Codename: Panzers - Cold War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott be kell menni a bunkerbe. Augusta FTW.
A másik, hogy Groeber-rel kell az ellenség bázisánál lévõ jobb oldali dokkba menni és kapsz jó kis tankokat. (Groebel gyalog legyen)
(márha ez a 9-es pálya, ami régen volt a demo-ban)
Þór vígi þessi rúnar
jó játék lenne... de mi a fene miatt ekkora a gépigénye? szaggat mint állat
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Jármûvek kidolgozottsága, elég jók a tankok. A RA3 ehhez képest vicc, mind a grafika mind az intelligencia. Nagyon szimpi volt a dolog hogy a tankok tudnak tolatni, a RA-ban nem tudnak.
Szerintem az épületek is jóra sikeredtek, a robbanások, köd meg az ehhez hasonlók jók lettek. Ha messzirõl nézzük már pedig úgy érdemes, az egész tök jó.
Mondom ezt úgy, hogy az elsõ két résszel nem játszottam. Lehet nem fog annyi fogyni belõle, de meglenne az esélye a sikerre csak kéne egy kis marketing alá. Milyen bosszantó bugokról van szó?
Ja majd elfelejtettem, a titkos feladatok is nagyon jók, alapjában nem is tudsz róluk csak kis szerencsével tudod teljesíteni, igaz a demoban lévõ két titkos küldetésbõl csak az egyiket találtam meg, mi a másik az orosz tankok felfedezésén kívül?
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Akkor van, aki a filmszerûséget kedveli, én nem.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Ha a Cold Warban kijavítják a bugokat és a gépigényt, még akkor is csak egy erõtlen tovább(?)gondolása marad a Panzers 1-2-nek, és egyik sem mai darab. Sajnos. Pedig én próbáltam pozitívan hozzáállni, de magával a játékkal van baj, nem a technikai körülményekkel.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
És annyiban még igazat adok neked, ohgy aki eltolja az animációkat, az nem játszik korrekten a GTa-val, mivel poénok áradatáról marad le. A GTA egyféleképp paródiája a világnak (politikusok, rendõrök, bár sok poén akkro érthetõ, ha ismerjük a megfelelõjét).
De a GTA4 már tökéletesen játszható a drivereknek köszönthetõen. Na meg a második peccs részletesebb beállításának.
Részben igazad van, de aki szereti az RTS-t, gondolom el lesz vele. De többet majd a teljessel, mivel a demo karcsú.
Nekem tetszik elsõre :)
Valóban lássuk a telit.
Jöjjön a full, mert a demo karcsú.
Viszont, ami nekem nem tetszik a Rush For Berlinbõl átemelt dolog, hogy lehet tankot gyártani...ez olyan hülye ötlet szerintem
ui: ja és annyit tölt mint állat...
Carlos, ehhez a topichoz is hozzászólhatsz, véleményezhetsz. Úgy kerülöd a törzshelyed, a nyitott topicod, mint boszorkány a mérleget. <#nevetes1>#nevetes1>
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"
Látom végre leesett a tantusz. :-)
<#pias>#pias>
Én is kipróbáltam volna, ha nem jön be hibaüzenet a töltés alatt,az ingame még bejött, utána lett gebasz. Viszont megnéztem a demoból pár screenshotot és nekem is rögtön a JTF ugrott be, hogy az futott simán, hibaüzenet nélkül és sokkal szebb, kidolgozottabb is volt.
Amúgy nem tudom, hogy ki mit várt, Carlos anno írta ebbe a topicba, hogy a csiszolgatás pályabutításból(!) áll a kiadó kérésére, nem programozásból, optimalizálásról. Az Innoglowban nincs is programozó, még vérprofi Twilek (nyihahaha) is eltudott helyezkedni.
A kedvencem ez:Ez alapján megértem, miért is kukázta ki a 10Tacle magával együtt a CW-t. <#nevetes1>#nevetes1>
A történelem megismétlõdni látszik, a vérprofi játékfejlesztõk elhagyták a frontot, mikor gáz van a fórumon. A néhai panzers.hu ugyanilyen szórakoztató volt. <#nyes>#nyes>
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"
A katonák meg mikor rájuk kattintunk, hol angolul szólalnak meg, hogy magyarul. Ráklikkelek mondja "igen uram" kijelölöm hova menjen a köv. megjegyzése már angol.
Amúgy nálam E2200(2600 Mhz-re húzva) 2 giga rammal és ATI 4830-al hát...hát..nem mondom hogy szaggat, de nem is fut tökéletesen
Olvastam valahol hogy , az ATI 4830 kevés alá? Mi a f@sz? <#vigyor>#vigyor>
TomDantes: ha jól olvastam, kettõ küldetés van. De ha mégsem és csak egy, akkor is helytálló a "megcsináltam az elsõ küldi felét", csak a demóra vonatkozó elsõ küldi :) (ami nem biztos, hogy a teljes játékban elsõ küldi).
minden maxon ~25fps, de van, h leesik 15-20ra is amikor átugrok a mapon egyik helyrõl a másikra, vagy egység mozgásnál (ami most még nem is olyan sok), 1280as felbontáson.
dual 3.16, 4850 és 4giga ram (ami csak 3 XP miatt).
nem tudom, de sztem a demo célja, h meggyõzze az embert a termék megvásárlásra, de ezek alapján ...
Tavaly márciusban cikkezett errõl a játékról a Guru és akkor azt ígérték, hogy lesz optimalizálás. Hát lehetett voln több is, de a játék körüli szardobálás miatt nem szólok.
Az elsõ küldi felét csináltam meg (15-20 perc), így vélemény még nincs, max annyi, hogy elsõ nekifutásra tetszik. Jó, ohgy leeht foglalni pozíciókat a játékban. Fogok még játszani vele az fix (csak most suliba kell mennem még, eddig 6 órám volt, lesz még 2). De est vagy a héten betolom még.
Nem rossz, de.
A gépigény mire fel ekkora? Annyira nem szép. Optimalizálás, esetleg?
Gyárthatok tankot? Mi?!?? A Rush for Berlinben sem tetszett itt sem. Eddig a Panzer sem minden tankra úgy vigyáztam mint a szemem fényére. Most ha ki lovik gyártok újat.
Bár nem vesztettem tankot...XD
Ööö....Gröber Tigrise? Veterán tank?
Az útkeresés se változott, ilyen furán császkáltak eddig is.
Ettõl el tekintve jó lesz ez.
Elõször is nagyon pozitív, hogy magyar szinkronnal és felirattal jelent meg. Sok kiadónál ez nem szempont még egy magyarok által fejlesztett játéknál sem.
A grafikát 1280x1024-ben toltam minimum grafikai beállításokkal. Így játszható volt a játék a munkahelyi közepes gépemen is (AMD5200+ , Nvidia8600, 2GB ram, WinXP).
A Panzersbõl megszokhattuk, hogy a katonák kibírnak néhány száz találatot, 10-15 páncéltörõ rakétát és 5-6 aknavetõ gránátot, ha pedig hasal mellettük két szanitéc osztag, akkor egy atomtámadást is röhögve túlélnek...
Még mindig a levegõben röpködnek a vöröskeresztek gyógyításkor és bár jármûvem nem volt, de gondolom a fogaskerekek is hasonlóan röpködnek. A SWINE-ban még elment, de mostanra ezzel már szakítani kellett volna.
Az elsõ pályát toltam kb. a harmadáig és mindentõl függetlenül tetszik a játék.
Sajnos elkeserítõ. Totál látszik rajta hogy béta lehet. A grafika rosszabb mint a PP2-ben, szaggat mint az állat. Normál graf mellett kicsit jobb de akkor meg olyan ronda mint a bûn. Hol vannak az egységek viselkedését változtató prancsok? Kúszás, fexik a baka stb...
Játszhatatlan. Ugye ez egy korai béta vagy alfa és a full jobb lesz? Mert ez így....
Ilyen rossz optimalizációt már régen láttam.
A grafikától sem vagyok elájulva, bár a robbanások, tûz, füst elég jól néz ki. A küldetések érdekesek és kellõen nehezek.
Értékelés:
Grafika: 7
Optimalizáció: 2
Hangok, zene: 8
Átvezetõk: 9
Játékélmény: 6
Össz: 60 %
www.gportal.hu/bioshock
Legalábbis így, ebben a formában. A teljes játékra mindenképpen javítaniuk kell rajta, mert komoly gondok vannak, lássuk is:
-véleményem szerint a leggépigényesebb játék a piacon, a pl. abban nyilvánul meg, hogy 'normál' textúraminõség mellett is olyan 20 fps környékén produkál... békeidõben. Amint beindul a matek, azonnal lemegy ez alá, ergo játszhatatlan. és a robbanásokat leszámítva nem is egy szívderítõ látvány, pedig minden más fullon van, közelre zoomolva a katonák pl. környékén nincsenek a Company of Heroes szintnek
-bugos: ha fullra akarom húzni a grafikát -csak hogy állóképekben is gyönyörködhessek(?)- lefagy
De a körítés és a játékmenet rendben van, tehát nagyon fájó pont lesz, ha nem kezdenek vele valamit, viszont ez ebben a formában csak arra jó, hogy fájdítsa a szívem.
Bár eddig minden játék tökéletesen és jobban futott ezen a rendszeren mint Vistán. Ráadásul Pistához-hoz való CCC-t használok.
Vagy más játék tökéletesen fut alatta?
gép: AMD X2 5400+ BE(3Ghz), 4GB RAM, tuningolt ATI 4830 512MB. Win7 64bit.
Codename Panzers: Cold War DEMO