79
  • Godefroy
    Na felraktama cuccot.

Nyomaszto volt éjfélkor játszani vele, meg főleg a háttér effektek miatt.
  • mikloss
    Nemtom kivittem a tutorialt és nem nagyon tetszett... unalmas hogy állandóan atombobát dobsz ide + oda azt fölrobban aztán meghalt 10 millió ember nemtom... valhogy ez nemtud lekötni bár multiba lehet hogy jobb lenne...
  • gyuri12
    na akkor felteszem a kérdést: hogy kell írányítani a darwiniát?:D
  • Inquisitor
    Megjegyzem ezt a fajta játékot a 83-as film óta majdnem annyian csinálták meg, mint a Tetrist. Ennek a verziónak a hangulata és a kiviteletzése ami szuper. Darwinia nekem is jobban tetszett, de ezt is kipróbálom persze ...
  • gyuri12
    huhh ez nagyon kemény menet volt!!! a gép ellen...egyszerre lőttem ki minden rakétámat(a tengeralattjárókból is) az összes bombázóm egyszerre szállt fel,és tökéletes pusztítás volt:D szegény oroszország megszűnt létezni:)
  • erb
    Jahahah, en is most keresek hozza servert. A kereses le van tiltva a tort verzioban, csak direkt lehet kapcsolodni.
  • qtpman
    vki segítene?
    letöltöttem a gémet de ha rámek hogy join akko kijön egy kereső abalak és semmit se talál hiába nyomom a refresh-t ha meg arra mek hogy New akkor meg egy cset abalk vagy mi jön ki .... Valaki segíteni hogy a tökömbe kell ezzel jáccani?
  • Prof William
    Ehhez mondjuk tényleg nem kell magyarítás.

Na hős EU val szétbombáztam az USA-t + Oroszországot, miközben a legtöbb városom megmaradt. (Plussz legtöbb emberem.) Mostantól Európa diktál emberek! :)

• quack
    en is erre kaptam fel a fejem :D
    jonak tunik egy kis multizasra haverokkal, meglesem
  • PíszLávJuniti
    ja, mert egy atomsilót is két kattintás felépíteni.
  • Molnibalage
    A játék kegyetlenül el lett baszva. Még csak a leghalávnyabb köszönőviszonyban is alig van a valóságal. A hajók is többszörös hangsebességgel szelik a vizet a repcsik meg a hiperszónikus tartományban. ICMB-kel nem lehert másik ICBM-et leszedni, az nem egy univerzális valami. JÁTÉKNAK elpobékodni jó, de nálam egy nagy elégtelen a zenét leszámítva.
  • PíszLávJuniti
    ehhez magyarOSítás?
    sajnálni tudom, aki azt a 4-5 mondatot nem sejti a kontextusból..
  • Alwares
    Nah csinálom a magyaritását!
  • BiG G
    Everbody lies. (dr Greg House)
  • Killberk #25
    Most öszintén, ha 3vs1-be nem tudjátok lenyomni, akkro bizony bénák vagytok.
  • VRSDM
    OFF:
    osztálytársaman W3-ba 3v1 be nem tudjuk elvreni, és nem azért mert bénák vagyunk:)
  • fflx
    altalaban nem baj az, ha sok atomot kapsz, ha kozben te is osztod rendesen.
  • fflx
    eloszor nagyon jonak tunt, de aztan kezdenek elojonni a hibai, ami a 2D-s abrazolasbol adodik. nevezetesen, hogy europa a legkonnyebben vedheto, raketak ive ha jobban belegondolunk, akkor rajovunk, hogy hulyeseg, a hajok a sarkorokon gyorsabban kene mozogjanak, az oroszok az amcsikat kanadan keresztul kene lojek...

a raketakrol: ugye, ha afrikabol kilosz egy ICBM-et amerikaba akkor az azert elegge hihetetlen, hogy atrepul europa felett, ahol konnyeden lelovik. a deli feltekerol kilott raketek is eszakra tarto iven mennek, ami ugye hulyeseg.

az igazi akkor lenne, ha a jatek az a kezdokepernyon lathato 3D-s bolygon jatszodna, na az tenyleg fasza lenne.

na mindegy azert fasza jatek, csak meg finomitani kellene.
  • Killberk #21
    Igaz, nézőpont kérdése. Én főleg 1vs1-et játszottam gép ellen vagy haverom ellen. Ott nagyon igaz a kiegyensúlyozatlanság és a kevés lehetőség szvsz.
    3-4 játékosmódtól személy szerint ódzkodom, mert könnyen előjöhet az összefogás valaki ellen, és akkor lehet akármilyen stratégiája akárkinek, kettő ellen nem győzhet. Az meg szvsz nem nagy élmény, hogy túlerővel lenyomtak, vagy lenyomjak valakit. Szintén szvsz.
    Ha meg hatan játszanak, szerintem ott már leginkább szerencse dönt, hogy ki mennyi atomot kap. :)
  • Hmuda
    Ez nézőpont kérdése. Ha neten játszik az ember akkor mindig találkozni fog újabb taktikákkal amiknek rá kell jönni az ellenszerére. Ami meg az elhelyezés egyensúlyát illeti, hát ott is egész jó lett. Sokan panaszkodnak, hogy Európa így meg úgy túlvédehető, mégis általában az a földrész szokott elsőre kidögleni a multi játszmák során.
  • Killberk #19
    Nem rossz játék, grafika, hangulat tök jó. Viszont hosszú távon nem biztos hogy sokakat leköt, mert relatíve kevés benn a lehetőség és így hamar megunható, ráadásul tök nem kiegyensúlyozottak az országok sem. :/
  • gyuri12
    én most töltöm le,remélem jó lesz!!!
  • Flashy
    nekem a Darwinia jobban bejött
  • BladeW
    Csak annyit fuznek hozza a hangokhoz, hogy a jatek ezen resze teljesen ujszeru; a jatekhelyzethez alkalmazkodva dinamikusan(!) keveri egymasra az elore eltarolt hangmintakat, igy sosem szol mindig ugyanaz, de az alaphangulat vegig megmarad.
  • Godefroy
    Az Uplink szenzációs volt, a Darwinia kevéssé fogott meg.
    Ezt is letötltöttem 1 hete, de még nem volt időm hozzá.

de most kedvet kaptam.
  • Prof William
    Valaki nem rakná fel rapidsharera vasgy más filemegosztóra és elküldené nekem priviben?

Iszonyú hangulatosnak néz ki.

Ötvözni kéne. Lejátszuk a világvégét, majd utánna rögtön kezdőddne 200 évvelkésőbb a Fallout 1. :)
  • PíszLávJuniti
    Szuper kis játék, egész időalatt megtartja a hangulatát a játék. Grafikával nincs gond, C64 en is sokat játszottam :)))

Az zavar, hogy kérdés nélkül mászna fel a netre, ha tűzfal nem fogja meg..

• Darth Sidious
    Ehh, jellemtelennek... Elküldés előtt kellett volna átolvasni:-(
  • Darth Sidious
    Politikuscsemetéknek jó játék lehet. Megtanít, hogyan tedd túl magad az embereken. Itt 10 millió halott, ott 5, nem számít. A győzelem a fontos!
    És persze segít gátlástalanul jellemesnek lenni. Minden szövetséged csak annyi időre szóljon, amíg neked is érdeked! Utána támadd hátba a szövetségesedet! A győzelem a fontos!
  • tobias88
    Csak annyit hogy mennyire tetszett, hogy amióta leszedtem, azaz 2 napja, ezzel játszok csak!
  • tobias88
    a 4 az tulzás, sztem 3, de a játékélmény az 5++++
  • Szalámi
    Überfasza game. A hangulat. A fények. És az egész. Strat fanoknak vétek kihagyni
  • tobias88
    a demo és a teljes mérete között a crack mérete van:D
  • Hmuda
    Király. The more the merrier. :-)

Még halkan negjegyzem, hogy én személy szerint négyest akartam a grafikára adni mert bár egyszerű, mégis az egyik "legfeelingesebb" külcsín amit eddig valaha láttam. Majd elválik, hogy Tibor elfogadja-e.
  • NEXUS6
    Megnyugodtam, én is most töltöm a demóját!
    ;)
  • Doomista
    cool game
  • Hmuda
    Őőő, az úgy látszik el lett írva, véletlenül elfelejtettem az is elküldeni nekik. Igazából az egész játék nem több hatvan megánál.

Abból a 60 megából is 57 mega a hangok file-jai.
  • NEXUS6
    De kúl!!!!!