L.A.Noire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az is fent volt, de kösz, mindent újra raktam, minden frissítést, driver-eket, és megoldódott. Lehet ez volt a baja, vagy nem. Nem tudom, szerintem elsõre is mûködnie kellet volna. Fura.

Ám jó a játék. (És a fordítás is, annélkül nem sokra haladnék)

Ám két kérdés: mindent maxra húztam, jól fut, de ez azért annyira nem szép, nem értem, ennek mitõl volt ilyen nagy gépigénye? A régin alig ment minimumon. Nem értem mire fel a nagy gépigény.

A másik, DX11-ben indítottam el, és nem lehetett 1980-ra csak 1600-ra tenni a felbontást. (monitor természtesen bírná) pedig mintha DX9-ben ment volna a 1980-as felbontás is. Ez a DX11 mód miatt van?

Egyébként ebben sem láttam sok különbséget, talán mintha DX11-ben az árnyékok kicsit szebbek?

Mindegy, ezek annyira nem lényegesek, csak fura dolgok.

Evin
És a Social Club?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Nem igaz. Új gép. Új op rendszer. Minden driver új. És nem indul. Semmi hibaüzenet, csak mûködés leáll kész. Mi baja van ennek? Eredeti program, miért nem megy? c+ feltelepítve, vga driver feltelepítve, directX telepítve, akkor mi baja van?

Ok. DLC-ket nem akarom megvenni egyelõre. Tehát a steam-es verzióval mûködni fog. Oké, holnap végre hozzájutok lassanként.

Evin
Nekem is az van, tökéletesen megy. Akinek problémája van, abból egik sem vette meg.
Eredetinél csak a DLC-kel leet gond. Oda sajnos a warez DLC fájlokat be kell szerezni. Ezen kívül 100%-osan mûködik.

Mûködik gond nélkül a magyarítás? Mert a Magyarításokportláon sokaknak van gondja vele. Pedig arra gondoltam ,megvenném a játákkot, nem soká lesz egy jobb gépem, amin már csak elfut, de ha van fordítás jó lenne használni, de hát sokan mindenféle hibát írtak hogy nem mûködik, szóval mi a helyzet? Jó vagy nem jó? (steam-es verzió lenne)

Mayorpapa
köszi Evin a tippeket, maid próbálkozom ezzel is-azzal is

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Evin
Elõfordulhat, hogy az a baja. Könnyen ki tudod próbálni, visszateszed a régit.

Ha fájlhiba lenne, kifagyna, szóval azt kizárnám. De Steamen fájlellenõrzés, és javítja, ami nem stimmel.

Mayorpapa
az a gond, hogy nemrég frissítettem a vga drivert, a legfrisebb van most fent, lehet, azért van ez a galiba?
ha fájl hiba, akkor hol és mit kéne keresni/javítani/cserélni?

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Evin
Vagy fájlhiba, bár akkor fagyna, vagy talán VGA driver frissítés kell. Mert mind, amit felsoroltál, textúra.

Mayorpapa
volt már valakinek olyan, hogy a mini térképrõl eltûntek az utcák? illetve ha be akarom hozni a nagy térképet, csak fekete képernyõt kapok? plusz a ruhák képei is eltûntek, így nem tudok/nem engedi a ruházatomon változtatni. Eddig ilyen problémám nem volt, pedig már a 11. küldetésnél tartok...

Már megoldottam azóta, de kösz 😄

a.carkey
Ez egy tûzfal vagy valami hasonló progi miatt van.

A medve nem játék.

Sziasztok! Megvettem a játékot Steamen, és az lenne a problémám, hogy mikor belépek a játékba akkor végtelenségig szinkronizálja. Erre van valami megoldás, hogy abbahagyja? Elõre is köszönöm a válaszokat.

minden fent a gépen,directx stb... más játék meg persze elindul (far cry 3,hawken stb)
a.carkey
Na, nincs gond. Vannak olyan dolgok, melyeket alapból le kellene töltenie a játéknak indításhoz, de mégsem teszi meg. Microsoft Visual C hülyeségekkel lesz neked is gondod, mert én is jártam hasonlóan. Ezek vagy hiányoznak, vagy frissíteni kell õket. De nézz meg egy DirectX frissítést is. A steames mappa 3rd könyvtárjából tedd fel manuálisan ami benne van. Mindkét exet!

A medve nem játék.

pontosan.mint írtam,már játszottam a játékkal,most viszont a betöltõ képernyõig sem jutok el
a.carkey
Feltetted az új windowst, és rá a steamet, és nem indul?

A medve nem játék.

Konkrétan a gépem is vadi új.Szûz steam alatt mit értesz?Minden új,a HDD-tõl kezdve a harverekig az oprendszerig ami Win8-as.
a.carkey
Újraraktad-e a rendszert? Szûz a steam?

A medve nem játék.

Hali Mindenki!Olyan problémám lenne hogy nem indul az L.A. Noire!A játék eredeti,steam-es.Ezelõtt már játszottam vele,scak az elõzõ gépem gyenge konfigja miatt félbehagytam.Gondoltam most újra felrakom csak épp indításnál kidob.Valakinek estleg vmi ötlete?
akyyy
azt mibõl kéne kitalálnom hogy a belasconál hazudik és a bizonyiték ellene az nõ nevén lévõ forgalmi????

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Evin
Alapesetben a bizonyítékok, mimika és hanglejtés alapján mérlegelhetsz. Vagy felnézel a jegyzetfüzetbõl és abból is sok kiderül.

akyyy
lol hogy kell ezt játszani?😄

épen kihallgatásra kértek meg, rámegyek hogy hazudik majd arra hogy a fegyverboltos beárulta, erre még rájöhet az ember. de ezután? honnan tudjam hogy mi van? mibõl kéne rájonnom? mi ez az iteráció vagy mi fene:ð

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Nagy ötlet hogy egy helyre ment a játék..
Az egyik ügy végén két választási lehetõség volt, megnéztem a rosszabbat, majd mentett egyet..<#violent><#violent>

littleNorbi
Sziasztok. A konfigurációm bõven megfelel a gépigénynek, de mégis borzasztóan szaggat a játék. Van erre esetleg valami megoldás?

Persze a gépigényt olvastam...de az egy dolog. Az nem mindig egyezik a valósággal.

Üdv. Elgondolkodtam ezen a játékon, de szerintem nem éri meg megvennem, úgy se futna élvezhetõen. Gépem: E2200-as proci, 2 giga ram, ATI 4830 , Win 8. Jól gondolom, hogy nem változott semmi, és se patch se más trükk nincs , hogy élvezhetõen menjen? Vagyis nem érné megvenni.

Már ennyi?? Rohanok boltba!

Egy hosszú tartalmas játékot kapsz és magyarítás is van már hozzá!
Megéri, mindenképp.
Zeller01
2000ft körül van a complete edition. Megéri megvenni?

. : Z E L L E R : .

Kit--Kat
Vagy ott van az L.A. Noire wikia.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Jegyzed fel melyik jó válasz és úgy lépésrõl-lépésre. Elõbb-utóbb végig jutsz rajta. Én vagy 10x futottam neki.

bakkerman
aha ottott 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

A legelsõ még egyenruhában? Amikor a fõnököd ordibál, ha elszúrod? 😄

bakkerman
már az elsõ kihallgatásomon elakadtam basszameg 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Remélem nem haragszol Evin, de el kellett lopnom 😊

Kimaradt jelenetek:
Sziasztok!
Letöltöttem a magyarítást és amikor 2 újból akartam rakni behozza hogy már fel van telepítve rá lépek, hogy elszeretném távolítani majd ennyi letöröltem a játékot egy árva fájl nincs a mappába-nem akarom a készítõket megsérteni-de, az okos magyarítás szerint még mindig felvan telepítve újból letöltöttem a magyarítást semmi! SEGÍTSETEK! Elõre is:KÖSZÖNÖM
Sziasztok, két nap múltám megpróbáltam újra, semmi. Aztán jött a szikra, hogy a patchet leszedem manuálisan. Elindítottam, leszedte a frissítéseket (amit magától kellett volna khm. indításkor), új social club és láss csodát, elindult. Már csak az a gáz, hogy ablakban megy, de azt hiszem az indítómenüben lehet erre parancsot használni. Jónak tûnik, remélem a sok szenvedés sok élménnyé alakul!
Semmi. Nevetséges.
Kit--Kat
Próbáld meg úgy, hogy egy fiktív mappába telepíted a játékot, ha lehet arra a partícióra, amin Windows-od is van (de azt hiszem ez nem fontos). Tehát a lényeg, hogy ne a játék által felkínált nevû mappába telepítsd a játékot.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Szia, igen, az is fent volt. Pontosabban elõször regisztráltam az online felületen, de késõbb letöltöttem. Most leszedtem mindent, újból kéne telepítenem, csak nem tudom, mi változna...

Netframeworkbõl, directx-bõl, mindenbõl frissebb van, mint ami neki kellene. De felraktam a dvd-n lévõ könyvtárból is. Úgysem. Bár az 1.0.0-ás social club volt a registryben, amikor néztem, holott a program a legfrissebb volt. Talán ez lehet gixer. olvastam, hogy a legújabb kell. Teszek nemsokára még egy próbát.

Mindenesetre ez már a második rockstar-játék, amivel hatalmas szívások vannak PC-n...
Evin
Social Club telepítve?

Üdv mindenkinek!

A probléma röviden: nem indul az eredti lemezes cucc. A külföldi fórumokat mind végignyálaztam, net framework, dx, minden fent van, telepításkor Comodo ki, semmi. Még csak hibaüzenet sincs, egyszerûen a task managerben megjelenik és ottmarad.

Ha valakinek van ötlete, ossza már meg velem!

Köszi.
Kit--Kat
Idõvel belejössz. 😄

És majd mondjuk fél év múlva, ha már nem emlékszel az ügyekre és elõveszed, már sokkal jobban fog menni. De szerintem a végére is már eléggé belejössz.

Fura, Steam fórumon is kérdeztem. Egy tag azt mondta, hogy normális, ha egy játék a magasabb DX-en jobban fut, fõleg, ha olyan kártya is van hozzá.
Mondjuk nekem ez nem gond, csak furcsáltam. Lényeg, hogy megy a játék. Ellenben tapasztaltam, hogy pocsék nyomzó vagyok.

MrIncredible
Nálam mindkét beállításon ment rendesen, miután leszedtem az fps feloldót. Ha feloldottam az fps blokkot, 5 fps-nél többet nem ment. Amíg erre rájöttem a hajam téptem, de utána full beállításon mindig elérte 25-30 közötti fps számot. 30 fps-nél van levezérelve a játék

Nálam meg mindkét feldolgozás mellett ugyanúgy átlag 25 FPS-el ment árnyékok nélkül. Sokkal többet nem nagyon lehet kicsikarni belõle sajna egy 4 magos gépen se szerintem.
Üdv!
Végre bezsebeltem a játékot és van már aránylag rendes vGA-m is hozzá. Nos, elsõre DX11 alatt futtatam, többnyire med-high beállításon. Gondoltam megnézem, hogy fut DX9 alatt. Akad, szaggat és a menü alatt is úgy szenved mint ha P3-as gépen futna. Van ilyen hiba/gond a játékkal?
Dx11 alatt OK és a nagyon klassz a játék. Csak eme dolgot paradoxnak tartom.