GeForce 8800 GTX és GTS részletek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindent tud, amit kell. Ha a kártya olyan, akkor a ventilátor sebességét is tudja szabályozni, a szerinted megadott szabályok alapján, de azt is megmutatja, mit tartalmaz a gyári beállítás. Húzhatod az órajeleket, úgy hogy folyamatosan figyeled mi történeik, de szabályokat is állíthatszbe, hogy ha túlmelegedne, akkor vegye vissza, stb...
A játék futása közben meg tudja mutatni a bal felsõ sarokban az aktuális adatokat (proci hõmérsékelt, fps, venitlátor sebesseég, miegyéb)...
Intel Core2 Quad Q6600 @ 2,40Ghz, 2GB RAM, Gigabyte 8800GTS 512, RAZER Lachesis, RAZER Piranha, RAZER Mantis Control, RAZER Lycosa
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
1024 Mb DDR2 Ram (Samsung)
ASrock 775-Twins HDTV alaplap
ASUS 8800 GTS 320 mb (elõbbit elrontottam, GTXbõl nincs is 320 mb-os :) )
80 Gb HDD
élet a legjobb méreg
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
élet a legjobb méreg
Te okostóni, a memória a nagy textúráknak kell és ha még erre simítást is akarsz vinni...akkor horror memória kell..csak képzeljünk el egy 4096os texet :S sztem még 2Giga is kevés lehet?hm....és még AA-t is rá + erõs áef innentõl a GPU is beszáll.Azt meg már nem is mondom, h a 8800 GPU-ja dx10-es, kiváncsi lennék a ps4es utasitásokat meg egyébb mappingokat egy 6600as tinglitangli gt milyen sebességgel hajtana végre.Gyanitom semmilyennel.Tehát 0.val.
Az hogy te "majdnem" maxon játszol, vmi putri 640-es vagy 800-as felbontásban az nem jelenti azt, h nem kell fejlõdjön a piac.Próbáld már meg az Obliviont 1600x1200ba (ez már kb átlag), de ha nem 12x10-be 4xAA-val és 8xAF-fel.Ezeket rakd rá, a többi mehet mediumon.Kiváncsi lennék <#eplus2>#eplus2> vagy ugyanezt egy TDU-val.... XD
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
élet a legjobb méreg
amúgy meg elég a 320mb-os gts is mert a kettõ közti különbség csak horror felbontáson mutatkozik ki fps számban de az sem megy a játék rovására és + 30kj-t meg végképp nem ér a dupla memoria a tápod meg csak akkor jó ha nem mercury és társai különben ki fog lépni a win-be a game és ez még a szerencsésebb eset lenne <#vigyor5>#vigyor5>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
110.000 ft kell csak hozzá. De szerintem ez a 640 Mb-os és 768 Mb-os memória egy nagy átbaszás.
Akkor hogy-hogy én 128 megás 6600GT-mel majdnem maxon jáccok a játékokon.
Szerintem 256-os kártya már bõven elég lenne.
Itt nem a memória mérete a lényeges,hanem a grafikus processzor erõssége.Szerintem.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
venni akarok nem soká egy geforce 8800 gts 640mb grafikus kártyát
és azt szeretném megkérdezni hogy mi kell ahoz hogy belemenjen a gépembe a kártya
itt a konfigom:P4 alaplap:asus p5gd1 pro processzor:intel pentium 3.00GHZ grafikus kártya ASUS EAX1600XT táp 450 W 2db 512 mb ddr1 ram
ebbe igy belemegy a geforce 8800gts?? ha nem akkor mit kell kicserélnem hogy beletudjam rakni?
P4 Asus P5GD2 Pro 160G Maxtor SATA2 Asus EAX1600 XT 1024MB DDR2 RAM
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
8800GTX vs. 3DMark06
A kiírt 0fps ne zavarjon meg, csak azért van, mert állóképeket csináltam.
Lenne egy keresem.Ha valakinek van egy ijen kartyaja,az kuldjon mar el egy par kepet egy par jatekrol,mondjuk a far cry,call of juarez esetleg egy 3dmark screen shot-ot ha akar ide:[email protected].
Nagyon kivancsi lennek ra vajon mijen lehet a kep,mert elobe ugyse fogok soha latni,esetleg ha majd annyiba fog kerulni,mint most egy gf2es.Eddig a legjobb amit lattam egy agp-s 6600gt,1gb rammal,3000 bartonnal,tft monitorral de mar itt is leeset az alam,mikor meglattam a far cry-t.de mit is akarok en itt egy fx5200al.Na majd egyszer.Csak ugy nagyon megneznem,hogy mi az amire mar lehet mondani,h tokeletes.Mondom,ha valaki akar kuldjon mar el egy parat.Elore is kosz.
A napokban meg is érkezhet, mert leadtam rá a rendelést az MSI-re ami DDR4es. Azrán majd kiderül hogy mennyi lesz a villanyszámla :)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Videokárnyát szerintem úgy érdemes venni amikor pl:kijön a 6600GT azt nem veszed meg kijött a 7800GT azt nmegveszed kijött ez azt nem veszed meg majd a következõt!!!
msi6600 gt-re is sajnáltam a 35000-et.
Remélem azért még kihúzom vele 2 évig.
Azonban már van olyan játék,
aminél tökre le kellett venni a grafikát.
:( Kicsit jobban is kereshetnénk. :)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szóval, ilyen alapon minden, ami az eredeti IBM-PC óta történt, az nem más, mint lehúzás lenne, mert jópár fejlesztés nem rögtön hozott teljesítmény-emelkedést.
Én inkább a DDR2 létjogosultságát kérdõjelezném meg.
De itt nem is az egyés dolgokról van szó, hanem az egész kijelentésrõl.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
gyorsulást nem hozott, de legalább cseszhetted a "sima" gépbõvítést ... a ddr2/ddr enyhébben, de szintén ugyan ez.
Forza.
Eddig sokan csak viccelõdtek a villanyszámlával, de mára ez valóság lehet. Ilyen fogyasztás mellett a teljes gép fogyasztása meg fogja közelíteni az 1 kW-ot, de minimuim 600-700W, a várható villanydíj emelkedés mellett ez bizony okozhat havi 10e Ft-os villanyszámlát, ami bizony összevethetõ éves szinten a kártya árával...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis