DefCon

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
A játék kegyetlenül el lett baszva. Még csak a leghalávnyabb köszönõviszonyban is alig van a valóságal. A hajók is többszörös hangsebességgel szelik a vizet a repcsik meg a hiperszónikus tartományban. ICMB-kel nem lehert másik ICBM-et leszedni, az nem egy univerzális valami. JÁTÉKNAK elpobékodni jó, de nálam egy nagy elégtelen a zenét leszámítva.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

PíszLávJuniti
ehhez magyarOSítás?
sajnálni tudom, aki azt a 4-5 mondatot nem sejti a kontextusból..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Alwares
Nah csinálom a magyaritását!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

BiG G
Everbody lies. (dr Greg House)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Most öszintén, ha 3vs1-be nem tudjátok lenyomni, akkro bizony bénák vagytok. <#whatever>

VRSDM
OFF:
osztálytársaman W3-ba 3v1 be nem tudjuk elvreni, és nem azért mert bénák vagyunk😊

u dont have to listen anybody else but me

altalaban nem baj az, ha sok atomot kapsz, ha kozben te is osztod rendesen.

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

eloszor nagyon jonak tunt, de aztan kezdenek elojonni a hibai, ami a 2D-s abrazolasbol adodik. nevezetesen, hogy europa a legkonnyebben vedheto, raketak ive ha jobban belegondolunk, akkor rajovunk, hogy hulyeseg, a hajok a sarkorokon gyorsabban kene mozogjanak, az oroszok az amcsikat kanadan keresztul kene lojek...

a raketakrol: ugye, ha afrikabol kilosz egy ICBM-et amerikaba akkor az azert elegge hihetetlen, hogy atrepul europa felett, ahol konnyeden lelovik. a deli feltekerol kilott raketek is eszakra tarto iven mennek, ami ugye hulyeseg.

az igazi akkor lenne, ha a jatek az a kezdokepernyon lathato 3D-s bolygon jatszodna, na az tenyleg fasza lenne.

na mindegy azert fasza jatek, csak meg finomitani kellene.

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

Igaz, nézõpont kérdése. Én fõleg 1vs1-et játszottam gép ellen vagy haverom ellen. Ott nagyon igaz a kiegyensúlyozatlanság és a kevés lehetõség szvsz.
3-4 játékosmódtól személy szerint ódzkodom, mert könnyen elõjöhet az összefogás valaki ellen, és akkor lehet akármilyen stratégiája akárkinek, kettõ ellen nem gyõzhet. Az meg szvsz nem nagy élmény, hogy túlerõvel lenyomtak, vagy lenyomjak valakit. Szintén szvsz.
Ha meg hatan játszanak, szerintem ott már leginkább szerencse dönt, hogy ki mennyi atomot kap. 😊

Hmuda
Ez nézõpont kérdése. Ha neten játszik az ember akkor mindig találkozni fog újabb taktikákkal amiknek rá kell jönni az ellenszerére. Ami meg az elhelyezés egyensúlyát illeti, hát ott is egész jó lett. Sokan panaszkodnak, hogy Európa így meg úgy túlvédehetõ, mégis általában az a földrész szokott elsõre kidögleni a multi játszmák során.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Nem rossz játék, grafika, hangulat tök jó. Viszont hosszú távon nem biztos hogy sokakat leköt, mert relatíve kevés benn a lehetõség és így hamar megunható, ráadásul tök nem kiegyensúlyozottak az országok sem. :/

én most töltöm le,remélem jó lesz!!!

nekem a Darwinia jobban bejött

Csak annyit fuznek hozza a hangokhoz, hogy a jatek ezen resze teljesen ujszeru; a jatekhelyzethez alkalmazkodva dinamikusan(!) keveri egymasra az elore eltarolt hangmintakat, igy sosem szol mindig ugyanaz, de az alaphangulat vegig megmarad.
Az Uplink szenzációs volt, a Darwinia kevéssé fogott meg.
Ezt is letötltöttem 1 hete, de még nem volt idõm hozzá.

de most kedvet kaptam. <#beka2>

Baromi ronda ez az új dizájn!

Valaki nem rakná fel rapidsharera vasgy más filemegosztóra és elküldené nekem priviben?

Iszonyú hangulatosnak néz ki.

Ötvözni kéne. Lejátszuk a világvégét, majd utánna rögtön kezdõddne 200 évvelkésõbb a Fallout 1. 😊
PíszLávJuniti
Szuper kis játék, egész idõalatt megtartja a hangulatát a játék. Grafikával nincs gond, C64 en is sokat játszottam 😊))

Az zavar, hogy kérdés nélkül mászna fel a netre, ha tûzfal nem fogja meg..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Ehh, jellemtelennek... Elküldés elõtt kellett volna átolvasni:-(

Politikuscsemetéknek jó játék lehet. Megtanít, hogyan tedd túl magad az embereken. Itt 10 millió halott, ott 5, nem számít. A gyõzelem a fontos!
És persze segít gátlástalanul jellemesnek lenni. Minden szövetséged csak annyi idõre szóljon, amíg neked is érdeked! Utána támadd hátba a szövetségesedet! A gyõzelem a fontos!

tobias88
Csak annyit hogy mennyire tetszett, hogy amióta leszedtem, azaz 2 napja, ezzel játszok csak!
tobias88
a 4 az tulzás, sztem 3, de a játékélmény az 5++++
Überfasza game. A hangulat. A fények. És az egész. Strat fanoknak vétek kihagyni
tobias88
a demo és a teljes mérete között a crack mérete van😄
Hmuda
Király. The more the merrier. :-)

Még halkan negjegyzem, hogy én személy szerint négyest akartam a grafikára adni mert bár egyszerû, mégis az egyik "legfeelingesebb" külcsín amit eddig valaha láttam. Majd elválik, hogy Tibor elfogadja-e.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

NEXUS6
Megnyugodtam, én is most töltöm a demóját!
😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Doomista
cool game

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Hmuda
Õõõ, az úgy látszik el lett írva, véletlenül elfelejtettem az is elküldeni nekik. Igazából az egész játék nem több hatvan megánál. <#vigyor5>

Abból a 60 megából is 57 mega a hangok file-jai.

NEXUS6
De kúl!!!!!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

← ElőzőOldal 2 / 2