Cabela\'s Big Game Hunter 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
HAli ez oan nézd a hátam game mint az african safari vagy mint a bgh 2007

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

CS@
Kb 3X van leírva csak ezen az oldalon: #38, #41, #48

Fókameister
Csá!Mondja már meg valaki hogy hogy kell lékhorgászni.
Jön a hal ráharap a csalira a kis zászló felugrik a cuccon és be kéne akasztani a horgot
de hogy?
Kösz elõre is!

Csá!! Valaki mondja már meg hogy kell a Flying horgászatot csinálni!
Elõre is köszi!<#gun><#violent>
csabarinkoo
Fogathajtásnak mi a lényege?
Mit kell csinálni, hogy ne menjen tönkre a szán?

HALI!
Kéne 1 kis segítség!
A 3 outpoostnál járok és a a 2 special hunt-nál(a hódos után)
Valami Muzzleloaderrel kell Grizzly-t lõni de olyan szar ez a puska hogy legalább 6 golyó kell 1 medvébe és amíg tölt addig nemtud menni meg nem mind1 hogy male vagy flame:(
ENNEK SEMMI LOGIKÁJA!!!
Valaki mondja meg hogy vitte át!
Köszi!

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

van 4 féle!
1. az a zöld rapala
2.ilyen bojhos szõrös szar.(ezt használtam a Nothern Pike-ra!)
3.Sima fém villantó.
4.Mûrák.

forzajuve5
melyik csalit használtad?

na én készen vagyok ezzel!Klikk TRAVEL!!!:)

de olyan könnyen elharapja a hal,vagy elszakad ezt nem értem ki se lehet fogni!:(

Harly18
Akármiylen játékbódban kezdem állandóan a repülõtõl kell indulni, üvegeket lõni, meg valamit a gps-sel csinálni. Ha tudnám mi az. Ez az elsõ ilyen jellegû játékom, amivel játszok. Különben nem rossz :)

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

forzajuve5
én egy hete azzal kínlódok....

asziszem a skampit szereti;)
:D rossz napjuk van!!

Csak engem zavar az állatok viselkedése? Egész jó játék lenne, ha az állatok csak egy picit próbálnának természetesebbek lenni. Mert azt még megértem, hogy egy grizzlinek rossz napja van, aztán nekemjön, dehogy pézsmatulok, a bölény, a prérifarka, a rozsomák, meg a jávorszarvas is betámad, az már kicsit túlzás. A második outpostnál tartok, és néhány hunt olyan, mint egy akció FPS...

hali!
1 kérdés!
Az elsõ sima horgászatnál 2 arctic Pike-t kéne horgászni de nemtudom milyen csali kell hozzá!
Valaki pls help!

köszi!
Mert azok még nincsenek készen!

forzajuve5
Hello!
1.rá kell menni arra hogy travel, és akkor átmegy a köv pályára,de csak akkor tudod ezt megcsinálni ha készvan a kutyaszán verseny, és a horgászat
2.olvasd el a #48-as hozzászólást, ott le van írva a horgászat

Hali!
2 kérdésem lenne!
1. Amikor az OUTDOOR-ba minden MAIN HUNTot és Minden SPECIAL HUNTOT megcsináltam akkor hogylehet továbbmenni?
2.Amikor horgászok(ICe fishing-ben) fúrok léket lelakom azt a szart rákap a hal de mindíg elmegy valami nyilat is kiír arra nyomtam a nyilat de ugyis elment!Valaki segítsen hogyis kell...
Kösz!

forzajuve5
én azt nem értem hogy miért kellett vadászos játékba horgászatot rakni... szeretek horgászni,de azt akkor horgász játékkal csinálom, na mind1 ez csak az én véleményem
meg is akadtam annál a résznél ahol két valamilyen csukát kell fogni pergetve, egyszerûen nem akarnak rákapni egyik csalira se pedig bejártam már az egész tavat

CS@
Két ArticFoxes kell és még két SnowshoeHare is, ez utóbbi valami havasi nyúlféle.

törölt hozzászólás

törölt hozzászólás

autoszimulator
forzajuve5
valaki adhatna egy linket, mert nem találok sehol cracket!

autoszimulator
van már krekk...

.: mobilize.hu :.

ajjajaja
Béla9248
Sztem a deer hunter 2005 naon gáz! Órákat kell lovagolni még találok 1 vadat! Remélem ebben nem igy lesz!!!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Béla9248
Hi all! Valaki elmagyarázná hogy hogy tudok kijönni a házbol!Még az elején vok és menni akartam horgászni de be kell mennem a házikoba venni ezt azt és nem tok kijönni!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Rash87
Én még mindig azt mondom,ohfy a Deer Hunter 2005 a legjobb,legrealisztikusabb vadászós játék :)

Glory, Glory Man. United!

CS@
Sikerült kipróbálnom nekem is ezt a játékot.
Ez egyszerûen szörnyû, vacak a kezelése, egysíkú unalmas és ronda is, nem is értem, hogy lehet ekkorát hátralépni, ennél még a 2004 is jobban nézet ki az Outdoor meg egyszerûen gyönyörû ehhez képest(mondjuk az minden ilyenhez képest az). A horgászat nem volt egy nagy durranás az Outdoorban sem, de ennél még az is sokkal jobb volt. Ebben egyszerûen semmi jót nem találtam. Igazából remélem is, hogy ez valójában nem az a BGH ami évente egyszer megszokott jelenni és majd jön egy másik.

ezé kéne már egy crackXD

tudom erre az a lényeg hogy ne löjél semmi mást csak bivalyt vagy miaz és messzirõl kell

Rash87
Szintén :)

Glory, Glory Man. United!

Megcsinálom az elso adventurát lelovom azt a két szoror bolényt vagy mi az ,aztán kiírja hogy megcsináltam a missziót outpostra kattint és vár vár és vár nem csinál semmit fordult nektek is ez már elo?
köszönöm vagy iylesmi jól esne<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

nesze vazze leitam 48-as hozzászólás

AZ atventurer horgászásnál arcitk halat kell fogni az a gps sárgával jelöli

NA akkor elmagyarazám a horgászást
-menj a fagyott tóra
-fúrj lyukat(x-el)
-rakd le a cuccot
-válaszd ki a csalit
-várj még rá harap
most jö na lényeg
-miutánn rá harpot felülmegnyelenik egy sárga kis négyzet benne egy nyíl
1.,ha fel mutat num 8
2.,le num 2
3.balra num 4
4., jobbra num 6
5.,balra fel num7
6.,jobbra fel num9
7.,balra alulra num1
8.,jobbra alulra num 3
-ezután jobb oldalt van egy csík alul és felül piros középen zöld ha hal felsõ piros csíkon van nyomd folyamatosan a bal egér gombot ha viszont lent van akkor nyomd a jobb egér gombot és ezzel húzod fel a halat
-ezután ha kifogtad és megjelent ügyes vagy grat stb akkor esc
-majd x és folytatódhata horgászás

na remélem érthetõ

nem

Ok megyek megyek kipróbálom de a farkasokat nemszabad leloni ugye?
Bemész a házba az elsö boltos menü pontnál a shop elött fel veszed az elsö MAIN HUNT-ot(nyomsz mikor rajta vagy egy enter ekkor meg jelenik mellette egy kis kártya)ezután mész a farkasok felé ésa zon túl mész(a hajó roncs felöl menj) ott van egy tábla ott nyomsz egy entert betölti a pályát ott kinyírsz két olyan szörös nagy szart (messziröl) és ennyi remélem érthetõ

na szóval elmagyarázom

Már sikerult ruhát és puskát venni és tovább engedett,kimegyek a házból ott szaladgál 1,2 farkas lelovom és azt írja hogy nemszabad restart eloltol,akkor most mit csináljak válasszak a kutyaszán verseny és a halfogásos verseny kozott vagy hogy haladjak továb?
hát igenXD nekem ég a horgászat meg a fogadozás és mehetnék tovább

Hát az irányítás az valami botrány.

1ébként én is ott tartok... a legelején...
Lékhorgászat... a hal mindig elmegy...

Próbáltam más helyszínen, de semmi. Ott még be sem bírom dobni.
Pedig nézem a controls-t, de hiába.
Vki igazán leírhatná a lékhorgászatot, mert szerintem sokmindenki odáig jut el, hogy:

1. Fain helyet keres
2. Léket fúr
3. Peca bedob
4. Hal ráharap
5. Megáll a tudomány...

Mindig elmegy a hal, pedig vmi nyil megjelenik a képernyõn. Talán arra kellene húzni az egeret ?

Ha vki rájön az pls. szóljon...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

dmx
De hogy a bánatba kell felhúzni a halat?

Burn tire, not your soul!

Elkezdtem az adventurát bementem a házba vettem puskát oltozetet,távcsovet a puskára golyókat sátort és mégse angedd tovább mit is kell pontosan venni mert kise tudok lépni onnan?
megy Ice Fishing neked az Ice Packet és legalább egy Tip-Up eszközt kell felszerelned a Backpackedben. Elõször véljed úgy, hogy egy olyan hely, ahol téged megengednek, fúr egy rést a jégen, kiválasztja a csalétkedet azután bevet egy Tip-Up eszközt. Felügyeljed a Tip-Up eszközeidet és a képernyõre írt Tip-Up Timersüket harapásokért. Amikor neked van egy harapásod, fuss át ehhez hogy állítsad be a horgot és a haladat hozzad. Be tudsz vetni akár három Tip-Up eszközt. Szereposztás nem szükséges Ice Fishingben.(metamopho féle fordítás remélem segít valamennyire)

Még valami kérés???