3714
  • Indigo
    Nincs értelme a vitának veled, mert egy büdös zokni is túltesz rajtad intelligenciában. Egy elvakult, pitiáner kis gyökér vagy, akit fűt a bosszúvágy, amiért kirúgták a Storm-ból (az sem véletlenül történhetett, biztos ott is csak okoskodtál meg hőzöngtél), és ezt ilyen fórumokon éled ki, mindenkibe belekötsz, aki nem ért veled egyet, és kiforgatva, ferdítve és hazudva próbálod bizonygatni a vélt igazad. Aki végigolvassa az egészet, az majd látja, hogy valójában te vagy az a hazug szarkeverő, aki minden flame okozója. Találhatnál magadnak más életcélt is, mert nagyon szánalmas vagy. Én tényleg befejeztem.
  • JeffeS
    Nekem csak multidemo van, de lehet, hogy beszerzem a cdgalaxistól 890ért, aztán úgyis észreveszed ha a gamespy szobában vagyok. :-)
  • Fifus
    Melyik verzióval?
  • JeffeS
    Egy felelősségteljes kötelességtudó apa, ez tetszik. Ritka faj vagy, de legalább a te gyereked majd nem pszichiátriára jár, hanem egyetemre. :-D Pelenkázás után Rush for Berlin ? :-)
  • Fifus
    Nem tudom, én este kilenc előtt nem igazán érek rá, hétvégén se nagyon, van két gyermekem, ők a főprofil...
  • JeffeS
    Mikor léptek be ? mikor célszerű belépni ? Óra, perc. :-)
  • Fifus
    :)

A multinál két demós srác volt tegnap, velük nem lehetett tenni semmit.
  • JeffeS
    Csak annak gond, aki annak érzi. :-) Ha számodra megérte, és megy, és tetszik és élvezed, én nem leszek semmi jó elrontója. Még mindig egészségesebb hobbi, mint a cigi. :-) Ha nem futna nálad, ha nem bírnád a gámát, ha megbántad volna a megvételét, akkor sem tartoznál nekem magyarázattal, úgyhogy ez az "én gondom" és a többi felesleges, szerintem.
  • Fifus
    De mindegy, Jeff, ez legyen az én gondom. Van aki bagózik, vagy VR6-os Golfot vesz, nekem ez az egyik hobbim, a demó után kissé tartottam ugyan, de amikor a phase one-t vettem,az is döcögött az 1.7-es celeronon és a 6200-es Geforce-on. Annál viszont tudtam, mi kellhet, itt inkább a gépigény definíciójával van baj.
  • Fifus
    Maximumon 15-17, és egy magot használ. És egy kölcsönkért HD4850-nel is csak egy-két kockát nyertem.
  • JeffeS
    Lehet. :-) Egy jó teszter kritikus, körbejár minden hibalehetőséget, hogy ki lehessen javítani, és ne más essen benne hasra.
  • JeffeS
    De ha nem csak robbanásnál, hanem egész játék alatt van, akkor méginkább nem jó. :-) Szerintem robbanásnál annyira nem lehet zavaró. Mondjuk normál grafikán nézted, maximumon mi a pálya ? Egy vagy két magot használ ?
  • Fifus
    Három pályán voltam, még nem láttam hibát, vagy csak szar teszter lennék.
  • Fifus
    Én nem vagyok akkora fan, mint Jagd. A 15-17 a 9600GT-n szerintem nem olyan jó.
  • JeffeS
    Akkor keverlek valakivel. :-) Az viszont érdekes, hogy semmi negatívumot nem írtál eddig a játékról, szerintem - nekem úgy tűnik - lojalitásod miatt erőteljesen rózsaszínben látod a játékot. Jagd barátod véleményére is kíváncsi lennék, kölcsön adhatnád neki. :-)
  • Fifus
    Teherautó-alkatrészekkel foglalkozom több, mint hat éve, de valóban szerettem a magyar játékfejlesztőket.
  • JeffeS
    Korábban mintha írtad volna, hogy szakmán belül vagy, így érthető a lojalitásod a magyar játékfejlesztő szakma iránt.
  • Fifus
    Nem biztos, hogy meg fogsz érteni, de nekem más játékom nincs az összes Stormoson kívűl. Na jó, a Crysist 1990-ért nem hagyhattam ki, meg a JTF, mikor még 1890 volt.
  • JeffeS
    Rák ? vagy mi ? Elég tragikus, ahogy az is amikor egy sportoló 33-35 évesen távozik az élők sorából. Túlhajszolt életmód...
  • JeffeS
    Vagyis a szép 15-17 fps robbanásokért kiadtál 7990 HUF-ot. :-)
    De már eljutottál oda, hogy szebb, mint az RFB. Most akkor ha megnézed a Panzers Phase One-t, rájöhetsz, hogy az is szebb, mint az RFB. :-) Ugyanis az volt ronda játék, a CPCW meg JTF színvonalú grafika, a screenshotok alapján.

Tegnap megint felmentem RFB gamespy szobába, fél hatkor és fél nyóckor, csak én voltam, amit azért nem értek, mert már jóideje benne van pc-dome.hu-n a top10-ben a gáma - mióta 990 - és azért 2-3 embernek kéne lézengeni, szerintem.
  • JeffeS
    1. nem csak én, hanem tomcsa4 is, itt. Vitatkozz vele, mert én már unlak. Mint írtam már, visszafele nem müxik, ott szúrtad el a mogyorónyi agyaddal.
    1.1. "piaci ár és az értékelések közti egyenes arányosság hülyeség"- ajjaj, huh, nagy a baj. Most már új lapot is belekevertél: értékelések. Eddig erről nem volt szó.
    1.2. "mégsem ismerted el, hogy jobbnak ítélték a vásárlók az RfB-t, mint a JTF-et." Még hova szorzod a négyzetgyököt ? Ki mondta, hogy jobb az rfb a JTFnél ? Hány plusz lapot raksz még a pakliba, hogy legyen esélyed nyerni ? :-)
    2. a hülye az pont olyan, mint a buta. Nekem viszont hétpecsétes igazolásom van róla, hogy nem vagyok buta. A 2-es pontoddal meghazudtolod önmagad, hiszen azt állítottad, hogy nem hülyéztél le. Most viszont felhasználva amit írtam, igen. Agyas. Ki a hazug ?
    3. Hogy tovább bosszantsalak, a pcdome.hu-n 1190 HUF egy küldetés lemez és 990 HUF egy full alapjáték, mindkettő "stormos", vagyis berottyant az RFB nagyon, a kutya nem vette, na jó, Fifus meg Jagd. :-)
    4. Próbáld meg értelmezni. Akár fuss neki többször is, ha nem megy.
  • Fifus
    Nem védeni akarom, de a robbanások igen szépek.
  • bgabor
    Ilyen konfigon beszaggat egy ilyen minőségű játék? Nevetséges.
    Tessék megnézni a Men of Wart. Na úgy kell RTS-t csinálni.

Tudtam hogy a Soldiers sorozat egyszer még végleg padlóra küldi a panzers szériát, és így is lett.
  • Fifus
    úgy látom, mozog a fű, ahogy borzolja a szél. Berlin esőáztatta útszélei..., az oktatópályán villám vágott egy fába szinte az orrom előtt, sok kis apróság, ami nem volt az RfB-ben.
  • Fifus
    A második pálya vége is szerepel egy trailerben.
  • Fifus
    Máj kellett volna neki.
  • Prince23
    Hogy halt meg? :(
  • Fifus
    Valószínűleg Breyer Zoltán utolsó játékszinkronja volt a Cold War. Ő a narrátor.Kicsit zavar, 45 éves volt csak.
  • Fifus
    Négy nehézség van: könnyű, normál, nehéz, ultra.
  • Fifus
    A CW rendben van, kicsit lassabb az rfb-nél, cserébe sokkal szebb.
    Akinek tetszik a COH, az RFB és a JTF és még Storm-fan is, annak érdemes megvenni. Legfeljebb nem most, hanem egy év múlva, én a Tales of Valor-t szeretném olcsón venni, úgy egy év múlva.
  • Carlos
    Gyár: Erre már válaszoltam egyszer.
  • nonicks
    hmm jól hangzik :D(csak nehogy úgy járjak mint az RfB-nel :S)
    ezt a gyáras dolgot kihagyhaták volna..
  • Fifus
    Tempelhof előtt egy filmes bejátszás után átvezető anim. Jól néz ki, szebb, mint az rfb-s animok. Nem tölt se gyorsabban, se lassabban, mint egy átlag rts. Az első pályán amúgy van motyó bőven, Berlin. Házak, fák, romok, de nem lassabb, mint az rfb, egy hasonló pályán.
  • nonicks
    szóval akkor érdemes megvenni vagy sem?
  • Fifus
    A cdprojekt vállalt technikai supportot, regisztráció után hozzáférek az oldalhoz.
  • Fifus
    Nos a demo nem mérvadó, a játék jól fut normál grafikán egy c2d E6550-en és egy 9600GT-n, egy-két robbanásnál lemászik 15-17-re. Van replay, mint a COH-ban, szebb, mint az rfb, amit én szeretek, úgyhogy mindenképp megvettem volna. Az editor hiányzik esetleg, bár mire eljutok odáig, hogy kéne...
  • nonicks
    Jobb ha az okos ember hülyéskedik, mintha a hülye ember okoskodna.
  • TDantes
    Mi a szarért itt kérdezed meg?
  • marcimilan
    Ez mi?

link
  • tomcsa4
    A Joint Task-ból is eladtak párat, de az Rush for-ból is. Egyik sem alázta le eladásokban a másikat, sőt közvélemény szinten sem.

(Ha szavazni kéne, én a JTF-re tenném a voksomat, jó kis taktikus játékmenete miatt.)