3714
-
#1030 Ez a téma egyáltalán nem ide valló:) -
W B #1029 talán végre csend lesz. -
JeffeS #1028 aham, értem én a célzást, szóval szerinted hülyeség az, hogyha székrekedésem van, akkor banánra iszok forró kakaót és utána pár óra és a wc-n vagyok. Szóval téged nem érdekelnek az ügyes-bajos dolgaim, értem én, fogjam be a pofámat, vagyis hallgassak el, más szóval meg se mukkanjak, mármint olyan értelemben, hogy vizuálisan duguljak el, szívódjak fel a monitorod képernyőjéről. Oké, most megsértődtem. -
#1027 Sok az off, meg a hülyeség -
JeffeS #1026 engem nem zavarnak azok a nagy képek, amiket tegnap ide belinkeltek, vagy mire gondolsz ? -
#1025 Jó lenne már egy házigazda ide ... volna feladata XD -
JeffeS #1024 ezt még csak gyakorlom, de mire kijön a CW ezt is tudni fogom. -
JeffeS #1023 "kötöszökőd" - igen, ezt már más is mondta nekem. Viszont olyat, hogy "unalmas", azt még csak Timber, meg Carlos, meg nszf, jagdflieger, meg Bob, és Csárli, na meg Lola és Lulu, a szomszéd néni, a körzeti orvos, meg igen, ja, ja, anyám is, meg mintha a feleségem is utalt volna rá. Basszus...
Gondolod, hogy amit álmodok az reális ? Akkor Twilek is vagyok meg farkasember és tudathasadásom van ? -
#1022 -
W B #1021 ebből is látszi, hogy amit álmodsz az reális.
magyarán: hülye kötöszökőd vagy. és unalmas.
-
JeffeS #1020 vitaképtelen vagy, ugyanis a 1015-ös hszólás támadható, ha körbenézel körülötted és informálódsz. Vagy ha nem is informálódsz, leírod, hogy "Minden bizonnyal az a személy anyagilag vaskosabb szülői háttérrel bírt..."
Amúgy újraolvastam a leveled és merengtem egy sort. Próbálom a ti szemszögetekből nézni, feldolgozni az egészet, ami kritikát kaptatok tőlem is. Egy biztos, volt egy kész fejlesztői környezet, melyben csak az elemeket kellett kicserélni. Vagy legalábbis más nem látszik az elmúlt 4 év munkájából csak ez (PP2,RFB, RFtB), apró-cseprő változtatásokkal. Szóval fura, mind1, ha jutok valamire,majd informállak. :-D
A múltkor volt egy nagyon hülye álmom. Félig ébren és félig álomban voltam vagy mi, és épp aznap olvastam vissza a hardwireden Twilek hozzám intézett szerelmes leveleit és egy rövid pillanatig Twilek szemével láttam önmagam és az egész vitát, egy pillanatig Twilek voltam és vérig voltam sértődve. Volt már ilyen anno, hasonló, még tizenéves voltam, amikor félálomban úgy éreztem, hogy átváltozom farkassá... farkasemberré és a félig nyitott szememmel láttam ahogy átalakulok, furcsa volt. Meg egy másik, amikor a csabai vasútállomáson aludtam és álmomban egy kékes-lila vonal vett körül és egy másik emberformájú kékes-lila vonal közeledett felém és összeért az én kékes-lila vonalammal, abban a pillanatban kinyitottam a szemem és egy dzsipó magyarázkodott, hogy "nem vettem el semmit." Az arcán kiütközött a rémület és tudtam, hogy igazat mond - talán kivételesen - mert amikor kinyitottam a szemem volt vagy 1 centi a keze és a kabátom között. Őrület, nem ?
-
#1019 Jeff Draga barataom. Kurvara unalmas vagy mar :) -
JeffeS #1018 Höhö, miért te nem azt teszed ? LoL. -
#1017 Höhö, hogy megítél látatlanul...LoL. -
JeffeS #1016 amúgy a PP2 vagy az RFB érdekelt valakit ? vagy akár a cw ? :-) Hányan is írtunk ebbe a topicba ? Hányan is töltötték le a gamespotról a cw videot ?
-
JeffeS #1015 amúgy ebből is látszik, hogy mennyire más kaliberűek (spiritusz ugye) az echte és tiszteletbeli viharsarkiak, ugyanis ők újszülöttel a karral is bevállalták, hogy felállnak az asztaltól és bevállalták az időleges munkanélküliséget is. -
JeffeS #1014 szerintem meg túlzottan is illik rá a jelző, mindkét gámára. Akkor nem illene ha jelentős változtatáson ment volna keresztül az engine, a játékmenet, grafika, játékhangulat, stb.
és én nem feltétlen garázsfejlesztésre gondoltam, a viharsarkiak után hagyott Most Wanted is akkor keresett embereket, 2007 elején ha jól emléxem... -
JeffeS #1013 bocs, de nem nézem ki belőled, hogy bármit is akartál volna csinálni. :-) Hszólásaid alapján nincs benned spiritusz. Ha lenne, akkor nem bírtad volna ki a PP1 klónozását, tovább álltál volna, hisz neked még nincs gyereked, megtehetted volna. -
#1012 Egyszercsak! -
Fifus #1011 jó nagyot! mikor lesz cw? -
#1010 -
#1009 fuck :) -
#1008 -
#1007 -
#1006 -
#1005 -
#1004 köcsög Timber! :) :) -
#1003 kocsog Carlos! :) :)
-
#1002 EPIC FAIL! -
#1001 TEK!!!!! -
#1000 TÉK! -
#999 Amikor otthon a gyerek es valamibol a szamlakat kell fizetni akkor az ember nem tud belevagni a garazsfejlesztesbe... De azert sem az RFB sem a CPCW nem erdemli meg a klonozas jelzot. Szerintem legalabb is...
Es ettol csodas a vilag, hogy lehet kulonbozo az allaspontunk :) -
#998 Hidd el, hogy nem mi akartuk a tankos-romantikus játékot. Mi baszós-kardozóst akartunk csinálni, de senkit nem érdekelt.
Elkezdtük, de abból sem lett semmi. De legalább szép Design doksit rittyentettem össze az Act 3-ról. -
JeffeS #997 ok, elismerem, árnyaltabban kellett volna fogalmaznom, mert így az igazságnak csak egy szelete írásom és nem a teljes igazság, amit gondolok, mert figyelmen kívül hagytam olyan tényezőket, mint pl, hogy a családos embereknek nem (igazán) volt más választása, mint klónozni. stb.
A Mytran Wars amúgy egész jó, ötletes, kár, hogy marvellfilingje van... -
JeffeS #996 Még 5 hszólás, hajrá ! -
JeffeS #995 Biztos így van. :-) Azért hagyom meg másnak. :-) -
JeffeS #994 amúgy meg légy lazább, és próbáld meg más perspektívából (az enyimből :-) is nézni az egészet. Nem akartalak megbántani, azért bocs. Tudod, hogy komállak. A klónozás egyébként nem a te felelősséged volt, hiszen nem projektmenedzserként, leadként tevékenykedtél. Te csak asszisztáltál, ezt választottad, meg volt rá a jó okod. Meg kellett rá legyen, máskülönben nem teszed. Mint rts-klón nem volt olyan rossz, amit csináltatok, de mint játék, szerintem kevés. Még1x bocs ha nagyon bunkó voltam. -
#993 Hagyd szegényt...neki a szar is ízetlen. -
JeffeS #992 hogy jobban megérts, szerintem a játékfejlesztés, mint önkifejezési forma, mint művészet elárulása a klónozás, ugyanakkor a játékos társadalom becsapása.
Amúgy már írtam a hardwiredre, hogy én a PP1 fejlesztését sem élveztem, abban az időben FPS-re vágytam. Ugyanis a csabai évek alatt FPS volt betervezve köv.játéknak. Az viszont tény, hogy technikailag, grafikailag, stb nagyobb előrelépés volt a PP1 a SWINE-hoz képest (megjelentek a gyalogos egységek, mocapes animok, stb), mint a Cold War a PP1-hez képest. Cáfolj meg. ;-) -
JeffeS #991 de te azért vagy, hogy képbe tegyél. Hajrá ! ;-)