GeForce 8800 GTX és GTS részletek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vehetsz eg ykomplet új gépet 😄
http://www.bcsinfo.hu/forum
Én most egy 9800XT-vel nyüstölöm amit lehet, elég ez még sokmindenre, bárki bármit mond.
C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net
generációnként bezsebelnek 150k-t az ecceri jûzeren? hm... pl 2 éve vettel 6800GT-t azt eladod még ma is lazán 40k-ért, vettél helyette nyáron egy 7900GTt 75k-ért és akkor egy év alatt 25k-t költöttél VGA-ra és minden mehet maxon, CPU fronton ugyan ez a helyzet az egymagos 939esed el tudod adni kb 15k-ért és 50ért msot tudsz venni faxa 2magost de 40ért már 3800+-t is amit lehet tuningolni és csúcs géped van... egy 300W.os táp simán elbírna egy pentium D-t és egy 7900GTXet 5winyóval, tuning már nem biztos, de ez akkor is csak egy 300Wos táp... szóval ez a 800W önmagában vicc... az SLIhez😄 szóval a sok nab aki bír számolni generációnként 150ezret azt ödvözlöm, ... olvassatok PH!-t ha szeretnétek tudni is vmit nem csak a bulvár rész nem véletlenül nem került még ki oda ilyen NEVETSÉGES g80as hír... szóval ami ebbõl igaz az kb a 8800GTX 😊😄
C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net
Az átlag user Opel Astrát cesz pl vagy Suzuki wiftet de azért még valakinek tetszhet a Ferrari is nem?
Baromi ronda ez az új dizájn!
de engem baromira nem érdekel, ki mit vesz mennyiért mindenkinek a maga dolga
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
dietétikát tanultam Dr. prof. Török szilveszternél (de most tök mindegy, hogy nála-e vagy másnál...)
böjt testileg szellemileg lelkileg megtisztít
én is szoktam böjtölni
cukorbetegségembõl, emésztési zavarból hasnyálmirígy problémámból gyógított ki
Ezt meg hogy beõrjítik a mûszaki cikkekkel...
mért most egyeseket nem?
pl engemet is
"Éppeszû ember nem költi el hónap elején a fizut csak azért h legyen ipodja..."
hát most nevezhetjük bárminek õket, de vannak ilyenek
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500
akinek van rá pénze az természtesen zsebbõl kifizeti...
akinek nincs és fanatikus csak erre költ, mert ez az egyetlen szórakozása az is megveszi.
egyik barátomnak majd szét esik a lakása, fel kellene kompletten újjítani kivül belül, de nem teszi, inkább a pc-jére költ
és nem egy ilyen van magyarországon elhiheted
ismerek olyat aki meg megveszi a drága telefonokat most vett 70 ezerért, és minimálbérbõl él, ali tud félre rakni pár ezer ft-ot havonta, AKÁR TÖBB NAPIG NEM ESZIK, NEM VESZ KAJÁT, (mondjuk ennek van egy jó oldala is hiszen a böjt egészséges)hogy megvehhesse magának a telcsiket...
és ilyen bõl sem egy van
embereket teljesen beörjítik a mûszaki cikkekkel... (meg mással is)
emberek vagyunk, szórakozunk
mindenki arra költ mire van pénze s amire tud szánni idõt pénzt stb...
"A "teljes G80-as élményt" kínáló GeForce 8800GTX valamivel rövidebb, mint 11 hüvelyk, a némileg megnyírbált GeForce 8800GTS 9 hüvelyk hosszú. Önmagában a 8800GTX 450 wattos tápegységet, a 8800GTS 400 wattos tápegységet igényel, és a hagyományosan jólértesült tajvani források megerõsítették, hogy az SLI mód legkevesebb 800 wattot fogyaszt."
http://www.bcsinfo.hu/forum
Mért nem lehetett 1GB és 512MB.
Amúgy meg 512 is kurvasok már.
Next PC upgrade: 2022
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Hát ha a vízhûtés úgy mûködik mint a Therlamteké (amit MSI is használ, vagy a Sapphire Toxic!), akkor még kell egy kártyahely a vízhûtõ pumpa/radiátor kártyának is.
Már legtöbb AGP-s lapnál SEM lehetett használni a mellette lévõ slotot, és nem a hûtés belógása miatt.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
"vagyis a legtöbb alaplapnál lemondhatunk a szomszédos bõvítõhely használatáról"
Szerintem inkább az egész kártsa foglal el két helyet. Durva lenne akkora hûtés 😊
ergo: 3 hely kell? 1 a kártyának 2 a hûtésnek???? elmennek ezek a fenébe...
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Gracie Barra