Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Tisztelt Jeff!

Az Elveon project-jét azért fagyasztottam be, mert nem mertük bekockáztatni a játékot, a fejlesztõi sem voltak olyan jó fejek, mint a magyar kollégák! Bõvebb információért forduljon a PR-os kollégához.
Az RTS klón azért mehetett tovább, mert annyira brilliáns játék volt, hogy azt elmondani nem lehet. Az a sok ember aki dolgozott rajta nagyon jó fej. Bár egy Twilek nevü programozó a nyakamba ugrott egy rózsaszín tollboával és megfogta a seggemet, de Timber leszedte rólam. Sajnálom, hogy most ki kellett rúgnom. Szerettem a magyar srácokat, lelkesek, kitartóak, ügyesek.

Remélem válaszom kielégítette a kíváncsiságát!

Þór vígi þessi rúnar

Egyébként is úgy gondolom, hogy ki lehetett volna préselni a pozsonyiakból a gámát, csak akarni kellett volna. Legalább torrentben legyen fenn ami kész van belõle.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

Tisztelt Vezérigazgató Úr ! (Szólíthatom így ?)

Az Elveont jómagam is vártam, egy év késés után meg be lett fagyasztva, mivel tudja megindokolni ezt a dilettáns húzását ?
Egy relatív eredeti ötletet befagyaszt, egy rtsklónt meg finanszíroz... Stoéto ?

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

Carlos
Köszi Timber...jól lebuktattál. A papírjaidat átveheted az irodámban, ahogy a mélben is megirtam már. A személyes cuccaidat szedd össze és egy õr kikisér.
Köszi az eddigi munkát!
<#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

nem gondoltam. 😊 Akkor mint vezérigazgató biztos tudja, hogy a CW-t csak a fejlesztõi várják (ahogy anno az RFB-t is), legalábbis a hivatalos fórum elég halott, érdeklõdés nulla. Vagyis nem éri meg kiadni, persze az õ dolga. 😊

Amúgy a CW kinek a fejébõl pattant ki, mint "ötlet" ? Nyesi vagy Tom ?

Az embernek mindig realistának kell lennie, nem szabad túlzottan beleszeretnie a munkájába, mert akkor nem lesz képes látni a fától az erdõt és mindig falnak megy. Szerintem.

Timber
3. Valojaban O a 10T vezerigazgatoja... innen van minden infoja.

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

nem nézed ki belõle ? 😊

elejérõl vagy végérõl számolva <#vigyor2>

kiváncsi természet vagyok.

Timber
te meg barom vagy... miert nem mondtad, hogy tudsz nemetul? 😄 Gyere MSN 😉

Timber
3as 😄

Carlos
Nem tök mindegy?

Þór vígi þessi rúnar

akkor most 1es vagy 2es ?

kösz az egyértelmû és félreérthetetlen, konkrét választ. <#alien>

Carlos
Valamelyik igaz!

Þór vígi þessi rúnar

Igen csak hogy a 10tacle csõdje a gamestaron 11:28-kor jelent meg, a te hszólásod pedig 9:57kor keletkezett, így nincs más lehetõség, mint
1. valakivel lefordítattad
2. nem fordítattad,hanem kaptad a hírt haveroktól, volt kollegáktól, stb

Kopiati
Hát sajna/végre télleg csõdbe mennnek papiron....is

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Carlos
Semmilyennel

Þór vígi þessi rúnar

akkor milyen progival fordítottad le ?

Carlos
én nem

Þór vígi þessi rúnar

tudsz németül ?

Carlos
Az új befektetõk nem fizettek, csõdeljárást kérnek.....

Þór vígi þessi rúnar

ja, a hír után kezdett fenemód zuhanni az árfolyama
???

és mi van ha csak megjátszák a hüjjét ? <#circling> Korábban ez is felmerült ebben a topicban, hogy az egész megrendezett, egy forgatókönyv alapján megy az egész. Lehet, hogy az egész 10T pénzmosás, különbözõ üzleti ügyletekkel oda-vissza osztják a pénzt, a befektetõk meg foghatják a fejüket, hogy hová tünt a cash.
Amúgy elismerem, elsõ ránézésre idiótának tünnek... de lehet, hogy csak megjátszák a hülyét. <#gonosz1>

Berlinben 12 eurocent a részvényének árfolyama, vagyis 28 forint. Tegnap este megjelent egy hír, de akármelyik fordítóba kopipasztézom, mind érthetetlenül fordítja, több szót nem fordít. Le tudná valaki fordítani a lényegi részét ?

Nyomorúságos buzik bandája. Még ahhoz is hülyék hogy normálisan csõdbemenjenek. Ahhoz meg hogy játékot kiadjanak végkép bénák. Ott van a Deep Silver õk még mindik élnek. Most hírdetnek egy új meglepi játékot. Pedig õk kissebbek. Csak van eszük, üzleti érzékük.
Soraidat olvasva, mintha nem kedvelnéd a 10T... <#vigyor2>

Carlos
Igen. Várni lehet, hátha megjelenik...

Þór vígi þessi rúnar

Timber
en nem mondtam, hogy megjelenik! 😄 Csak azt, hogy varja 😄 Ugye?

1 dolcsis árfolyam. Frankó. Én már csak abban bízok hogy velemelyik orosz maffiózó vett egy halom 10Tacle részvényt a kisfiának. És mikor pici Iván bõg mert sem koldvar sem részvény-osztalék akkor apuci elküld pár elvtársat a 10Tacle igazgatóbácsihoz és felakasztja a saját beleire...<#gonosz2>
De legalábbis köt neki egy "kolumbiai nyakkendõt."
Most már abban bízok hogy a torrent megjelenés nem lesz elhalasztva. <#vigyor1> Még szerencse hogy azt nem kell engedélyeznie az igazgatótanácsnak mert azt is elba..nák. Amúgy az történelem lenne. Az elsõ gáma ami csak torrenten jelent meg. Aztán mikor kiderülne a letöltésekbõl hogy iszonyat siker lehetett volna, hát szerintem Ivánka papálya kihantoltatná a 10Tacle igazgatót hogy még 1 soron +rugdossa.
fél éve folyamatosan változik a hivatalos megjelenési dátum,azt hittem valami komolyabb infóról van szó. Azért kérdeztem, hogy a 10T-tõl származik -e a dolog, me' akko' t'om, hogy blöff. Amúgy megint 1 euro alatt a 10T, eddig tartott a SpiritON MEDIA bejelentés...

Csak nem Dr. Rainer Marquart az euro erdõben sétálva találkozott a tõzsde tündérrel, aki adott neki egy ígéretet, hogy lehet, hogy talán ?

maniac001, hol és ki fikázott ?
Csak "Van benne valami"t játszottunk Carlossal, de nem nyertem semmit, elbénáztam.

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Ejh itt fikázzátok egymást, de aki idejön nézelõdni, egyet akar tudni. Megjelenik vagy nem jelenik meg? Erre ne tréfás választ adjatok plz.
Timber
Jeff... ne talalgass... inkabb vard a hivatalos bejelentest a megjelenesi datumrol! 😄

na jó, félretéve a tréfát, ez a szupertitkos információ, ami fogalom és köze van a topichoz, a 10tacle-tõl származik ?

igaz, nem írtad le. Ezt elismerem.

látod ? megint utaltál rá.

<#nevetes2>

Carlos
Mivel? Fogalom, van köze ahhoz, hogy bezárták a stormot és a játékkal kapcsolatos.
Ezzel az erõvel az is lehet, hogy kintvan a torrenten...meg még egy csomó más.

Þór vígi þessi rúnar

de utaltál rá.

Carlos
Nem mondtam semmit.

Þór vígi þessi rúnar

Rákérdezek: úgy néz ki a CW mégis ki lesz adva.

Tessék, ki lett találva, most bajba kerülhetsz, hogy leírtad. <#guluszem1>

a Mass Effect elég Star Warsosnak tünik, de legyen. Ötletesebb sztorik fordulnak elõ a Galaktikában.
A Spore az ok.
Tehát kettõ, az x százból.

Carlos
talán

Þór vígi þessi rúnar

Ami fogalom és ami igen, az kapcsolatba hozható e egy hónappal és egy nappal, esetlegesen abba az információba, melyet nem írhatsz le, belefér, hogy "megállapodás született" ?

Carlos
Akkor férreértelmeztem.
Mass effect? Spore?

edit: mielõtt belekötnél: Mass effect (story és világ), Spore (eredeti 5let)

Þór vígi þessi rúnar

az made in ungarise, én meg azt írtam, hogy ne legyen az... azaz külföldit értettem, azaz mondjon egy olyan utóbbi 5 évben készült külföldiek által hegesztett játékot, amelyiknek olyan a kerettörténete, annyira eredeti, hogy bármelyik magyar fejlesztés (akár RFB, hogy visszafricskázzak <#vigyor2>) nem éri fel.

Carlos
nemtom
igen

Þór vígi þessi rúnar

de neki nincs köze a Buffyhoz. Vagy igen ?

További kérdés: kapcsolatban van az a bizonyos dolog, melyet nem írhatsz le - és hangsúlyozom, ne is írd le, nehogy megüsd a bokád -, szóval amirõl szó van, de nem lehet megfogalmazni, az kapcsolatban van esetleg azzal a játékkal, melyel a titoktartás miatt esetleg nem lehetne kapcsolatba hozni, annak ellenére, hogy épp annak a játéknak általad létrehozott topicjába írunk ?

Carlos
SWINE <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

mondj egy olyan utóbbi 5 évben készült nem made in ungarise játékot, amelyiknek olyan a kerettörténete, annyira eredeti, hogy bármelyik magyar fejlesztés nem éri fel.

Carlos
Mindet a Wayne Chapman alias Gáspár András írta.

Þór vígi þessi rúnar