L.A.Noire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszönöm..😊

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Sziasztok..

van valahol valami szöveges végigjátszás..?
Nem lenne hátárny a magyar lenne..
esetleg ha valaki tudná linkeli..
köszöntem..

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

L.A. Noire Update Released

This patch addresses the following:
 Compatibility fixes for Windows 8
 Other minor fixes
wollnerd
kösz a spoilert....<#szomoru2>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Nagyon frankó! Most végeztem a gyilkosságiaknál és az elég fasszantos ügyosztály volt. Nõi hullák átvizsgálása.<#wilting>

Kit--Kat
-a

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Igen, a tudsz autókat gyûjteni és utcai bûneseteket megoldani sandbox módon.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Basszus, de egy állat vagyok 😄
Rá kell kattintani bal klikkel a pisztolyra. A véres ajtóra is bal klikkezni kell. Fog jönni az az animáció...
Üdv srácok!

Egy elég durva hibával találkoztam, remélem tudtok segíteni. Egyszerûen a játék elején nem jelennek meg azok az ikonok (nagyító ikon), amit a tutorial ír. Megnéztem egy gameplay videót, hogy minek kéne történnie, de nem történik semmi. Ránézek a véres ajtóra, nyomom a jobb klikket nem történik semmi, nyomom a space-t hogy tudjak beszélni a társammal ,nem történik semmi. Megyek tovább felnézek arra bizonyos ablakra, ahol tükrözõdik a pisztoly. A vicces az, hogy erre magamtól jöttem rá; a gameplay videóban nézem, hogy egy videó segítségével lehet rá jönni, hogy hol a pisztoly. Megyek tovább felmászok a tetõre, de hiába látom azt azt a rohadt pisztolyt nem tudok vele mit csinálni, mert gondolom annyira scriptelt a játék, hogyha már elõtte nem jön be a véres ajtós videó, cseszhetem az egészet.
1.3-as verziót raktam fel, s "virárgboltos" bevallom õszintén, de nem hiszem hogy ez a probléma. Elõre is kössze a segítséget.
Nem régóta játszom a játékkal, de tíz rejtett autót eddig megtaláltam.
Amikor megtaláltam õket ki is álltam minddel a garázsból és kiírta a játék, hogy az autó feloldva. De ha rámegyek az autószalonra, mégsem látom egyiket sem és azt írja ki, vezetnem kellene õket. Ha játék közben feloldásra kerültek miért nem került be egyik sem? Help!
Illetve a többi rendõrségi kocsit hol kellene keresnem?
A játék vége után lehet még szabadon mászkálni a városban, hogy befejezzem, ami még elmaradt (pl. utcai bûnesetek)?
enlightened
Nem lehet bebukni az ügyeket.

Nemsokára feltelepítem a játékot, remélem nem fog akadni. Iszonyatosan kíváncsi vagyok az egészre, olvastam ezt-azt neten a játékról. Olvastam negatívumokat, nagyrészt pedig pozitívumokat. Csak neeeeee akadjon(minimális elmegy 😄 )
Evin
Elérhetõ a végleges fordítás. Ha valaki lemaradt volna róla.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

szabii98
ez a rúzsos gyilkosság(gyilkosságiak 1. ügy) durva volt, épphogy lezártam 😄

I met God. She's black

szabii98
az dlc ügy elvileg már

I met God. She's black

MrIncredible
Ok köszönöm a tippet!

Jani21
Úgy tudom, hogy nem lehet. Csak a megfelelõ menüpontban játszhatod újra az ügyet, amennyiben elégedetlen vagy az elért eredménnyel. Viszont ekkor az ügy végén a menübe is kerülsz vissza, nem lehet folytatni a játékot az adott ügytõl. Azonban emiatt ne aggódj, nincs jelentõsége a dolognak, még akkor is folyamatosan haladsz a történetben, ha mindent elszúrsz.

Megkerülni úgy tudod a folyamatos játékban, hogyha nem megfelelõnek érzed az ügy kimenetelét, még a vége elõtt újraindítod az adott ügyet (pl. mikor látod, hogy zabos az ügy végi átvezetõben a kapitány).

MrIncredible
Nos a hiba meg lett. A videókártyának új driverérõl megérkezett az értesítõ, de mivel nem vettem észre egy hétig. ezért a gépemen lévõ összes játékot lelassította 10 fps-re. Nem tudtam mitõl volt, ezért megnéztem a nvidia központot a gépen és láttam, hogy van friss verzió. Leszedtem, telepítettem, újraindítottam. A játék full beállítással dx11-vel stabil 50 fps alatt fut. Csak a nagyon akció dús részek esnek le 38 körüli értékre.

Viszont a kérdésem az lenne, hogy ha esetleg egy esetet nem sikerül rendesen megoldani és zabos miatta a kapitány, vissza lehet-e tölteni a folyamatos játék mentését?
Remélem hamarosan valaki benéz a topikba, mert így úgy tûnhet, hogy magammal beszélgetek! 😊
Mr.

MrIncredible
Nos elkezdtem volna játszani. elkezdett akadni de piszkosul. Feltettem a 60fps progit, de 10 fpsnél gyorsabban nem fut. 4gb ram 4 magos proci és eddig (3nap) semmi akadás nem volt. mi lehet a gond???

MrIncredible
Üdv!
A történet a konzul autója után nem folytatódik automatikusan? Nekem kell a dossziéból választanom? Vagy valamit rosszul csináltam?

Evin
Aki Win8-on használná/használja a játékot, az minél elõbb keressen meg! Köszönöm.

A L.A Noire-be melyik billentyüzettel lehet a kimentést törölni most kezdetem a játékot . Vagy melyik könyvtárban mappában ?
Kit--Kat

Sziasztok!
L. A NOIRE játékba elakadtam. Annál az ügynél vagyok ahol ezüst dollárok vannak. Milyen szöveget kell kirakni az ezüst dollárokbób, hogy jó legyen?

Megcsináltam, mûködik, ha valakit érdekel shaddam kolléga segít majd. 😊

Nyilván megvan az eredeti nekem is mint itt mindenkinek.

shaddam
Õõõ warezmatyizz máshol /tanulj angolul

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Ha valaki tudna linkelni leírást hogy hogyan tudnám a magyarított dvd mappákat visszacsinálni kiírható és használható xbox360 iso-vá az nagyon nagy segítség lenne. A witcher2nél meg tudtam oldani. Xbox backup creatorral injectáltam a magyar filet az olasz helyére így nem kellett az iso-t ujra csinálni de most nincs sok üres lemezem kísérletezgetni.
Köszi elõre is.

Evin
Ha 1 embernek válaszolsz, mire a többesszám?!
Amúgy egyrészrõl valószínûleg fals pozitív, másrészrõl az említett két linket, semmi köze a többi fordításhoz.

Sziasztok

Ki szerettem volna probalni a magyarítást, de a chrome böngészõ s a norton antivirus szerint

Norton Safe Web has analyzed magyaritasok.hu for safety and security problems. Below is a sample of the threats that were found.

Here is a complete list: (for more information about a specific threat, click on the Threat Name below)

Threat Name: Malicious Site: Malicious Domain Request 2
Location: http://kds.magyaritasok.hu/upload/kds/download8769655132

Threat Name: Malicious Site: Malicious Domain Request 2
Szerintem csak a fejlõdés rovására mehet, én ezt vettem ki.
A karakter fejlõdése szempontjából elvileg nem mindegy, de mivel a fejlesztés szinte nulla tényleg nem sokat számit. De sokszor(fõleg a gyilkossági osztályon) a sztori miatt érdekes a gyanusítás, játszani kell vele és a végére kiderül, nem lövöm le a poént.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

grebber
Én olvastam valahol tökmindegy miket választasz hazudik vagy sem mert nincs jelentõsége!

De javítsatok ki ha tévedek,csak olvastam még nem játszottam vele!

Next PC upgrade: 2022

Meg kell próbálni összeszedni minden bizonyítékot és akkor szinte mindig lehet bizonyítani hogy hazudik. A végén minden ügyosztályon összeáll a kép.
Engem is zavart menet közben a gyilkosságin, hogy úgy éreztem nem meggyõzõk a bizonyítékok a letartóztatásokhoz, de a végére gyönyörûen összeállt.
Egyébként nálam ez a játék all time top 3. Sok ilyen szeretnék😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Szóval lehetséges hogy elrontom? Nekem eddig úgy tûnt hogy mindig ugyanoda akar kilyukadni a játék, akármit csinálok. Volt hogy már gyanítottam hogy ez nem az a személy akit keresek, mégis õ került a rácsok mögé. De ez a kikérdezõs dolog nekem akkor sem tiszta, pl. egy kisgyereknél, aki meg van rémülve, egyszerûen lehetetlennek tûnt hogy kétségbe vonjam amit mond, amikor az azelõtti kérdésre meg az igaz válasszal is minden kellemetlen dolgot kiteregetett.
Ez kb. egy olyan játék, mint a Sötét Lovag c. film. ha 2-3 percet nem nézel belõle, lehet, hogy 1-2 dolog nem lesz tiszta. Mi, miért történt.

Egymásra épülnek az események, talán ez a legjobb kifejezés rá.
Baszottul oda kell figyelni minden átvezetõ minden részletére és csak így tudod átvinni, bár én így is azért párszor visszatöltöttem az utolsó checkpointhoz.
Hali! Elég jó a játék, de a párbeszédes része az túl értelmetlennek tûnik. Van valami tipp, hogy mire kéne figyelni (pl. mimika) ? Mert nagyon gyakran van, hogy a nyomokból, és a szövegbõl nem lehet kikövetkeztetni mi lehet a jó megoldás, és a kétségbe von miatt, nincs is akkora átmenet a választások között.
MerlinW
A 3 mag együtt 3.3Ghz😊

[merlinw.org]

Csak a kioktató stílusodat nem tudtam szó nélkül hagyni. Azért vagyunk itt, hogy megosszuk a tapasztalatainkat. Ha kétségbe vonod azt amit leírtunk akkor azzal gyanúsítasz, hogy szándékosan akarjuk félrevezetni a tanácsért segítségért idelátogatókat. Pl:" téves iromány" Ha jobban belemélyedtél volna a témába láthattad volna, hogy oprendszertõl konfigtól függõen más más megoldásokat találtak a probléma megoldására. Nem szokásom beszólni senkinek de a jó szándékomat ne merje kétségbe vonni senki. Részemrõl a téma lezárva.
Többször kell végig játszani talán megérthetõ.
Amit leszûrtem felfelé,csak felfelé a létrán ennyi.
Van kampány amin jól szeretnék a rendõrséget feltüntetni,vagy mi a franc,és mi vagyunk azok akik hivatottak a legjobbak közé emeltetni.
Amúgy a sztori nagyon egyhangú nõ,csak nõ mindig fentregnek mint a partra vetett halak.
Lehet kicsit pszihopataként hangzik,de mikor láttam megcsonkításos eseteket csak egy fojtogatás,megsérült bõrszövet azt ennyi.Én egy kicsit többre számítottam kicsit véresebbre,belesebbre,mert ezek a történetek bezony nem egy hulla amin van egy két folt tompa sérülés-
Bizony amin végig megy az fõhõs kellene ilyen is bizonyos osztályokra amiben sajnos minden nap szembesülnek ilyen területeken.
Valami olyasmi megoldás lehet,és jó mert nem nyúl bele a játékba csak addig míg be,és kikapcsoljuk.
Kikapcsolt állatpotban eredeti minden nincs módolás stb semmilyen cfg be,és sorolhatnám még mibe.
Ez a jackfuste féle megoldás iga?
Ha igen, akkor ahhoz nicsn 1.3-as verzió, es 1.2-es se.
De már mindegy is, most fejeztem be. Derék 30 óra van benne, mellékküldetések nélkül. Kicsit tartalmas a cucc, de hogy megértettem az egész sztorit az túlzás. Nagyon kell koncentrálni minden apró dologra, hogy megértsd. 😊
Ahogy gondolod,bár maga a játékba nem babrál bele külön készít belõle programot amit rarrban felraktam a netre.A program külön áll a játéktól teljesen csak egyszerre futtatás esetén ír felül az exe-be egy két valamit.
Pl. te már egybõl be is szóltál...<#circling>
Nehogy azt hidd, hogy oylan sok a segítõkész...<#csodalk>
Ööö...árnyékok nélkül fix 30-on megy. Ritkán esik le. Tökéletes nekem így, nem babrálok vele.
Mondjuk 😊
Ezzel a 9.9 Ghz-es megjegyzéseddel most már értem az elõzõ hsz-edet. Te nagyon ott vagy a szeren. Visszavonom a válaszomat.
Evin
Már úgy érted, nem a "levegõbe beszélsz"?!