3714
-
#1110 "A Mytran Wars amúgy egész jó, ötletes, kár, hogy marvellfilingje van..." #997 -
JeffeS #1109 bocs, ez lemaradt, Szerinted minden szar ami storm, éppen azt írtam egy képernyővel korábban, hogy Mytran szerintem egész jó, ötletes, de mind1. -
JeffeS #1108 rosszul láttam, majdnem 4x ennyi van, úgyhogy Carlos, Timber, kapcsoljunk rá, sok a tennivaló. -
JeffeS #1107 tehetek én arról, hogy ez egy olyan játék, amiről nincs mit beszélni ?
Ha játékról akarsz trécselni, akkor menj át a Crysis topicba, ott van ugyanennyi hszólás, ha jól láttam, de nem csak 3-4 emberke trécsel, hogy kinek milyen színű a vizelete és mikor megy haza a szüleit meglátogatni.
Van itt az sg-n választék, kérem szépen, csak rá kell klikkelni.
Amúgy sem ~300, hanem ~1000. Örülj, hogy életben tartjuk ezt az érdektelen topicot. Lehet, hogy ez lesz az egyetlen reklám annak a nyomorult játéknak. -
#1106 Aha és előtte ~300ban a viharsarki bánatos szar meg a többi? Ki volt kiváncsi egy 3 fős chatre itt szerinted?
Benézek egy hétvége után 50 új hsz vagy több az ember már azt hitte megjelent vagy valami, de persze nem, viszont az offolás az megy. -
JeffeS #1105 az utóbbi 30 hszólásban a játék megjelenéséről volt szó, csak Carlos eltolta más irányba, személyeskedésbe a dolgot. Ha engem nem zavar, akkor téged miért ?
Érdekes, hogy Carlos szerint 1 hónap sincs a játék megjelenéséig, ennek ellenére az állítólagos kiadó, Atari honlapján SEMMI sincs a játékról. -
JeffeS #1104 ezt elírtam, max 1,5 év, vagy annyi se. Fransz, ennyire nem emlékeztem még arra se, hogy mikor jött. -
JeffeS #1103 -
JeffeS #1102 Kipu egyébként sem tudom, hogy mióta számít régi "stormos"nak. Előtted érkezett a céghez 2 évvel. -
#1101 Nem kell ez se, mert már nagyon unalmas ez a faszkodás ami megy itt, inkább a játékról írjatok vagy semmiről és inkább kussban várjuk meg megjelenik e. -
#1100 TÉK! -
#1099 -
JeffeS #1098 tudni kell azt, hogy a hangstúdió egy hangszigetelt, zárt szoba volt, és mielőtt bezártam, befingtam (jó tanyasi töltöttkáposzta, három napig érleltem), jó náczimódjára akartam így elgázosítani, de túlélte, most fizethetem neki a holokárpótlást. -
JeffeS #1097 1. A vicc az egészben, hogy én Kipura nem is emlékszem. Takarítónő volt vagy teszter ? Ja, mintha rémlene valami, másik irodában volt, így ha 4 év alatt összesen 5 órát töltöttünk együtt, akkor sokat mondok. Megerőszakoltam a macskáját, a hűtőből rendszeresen kizabáltam a foodexpresszes kajáját, a pizzájára vizeltem, és volt hogy egy hétre bezártam a hangstúdióba, így érthető ha pikkel rám. -
JeffeS #1096 1. A tapasztaltabbak tudják, hogy a beszéd soha nem azt minősíti akiről beszélnek, hanem azt minősíti aki beszél.
2. Azok lettek a főnökeid, leadek lettek, hogy sűrűn bratyisztak a vezetőséggel. :-) Amúgy a viharsarkiak távozása utáni első meetingen ők dugták be elsőként a nyelvüket a vezetőség háccsójába. Még Weibelt is elfogta az undor, legalábbis az arcára az volt írva.
3. Éppúgy részem volt a Storm felvirágoztatásában (nézd meg a szaksajtó általi pontozásokat), mint kritikusaimnak és köztük neked a cég csődbe juttatásában.
4. Szövegértés nem megy neked. Arról van szó, hogy olyan fenomenális emberismerő vagyok, hogy 2004-ben tudtam, hogy kik fognak nagy karriert befutni a cégnél és azt is tudtam, hogy, mint tehetségtelen leadeknek, oroszlánrész nekik lesz köszönhető a cég csődje. 2x vitték csődbe a céget, respect. Ezek a "vérprofi" emberek, szakzsenik nem vették észre a PP2 gyatra eladásai után, a DR rtsklónozó műhely csődje után, stb, hogy az rtsklónok ideje lejárt. És belefogtak a CW-be, ami 5-10 embert ha érdekel.
-
#1095 1: Tévedés! (Kipu emléxik rád. És mesélt vicces dolgokat rólad)
2: elmond valamit az akkori "viharsarokról"
3: de nem miattad virágzott fel a storm az biztos
4: Én megmondom most, hogy a crytek csődbe megy! Szerintem még a Blizzard is. Lehet, hogy 20 év múlva, de igazam lesz. És ezt én már 2008-ban tudtam! Szánalom vagy!
p.s.: részemről befejeztem ezt a meddő vidát. Szerinted minden szar ami storm, csak azt nem veszed észre, hogy ezt mindenki leszarja és várja a játékot. -
JeffeS #1094 bár tény, hogy 2005-re datáltam a csődöt, nem számoltam a Panzers Phase One sikerének anyagi vonzatával. -
JeffeS #1093 1. régi stormosok nem lehettek ott amikor te odamentél, mert a régiek mind leléptek.
2. többségük nem velem szemben volt szemét, vagy nem csak velem szemben, hanem egymással szemben is.
3. "vétték" a "hozzánemértő" seggem ? Ez tetszik. :-) Azt hiszem, nem az én stormos pályafutásom alatt ment csődbe a cég, nem, épp ellenkezőleg, akkor futott fel. Igy engedelmeddel megkérdőjelezem (csődtenger) kritikusaim szakmai jellegű véleményét velem kapcsolatban. :-)
4. nem ferdítettem. Másfelől 2004-ben tudtam, hogy azok az emberek, akik engem is fúrtak a hátam mögött, a szemembe meg nyáladzottak, kétszínűen játszották az agyukat, belátható időn belül nagy karriert futnak be a "stormban" (mindegyikük a hosszú nyelvének köszönhetően lead lett 2005-re!) és csődbe viszik a céget. 2004-ben már tudtam a "storm" csődjét, erre varrjál gombot. :-) -
#1092 Tipikus példája a ferdítésnek!
Nem is ismered azokat az embereket akik a Stomrban voltak miután az álltalad nagyra becsültek kiléptek (ők vétték a hozzánemértő segged?).
(ismersz pár embert akik egyszer csúnyán néztek rád és megszólták, hogy nem értesz semmihez (vannak páran akik ezt alátámasztják, mert ugye ők régi stormosok és akkor is ott voltak amikor én odamentem)) -
JeffeS #1091 nem leírni kell, hanem csak linkelni.
amúgy ha én ferdítenék infót, én beszélnék mellé, ahogy a "storm"ban szokás, akkor nem adnék mindig linket, forrást. -
JeffeS #1090 Én nem a Stormot utálom, legfeljebb a "Stormot" (2004-ben az összes viharsarki elhagyta a céget). És ott se mindenkit, csak azokat, akik emberileg (és egyben szakmailag) nullák. -
#1089 Azért mert lusta vagyok 100x leirni ugyanazt, amikor kábé 10 hsz-el lentebb megtalálható a válasz.
(977-964) -
#1088 Azért, mert utálod a Stormot és mindent ami azzal kapcsolatos. -
JeffeS #1087 amúgy kifejthetnéd azt is, hogy nekem miért lenne érdekem elferdíteni bármilyen tényt is a CW-vel kapcsolatban. Eddig mindig forrást adtam, ha írtam valamit a CW-vel kapcsolatban. -
JeffeS #1086 annyira nem lapoztam vissza, viszont akkor Bagó Péter barátod október 4-ikei hszólását kellene okolnod, én csak őt idéztem és abból vontam le következtetést. Amúgy ha 1x leírtad múlt hónapban, akkor miért nem tudtad ebben a hónapban is leírni az ebben hónapban érdeklődőknek ? Vagy ugyanígy linket adni ? pl a teljesség igénye nélkül az 1011-re, 977-re, ... -
#1085 kereső a barátod.
Jellemző rád a tények elferdítése, hogy a kevésbé alapos embereket megtéveszd.
itt írtam -
JeffeS #1084 "most jelen pillanatban a kiadási jogok tisztázása, és a játék kiadható állapotra hozása a prioritásos feladat." (Bagó Péter, 2008. okt. 04. 04:33)
Ő most vagy tud valamit, vagy nem tud semmit. Ha tud, és igaz az állítása, nem pedig csak a megszokott "stormos" elkenése az információnak, akkor azt jelenti, hogy még nincs is megállapodás az Atari és EA között, hanem csak folyamatban van a "kiadási jogok tisztázása".
Te viszont csak az év végét írtad, vagy azt, hogy "tudok válaszolni, de nem mondhatok semmit.", vagy ignoráltad az ilyen jellegű kérdéseket. Szóval "tervezett dátumot" nem találtam ebben a topicban. -
JeffeS #1083 Habár a srácok november, december környékét tartanák elfogadhatónak -
#1082 Tervezett megjelenési dátumot írtunk amit nem az Inno talált ki. Ez sem jött be.
De látom mindenbe belekötsz...ezis elmond egyet smást rólad. Meg az aláírásod is...
-
JeffeS #1081 tervezésről nem volt szó, csak arról, hogy mikorra szeretnék kiadni. A kettő nem ugyanaz. Az pedig november-december... de ha a kiadó nem akkora tervezte, ahogy az Inno Glow szeretné kiadni, akkor... -
#1080 Nem az én dolgom az ilyennemű informálás!
Amúgy ha lenne memóriád, akkor emlékeznél, hogy legalább 10x leírtuk már, hogy mikorra tervezik a kiadást. -
JeffeS #1079 nekem soha nem adott senki a véleményemre, de nekem így jó. Most képzeld el, ha ti adtatok volna arra a véleményemre 2006-ban, hogy a II VH egy elcsépelt téma, lerágott csont, a tankos rtsklónokból már nem kér senki, még a végén belekezdetek egy játékba és akár még ma is a "storm"ban dolgoznátok. :-)
A tobzódó tömegnek azért adhatnátok némi infót, hogy mikor szaladjanak fejvesztve a boltokba a CW-ért. -
JeffeS #1078 újból meghallgatva nem is annyira sz@r, csak szimplán középszerű, az eleje Indiana Jones-koppincs, a közepefele meg Sziklakoppincs. -
#1077 Neked minden szar ami stormos.
Szerencsére már senki sem ad a véleményedre! -
JeffeS #1076 amúgy ez semmi, nézd meg ezt. Összesz@rod magad, annyira durva. -
JeffeS #1075 igen, és eddig már 16-an letöltötték, aaaaaz igen, viszik, mint a cukrot.
Timber, amikor először hallottam ezt a dolgot, hogy majdan vonósok meg minden, azt hittem... most meg látok itten egy gyenge középszerű muzsikaféleséget. Hihetetlen, hogy neked tetszik, zeneileg igényesebbnek gondoltalak a hszeid alapján. Viccen kívül. -
JeffeS #1074 és milyen pech lett volna, ha "kapcsolat.hu"-s piros sapkát találnak, Talmudot és mellé herpeszkenőcsöt. Amúgy Talmudom van, meg Mein Kampfom is. -
JeffeS #1073 mert ? mi ezzel a gond ?
Amúgy meg szépen (meg)rendezett az asztalon a "talált" tárgyak, történelem témájú olvasmányaim jutnak most eszembe, amikor az 50-es években Péter Gábor minden "belső ellenségnél" Mein Kampfot és náci cuccokat talált. A politikai rendőrség semmit sem változott. Lehetséges, hogy ez az ürge lőtt a rendőrpalotára és rámolta ki Kádár sírját? :-) -
Jagdflieger #1072 Tényleg nagyon jó zene. Iszonyat sokat számít hogy egy játéknak milyen zenéje van. Legalábbis számomra. Szerintem legalább olyan mértékben fontos mint pl, az AI, vagy a grafika. pl egy idegesítő zene faszán pusztítja a játékélményt.. -
Jagdflieger #1071 háát mondjuk hogy megnézed a dátumot tizedik hónap nyolc , és a link a stormregion oldalra mutat. De nem lehet megnyitni mert az oldal már jó ideje nincs az élők sorában. akkor miért célozták meg a linkel? Ja és ki rakta fel a nemlétező oldalra a javítást? főleg ha nem lehet leszedni....