

Sanyix
Mert nem arra írják a játékokat. Amúgy amit rá írnak, vagy vindózos, de opengl-es, az tökéletesen megy.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

psishock
áá, az nem hiba hanem feature! 😉

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

psishock
direct x

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

Tényleg jó üzletember, szó se róla. Csak az a baj, hogy a programot nem üzletembereknek írják üzletemberek, hanem progrmaozóknak kéne írkálni.

Na+ ha esetleg megborul a win, tényleg azt fogod mondani, hogy hmm...ez a Billi fijú mekkora király mert jól megy neki a bolt, és nem érdekel, hogy 200 Giga adatom szállt el?

Linuxot és Wint is használok...mind2 nek megvannak a saját célfeladatai, és egyik sem helyettesítheti a másikat, de Linux alatt totális rendszerösszeomlást még nem láttam.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Hát amivel én szoktam játszani, az nem nagyon akaródzik linux alatt elindulni.

Gracie Barra

Miért ne lenne jó a Linux játékra is?

Go go flame G_G
Én sem azért használom, mert qrva jó bármire is. Egy oprendszert sem azért használok, mert olyan qrva jó.
Én a programok miatt használom az oprendszert. És azon programok alatt, amelyeket használok, tökéletesen mûködik. Márpedig a játékok alatt jól mûködik, elindul rajta mind, és fut is.

Gracie Barra

DjDano néha érdekes stílusban kommentel, de valljuk be, hogy minden tetves Windows Vista hírnél beszabadulnak a LINUXosok, és elkezdenek élbõl fikázni, ráadásul olyan dolgokkal, amiket hónapokkal ezelõtt már kitárgyaltunk, megbeszéltünk stb...

Ez most nem ilyen "õ kezdte" dolog, de mégis.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

😄 Juzosch:En nem azert hasznalok Windowst, mert olyan qrva jo jatekra,hanem mert a jatekokat nagyreszt erre irtak! Nagy kulonbseg!
Amugy miota laptopom van,egyre jobban utalom az XP-t....hibernaciobol visszahozva neha! nagyon erdekesen viselkedik (es akkor finoman fogalmaztam😄)altalaban okes,de neha megorul es uj hardvereket talal, meg ilyesmi......
Penge4
Nem értem, hogy miért kell minden Windows-zal kapcsolatos topicban fikázni.
Sokan olyanok miatt is szidják, ami eredetileg a felhasználók hibájából ered. Bár azt én is fenntartom, hogy ez a leginstabilabb oprendszer, de sajna ezzel kompatibilis minden.
Ha olyan jó lenne a Linux, akkor valószínûleg többen használnák, ugyanis azt, hogy mire jelenjen meg több progi, a felhasználók alakítják. Ha a felhasználók 90%-a Linuxot fog használni, akkor arra fogják írni a játékokat a gyártók. De ezzel együtt a hackerek is azon fogják reggeltõl estig kutatni a biztonsági réseket. Bár kétségkívül nem fognak annyit találni, mint Windows alatt. <#hehe>
És mielõtt jönnének a "A lámák nem tudják használni a linuxot és azért fikázzák" típusú hozzászólások, elmondom, hogy 10-bõl 7 rendszergazda rossz véleménnyel van a Linuxról.
Én még kénytelen vagyok Windowst használni, de amint összejön a pénz egy Mac-re azt is elfelejtem, hogy létezett Windows. <#mf2>
De nem fogom attól még lefikázni fórumokban, meg mindenhol.

http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu

a kis windows-buzeránsok nem is veszik észre, hogy ugyanazt csinálják mint a "winfosozó" linuxosok <#hehe>

Szerintem meg te vagy szánalmas, gyakorlatilag minden hsz-eddel a linuximádókat fikázod... Legalábbis mást még nem láttam tõled...

DjDano
Na látom megint köpködnek a mosóporimádók (Linux)... 😄D ez a szánalmas

Ööö, fordítva.

Gracie Barra

A win terjedését max az ms akadályozza.
A linux terjed egész jól. Fõleg, hogy jórészt ingyen van.

Gracie Barra

A winfos lassan olyan lesz a pcknek mint autóknak a benzin. A különbség csak annyi, hogy az egyéb alternatívák elterjedését ezesetben nem feltétlenül az arab emirátusok (és partnereik) akadályozzák....hanem a legnagyobb világmárkák. 😄
Jó dolog az, hogy megy vízzel, napfénnyel gázzal és árammal is...de amíg van benzin....
"tegyél magadba egy kis Unicumot, hogy jobban nézzél ki..."

Jó 5let, lehet megfogadom😊

Gracie Barra

Bocs, csak a viselkedésmintád alapján hoztam elhamarkodott következtetést.

ui.: Az index polidili rovatárol jöttem le épp, szal a szokásosnál kicsit agresszívebb vagyok😊

Gracie Barra

Én csak nem szeretem azokat, akik csípõbõl fikázzák a microsoftot. Vagy bármi mást, anélkül, hogy ismernék, csak mert divat.

Én nem fikáztam a linuxot, nincs vele semmi bajom, csak nem használom, mert nincs rá szükségem.

Gracie Barra

juzosch te sem vagy kevésbé röhejes, mint a megszállot linux fanok... <#taps>

bertino
és hol említettem én neked a linuxot ? 😄😄😄😄

életemben nem használtam még linuxot, ugyhogy látom neked is leesett a lényeg 😄

"tegyél magadba egy kis Unicumot, hogy jobban nézzél ki..."

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Itt konkérétan még nem, de pár ember már megjelent ebben a stílusban. (lsd #12, v #25)
Téged nem soroltalak közéjük.

Gracie Barra

Sanyix
Itt senki sem fikázott téged...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ha játszani akar, wint használ. Ha hálózatot építeni akkor linuxot. Ennyi. Egyik erre jó, a másik másra.
De aki linuxot használ, ne fikázzon engem, csak mert én szeretek játszani, stb. És nekem és sokan másoknak tökéletesen megfelel a windows.

Gracie Barra

Sanyix
És mi van ha játszani akar sok játékkal? Van más választása? Nincs. Ennyi.

Nocsak még1 linux-promóter😊
Ha nem tetszik a win, akkor ne használd. Akkor viszont ne rontsd itt a levegõt.

Gracie Barra

Nem tudom miért politizál mindenki az operációs rendszerek terén. Régóta van pc-m gyakorlatilag a kezdetek óta, és a régi nc-s idõk után egyértelmû hogy mit használunk windowst. Legalábbis azok akik széles körben szeretik használni a pc-t játékok filmek stb... . Mindig is lesznek próbálkozások, de szerintem a vistát nehéz lesz valaha is felülmúlni.<#alien2><#eljen>
miért, te megszámoltad?😄😄😄 te isten barma!

Hibátlan szoftvert max csak pár100 sorosat lehet írni. Úgyhogy a legtöbb programra ez igaz.

Gracie Barra

bertino
egyébként teljesen felesleges számolni a hibákat, ugyanis a válasz: megszámlálhatatlan

bertino
mondjam azt, hogy megszólalt a saját cégét is lejárató chello operátor ?
húzodj már vissza, tényleg

KOXX
sztem te nem értetted meg hogy mirõl is beszélek...

A 2470 hibából én 1 szembetûnöt vettem észre, mégpedig: egy 6600GT-n ugy futnak a játékok mint XP-ben egy Gefore2-ön.<#idiota><#bee1>
szerintem ebbõl húsvéti megjelenés lesz minimum.

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

Mo.Organ
Megszolalt a linuxos ember. <#boxer>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Ugyan így jártam én is, pedig a korábbiakkal vígan ment, érdekes.
Ekkora programnál egyáltalán nem sok az 500 hiba. Az összes többiben is simán lehet ennyi.
A lényeg az, hogy mennyi ezek közül a tényleges, kritikus hiba.
De egy fontos funkciókat ellátó gépre nem kell azonnal feltenni, és akkor nincs gond.
Én is várok kb fél évet, addig kiderülnek a tényleges hibák is. (+ kijön a törés)<#mf1>

Gracie Barra

Nem kell elolvasni. Helyette inkább verd tovább a linuxra.

Gracie Barra

Ja, helyesen így hangzik a mondat: "ami lehet hogy csak kis százaléka az ismert valósnak" Ismeretlen meg ki tudja mennyi van benne.

Egyébként ez az 500 csak a bevallott hibák száma, ami lehet hogy csak kis százaléka a valósnak <#hehe> De legyen tízszer ennyi, egy ekkora monstrum rendszerben még annyi sem számítana soknak... (persze ezek jelentéktelen hibák, kritikus hibából egy is nagyon sok lenne)

Nekem az rc1 kb. 1 napot volt fennt.
Nem fagyott, szép is volt, csak egyszerüen nem ment fel a netre <#mf1>
akárhogy szenvedtem vele...
Nincs olyan nap, hogy ne szólna hír valamilyen vonatkozásban M$-rõl vagy a Vistáról. Ez már kezdi megfeküdni a gyomrom...

Nyilván az "ismert 500 hiba" rendkívül alacsony prioritású, amit majd az elsõ hetekben online ki is javítanak.
Olyan hibákról lehet szó, amik miatt nem éri meg elhalasztani akár egy nappal sem a kiadást.

Más kérdés, hogy elég kevés programmal találkozom, amikben nincsenek hibák. Utoljára talán az aknakeresõ volt ilyen.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Már megint errõl a hulldékról jönnek a hírek....
smv
Viszont 500 hibával kevesebb lenne, így viszont a te logikádat követve máris ezer hibával adják ki...

Starcraft + Diablo III - esemve

scorpeeon
Hát igen. 500 ismert hibával kiadni valamit... Tõlem nyugodtan, csak akkor írják rá a dobozára, hogy használat csak saját felelõsségre, mert 500 hiba van benne kapásból! Úgy meg nemhiszem h sokan megvennék 😄 A nagy microFos, nem bír kijavítani 500bugból legalább a felét? Milyen programozók ezek akkor??

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

grebber
#2 -ra válaszoltam!

Next PC upgrade: 2022