Cabela\'s Big Game Hunter 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Jön a hal ráharap a csalira a kis zászló felugrik a cuccon és be kéne akasztani a horgot
de hogy?
Kösz elõre is!
Elõre is köszi!<#gun>#gun><#violent>#violent>
Kéne 1 kis segítség!
A 3 outpoostnál járok és a a 2 special hunt-nál(a hódos után)
Valami Muzzleloaderrel kell Grizzly-t lõni de olyan szar ez a puska hogy legalább 6 golyó kell 1 medvébe és amíg tölt addig nemtud menni meg nem mind1 hogy male vagy flame:(
ENNEK SEMMI LOGIKÁJA!!!
Valaki mondja meg hogy vitte át!
Köszi!
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
1. az a zöld rapala
2.ilyen bojhos szõrös szar.(ezt használtam a Nothern Pike-ra!)
3.Sima fém villantó.
4.Mûrák.
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
1 kérdés!
Az elsõ sima horgászatnál 2 arctic Pike-t kéne horgászni de nemtudom milyen csali kell hozzá!
Valaki pls help!
Mert azok még nincsenek készen!
1.rá kell menni arra hogy travel, és akkor átmegy a köv pályára,de csak akkor tudod ezt megcsinálni ha készvan a kutyaszán verseny, és a horgászat
2.olvasd el a #48-as hozzászólást, ott le van írva a horgászat
2 kérdésem lenne!
1. Amikor az OUTDOOR-ba minden MAIN HUNTot és Minden SPECIAL HUNTOT megcsináltam akkor hogylehet továbbmenni?
2.Amikor horgászok(ICe fishing-ben) fúrok léket lelakom azt a szart rákap a hal de mindíg elmegy valami nyilat is kiír arra nyomtam a nyilat de ugyis elment!Valaki segítsen hogyis kell...
Kösz!
meg is akadtam annál a résznél ahol két valamilyen csukát kell fogni pergetve, egyszerûen nem akarnak rákapni egyik csalira se pedig bejártam már az egész tavat
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Glory, Glory Man. United!
Ez egyszerûen szörnyû, vacak a kezelése, egysíkú unalmas és ronda is, nem is értem, hogy lehet ekkorát hátralépni, ennél még a 2004 is jobban nézet ki az Outdoor meg egyszerûen gyönyörû ehhez képest(mondjuk az minden ilyenhez képest az). A horgászat nem volt egy nagy durranás az Outdoorban sem, de ennél még az is sokkal jobb volt. Ebben egyszerûen semmi jót nem találtam. Igazából remélem is, hogy ez valójában nem az a BGH ami évente egyszer megszokott jelenni és majd jön egy másik.
-menj a fagyott tóra
-fúrj lyukat(x-el)
-rakd le a cuccot
-válaszd ki a csalit
-várj még rá harap
most jö na lényeg
-miutánn rá harpot felülmegnyelenik egy sárga kis négyzet benne egy nyíl
1.,ha fel mutat num 8
2.,le num 2
3.balra num 4
4., jobbra num 6
5.,balra fel num7
6.,jobbra fel num9
7.,balra alulra num1
8.,jobbra alulra num 3
-ezután jobb oldalt van egy csík alul és felül piros középen zöld ha hal felsõ piros csíkon van nyomd folyamatosan a bal egér gombot ha viszont lent van akkor nyomd a jobb egér gombot és ezzel húzod fel a halat
-ezután ha kifogtad és megjelent ügyes vagy grat stb akkor esc
-majd x és folytatódhata horgászás
na remélem érthetõ
1ébként én is ott tartok... a legelején...
Lékhorgászat... a hal mindig elmegy...
Próbáltam más helyszínen, de semmi. Ott még be sem bírom dobni.
Pedig nézem a controls-t, de hiába.
Vki igazán leírhatná a lékhorgászatot, mert szerintem sokmindenki odáig jut el, hogy:
1. Fain helyet keres
2. Léket fúr
3. Peca bedob
4. Hal ráharap
5. Megáll a tudomány...
Mindig elmegy a hal, pedig vmi nyil megjelenik a képernyõn. Talán arra kellene húzni az egeret ?
Ha vki rájön az pls. szóljon...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic