Vista: utolsó tesztverzió és megjelenés
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOL ez mekkora ökörség amit mondasz.
XP hibamentes? NEM!!! abban is fasztudja mennyi hiba van és ember használat közbe mennyit észlel szinte semmit legalábbis én XP-s pályafutásom során nem találkoztam hibával.
XP hibamentes? NEM!!! abban is fasztudja mennyi hiba van és ember használat közbe mennyit észlel szinte semmit legalábbis én XP-s pályafutásom során nem találkoztam hibával.
Next PC upgrade: 2022
pedig nem sok olyan szoftver van aminek nincsennek ismert hibái.
ha a vista-t úgy akarnák kiadni, hogy hibamentes legyen akkor sosem jelenik meg, mert amire az 500 hiba kijavul, felfedeznek még 500-at és ez így van bármi olyan szoftverrel aminek a forráskódja úgymond nagy méretû.
ha a vista-t úgy akarnák kiadni, hogy hibamentes legyen akkor sosem jelenik meg, mert amire az 500 hiba kijavul, felfedeznek még 500-at és ez így van bármi olyan szoftverrel aminek a forráskódja úgymond nagy méretû.
Lehet szánalmas,de mégis miliomos lett ettõl és mégis ezt használják legtöbbet az emberek. Bill Gates egy nagyon jó üzletember és ha nekem lett vola erre alkalmam akkor énis megcsináltam volna ezt amit õ.😊
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Legfeljebb 500 hiba. Szerintem nem egy normális dolog, hogy kiadnak valamit ismert hibával. Erre csak annyit tudok mondani, hogy szánalmas.
← ElőzőOldal 4 / 4