3714
  • Indigo
    1. 1873 és 1876-ban a piaci ár és a játékosok véleménye között mondtál ki egyenes összefüggést. Én erre írtam, hogy akkor ezek szerint az RfB-t 4x jobbnak ítélték, mint a JTF-et, ha 4x annyiba került egy éve (nagyjából egy időben jött ki mindkét játék, a JTF fiatalabb is pár hónappal). A hsz-ediből az tűnik ki, hogy te sokkal jobbnak tartod a JTF-et, mint ahogy én is, és azt próbáltam kinyögni, hogy a piaci ár és az értékelések közti egyenes arányosság hülyeség, ez "hülye logika", mert a piaci árakat több tényező befolyásolja, és nem csak a felhasználók ítélete.

Aztán tomcsa4 írta: "Valamennyire mutatja az ár az érdeklődést", te ezt helyeselted (én is helyeslem), ennek ellenére mégsem ismerted el, hogy jobbnak ítélték a vásárlók az RfB-t, mint a JTF-et. Na ez is mutatja, hogy a "hülye logikád" megbukott. Csak ezt te nem voltál képes belátni, és elkezdtél kiforgatni, "deriválni" meg hülyézni, majd közösen idehánytunk 2 oldalnyi flame tengert fölöslegesen...

2. "ps tényleg nem tudtam a cdgalaxis akcióról"
    Pedig elég észrevehetően ott van, óriási betűkkel:
    "Bolti ár: 8 990 Ft
    Internetes rendelés engedményes ára: 7 990 Ft"
    -> "Aki azt állítja, hogy okos ember is beszélhet hülyeséget, annál gond van. Okos ember ugyanis nem nyilatkozik olyasmiről, amivel nincs tisztában." Pedig te olyan dologról nyilatkoztál, amivel nem voltál tisztában, tévedtél... ja, hogy olyat okos ember nem csinál? -> hülye vagy... (legalábbis a saját "hülye logikád" szerint :) )
  • TDantes
    Nem tudom, de általában olyan szokott lenni mint a demo-nak
  • nonicks
    haha :D nem hiszem hogy olyan mint a DEMO-nak..
  • TDantes
    Gépigény? Kurva nagy
  • nonicks
    a Cold War-or valaki írjon már valamit!gépigény,stb..
  • JeffeS
    ...mert mást vártak. A csalódás mély seb, meg lehet érteni őket is.
  • JeffeS
    Kösz, hogy osztozol velem a hülye logikában. :-D
  • tomcsa4
    Ja meg mondottam lentebb, hogy a fórumozóknak jobban hiszek. Kivétel van, ez pedig a Red Alert 3, ahol sajnos 10-ből 1-2 embernek sikerült megérteni, hogy Red Alert a második résztől átment paródiába. Pedig ezen fikázók közül sokan szeretik a második részt is.

(Mint a No One Lives Forever, ami James Bond paródia.)
  • JeffeS
    3. Aki azt állítja, hogy okos ember is beszélhet hülyeséget, annál gond van. Okos ember ugyanis nem nyilatkozik olyasmiről, amivel nincs tisztában. Sohasem mondtam, hogy én okos ember vagyok, de azért lehülyézni még nem kéne. :-D
  • tomcsa4
    Mutatja. Ha valaminek nagyon leesik az ára, akkor ott gond van, túl sok a beragadt példányszám és ki kell szórni. Ha valamire visszatérő érdeklődés van, akkor újra forgalomba kerül, budget áron vagy a felett (Diablok, Starcraftok, Warcraftok, Swine is stb) kerül újra forgalomba.

Tehát ebben nem tévedtél, én is így gondolom.
  • JeffeS
    1. Jó, akkor az elejéről. Az RFB ára drasztikusan lezuhant, erről írtam a 1873-as hszólásban. Mire te megfordítottad a logikai sorrendet - mintha visszafele is működne a dolog, de nem működik - és azt vágtad a fejemhez, hogy hülye a logikám a 1882-es hszólásodban. Tomcsa4 írta, hogy igaz - amit írtam -, "Valamennyire mutatja az ár az érdeklődést", a 1885-ös hszólásában. Majd te addig osztottad szoroztad a szavakat, hogy kihoztad az 1979-es hszólásodban, hogy "Csakhogy te nem arról beszéltél..." Pedig aki visszaolvass, az láthatja, hogy KEZDETTŐL FOGVA arról beszéltem, Tomcsa4 megértette, te nem, mert hülye vagyok, mármint a logikám - szerinted. :-D
    2. A CP:CW-s bejegyzésedben hamisan vádoltál meg hamissággal, már írtam.
  • Indigo
    Okos ember is beszélhet hülyeséget, ha valamivel nincs tisztában. Még1x: nem a személyedet hülyéztem le (tehát nem beszélhetünk személyeskedésről), hanem a ferdített logikádra mondtam, hogy hülyeség. Az más kérdés, hogy ezt magadra vetted, mint egy kisóvodás, és azóta a sajátos kiforgató módszereiddel azt próbálod bebizonyítani, hogy én téged lehülyéztelek. És ez is csak azóta fontos, mióta csúnyán beégtél azzal, hogy engem vádoltál meg a hülyézéssel, miközben te kezdted azt. Azelőtt ezt miért nem kérted ki magadnak?

A vita azért ment el CW irányába, mert ezek keresztül mutattam rá a terelő/hazudozó/lapkeverő módszereidre, mert szemléletes példája volt ez annak.

Bebizonyítanod meg megint csak a saját hülyeségedet sikerült...
  • TDantes
    Én se vettem meg..inkább mást...bukott ügy
  • JeffeS
    Ez eddig nem sok. Nem futott senki a cd galaxisba, hogy megvegye, csak Fifus ? Topicpangás lesz a vége, ha mondom. :-)
  • JeffeS
    Akkor indíts új topicot és meglátjuk, hogy mennyivel több szereplő lesz benne, mint a hírcikkben. :-) Ha csak nem Carlos beregel utcaembere nickkel, ahogy ezt a topicot is kezdte. :-D
  • Prince23
    Ezt csak hírcikk. Én speciel nem is szoktam oda írni soha. max cikkeknek, játéktesztekre.
  • JeffeS
    Látom meggyőztelek az új topic indításának értelmetlenségéről. :-) Amennyi itt van, azért felesleges is lenne.

Akkor beszéljünk a játékról. Kinek mi a tapasztalata aki megvette ?
  • Prince23
    Inkább hallgassatok... ne reagáljatok ilyen ügyekben itt, világgazdasági válság, hazugság kulcsszavakra :DD
  • JeffeS
    nem rád értettem. A 2000 hszólásban legalább 1500 off, spam, flame, politika, stb. De lehet, hogy 1700. A gamespot.com fórumán is a legnagyobb CP:CW topicban 15 hszólás van, kb annyiért felesleges új topic, szerintem.
  • Prince23
    Az a pcdome. ott túl sok nagyképűnek tettető jár, s fikáznak mindenkit. Pl aki elír egy szót már lemossák. Mondom, ott ilyen ügyekben tündökölnél.
    Máskülönben nem vagyok storm csicska, csak azé lázongok, mert offoltok, spameltek
  • JeffeS
    szerintem ez az 5.5-ös játék beégett, felesleges új topic neki. Ha játszana vele valaki, akkor lenne értelme, így szerintem nincs.
  • JeffeS
    akkor a topic csak ennyi lenne. Felőlem törölhető az összes off. Általában egyeseknek akkor szokott fájó lenni, ha a "storm" és csicskái alulmaradnak vitában... ez azért elgondolkodtató, nem ?
  • Prince23
    Ezt a topikot átkéne rakni a sajátfórumokba off, spam, warez névvel!
    Majd létrehozni egy újjat. persze a bannert átrakni........
  • Prince23
    Szerintem menj a pcdome-ra, ott van kivel cseverészned ill. vitatárgyat indítványozni :D
  • JeffeS
    há mé ? 2007 hszólás, ennyit soha nem ért volna el ez a topic ha nincs másról szó, csak a "játék"ról.
  • Carlos
    Egyetértek!
  • Darukezelő
    És mellé nyitni még egy off topikot is. Mert tényleg unalmas már ezt az állandó vitát olvasni.
  • JeffeS
    Viszont bizonyítja, hogy te hülyéztél (a logikámat) előbb, vagyis a személyeskedést te kezdted. Attól, hogy a logikámat lehülyézted, engem is minősítettél akkor is, ha pistike nem érti meg. :-) Ugyanis hülye logikája nem lehet okos embernek, csak hülyének.

Te kezdtél félremenni, mikor RFB árkalkuláció volt a vitatárgya, átmentél CP:CW-re. Te toltad el a vitát a CP:CW irányába az 1979-es hszólásodban, aztán az 1980-as hszólásom után, hogy bebizonyítottam, hogy hülye vagy és falnak mentél, az 1993-ban meg már leszálltál róla, aztán fejemhez vágod a terelést, félrevezetést - miközben te tetted -, eszedbe nem jutott bocsánatot kérni, mert megrágalmaztál az 1979-es hszólásodban.
  • Prince23
    Sztem a topikot törölni kéne, és indítani újra egyet !!!!
    mert ez közel sema gémről szól!
  • Indigo
    Egyébként meg már unom, mert nincs értelme az egész flame és személyeskedés sorozatnak. Én befejeztem.
  • Indigo
    Feltételeztem, mint ahogy általában feltételezem, hogy ha valaki téved, attól még nem hülye. Azaz a logikádat lehülyéztem, téged nem. Ezen nem kell matematikai műveleteket végezni, pistike az 1b-ből megérti, te nem...
  • Indigo
    1882-nek már köze sem volt a 10%-os akcióhoz, azt nem arra írtam. Ez megint valami félrevezető/terelő hadművelet? Agyas...
  • JeffeS
    Aham, mert a logikámnak nincs köze hozzám. :-) Miért deriválod még a szavakat, he ? Hiába osztod, szorzod, a végeredményed úgyis nulla. :-)
  • JeffeS
    Úgy látszik, hogy IQ-bajnok-dömping van, az egyik eltávozik, jön helyette másik. :-)
    Már az 1876-ban elismertem tévedésem, tomcsa4 igazát, mikor te közvetve lehülyéztél irományom miatt az 1882-es hszólásodban. Ennyit a 10%-os akcióról. Agyas.
  • Indigo
    A hülye logikádat hülyéztem le, nem a személyedet. De most már látom, hogy téged is nyugodtan lehülyézhetlek, lelkiismeretfurdalás nélkül...
  • Indigo
    Miféle rágalmazás? Hogy nem tudtál a 10%-os akcióról? Jajj, szegénykém, nyújts be keresetet a bíróságon... Ennyi erővel én is követelhetném, hogy kérj bocsánatot, amiért lehülyéztél, aztán ráadásul nyilvános fórumon (saját magad meghazudtolásával) megrágalmaztál, hogy én kezdtem...
  • JeffeS
    és azon keresztül, közvetve engem.
  • JeffeS
    te hülyézted le előbb a logikámat. Nem vagy "stormos" véletlenül ? Az EEG-jeled és a moralitásod egyenesen arányos. :-)
  • JeffeS
    A lényegről már nincs is szó ? Korábban hazug módon megrágalmaztál, nem lenne ideje bocsánatot kérni ?

Milyen mázli, hogy nem vagyok Indigo. :-) Milyen sérelmeim vannak ? Mesélj. :-)
  • Indigo
    Egyébként meg itt kezdődött. Ugye megint a szokásos, előkapartad egy hsz-emet, mintha én kezdtem volna, aztán kiderül, hogy megint hazudtál/szándékosan ferdítettél, mert te kezdted a személyeskedést... OMG, ott tartunk, hogy ki kezdte... Mint az óvodában :D