Best Buy-SanDisk-Real szövetség az iPod ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem jól néz ki 😊
ipod forever
Hát az ipodnak van gagyi bóvli hatása (mert az is), ennek nem annyira.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Már az iPodhoz képest... kicsit gagyi, bóvli hatása van
Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.
Háát, ha már a Real is benne van ebben a dologban, jó nem sülhet ki belõle... Amúgy szerintem elég gányúl néz ki maga a lejátszó.
Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.
teljesen igaz! Ha fizetnem kéne azért, hogy zenét hallgassak, hát maradtam volna a CD-lejátszónál.
Leszurkoljuk a nemkevés pénzt a lejátszóért, és aztán még ezzel a módszerrel is lehúznak....Nem kell nekem IPod, se Zune, itt van az X-Microm, ezzel vígan elvagyok
Leszurkoljuk a nemkevés pénzt a lejátszóért, és aztán még ezzel a módszerrel is lehúznak....Nem kell nekem IPod, se Zune, itt van az X-Microm, ezzel vígan elvagyok
nincs, nem is lesz...
Az ipod uralma már azelõtt meg lett döntve, mielõtt ipod létezett volna. Ugyanis elõtte is voltak MP3 lejátszók, és zenéket is lehetett letölteni, ráadásul ingyen. Ezt nem tudja egyik sem überelni. Persze ezek nyerészkedésben akarják lekörözni, de hát aki elõtte is ingyen töltött le, az késõbb se akar ezért pénzt adni. Halott ötlet.