3714
  • Carlos
    Nem is értem miért... :)
  • Timber
    Tudom elfogult vagyok de meg mindig kurvara tetszik ez a zene nekem... Maze nagyon jot alkotott...

4 percnel a hegedus csaj az nagyon helyes volt :) En is joparszor megtalaltam ot :)

• Carlos
    CP:CW Soundtrack felvétel videó:
  • Carlos
    A StormRegion játékához, a Rush for Berlinhez érkezett egy rövid kis hotfix, melyben egy, a pontszámokkal kapcsolatos bug kerül kijavításra.

Igen. A jó kis multis pontszámlálós bug. Az mekkora szopás volt. Kicsit gáznak éreztük, hogy annyira lámák voltunk, hogy nem birtuk kijavítani. De jobb későn mint soha...
    És mi is a kérdés?
  • Jagdflieger
    Tessék itt a link: http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/rush_for_berlin___v1_25_patch_international

Nézd meg a dátumot! :-)
  • Carlos
  • Timber
    mi van Jeff... razzia volt nalatok? :)
  • Carlos
    gimme a link
  • Jagdflieger
    Mondjuk mivel a hivatalos honlap nem létezik picit nehéz letölteni... :-)
  • Jagdflieger
    Carlos, Timber ez mi? Itt a PC guru online-on van egy javítás az RfB-hez. Fris dátummal és fejlesztő a Storm. Ezt hol találhatták mikor már a cég sincs meg? (Jeff szánalmas kommentárjai nem érdekelnek.)
  • W B
    hm. ezért élteted ennyire Viharsarkot?
  • JeffeS
    igen, csak hogy a GTA4 és a Fallout3-ról is van friss trailer. Itt címlapon.
  • Carlos
    Ja, és ezzel az ürüggyel sem a GTA 4, sem a Fallout 3 sem jön ki egy hónap múlva, mert nincs demó!
    Jajj...összefüggés...Ehhh...
  • Carlos
    Nem érzed jól!
  • JeffeS
    Cold War helyett tudok ajánlani egy jónak ígérkező filmet Kiefer Shuterland főszereplésével: Tükrök
  • JeffeS
    hálásan köszönöm. :-D
  • JeffeS
    hát egen, lassan október közepe és demo sehol, pedig november végét mondtak meg csütörtököt.
  • bgabor
    Jól érzem ezekből a lényegretörő diskurzusokból, hogy ebből a legújabb magyar "csodából" már nem lesz semmi? Nem mintha kár lenne érte.
  • JeffeS
    1. anno a "Stormregion" KFT-t neveztem névbitorlónak, személy szerint téged emlékeim szerint soha. Hogy te azonosultál a "Stormregion" Kftvel, az a te hibád, ha alkalmazottja lettem volna a Carlos&Timber Kft-nek és tudom, hogy nem minden tiszta körülötte, eszem ágában sem lett volna azonosulnom vele. A panzers.hu-ra írtam egy rövidebb kritikát (önkritikát) a PP1-ről, most akkor meg kell sértődnöm ?
    2. az RFB-ről, PP2-ről tényleg elég negatív a kritikám, de nem csak nekem. Kérdezd meg új kollégáidat, a Crytekeseket, hogy mi a véleményük az RFBről és a PP2ről. :-) Vagy ha ennyire érzékeny vagy, inkább ne kérdezd, mert egynémelyük lesújtóbb kritikát fogalmazott meg számomra. Vagy szakmán belül kérdezz meg bárkit...
    3. a nuke mellé kérek egy RFB-s pólót is. :-D
  • Timber
    Szoval szervi problemaid vannak... kezdem erteni a nagyfoku frusztracioidat akkor :D :D :D
  • Timber
    Nem te csak folyamatosan azzal jossz, hogy mi csak silany utanzoi es galad nevrabloi vagyunk a viharsarkiaknak valamint az amit csinalunk/csinaltunk egy nagy kalap szar. Tudod inkabb barmozz le minket...

Amugy meg szolj mikor koltozol vissza... addig keszenletbe tartom a nuke-ot :)
  • JeffeS
    az lehet amnézia is, meg hogy nem kap elég oxigént az agy. A szervi dolgok ellen hatástalan a pszichológia, vagy mégsem ?
  • Carlos
    Álmodhattad. De az önkontrol nem csak a káromkodásról szól.
    Hanem arról is, hogy nem hajtogatod el ugyanazt 153-szor.
  • JeffeS
    há' assziszem eddig én vagyok az egyetlen ebben a topicban, aki nem anyáztam, nem barmoztam, stb. :-) de lehet, hogy csak álmodtam...
  • Carlos
    Na ezaz ami neked nincs. Önkontrol. :)
  • JeffeS
    az 5ös pontot elírtam, helyesen: a nem neurotikus jellegű konfliktuskezelés gyakorlás kérdése. Önkontroll.
  • JeffeS
    1. de a Stormregion jelentése Viharsarok. Ha alapítasz egy Carlos&Timber Kft-t, kijátszák a kezeitek közül, akkor bevállalod, amit azok tesznek akik kijátszották ? Ez csak egy kérdés, nincs párhuzam, hiszen nem ti tettétek.
    2. félig még mindig csabai vagyok és a hetedik érzékem azt súgja, hogy egy nap visszatérek a szülőföldre.
    3. sírsz itt a Dunába lövetésed miatt (amire én még csak nem is utaltam), aztán meg atomtámadással fenyegetsz ? :-)
    4. olyan formában, ahogy sokan vagytok, tényleg nincs helyem a játékfejlesztésben. De a csabai kezdeteknél senki sem úgy tervezte, hogy droidként hegesszük mások ötleteit és mások várát építsük. Épp ellenkezőleg. De ez az én megalomániámnak tünő pszichés "problémám".
    5. a konfliktuskezelés gyakorlás kérdése.
  • Timber
    de ki a tokom akar echte viharsarki lenni? Stormregion mint (ex-)ceg nem egyenlo azzal, hogy csak viharsarki fejlesztok lehetnek.

Amugy meg vered a nyalad arra, hogy viharsarok igy meg ugy... de ha jol tudom budapesti vagy mar te is... Ez kb. olyan mint amikor Uri Geller a magyarsagarol beszel. Hiteltelen.

Komolyan olyan szinten hanyhatnekom van mar a Viharsaroktol (neked koszonhetoen), hogy legszivesebben atomot dobnek az egesz kornyekere...

Amugy meg... "csak egy alkalmazott vagyok es kesz"... Epp ezert nincs helyed a jatekfejlesztesben. Mert ez nem egy konzervgyar... Itt elhivatottsag es odaadas _kell_. Ha csak egy alkalmazott vagy akkor max a budit fogod tudni pucolni megfeleloen.

Es ne bassza' mar fel allandoan ezekkel a baromsagokkal mert komolyan nem ertelek. Tudsz te annyira normalis is lenni... miert jo neked, hogy a forumokon meg egy retardalt barom vagy?
  • JeffeS
    nem ez volt a kérdés, de köszönöm a választ.
  • Carlos
    Bp-en születtem, buktad!
  • JeffeS
    hogy a témánál is maradjak Prince23 örömére (igaz, hogy az utóbbi 800 hszólásnak ha 10%a ha témába vág), a panzers.hu nem jön be, viszont a domain.hu szerint még nem járt le a szerződése.
    Stoéto ???
  • JeffeS
    még mindig nem tudtad megemészteni !? Fura. Én akárhány cégnél megfordultam, sohasem jelentett problémát, hogy nem vagyok azonos azzal a céggel, csak egy alkalmazott vagyok és kész, nincs közöm a cégalapítókhoz, a névadókhoz, stb. Echte Viharsarki csak echte viharsarki lehet, aki ott született, szerintem tök eccerű. Nem értem azt sem, hogy Fekete Pákó mér akar mindenáron magyar lenni. Ez szerintem indentitászavarra vezethető vissza, valami gikszer az agyban. Vagy ha te Bivalybasznádon születtél akkor is Kisgyatrai születésűnek mondod magad, mert az jobban hangzik ?
  • JeffeS
    GRRhhGlLLLgrRRG hagggrhhggrrGRHR kit nevezel te pszichonak ? lám beindult egy pszichohorror forgatókönyv, csináljátok meg kalandjátéknak. :-) Spender, a viharsarki sövénynyíró.
    WB, Carlos, Timber, osszátok el egymás között a feladatokat, szerintem Twilek, programozó minőségében is vevő lenne rá. Kezdődjön úgy, hogy a Viharsaroknál leszáll egy űrhajó és valamit kidobnak és gyorsan elhúznak a csillagok között. :-)
  • Carlos
    Én igen.
    "És amikor a viharsarkiakkal a féz egyet csináltuk te dúmoztál! Ááááh! Nem vagy igazi viharsarki, sose leszel! Ááááh! És még főzni se tucc!"
  • Timber
    te ilyen pszihonak nezned Jeffiet? :D
  • W B
    vagy a felesége lent van a pincében, lekötözve bekötött szájjal.
  • Carlos
    Vagy pedig otthon rövid pórázon van és itt éli ki a benne tomboló feszűccséget.
  • Timber
    Jeff... szerintem te csak egy dologra figyelj oda... a feleseged ne olvassa ezeket a soraidat :D Vagy ezeket neki is eloadod? Mert akkor megtalaltuk a vilag legturelmesebb emberet :D
  • Timber
    szerintem elfer :D
  • Carlos