GeForce 8800 GTX és GTS részletek

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Riva Tuner 2.06. Reklamálni fog, hogy a telepített driverrel nem tesztelték, tölts le frissebbet, de nincs ennél újabb.

Mindent tud, amit kell. Ha a kártya olyan, akkor a ventilátor sebességét is tudja szabályozni, a szerinted megadott szabályok alapján, de azt is megmutatja, mit tartalmaz a gyári beállítás. Húzhatod az órajeleket, úgy hogy folyamatosan figyeled mi történeik, de szabályokat is állíthatszbe, hogy ha túlmelegedne, akkor vegye vissza, stb...

A játék futása közben meg tudja mutatni a bal felsõ sarokban az aktuális adatokat (proci hõmérsékelt, fps, venitlátor sebesseég, miegyéb)...

háj all! tudna valaki segíteni?egy gigabyte 8800gts-em van 512-es..szeretném kicsit tuningolni de nemtudom mijen progival:S cod2 multiba 400 fõlé nem megy az fps-em...:S:Slécci segícsetek elõre köszi!!

Intel Core2 Quad Q6600 @ 2,40Ghz, 2GB RAM, Gigabyte 8800GTS 512, RAZER Lachesis, RAZER Piranha, RAZER Mantis Control, RAZER Lycosa

Doom 4
hogy tudom tuningolni a gts 320 mb-me t?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Nem nagyon gyenge az a gép egy ilyen kártyához?

bcsirke
jujj lesz egy 8800 GTS 320Mb om juhéééé!

Most látom, hogy az elõbb GTX-et írtál. :D Privi ment.

3.06 Intel Celeron
1024 Mb DDR2 Ram (Samsung)
ASrock 775-Twins HDTV alaplap
ASUS 8800 GTS 320 mb (elõbbit elrontottam, GTXbõl nincs is 320 mb-os :) )
80 Gb HDD
Márka? Proci?

Hi all! Annyi kérdésem lenne, hogy a 400 W-os táp elviszi az Asus 8800 GTX 320 Mb-os videókarit? Durva dolgok nincsenek a gépben, csak a sima alapok (1 dvd-rom).
LackoMester
megvolt-de még mindig bizonyos játékoknál bizonyos részek szaggatnak-már csak a Bios frissités maradt...

élet a legjobb méreg

Érdemes a gyártó honlapjáról letölteni a drivert, mivel az tartlamz olyan plusszokat is ami a sima Nvidia driverben nincsen és tökéletes.

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

LackoMester
Sze,volna még 1 kérdésem:kicsit szaggatnak bizonyos játékok a kártyán,milyen számú drivert ajánlanátok

élet a legjobb méreg

az igen...a nagyeszüek és társai.Biro bácsi meg a szokásos módon alá is támasztotta a dolgokat XD
Te okostóni, a memória a nagy textúráknak kell és ha még erre simítást is akarsz vinni...akkor horror memória kell..csak képzeljünk el egy 4096os texet :S sztem még 2Giga is kevés lehet?hm....és még AA-t is rá + erõs áef innentõl a GPU is beszáll.Azt meg már nem is mondom, h a 8800 GPU-ja dx10-es, kiváncsi lennék a ps4es utasitásokat meg egyébb mappingokat egy 6600as tinglitangli gt milyen sebességgel hajtana végre.Gyanitom semmilyennel.Tehát 0.val.
Az hogy te "majdnem" maxon játszol, vmi putri 640-es vagy 800-as felbontásban az nem jelenti azt, h nem kell fejlõdjön a piac.Próbáld már meg az Obliviont 1600x1200ba (ez már kb átlag), de ha nem 12x10-be 4xAA-val és 8xAF-fel.Ezeket rakd rá, a többi mehet mediumon.Kiváncsi lennék <#eplus2> vagy ugyanezt egy TDU-val.... XD

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Ez teljesen normális. A kártya maga 130 fokig bírja, úgyhogy legfeljebb a környékén lévõ más alkatrészekért kell aggódni.

LackoMester
Sze mindenki, vettem 1 Gainward 8800GTS 640MB karit,olvastam róla meg látom is h.nagyon magas höfokon üzemel alapban 52-55C.Játék közben(STALKER,R6 Vegas)full grafikán 65-75C.És még nemtekertem rajta Expertool-lal,tehát nagyon érdekes.Ha valkinek valami hasonló tapasztalata volna...Irja meg.kösszke szevasztook

élet a legjobb méreg

vagy esetleg érdemes befektetni egy gainward 8800 gts golden sample 640esre?
sziasztok nemtudjátok hogy gainward 8800 gts karihoz milyen játékot,extrákat adnak? másik, melyikkel lehet több fpst elérni 1280x1024 felbontás mellett? 8800gts 640rammal vagy 8800gts golden sample 320 rammal
Ne ijesztgesd õket, azért még kicsit odébb van, mire PC-n jobban bejön a fizika, addigra ezek el is avulnak valószínûleg. :)

Ma még lehet, hogy elég a GTS, de a nagyon gyorsan kevés lehet. A közeljövõben sok számítási feladatot fog átvenni a GPU a CPU-tól (pl. fizika), így gyorsabban avulhatnak el a kártyák, mint eddig.

schrank
ha-ha -ha neked mit jelent a majdnem max medium-ot <#hehe>
amúgy meg elég a 320mb-os gts is mert a kettõ közti különbség csak horror felbontáson mutatkozik ki fps számban de az sem megy a játék rovására és + 30kj-t meg végképp nem ér a dupla memoria a tápod meg csak akkor jó ha nem mercury és társai különben ki fog lépni a win-be a game és ez még a szerencsésebb eset lenne <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Értem én, hogy te majdnem maxon játszol, csakhogy aki ilyen kártyát vesz, annak nem elég a "majdnem".

Peetboy
Mi kell ahhoz ,hogy belemenjen a gépedbe?

110.000 ft kell csak hozzá. De szerintem ez a 640 Mb-os és 768 Mb-os memória egy nagy átbaszás.
Akkor hogy-hogy én 128 megás 6600GT-mel majdnem maxon jáccok a játékokon.
Szerintem 256-os kártya már bõven elég lenne.
Itt nem a memória mérete a lényeges,hanem a grafikus processzor erõssége.Szerintem.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

picipoC
hi all!

venni akarok nem soká egy geforce 8800 gts 640mb grafikus kártyát
és azt szeretném megkérdezni hogy mi kell ahoz hogy belemenjen a gépembe a kártya

itt a konfigom:P4 alaplap:asus p5gd1 pro processzor:intel pentium 3.00GHZ grafikus kártya ASUS EAX1600XT táp 450 W 2db 512 mb ddr1 ram

ebbe igy belemegy a geforce 8800gts?? ha nem akkor mit kell kicserélnem hogy beletudjam rakni?

P4 Asus P5GD2 Pro 160G Maxtor SATA2 Asus EAX1600 XT 1024MB DDR2 RAM

Az Asus meg ad 2-t.Ghost Recon meg GTI Racing Bundle.

nehogy már azt a szar játékot! Akkor inkább már barbie baba

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

Heroes 5. Lehetett volna jobb is.

Valaki nem tudja megmondani hogy az MSI 8800GTX-hez milyen játékot adnak? Mert meglehet hogy a játék mindegyik gyártónál más

Aszta jo mindenit,nekem a 2006-os el se indul.A 2003-asnal mikor repul az a lepke ojan 1-2 fps van es meg azt se lehet mondani h szaggat inkabb az all a kep.Na meg itt a viz az ojan h mindjart ugrok bele egy fejest:)Bele se merek gondolni h mennyi pontot ertel el en a 2003-nal 1393 pontot.

Játékból most így hirtelen nem tudok képet csinálni, de van pár a 3DMark06-ból:
8800GTX vs. 3DMark06
A kiírt 0fps ne zavarjon meg, csak azért van, mert állóképeket csináltam.

Sziasztok
Lenne egy keresem.Ha valakinek van egy ijen kartyaja,az kuldjon mar el egy par kepet egy par jatekrol,mondjuk a far cry,call of juarez esetleg egy 3dmark screen shot-ot ha akar ide:[email protected].
Nagyon kivancsi lennek ra vajon mijen lehet a kep,mert elobe ugyse fogok soha latni,esetleg ha majd annyiba fog kerulni,mint most egy gf2es.Eddig a legjobb amit lattam egy agp-s 6600gt,1gb rammal,3000 bartonnal,tft monitorral de mar itt is leeset az alam,mikor meglattam a far cry-t.de mit is akarok en itt egy fx5200al.Na majd egyszer.Csak ugy nagyon megneznem,hogy mi az amire mar lehet mondani,h tokeletes.Mondom,ha valaki akar kuldjon mar el egy parat.Elore is kosz.

Sajnos csak DDR3-as. Legalábbis az enyém. Egyébként brutál a cucc így is. Halk a hûtés, és nem vészes a fogyasztás sem. Viszont melegszik mint állat, a chipset-em nem is bírja (a kártya alatt van).

Nem zabál 450wattot, (csak) 150et.
A napokban meg is érkezhet, mert leadtam rá a rendelést az MSI-re ami DDR4es. Azrán majd kiderül hogy mennyi lesz a villanyszámla :)

szerintem ideje lenne a gyartoknak a fogyasztassal komolyabban foglalkozni, nem hiszem, hogy annyi innovativ megoldas mellet ne tudnak csokkenteni a kartyak fogyasztasat.

Vazze 450w-ot eszik csak a videókártya.. Agyam elszáll. Lassan 1kw-os táp lesz az alap no és persze a több tízezres villanyszámla. Hajrá.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Én eddig beérem a 7800GT vel nekem ez elég.
Videokárnyát szerintem úgy érdemes venni amikor pl:kijön a 6600GT azt nem veszed meg kijött a 7800GT azt nmegveszed kijött ez azt nem veszed meg majd a következõt!!!
De jó lenne, ha ilyenekre lenne pénzem.
msi6600 gt-re is sajnáltam a 35000-et.
Remélem azért még kihúzom vele 2 évig.
Azonban már van olyan játék,
aminél tökre le kellett venni a grafikát.
:( Kicsit jobban is kereshetnénk. :)
(Viszont ez drága lenne desktopra.)

Ja, az az új szerver-foglalat meg azért kell, mert szerver-vonalon több HTT csatorna lesz, és ott van az SMP támogatás is. Nem véletlen az az 1200+ láb.

Te csak szélsõségekben tudsz gondolkodni? Csak A, vagy csak B, de olyan nem lehet, hogy egy kicsi A, egy kicsit B? Az tényleg túlzás, ha egy procigenerációban többször változik a foglalat. Na de pl. nem tudsz róla, hogy a SocketA-s procikban még nem volt memóriavezérlõ, és késõbbiekben meg már van? Ezért kellett leváltani a SocketA-t. (És hiába tudták elõre, hogy késõbb majd lesz memóriavezérlõ.) Az s939 és s754 párhuzamosan léteztek, az utóbbi mint költséghatékony alternatíva. Tehet ezek a lényeg szempontjából egy lépés. Az AM2 a DDR2 miatt kell. Athlonoknál 1000MHz alatt nem igazán hoz gyorsulást a DDR2, csakhogy lassan drágább lesz a sima DDR memória, ezért már nem lehetett tovább húzni a váltást. És ha nem hallottál volna róla, egy ideig AM2-kompatibilisek lesznek az AM3-as procik. Ja, az AM3 foglalat elõnye többek között a továbbfejlesztett HTT lesz, ami nagyon is számít.

Sanyix
Höhö a procigyártók nagyon is tudják elõre hogy a jövendõ prociiknak milyen foglalata lesz. Egyébként szerinted normális dolog hogy ugyanabban a proci generációban többször változik a foglalat? (évente) Nem ez nem normális, ezt azért csinálják, hogy mindíg gépet kelljen cserélni, annyira egyértelmû. Érdekes módon, az amd-nél jópár évig elég volt a socket462, nem változtattak, eközben az intel 3 foglalatot sütött el, és mostmár az amd is átvette ezt (s754,939,am2, meg a másik aminek nemtom a nevét).

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Hát dehogynem. Pl. hogyan tudnának beletenni egy 700+ lábszám-igényû procit egy fele annyi lábat tartalmazó foglalatba? PCI/PCI-Ex.-rõl lásd #42. DDR2 nekem sem jön be, de a DDR3 már jó lesz. SATA: alapvetõen kényelmesebb, és a többszörös elérés is gyorsabb az SCSI-hez hasonló fej-kezelés által (SATA2 asszem), hot-plug (ez is), stb.

Szóval, ilyen alapon minden, ami az eredeti IBM-PC óta történt, az nem más, mint lehúzás lenne, mert jópár fejlesztés nem rögtön hozott teljesítmény-emelkedést.

Ne csak grafkártyákra gondolj. A sima PCI bõvítést is felváltották PCI-Ex. x1 slotokkal. Talán ennek értelmét is kétled? Pedig: többszörös sávszél slotonként függetlenül, miközben a PCI busz esetén a 133MB/s-on osztozik az összes slot. Kis sávszél igényû kártyák esetén nem számít persze, de vannak már nagy sávszél igényûek is, aminek kevés volt a PCI busz, fõleg, hogy osztozniuk kellett más kártyákkal. Ami a grafkártyákat illeti: az AGP vissz-iránya nagyon lassú volt. Ez akkor még nem számított, de az SLI-vel és a GPU alapú számítások terjedésével egyre inkább számít ez is, meg az oda irány is.

Én inkább a DDR2 létjogosultságát kérdõjelezném meg.

De itt nem is az egyés dolgokról van szó, hanem az egész kijelentésrõl.

Sanyix
Nem túlzás egyáltalán.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

arty
miért, szted a pci expressz "kényszernek" mi értelme?

gyorsulást nem hozott, de legalább cseszhetted a "sima" gépbõvítést ... a ddr2/ddr enyhébben, de szintén ugyan ez.

Forza.

Azért ez így erõs túlzás, nem gondolod?

3P
Igen a 450W-os fogyasztást önálló táppal én is olvastam. Ha ez tényleg így lesz (a számadatok ezt támasztják alá), akkor komolyan elkeserítõ, hogy mi jöhet még ezután. Tudom mindig nõ a fogyasztás, de hogy ilyen hatalams léptekkel... :(. S na hogy azt hidjük, hogy ez csak az nVidia véddjegye, az ATi is bizony 250W-os fogyasztást jelzet, s szintén önálló tápot... :(
Eddig sokan csak viccelõdtek a villanyszámlával, de mára ez valóság lehet. Ilyen fogyasztás mellett a teljes gép fogyasztása meg fogja közelíteni az 1 kW-ot, de minimuim 600-700W, a várható villanydíj emelkedés mellett ez bizony okozhat havi 10e Ft-os villanyszámlát, ami bizony összevethetõ éves szinten a kártya árával...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Köszi szépen
Innen tudod letölteni a legújabb nVidia driver-t.
Sanyix
Ja ennyi, az ilyesmikkel meggátolják, hogy csak 1 új alkatrészt vegyél. Pcexpress, ddr2, sata, cpu foglalatváltás, ezek pont erre lettek kitalálva.

Nvidia?

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

Oldal 1 / 2Következő →