79
  • kalvin_imarow
    írhatnl pontosabb adatokat a gépedről.
  • vargilius
    sziasztok.
    Egy gyors kérdés: mindenkinél rendesen fut a játék ???
    Nállam szaggat, de nagyon. Így elég élvezhetetlen.
    A géppel nincs gond mert más játék jól fut.
    Az értékelhető ötleteket szivesen fogadom. Köszönöm.
  • fapapi
    Hányszor lesz ez még a héten vezércikk az SG-n?
  • Picizöldfül
    kalvin_imarow!!! thx!!!
  • kalvin_imarow
    psy-defcf.r00 -ban van külön egy exe és azzal felülírod a telepíetett és már nem is kéri a kulcsot
  • MDhouse
    Szeritnem nagyon baba egy játék! Csak egy idő után kicsit monoton! HF
  • Normal
    Ez olyan, mint egy táblás társasjáték, nincs szüksége realizmusra.
  • Korner83
    aktuálpolitikához kapcsolódik ez a játék :(
  • Thomas Von
    Leszedtem torrentről, bazi nagy játék:)Aztán kit izgat, h a netes servereket nem látja, direct ip-vel is jó a cucc:)való igaz mondjuk, valami kulcsot be lehet pötyögni, talán akkor látja a servereket?
  • Goth
    banplz
  • erb
    nem kell hozza cdkey. mindent tud, amit teljes verzio epp csak a neten levo servereket nem latod vele. ie. csak direkt-konnekt mukodik.
  • VRSDM
    minek cd key???
  • Picizöldfül
    vki help mer naon jó játék sztem
  • Picizöldfül
    na letöltöttem torrentről,de cd key az hol van?találtam egy ien fájlt amibe ezek vannak:
    psy-defcf.r00 cfe3ed02 én ezt telepítettem
    psy-defcf.r01 e4aa84b6
    psy-defcf.r02 bb4f80ef
    psy-defcf.r03 0d35b775
    psy-defcf.rar ebfe9ae7
  • Grusi
    Jacc a demoval, azzal is lehet neten tolni, csak nincsenek benne a kulonbozo jatekmodok. De atomhaboruzasra tokeletes :)
  • Molnibalage
    Na éppemhogy nem, mert akkor azokkal sem játszanánk, mert hát azokban is van hiba ám dögivel. Mint mondtam MINIMÁLIS ráfordítással sokkal jobb lehetne.
  • gyuri12
    amúgy mi ennek a cd key-e? mert elég egyszerű játék,és nem akarom megvenni...sza help me please!
  • gyuri12
    jaja a repszimesek vagy micsodák/kicsodák maradjanak az Ilnél:D
  • Grusi
    Ez van, ha egy repszimes nekiáll egy normális játékkal játszani. Ti képtelenek vagytok bármit elfogadni, ami egy kicsit is elüt a valóságtól. Röhej.
  • Molnibalage
    Apafej vegyél már vissza. Nem azt mondtam, hogy szar, hanem azt, hogy az én ízlésemet sértik ekkora hibák. Ez van. Mellesleg, igen repszimekkel játszom ezt jól látod. SEMMIBE sem került volna egy kicsit realisztikusabbá tenni az egészet és mégis élvezhető maradna.
  • petersz
    Nagyokos vagy, ki mondta, hogy ez egy szimulátor? Fikázás az megy alapból. És milyen szar már, hogy amikor lebombázol valamit, akkor az a valóságban nem is semmisül meg, igaz?
  • kalvin_imarow
    torrentezz már öreg.

Google.co.hu
    beír:
    [NTi]_Defcon.FINAL-PSYFER [full]
  • Grusi
    A teljesben van big world opcio, ott nagyobb a terkep, tobb a varos, es tobb az epitheto egyseg. Mondjuk egy 6 fos, cpu elleni big world-hoz mar kell gep :)
  • Anotino
    Miert lennenek jok a valos aranyok? Jobb lenne ha 2-5 ev lenne a jatekideje egy jateknak? Az egyeduli hulyeseg sztem ez a 2d-re lekepezett 3d repulesi iv dolog.
  • magalenin
    Akinek megvan a teljes verzió, azok közül valaki megajándékozhatna egy pár infoval.
    A demoban hat siló van, és semmi beállítást szinte nem lehet változtatni. Itt meg a képeken látok olyat is ahol 10 silója van egyvalakinek. Ez játékmódtól függ, vagy a teljes V-ben 10-et lehet építeni, vagy hogy van ez?
    Még gondolkozok hogy megvegyem-e, mert tényleg annyira nem nagy durranás azért, de lehet hogy megváltozik a véleményem egy 6 emberes multi után, pár hátbatámadással.
  • Hmuda
    Mindegyik teljesen különálló játék, csak az elsőben volt egy-két elejtett utalás a második és a harmadik játékukra.

Az első egy "hackerszimulátor". Küldiket kellett csinálni nagy cégeknek, mint pl szerverekre betörni, személyi adatokat meghamisítani, céges rendszereket tönkretenni, stb. A második meg egy stratégia, amiben egy kisérleti AI-nak felállított virtuális világban kellett visszaverni a frissen beférkőzött vírusok támadását.
  • McCartman
    no tehat. felmerult bennem egynehany kerdes.:)
    eloszor is a fejlesztok masodik jatekának, a 'darwinia'nak köze sincs ehhez a 'defcon' témájához ugyebár? az a jatek mirol 'szol'?
    es az elso jatekuk, az 'uplink' mar koszonovoszonyban van a legujabb alkotasukkal? es ha ugyanolyan temajuak , melyiket tartjatok jobbnak?
    elore is koszi a valaszokat:
    Zoli
  • fflx
    khm, bocsi, nem $ hanem €
  • Sadist
    www.google.co.hu
  • Picizöldfül
    he kösz,de magyarul írjatok már:oldalt pls!vagy nemtom
  • JimKirk
    hehe :)
  • fflx
    steam-rol, $14, vagy demo ingye
  • erb
    pájretbéjpontorg
  • Picizöldfül
    Hol lehet letölteni a teljes gamet?
  • fflx
    a jatek letrehozasakor az a beallitasok kozott, van egy olyan, hogy legalsabb sebesseg mode, alapbol "Realtime", ezt kell "Pause"-ra atallitani (bar pause modeban nem lehet parancsokat kiadni!)
  • Aquark
    Szuper, de nem tökéletes teljesen. Ha valaki tud módszert a mentésre vagy a PAUSE-re, az légyszi írjon! Egy biztos: ezután a Darwiniát is kipróbálom!
  • arty
    tutorial alapján aztán meg lehet itélni egy multijátékot ;)
  • BladeW
    "az igazi akkor lenne, ha a jatek az a kezdokepernyon lathato 3D-s bolygon jatszodna, na az tenyleg fasza lenne."
  • Hmuda
    Pl a MetaServerük az első napokban nem bírta a terhelést, egy olyan csapat amit egy kiadó támogat nem küzdött volna efféle problémákkal.
  • _Atti_
    "Sajnos nem kevés helyen láthatók rajta ezen mostoha körülmények következményei," hol?