186
Cabela\'s Big Game Hunter 2007: Alaskan Adventure - 10th Anniversary Edition
  • Scottt
    Uff keress vmi exit feliratott vmeik alsó sarokan mertrégen toltam:)elakadtam
  • Pitsburg
    Sziasztok!
    Azt konkrétan még mindig nem irtad le hogy is jövök ki a házból.
    Felvettem az első maint hunt-ot de kijönni még mindig nem tudok és ettől már kezdek megvadulni!
  • jackass15
    Ha open season-ban megyek akkor nem is tudok fegyvert választani?
  • jackass15
    nincs hozzá magyarítás???
  • jackass15
    csátok a 2.outpostnál vagyok és 2 northern pike-ot kell kifogni
    de nem tudom milyen csali kell hozzá.
    lécci segítsetek!! előre is kösz
  • inter0015
    ha igen akkor itt az msn em [email protected]
  • inter0015
    császtok nem tudtok hozá valahonnan magyarosítást????
  • Scottt
    Tök jó az extras télleg van benne mókuci.megtudná nekem vki mondani mire jó a hunter sense hmm káttam a controlsba de semmit nem csinált pedig nyomkodtam hátha segít mert nem tom megcsinálni az első helyen az első spec huntot mikor róka emg nyúl kell neki2-2db :((((( már naon régóta próbálom nem megy. az a rohadt realitás:@ minek raknak bele sörétes mikor nem úgy száll a sörét ahogy kellene :((((((((((( tudna vki adni ahol megvan csinálva az a hunt mert a többit megtom csinálni és a nehéz ség aztök mindegy pls adjatok tippet tanácsot h tunnám lelőni őket
  • Remetekan
    Nézzétek meg a főmenüben az EXTRAS menüpontot! Ott olyan grafikák vannak , amilyen állatok szerepelnek a játékban!
  • Scottt
    van nyuszi róka (eddig jutottam)nyusziból van 1 kisseb meg 1 nagyobb a nagyobbra lehet lőni de sztem az apróvadakat nemk kellet volna belerakni elég gyengére sikerült. yahh és az is fura h a sörét boly végig együtt marad pedig nem kéne elkéne távolodni ha ez benne lenne már rég túlestem volna azon a vadászatom az eész sörétes olyan hát hogy is mondjam
  • Scottt
    Ebben van mókus??????? Eltom képzelni az alaszkai mókust:D sztem ebben nincs
  • Remetekan
    Ha már valaki lőtt mókust, feltesztek egy két képet róla? Kiváncsi vok hogy néz ki! És elmesélhetnétek a mókusvadászat történését! Előre is kösz!
  • Scottt
    Ahh thx az infót azon az első területen már csak 1special hunt vár ami naon tetszik szal nem nagy kunszt
  • Scottt
    Aham akkor mikor kilőttem a kicsit(amiről azt hittem h a lány)jogos volt a reklamáció, titeket nem zavar az állatok viselkedés egymás után 3db lynx az kicsit sok volt a 2dik elkellet volna h fusson mert azér kishíján ráfröccsent a vér:-DD elég fps re sikerült mindegyik engem akart kinyírni:(( Ti mien nehézségen nyomjátok??????? én hardon de sztem ugyan olyan mint a többiben az easy.Fogatott hogy kell hajtani mert hiába nyomom az előrét mert a kutya csak ugat:(
  • dendroaspis
    A rénszarvasok érdekessége, hogy a bikának és a tehénnek egyaránt van agancsa. Viszont van olyan, amelyik mellett agancstalan borjú sétál, na az nőstény.
  • Scottt
    Vki #90????
  • Scottt
    Lejött tök zsí:DDD sztem 100000szer jobb mint a bgh2006:D Az első vadászat után a Main Hunt-2be mit kell csinálni??????Mert azt irja:Take 2 woudland Caribou,1male 1Female azt értem h egy nőstény egy hím de hiába nem tom megkülönböztetni a 2tőt:((( Aminek nincs agancsa az nőstány tudtommal de itt hiába lövöm le azt irj h nincs erre engedélyed(persze angolul)PLS HELP
  • Scottt
    Bocs szal ez olyan mint a bgh 2006:)király szedem is le
  • CS@
    Ennek a játéknak a teljes címe, ami a borítón is olvasható:
    Cabela's Big Game Hunter 2007: 10th Anniversary Edition / Alaskan Adventure
    Mivel pillanatnyilag még nem jelent meg más CBGH2007 nevű játék, így ez nem csak olyan, mint a BGH2007, hanem ez a játék maga a BGH2007. Az idén kiadott Afrikás nézd a hátam bénaságnak se BGH se 2007 nincs a címében.
  • Scottt
    bocs mint a bgh 2007 és az belsős vagy is meik a 2tő közül?
  • Scottt
    HAli ez oan nézd a hátam game mint az african safari vagy mint a bgh 2007
  • CS@
    Kb 3X van leírva csak ezen az oldalon: #38, #41, #48
  • Fókameister
    Csá!Mondja már meg valaki hogy hogy kell lékhorgászni.
    Jön a hal ráharap a csalira a kis zászló felugrik a cuccon és be kéne akasztani a horgot
    de hogy?
    Kösz előre is!

• terminator92
    Csá!! Valaki mondja már meg hogy kell a Flying horgászatot csinálni!
    Előre is köszi!
  • csabarinkoo
    Fogathajtásnak mi a lényege?
    Mit kell csinálni, hogy ne menjen tönkre a szán?
  • Amigoss
    HALI!
    Kéne 1 kis segítség!
    A 3 outpoostnál járok és a a 2 special hunt-nál(a hódos után)
    Valami Muzzleloaderrel kell Grizzly-t lőni de olyan szar ez a puska hogy legalább 6 golyó kell 1 medvébe és amíg tölt addig nemtud menni meg nem mind1 hogy male vagy flame:(
    ENNEK SEMMI LOGIKÁJA!!!
    Valaki mondja meg hogy vitte át!
    Köszi!
  • Amigoss
    van 4 féle!
    1. az a zöld rapala
    2.ilyen bojhos szőrös szar.(ezt használtam a Nothern Pike-ra!)
    3.Sima fém villantó.
    4.Műrák.
  • forzajuve5
    melyik csalit használtad?
  • Amigoss
    na én készen vagyok ezzel!Klikk TRAVEL!!!:)
  • Amigoss
    de olyan könnyen elharapja a hal,vagy elszakad ezt nem értem ki se lehet fogni!:(
  • Harly18
    Akármiylen játékbódban kezdem állandóan a repülőtől kell indulni, üvegeket lőni, meg valamit a gps-sel csinálni. Ha tudnám mi az. Ez az első ilyen jellegű játékom, amivel játszok. Különben nem rossz :)
  • forzajuve5
    én egy hete azzal kínlódok....
  • skampi
    asziszem a skampit szereti;)
  • Amigoss
    :D rossz napjuk van!!
  • dendroaspis
    Csak engem zavar az állatok viselkedése? Egész jó játék lenne, ha az állatok csak egy picit próbálnának természetesebbek lenni. Mert azt még megértem, hogy egy grizzlinek rossz napja van, aztán nekemjön, dehogy pézsmatulok, a bölény, a prérifarka, a rozsomák, meg a jávorszarvas is betámad, az már kicsit túlzás. A második outpostnál tartok, és néhány hunt olyan, mint egy akció FPS...
  • Amigoss
    hali!
    1 kérdés!
    Az első sima horgászatnál 2 arctic Pike-t kéne horgászni de nemtudom milyen csali kell hozzá!
    Valaki pls help!
  • Amigoss
    köszi!
    Mert azok még nincsenek készen!
  • forzajuve5
    Hello!
    1.rá kell menni arra hogy travel, és akkor átmegy a köv pályára,de csak akkor tudod ezt megcsinálni ha készvan a kutyaszán verseny, és a horgászat
    2.olvasd el a #48-as hozzászólást, ott le van írva a horgászat
  • Amigoss
    Hali!
    2 kérdésem lenne!
    1. Amikor az OUTDOOR-ba minden MAIN HUNTot és Minden SPECIAL HUNTOT megcsináltam akkor hogylehet továbbmenni?
    2.Amikor horgászok(ICe fishing-ben) fúrok léket lelakom azt a szart rákap a hal de mindíg elmegy valami nyilat is kiír arra nyomtam a nyilat de ugyis elment!Valaki segítsen hogyis kell...
    Kösz!
  • forzajuve5
    én azt nem értem hogy miért kellett vadászos játékba horgászatot rakni... szeretek horgászni,de azt akkor horgász játékkal csinálom, na mind1 ez csak az én véleményem
    meg is akadtam annál a résznél ahol két valamilyen csukát kell fogni pergetve, egyszerűen nem akarnak rákapni egyik csalira se pedig bejártam már az egész tavat