L.A.Noire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
van valahol valami szöveges végigjátszás..?
Nem lenne hátárny a magyar lenne..
esetleg ha valaki tudná linkeli..
köszöntem..
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
This patch addresses the following:
Compatibility fixes for Windows 8
Other minor fixes
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Egy elég durva hibával találkoztam, remélem tudtok segíteni. Egyszerûen a játék elején nem jelennek meg azok az ikonok (nagyító ikon), amit a tutorial ír. Megnéztem egy gameplay videót, hogy minek kéne történnie, de nem történik semmi. Ránézek a véres ajtóra, nyomom a jobb klikket nem történik semmi, nyomom a space-t hogy tudjak beszélni a társammal ,nem történik semmi. Megyek tovább felnézek arra bizonyos ablakra, ahol tükrözõdik a pisztoly. A vicces az, hogy erre magamtól jöttem rá; a gameplay videóban nézem, hogy egy videó segítségével lehet rá jönni, hogy hol a pisztoly. Megyek tovább felmászok a tetõre, de hiába látom azt azt a rohadt pisztolyt nem tudok vele mit csinálni, mert gondolom annyira scriptelt a játék, hogyha már elõtte nem jön be a véres ajtós videó, cseszhetem az egészet.
1.3-as verziót raktam fel, s "virárgboltos" bevallom õszintén, de nem hiszem hogy ez a probléma. Elõre is kössze a segítséget.
Amikor megtaláltam õket ki is álltam minddel a garázsból és kiírta a játék, hogy az autó feloldva. De ha rámegyek az autószalonra, mégsem látom egyiket sem és azt írja ki, vezetnem kellene õket. Ha játék közben feloldásra kerültek miért nem került be egyik sem? Help!
Illetve a többi rendõrségi kocsit hol kellene keresnem?
A játék vége után lehet még szabadon mászkálni a városban, hogy befejezzem, ami még elmaradt (pl. utcai bûnesetek)?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
I met God. She's black
Megkerülni úgy tudod a folyamatos játékban, hogyha nem megfelelõnek érzed az ügy kimenetelét, még a vége elõtt újraindítod az adott ügyet (pl. mikor látod, hogy zabos az ügy végi átvezetõben a kapitány).
Viszont a kérdésem az lenne, hogy ha esetleg egy esetet nem sikerül rendesen megoldani és zabos miatta a kapitány, vissza lehet-e tölteni a folyamatos játék mentését?
Remélem hamarosan valaki benéz a topikba, mert így úgy tûnhet, hogy magammal beszélgetek! 😊
Mr.
A történet a konzul autója után nem folytatódik automatikusan? Nekem kell a dossziéból választanom? Vagy valamit rosszul csináltam?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
L. A NOIRE játékba elakadtam. Annál az ügynél vagyok ahol ezüst dollárok vannak. Milyen szöveget kell kirakni az ezüst dollárokbób, hogy jó legyen?
Nyilván megvan az eredeti nekem is mint itt mindenkinek.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Köszi elõre is.
Amúgy egyrészrõl valószínûleg fals pozitív, másrészrõl az említett két linket, semmi köze a többi fordításhoz.
Ki szerettem volna probalni a magyarítást, de a chrome böngészõ s a norton antivirus szerint
Norton Safe Web has analyzed magyaritasok.hu for safety and security problems. Below is a sample of the threats that were found.
Here is a complete list: (for more information about a specific threat, click on the Threat Name below)
Threat Name: Malicious Site: Malicious Domain Request 2
Location: http://kds.magyaritasok.hu/upload/kds/download8769655132
Threat Name: Malicious Site: Malicious Domain Request 2
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
De javítsatok ki ha tévedek,csak olvastam még nem játszottam vele!
Next PC upgrade: 2022
Engem is zavart menet közben a gyilkosságin, hogy úgy éreztem nem meggyõzõk a bizonyítékok a letartóztatásokhoz, de a végére gyönyörûen összeállt.
Egyébként nálam ez a játék all time top 3. Sok ilyen szeretnék😊
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Egymásra épülnek az események, talán ez a legjobb kifejezés rá.
Amit leszûrtem felfelé,csak felfelé a létrán ennyi.
Van kampány amin jól szeretnék a rendõrséget feltüntetni,vagy mi a franc,és mi vagyunk azok akik hivatottak a legjobbak közé emeltetni.
Amúgy a sztori nagyon egyhangú nõ,csak nõ mindig fentregnek mint a partra vetett halak.
Lehet kicsit pszihopataként hangzik,de mikor láttam megcsonkításos eseteket csak egy fojtogatás,megsérült bõrszövet azt ennyi.Én egy kicsit többre számítottam kicsit véresebbre,belesebbre,mert ezek a történetek bezony nem egy hulla amin van egy két folt tompa sérülés-
Bizony amin végig megy az fõhõs kellene ilyen is bizonyos osztályokra amiben sajnos minden nap szembesülnek ilyen területeken.
Valami olyasmi megoldás lehet,és jó mert nem nyúl bele a játékba csak addig míg be,és kikapcsoljuk.
Kikapcsolt állatpotban eredeti minden nincs módolás stb semmilyen cfg be,és sorolhatnám még mibe.
Ha igen, akkor ahhoz nicsn 1.3-as verzió, es 1.2-es se.
De már mindegy is, most fejeztem be. Derék 30 óra van benne, mellékküldetések nélkül. Kicsit tartalmas a cucc, de hogy megértettem az egész sztorit az túlzás. Nagyon kell koncentrálni minden apró dologra, hogy megértsd. 😊