DefCon

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

írhatnl pontosabb adatokat a gépedrõl.<#pardon1>
vargilius
sziasztok.
Egy gyors kérdés: mindenkinél rendesen fut a játék ???
Nállam szaggat, de nagyon. Így elég élvezhetetlen.
A géppel nincs gond mert más játék jól fut.
Az értékelhetõ ötleteket szivesen fogadom. Köszönöm.

Hányszor lesz ez még a héten vezércikk az SG-n?<#buck><#pias><#help><#nemtudom>

Picizöldfül
kalvin_imarow!!! thx!!!

psy-defcf.r00 -ban van külön egy exe és azzal felülírod a telepíetett és már nem is kéri a kulcsot
Szeritnem nagyon baba egy játék! Csak egy idõ után kicsit monoton! HF
Ez olyan, mint egy táblás társasjáték, nincs szüksége realizmusra.
aktuálpolitikához kapcsolódik ez a játék 😞
Leszedtem torrentrõl, bazi nagy játék😊Aztán kit izgat, h a netes servereket nem látja, direct ip-vel is jó a cucc😊való igaz mondjuk, valami kulcsot be lehet pötyögni, talán akkor látja a servereket?
banplz

nem kell hozza cdkey. mindent tud, amit teljes verzio epp csak a neten levo servereket nem latod vele. ie. csak direkt-konnekt mukodik.

VRSDM
minek cd key???

u dont have to listen anybody else but me

Picizöldfül
vki help mer naon jó játék sztem

Picizöldfül
na letöltöttem torrentrõl,de cd key az hol van?találtam egy ien fájlt amibe ezek vannak:
psy-defcf.r00 cfe3ed02 én ezt telepítettem
psy-defcf.r01 e4aa84b6
psy-defcf.r02 bb4f80ef
psy-defcf.r03 0d35b775
psy-defcf.rar ebfe9ae7

Jacc a demoval, azzal is lehet neten tolni, csak nincsenek benne a kulonbozo jatekmodok. De atomhaboruzasra tokeletes 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Molnibalage
Na éppemhogy nem, mert akkor azokkal sem játszanánk, mert hát azokban is van hiba ám dögivel. Mint mondtam MINIMÁLIS ráfordítással sokkal jobb lehetne.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

amúgy mi ennek a cd key-e? mert elég egyszerû játék,és nem akarom megvenni...sza help me please!

jaja a repszimesek vagy micsodák/kicsodák maradjanak az Ilnél😄

Ez van, ha egy repszimes nekiáll egy normális játékkal játszani. Ti képtelenek vagytok bármit elfogadni, ami egy kicsit is elüt a valóságtól. Röhej.

Molnibalage
Apafej vegyél már vissza. Nem azt mondtam, hogy szar, hanem azt, hogy az én ízlésemet sértik ekkora hibák. Ez van. Mellesleg, igen repszimekkel játszom ezt jól látod. SEMMIBE sem került volna egy kicsit realisztikusabbá tenni az egészet és mégis élvezhetõ maradna.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nagyokos vagy, ki mondta, hogy ez egy szimulátor? Fikázás az megy alapból. És milyen szar már, hogy amikor lebombázol valamit, akkor az a valóságban nem is semmisül meg, igaz?

khumbula

torrentezz már öreg.

Google.co.hu
beír:
_Defcon.FINAL-PSYFER
A teljesben van big world opcio, ott nagyobb a terkep, tobb a varos, es tobb az epitheto egyseg. Mondjuk egy 6 fos, cpu elleni big world-hoz mar kell gep 😊

Miert lennenek jok a valos aranyok? Jobb lenne ha 2-5 ev lenne a jatekideje egy jateknak? Az egyeduli hulyeseg sztem ez a 2d-re lekepezett 3d repulesi iv dolog.
Akinek megvan a teljes verzió, azok közül valaki megajándékozhatna egy pár infoval.
A demoban hat siló van, és semmi beállítást szinte nem lehet változtatni. Itt meg a képeken látok olyat is ahol 10 silója van egyvalakinek. Ez játékmódtól függ, vagy a teljes V-ben 10-et lehet építeni, vagy hogy van ez?
Még gondolkozok hogy megvegyem-e, mert tényleg annyira nem nagy durranás azért, de lehet hogy megváltozik a véleményem egy 6 emberes multi után, pár hátbatámadással.
Hmuda
Mindegyik teljesen különálló játék, csak az elsõben volt egy-két elejtett utalás a második és a harmadik játékukra.

Az elsõ egy "hackerszimulátor". Küldiket kellett csinálni nagy cégeknek, mint pl szerverekre betörni, személyi adatokat meghamisítani, céges rendszereket tönkretenni, stb. A második meg egy stratégia, amiben egy kisérleti AI-nak felállított virtuális világban kellett visszaverni a frissen beférkõzött vírusok támadását.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

no tehat. felmerult bennem egynehany kerdes.😊
eloszor is a fejlesztok masodik jatekának, a 'darwinia'nak köze sincs ehhez a 'defcon' témájához ugyebár? az a jatek mirol 'szol'?
es az elso jatekuk, az 'uplink' mar koszonovoszonyban van a legujabb alkotasukkal? es ha ugyanolyan temajuak , melyiket tartjatok jobbnak?
elore is koszi a valaszokat:
Zoli
khm, bocsi, nem $ hanem €

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

Sadist
www.google.co.hu

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Picizöldfül
he kösz,de magyarul írjatok már:oldalt pls!vagy nemtom

JimKirk
hehe 😊
steam-rol, $14, vagy demo ingye

pájretbéjpontorg

Picizöldfül
Hol lehet letölteni a teljes gamet?

a jatek letrehozasakor az a beallitasok kozott, van egy olyan, hogy legalsabb sebesseg mode, alapbol "Realtime", ezt kell "Pause"-ra atallitani (bar pause modeban nem lehet parancsokat kiadni!)

Szuper, de nem tökéletes teljesen. Ha valaki tud módszert a mentésre vagy a PAUSE-re, az légyszi írjon! Egy biztos: ezután a Darwiniát is kipróbálom!
arty
tutorial alapján aztán meg lehet itélni egy multijátékot 😉

Forza.

"az igazi akkor lenne, ha a jatek az a kezdokepernyon lathato 3D-s bolygon jatszodna, na az tenyleg fasza lenne." <#eljen>
Hmuda
Pl a MetaServerük az elsõ napokban nem bírta a terhelést, egy olyan csapat amit egy kiadó támogat nem küzdött volna efféle problémákkal.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

_Atti_
"Sajnos nem kevés helyen láthatók rajta ezen mostoha körülmények következményei," hol?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Na felraktama cuccot.

Nyomaszto volt éjfélkor játszani vele, meg fõleg a háttér effektek miatt.

Baromi ronda ez az új dizájn!

mikloss
Nemtom kivittem a tutorialt és nem nagyon tetszett... unalmas hogy állandóan atombobát dobsz ide + oda azt fölrobban aztán meghalt 10 millió ember nemtom... valhogy ez nemtud lekötni bár multiba lehet hogy jobb lenne...

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

na akkor felteszem a kérdést: hogy kell írányítani a darwiniát?😄

Megjegyzem ezt a fajta játékot a 83-as film óta majdnem annyian csinálták meg, mint a Tetrist. Ennek a verziónak a hangulata és a kiviteletzése ami szuper. Darwinia nekem is jobban tetszett, de ezt is kipróbálom persze ...

huhh ez nagyon kemény menet volt!!! a gép ellen...egyszerre lõttem ki minden rakétámat(a tengeralattjárókból is) az összes bombázóm egyszerre szállt fel,és tökéletes pusztítás volt😄 szegény oroszország megszûnt létezni😊

Jahahah, en is most keresek hozza servert. A kereses le van tiltva a tort verzioban, csak direkt lehet kapcsolodni.

vki segítene?
letöltöttem a gémet de ha rámek hogy join akko kijön egy keresõ abalak és semmit se talál hiába nyomom a refresh-t ha meg arra mek hogy New akkor meg egy cset abalk vagy mi jön ki .... Valaki segíteni hogy a tökömbe kell ezzel jáccani?<#rinya><#rinya>
Ehhez mondjuk tényleg nem kell magyarítás.

Na hõs EU val szétbombáztam az USA-t + Oroszországot, miközben a legtöbb városom megmaradt. (Plussz legtöbb emberem.) Mostantól Európa diktál emberek! 😊

quack
en is erre kaptam fel a fejem 😄
jonak tunik egy kis multizasra haverokkal, meglesem

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

PíszLávJuniti
ja, mert egy atomsilót is két kattintás felépíteni.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Oldal 1 / 2Következő →