158
-
juzosch #38 Bocs, csak a viselkedésmintád alapján hoztam elhamarkodott következtetést.
ui.: Az index polidili rovatárol jöttem le épp, szal a szokásosnál kicsit agresszívebb vagyok:) -
juzosch #37 Én csak nem szeretem azokat, akik csípőből fikázzák a microsoftot. Vagy bármi mást, anélkül, hogy ismernék, csak mert divat.
Én nem fikáztam a linuxot, nincs vele semmi bajom, csak nem használom, mert nincs rá szükségem. -
Indigo #36 juzosch te sem vagy kevésbé röhejes, mint a megszállot linux fanok... -
#35 és hol említettem én neked a linuxot ? :D:D:D:D
életemben nem használtam még linuxot, ugyhogy látom neked is leesett a lényeg :D
"tegyél magadba egy kis Unicumot, hogy jobban nézzél ki..." -
juzosch #34 Itt konkérétan még nem, de pár ember már megjelent ebben a stílusban. (lsd #12, v #25)
Téged nem soroltalak közéjük. -
#33 Itt senki sem fikázott téged... -
juzosch #32 Ha játszani akar, wint használ. Ha hálózatot építeni akkor linuxot. Ennyi. Egyik erre jó, a másik másra.
De aki linuxot használ, ne fikázzon engem, csak mert én szeretek játszani, stb. És nekem és sokan másoknak tökéletesen megfelel a windows. -
#31 És mi van ha játszani akar sok játékkal? Van más választása? Nincs. Ennyi. -
juzosch #30 Nocsak még1 linux-promóter:)
Ha nem tetszik a win, akkor ne használd. Akkor viszont ne rontsd itt a levegőt. -
dcyrax #29 Nem tudom miért politizál mindenki az operációs rendszerek terén. Régóta van pc-m gyakorlatilag a kezdetek óta, és a régi nc-s idők után egyértelmű hogy mit használunk windowst. Legalábbis azok akik széles körben szeretik használni a pc-t játékok filmek stb... . Mindig is lesznek próbálkozások, de szerintem a vistát nehéz lesz valaha is felülmúlni. -
kbupdate #28 miért, te megszámoltad?:D:D:D te isten barma! -
juzosch #27 Hibátlan szoftvert max csak pár100 sorosat lehet írni. Úgyhogy a legtöbb programra ez igaz. -
#26 egyébként teljesen felesleges számolni a hibákat, ugyanis a válasz: megszámlálhatatlan -
#25 mondjam azt, hogy megszólalt a saját cégét is lejárató chello operátor ?
húzodj már vissza, tényleg -
#24 sztem te nem értetted meg hogy miről is beszélek... -
nemtudomanevem #23 A 2470 hibából én 1 szembetűnöt vettem észre, mégpedig: egy 6600GT-n ugy futnak a játékok mint XP-ben egy Gefore2-ön. -
retek683 #22 szerintem ebből húsvéti megjelenés lesz minimum. -
#21 Megszolalt a linuxos ember. -
saba30 #20 Ugyan így jártam én is, pedig a korábbiakkal vígan ment, érdekes. -
juzosch #19 Ekkora programnál egyáltalán nem sok az 500 hiba. Az összes többiben is simán lehet ennyi.
A lényeg az, hogy mennyi ezek közül a tényleges, kritikus hiba.
De egy fontos funkciókat ellátó gépre nem kell azonnal feltenni, és akkor nincs gond.
Én is várok kb fél évet, addig kiderülnek a tényleges hibák is. (+ kijön a törés) -
juzosch #18 Nem kell elolvasni. Helyette inkább verd tovább a linuxra. -
Indigo #17 Ja, helyesen így hangzik a mondat: "ami lehet hogy csak kis százaléka az ismert valósnak" Ismeretlen meg ki tudja mennyi van benne. -
Indigo #16 Egyébként ez az 500 csak a bevallott hibák száma, ami lehet hogy csak kis százaléka a valósnak De legyen tízszer ennyi, egy ekkora monstrum rendszerben még annyi sem számítana soknak... (persze ezek jelentéktelen hibák, kritikus hibából egy is nagyon sok lenne) -
rohamkukac83 #15 Nekem az rc1 kb. 1 napot volt fennt.
Nem fagyott, szép is volt, csak egyszerüen nem ment fel a netre
akárhogy szenvedtem vele... -
Indigo #14 Nincs olyan nap, hogy ne szólna hír valamilyen vonatkozásban M$-ről vagy a Vistáról. Ez már kezdi megfeküdni a gyomrom... -
Morden23 #13 Nyilván az "ismert 500 hiba" rendkívül alacsony prioritású, amit majd az első hetekben online ki is javítanak.
Olyan hibákról lehet szó, amik miatt nem éri meg elhalasztani akár egy nappal sem a kiadást.
Más kérdés, hogy elég kevés programmal találkozom, amikben nincsenek hibák. Utoljára talán az aknakereső volt ilyen. -
szgege #12 Már megint erről a hulldékról jönnek a hírek.... -
#11 Viszont 500 hibával kevesebb lenne, így viszont a te logikádat követve máris ezer hibával adják ki... -
#10 Hát igen. 500 ismert hibával kiadni valamit... Tőlem nyugodtan, csak akkor írják rá a dobozára, hogy használat csak saját felelősségre, mert 500 hiba van benne kapásból! Úgy meg nemhiszem h sokan megvennék :D A nagy microFos, nem bír kijavítani 500bugból legalább a felét? Milyen programozók ezek akkor?? -
#9 #2 -ra válaszoltam! -
#8 LOL ez mekkora ökörség amit mondasz.
XP hibamentes? NEM!!! abban is fasztudja mennyi hiba van és ember használat közbe mennyit észlel szinte semmit legalábbis én XP-s pályafutásom során nem találkoztam hibával. -
#7 Windows Vista a királY XD -
#6 pedig nem sok olyan szoftver van aminek nincsennek ismert hibái.
ha a vista-t úgy akarnák kiadni, hogy hibamentes legyen akkor sosem jelenik meg, mert amire az 500 hiba kijavul, felfedeznek még 500-at és ez így van bármi olyan szoftverrel aminek a forráskódja úgymond nagy méretű. -
#5 Lehet szánalmas,de mégis miliomos lett ettől és mégis ezt használják legtöbbet az emberek. Bill Gates egy nagyon jó üzletember és ha nekem lett vola erre alkalmam akkor énis megcsináltam volna ezt amit ő.:) -
#4 No comment... -
#3 kb... -
kogasom #2 Legfeljebb 500 hiba. Szerintem nem egy normális dolog, hogy kiadnak valamit ismert hibával. Erre csak annyit tudok mondani, hogy szánalmas. -
#1 "Az RTM jelölésű verziónál legfeljebb 500 ilyen hibát tűrnek meg" -sztem ha vmit kiadásra jelölnek, akkor abban ne legyen ismert hiba...