Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Az egyik az, hogy van északon egy pici sziget a jobb felsõ sarokban.
Ott be kell menni a bunkerbe. Augusta FTW.
A másik, hogy Groeber-rel kell az ellenség bázisánál lévõ jobb oldali dokkba menni és kapsz jó kis tankokat. (Groebel gyalog legyen)

(márha ez a 9-es pálya, ami régen volt a demo-ban)

Þór vígi þessi rúnar

Sliders
Valaki nem tudja mi a két titkos feladat?

Amúgy gratula a fejlesztõknek.

nah ki vittem a demot.

jó játék lenne... de mi a fene miatt ekkora a gépigénye? szaggat mint állat

Timber
meglesz az is, csak hadd toltsem le es toljam vegig :)

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Sliders
Én a demo alapján azért nem temetném a CW-t. Ugyan én csak mint játékos vonok le következtetéseket, de nekem nagyon tetszett. Kicsit Commandosos a terep.

Jármûvek kidolgozottsága, elég jók a tankok. A RA3 ehhez képest vicc, mind a grafika mind az intelligencia. Nagyon szimpi volt a dolog hogy a tankok tudnak tolatni, a RA-ban nem tudnak.
Szerintem az épületek is jóra sikeredtek, a robbanások, köd meg az ehhez hasonlók jók lettek. Ha messzirõl nézzük már pedig úgy érdemes, az egész tök jó.
Mondom ezt úgy, hogy az elsõ két résszel nem játszottam. Lehet nem fog annyi fogyni belõle, de meglenne az esélye a sikerre csak kéne egy kis marketing alá. Milyen bosszantó bugokról van szó?
Ja majd elfelejtettem, a titkos feladatok is nagyon jók, alapjában nem is tudsz róluk csak kis szerencsével tudod teljesíteni, igaz a demoban lévõ két titkos küldetésbõl csak az egyiket találtam meg, mi a másik az orosz tankok felfedezésén kívül?

De természetesen játszom evvel a résszel is majd, mivel imádom a Panzerseket, a Swine-t és az RfB-t, na meg a JTF-et. A magyarok nagyon ügyesek.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Nem neem szólt a kérdés és még csak egy demót láttam, de a Red Alert 3 féle kooperatív módszer számomra vonzó. Jó jó, ez egy taktikai játék, de nem lenen rossz. :) Igaz nem ilyen kiadókkal fûszerezve (mivel a megvalósítás elég macerás szerintem, be kell lõni mindent pontosan).

Akkor van, aki a filmszerûséget kedveli, én nem.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Te mit modosíttottál volna, illetve mit raktál colna a CW-be hogy értékesebb folytatása lehessen a Panzersnak mint a fejlesztõk?
Riddick21
A GTA 4nél tulajdonképpen az a helyzet, hogy ugyan 2 és fél hónappal a megjelenés után, de tökéletes állapotba hozták. Ma, ebben a pillanatban abban van, eddig is csak a bugokon és a gépigényen múlt a dolog.

Ha a Cold Warban kijavítják a bugokat és a gépigényt, még akkor is csak egy erõtlen tovább(?)gondolása marad a Panzers 1-2-nek, és egyik sem mai darab. Sajnos. Pedig én próbáltam pozitívan hozzáállni, de magával a játékkal van baj, nem a technikai körülményekkel.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Ja amúgy azon csodálkoztam, ohgy az igyénytelenül optimizált GTA4-ben nem találtam küldetéshibát (számítsuk le azt, amikor az MI lefagy, mivel az véletlen, ahogy néztem). Ergo volt tesztelve.

És annyiban még igazat adok neked, ohgy aki eltolja az animációkat, az nem játszik korrekten a GTa-val, mivel poénok áradatáról marad le. A GTA egyféleképp paródiája a világnak (politikusok, rendõrök, bár sok poén akkro érthetõ, ha ismerjük a megfelelõjét).

De a GTA4 már tökéletesen játszható a drivereknek köszönthetõen. Na meg a második peccs részletesebb beállításának.

Hehe, megismerlek!

Részben igazad van, de aki szereti az RTS-t, gondolom el lesz vele. De többet majd a teljessel, mivel a demo karcsú.

Riddick21
Ja, csak az akciófanok kaptak egy amúgy minden tekintetben tökéletes GTA4-et, míg ez a játék egy hetvenkeddeik rókabõr kurvára korszerûtlen és igénytelen kiadása ;)

Na jó eznen a konfigon be is baszna ha szaggatna. De a gépigénye akkor is irreális. nálam sem szaggat csak be van lassúlva. De az épp elég.
Sliders
Én is próbáltam a játékot szerintem nem rossz. De én nem éreztem hogy szaggatna. Minden maxon volt 2560*1600-as felbontásban szép és fut is rendesen. Igaz a gép is erõs. Core i7 920 6gb ram, ati 4870x2, vista 64bit.
Nekem tetszik elsõre :)

Bocs, élsímítás nélkül produkálja a 25-öt egy 9600GT-n E6550 mellett 1280x1024-en

Elsõ töltés után valóban volt vagy 15 fps, de aztán a harmadik újrakezdés után már 22-25, meg is lepõdtem, kicsit többet tölt, mint az RFB, de számoltam rá, hogy ilyen lesz. Nekem bejött az RfB, sajnos elfogult vagyok, és elnézek egy-két dolgot.
Valóban lássuk a telit.

Intel E2200 2600-ra húzva, és nekem azért nem jön be, mert a Panzersben volt hogy azért kezdtem úja egy pályát hogy ne veszítsek el egy tankot...a végére oda jutottam hogy minden küldetés veszteség nélkül nyertem meg mit össze nem kommandóztam variáltam....most ennek így vége...mindegy azért majd játszok vele

Szerintem el lehet játszani vele. És ha az akciófanok megbocsájtottak a GTA4-nek, akkor az RTS fanok nyugodtan elnézhetik ennek a játéknak a hiányosságait.

Jöjjön a full, mert a demo karcsú.

Bizti neked jobb a procid. Szerintem a gyártás jó dolog. Bár nem tudtam odáig elszaggatni. Az RfB-ben is jól be volt lõve. Nem lehetett ész nélkül gyártani. Meg ha nem akartál nem gyártottál. (sõtt voltak olyan multi pályák is az RfB-ben ahol semmi gyártás.
Nálam nem tölt sokat(nem játszottál a War Leaders-el az annyit tölt hogy közben megebédeltem) és jászható, bár kicsit szaggatgat...de nem feltûnõ. Igaz nincs minden maxon.

Viszont, ami nekem nem tetszik a Rush For Berlinbõl átemelt dolog, hogy lehet tankot gyártani...ez olyan hülye ötlet szerintem

Maga a játék nem lenne rosz. Az AI egész jónak tûnik (már amennyire szaggatás közben le tudtam tesztelni.) Támad visszavonul, elfoglalja a pontokat. Zavaró hogy a Space-röl átkerült a Pause a Pause Break-re. De remélem ezt a végleges verzióban majd át lehet konfigutálni. Ja és mikor megjelenik középen a bazi nagy undorító Pause tábla mikor megállítom a játékot az ûber gáz.Az eddigi Stormos játékokban az volt a szép hogy ilyenkor is frankón elõre lehetett gondolkozni, parancsolgatni.Na ennek most lõttek. A szárazföldi jármûvek nagyon jól ki vannak dolgozva a helikopterek viszont bénák, a JTF-ban jobbak, fõleg a rotormozgás. (mondjuk a ha nem szaggatna ez a vacak akkor bizti szebb lenne az is.<#buck> ) Az átvezetõ animáció nagyon szép, de értelmetlen. Értem ezalatt hogy: Nincs benne semmi hangulati lökés, semmi humor, semmi játék-történet mesélés. A skillek jópofák (már amalyiket teszteltem eddig.) a gyalogság vs jármûvek balance is frankó. Ami gyengusz volt az a víz. Ilyen maszat izé. Az RfB-ben szebb volt.(azóta sem láttam szebbet) Ez most visszalépés. A pálya nagy volt nem tom a többi is ekkora nagy-e. Talán ezért is lassult be mint állat. Na már most a pálya mérete miatt ilyen lassú, vagy mert a motorja egy kaka. Esetleg az AI-ért felelõs programrész zabálja meg a gépeket. Na ez itt a kérdés. Láttunk már olyat is hogy egy demó lassú, és a játék normális. (mivel az nem a komplett játék csak egy szelet) Bármi is felelõs a lassulásért gáz hogy a demóban bennemaradt. Mert hiába a jó ötletekkel teli gáma, grafika, ha ÉLVEZHETETLEN a játék. Azt nem mondom hogy a felelõsseket ki kéne rúgni (<#vigyor2> Hiszen már minden stormost kirúgtak) de szégyelje magát az illetõ-illetõk.

ui: ja és annyit tölt mint állat...
Amit innen hiányolok a demo megjelenése után: "fejlesztõi" komment.

Carlos, ehhez a topichoz is hozzászólhatsz, véleményezhetsz. Úgy kerülöd a törzshelyed, a nyitott topicod, mint boszorkány a mérleget. <#nevetes1>

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"

Szép jó reggelt!
Látom végre leesett a tantusz. :-)

<#pias>

Én is kipróbáltam volna, ha nem jön be hibaüzenet a töltés alatt,az ingame még bejött, utána lett gebasz. Viszont megnéztem a demoból pár screenshotot és nekem is rögtön a JTF ugrott be, hogy az futott simán, hibaüzenet nélkül és sokkal szebb, kidolgozottabb is volt.

Amúgy nem tudom, hogy ki mit várt, Carlos anno írta ebbe a topicba, hogy a csiszolgatás pályabutításból(!) áll a kiadó kérésére, nem programozásból, optimalizálásról. Az Innoglowban nincs is programozó, még vérprofi Twilek (nyihahaha) is eltudott helyezkedni.

A kedvencem ez:Ez alapján megértem, miért is kukázta ki a 10Tacle magával együtt a CW-t. <#nevetes1>

A történelem megismétlõdni látszik, a vérprofi játékfejlesztõk elhagyták a frontot, mikor gáz van a fórumon. A néhai panzers.hu ugyanilyen szórakoztató volt. <#nyes>

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"

A Rush for Berlin-es tank építgetõs dolog nekem se tetszet jobban szerettem a panzer-es válasz a pontjaidból egységet vagy alakidts át erõsebb egységre .
Mert ezek okos NATO katonák. Több nyelven is beszélnek.<#buck>
Nekem is csinál egyéb érdekességeket. Volt, hogy elindult a küldetés elõzetese, ott beszélt a faszi a küldetésrõl, de a kép nem változott maradt a menü képe közbe.

A katonák meg mikor rájuk kattintunk, hol angolul szólalnak meg, hogy magyarul. Ráklikkelek mondja "igen uram" kijelölöm hova menjen a köv. megjegyzése már angol.

Ja és produkált egy kékhalált is restartal karöltve. Szóval tud valamit.
Úgylátom nem csak nekem szaggat. ( AMD 3200, 2 giga RAM, Radeon 4850, Win XP) A grafika meg sem közelíti azt amit követel a gépigényben. Ilyen képe volt a JTF-nek és az RfB-nek is. Mintha hozzá sem nyúltak volna a motorhoz. Ha ez ilyen marad a kiadott verzióban is akkor szó sem lehet a vásárlásrol, még a Torrenten való letöltése is kétséges. (Inkább veszek FEAR 2-õt) Ha ez az optimalizált verzió akkor milyen pocsék lehetett az egy évvel ezelõtti? Ha várnak még egy évet lehet hogy fejlõdik a PC ipar hogy ezt a csodát megmozdítsa. Tudom hogy nem egy csúcs a gépem de a CoH OF és a Crysis fullon megy akkor nem értem ez miért szaggat. Itt valaki nagyon nem tud programozni.
Hát én nem láttam benne kettõ küldetést, végig játszottam, aztán kész, nincs több.

Amúgy nálam E2200(2600 Mhz-re húzva) 2 giga rammal és ATI 4830-al hát...hát..nem mondom hogy szaggat, de nem is fut tökéletesen

Olvastam valahol hogy , az ATI 4830 kevés alá? Mi a f@sz? <#vigyor>

A Te géped sokkal jobb, mint az enyém. Ergo nem nálad van probléma, hanem a játéknál. Majdnem teljesen érzéketlen arra, ohgy mit teszel alá.

TomDantes: ha jól olvastam, kettõ küldetés van. De ha mégsem és csak egy, akkor is helytálló a "megcsináltam az elsõ küldi felét", csak a demóra vonatkozó elsõ küldi :) (ami nem biztos, hogy a teljes játékban elsõ küldi).

Serpa
hasonló helyzet nálam is.

minden maxon ~25fps, de van, h leesik 15-20ra is amikor átugrok a mapon egyik helyrõl a másikra, vagy egység mozgásnál (ami most még nem is olyan sok), 1280as felbontáson.

dual 3.16, 4850 és 4giga ram (ami csak 3 XP miatt).

nem tudom, de sztem a demo célja, h meggyõzze az embert a termék megvásárlásra, de ezek alapján ...

Mi az hogy elsõ küldi felét? Más is írta...miért nem csak egy küldetés van?!

Kipróbáltam én is a következõ gépen: Athlon64 4000+ (2,7GHz-re húzva, egymagos), 2GB ram és Radeon X1950GT. 1024x768, egyéni beállítás, második fülön majdnem minden letiltva, elsõ fülön graf közepes, árnyékok low. Az FPS 15-20 között van, harc és harc nélkül is.

Tavaly márciusban cikkezett errõl a játékról a Guru és akkor azt ígérték, hogy lesz optimalizálás. Hát lehetett voln több is, de a játék körüli szardobálás miatt nem szólok.

Az elsõ küldi felét csináltam meg (15-20 perc), így vélemény még nincs, max annyi, hogy elsõ nekifutásra tetszik. Jó, ohgy leeht foglalni pozíciókat a játékban. Fogok még játszani vele az fix (csak most suliba kell mennem még, eddig 6 órám volt, lesz még 2). De est vagy a héten betolom még.

Kipróbálva, le tudva.

Nem rossz, de.

A gépigény mire fel ekkora? Annyira nem szép. Optimalizálás, esetleg?

Gyárthatok tankot? Mi?!?? A Rush for Berlinben sem tetszett itt sem. Eddig a Panzer sem minden tankra úgy vigyáztam mint a szemem fényére. Most ha ki lovik gyártok újat.

Bár nem vesztettem tankot...XD

Ööö....Gröber Tigrise? Veterán tank?

Az útkeresés se változott, ilyen furán császkáltak eddig is.

Ettõl el tekintve jó lesz ez.

Snexi
régebbi gameplayeken szebbnek tûnt a játék
nagy bukás lesz,nem nehéz megmondani

Fasza nekem le se jött.Nagyszerû.... de jó

Axon
Kipróbáltam én is.
Elõször is nagyon pozitív, hogy magyar szinkronnal és felirattal jelent meg. Sok kiadónál ez nem szempont még egy magyarok által fejlesztett játéknál sem.
A grafikát 1280x1024-ben toltam minimum grafikai beállításokkal. Így játszható volt a játék a munkahelyi közepes gépemen is (AMD5200+ , Nvidia8600, 2GB ram, WinXP).
A Panzersbõl megszokhattuk, hogy a katonák kibírnak néhány száz találatot, 10-15 páncéltörõ rakétát és 5-6 aknavetõ gránátot, ha pedig hasal mellettük két szanitéc osztag, akkor egy atomtámadást is röhögve túlélnek...
Még mindig a levegõben röpködnek a vöröskeresztek gyógyításkor és bár jármûvem nem volt, de gondolom a fogaskerekek is hasonlóan röpködnek. A SWINE-ban még elment, de mostanra ezzel már szakítani kellett volna.
Az elsõ pályát toltam kb. a harmadáig és mindentõl függetlenül tetszik a játék.

Na én is kipróbáltam....
Sajnos elkeserítõ. Totál látszik rajta hogy béta lehet. A grafika rosszabb mint a PP2-ben, szaggat mint az állat. Normál graf mellett kicsit jobb de akkor meg olyan ronda mint a bûn. Hol vannak az egységek viselkedését változtató prancsok? Kúszás, fexik a baka stb...

Játszhatatlan. Ugye ez egy korai béta vagy alfa és a full jobb lesz? Mert ez így....
Ezek eleg rossz hirek...<#szomoru1>
saxicola
Kipróbáltam a demót. Szerintem jobb lett volna ha ki sem adják. Ez még azt a kevés vásárlót is elriasztja,a kit érdekelt volna. A gépem: Intel Dual Core 2,4 GHz, 4 GB DDR 2 RAM, ATI 3850 videókari, és ezen a konfigon maxon igen siralmas a helyzet: 17-20 képkocka/ sec alapból, de harc esetén 10-re is sokszor leesik. A fejlesztõk azt mondták egyszer, hogy azt az idõt amég nem találnak kiadót az optimaliációra, a játék csiszolgatására fordítják. Nem tudom mit csináltak?
Ilyen rossz optimalizációt már régen láttam.
A grafikától sem vagyok elájulva, bár a robbanások, tûz, füst elég jól néz ki. A küldetések érdekesek és kellõen nehezek.

Értékelés:
Grafika: 7
Optimalizáció: 2
Hangok, zene: 8
Átvezetõk: 9
Játékélmény: 6
Össz: 60 %

www.gportal.hu/bioshock

Most ugyan az minzt az elödök vagy jobb?
Riddick21
Na, amennyire vártam, akkora pofáraesés...
Legalábbis így, ebben a formában. A teljes játékra mindenképpen javítaniuk kell rajta, mert komoly gondok vannak, lássuk is:
-véleményem szerint a leggépigényesebb játék a piacon, a pl. abban nyilvánul meg, hogy 'normál' textúraminõség mellett is olyan 20 fps környékén produkál... békeidõben. Amint beindul a matek, azonnal lemegy ez alá, ergo játszhatatlan. és a robbanásokat leszámítva nem is egy szívderítõ látvány, pedig minden más fullon van, közelre zoomolva a katonák pl. környékén nincsenek a Company of Heroes szintnek
-bugos: ha fullra akarom húzni a grafikát -csak hogy állóképekben is gyönyörködhessek(?)- lefagy

De a körítés és a játékmenet rendben van, tehát nagyon fájó pont lesz, ha nem kezdenek vele valamit, viszont ez ebben a formában csak arra jó, hogy fájdítsa a szívem.

Axon
Fent van a pcdome-on is, onnan villámgyorsan jön.

Minden lehet én is gondoltam rá. Azért nem támadok neki itt a játéknak.
Bár eddig minden játék tökéletesen és jobban futott ezen a rendszeren mint Vistán. Ráadásul Pistához-hoz való CCC-t használok.

Nem lehet, h a Win7 64bit miatt van ez? Nem gondolnám, h béte oprendszeren is tesztelték volna, vagy optimalizálva lenne rá...

Vagy más játék tökéletesen fut alatta?
Prince23
Akkor ez nagyon ciki.

Leszedtem a demot. Elsõ tapasztalat a gépigénnyel van. 1024*768 full részletesség 2x AA-nál hozta nekem FRAPS-szal mérve a 12-20 FPS-t. <#wilting> Pedig intenzív harcba se keveredtem csak néztem a tájat meg az egységeket. Nem tudom mi lehet az oka, remélem nem optimalizálatlanság.

gép: AMD X2 5400+ BE(3Ghz), 4GB RAM, tuningolt ATI 4830 512MB. Win7 64bit.

Köszi a demo-t csak nagyon lassan jön, nekem meg óra kéne mennem...most ne menjek órára és várjak 3-4 órát míg le jön? Végülis ez fontosabb<#nyes>

Áldassék a kezed!

Csendesen... Ám elõtte meg is jelenik még a játék játszható demonstrációs változata hogy a megjelenés elõtt ki is lehessen még próbálni...

Codename Panzers: Cold War DEMO