Cabela\'s Big Game Hunter 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike 007
Üdv! Gondolom már 100000x volt, de azért megkérdezem: hogy kell a halaknak bevágni? Tudom, olvassak vissza. Bocs. :)

Heló!
Nekem olyan kérdésem lenne, Cabela's Big Game Hunter 2006-t, hogy kell elindítani? Feltelepítettem, létrehoztam saját profilt, de játszani nem tudok, mert cd-t kér. Crackot nem találok.
Kiírtam cd-re is, úgyis próbáltam, de úgy sem jártam sikerrel.
Köszönöm
hunmilan
Hali mindenki!

Lenne 1 kérésem. Tudna nekem küldeni 1 mentést a kutyaszános és a horgászos pályák utáni állapotról? mail: [email protected]
Elõre is köszi.

berczely
Tom hogy ez nem nagyon ide tartozik de kéne nekem valami unlocker vagy 100%-os mentés a Cabelas Outdoor Adventure játékohoz!A segítséget elõre is kössz!

dragon11
Amúgy mûködik úgyis ha simán bemountolod daemon-ba most jöttem rá.Rendes mûködik a profilnál nem írja ki hogy tedd be a cd-t próbáld ki jó lesz.

lehet nekem is az lesz a probléma, hogy nem jó a törés. én itt a fórumon belinkelt okosságot probáltam (#63) de mondom a fennáló gondok ettõl függetlenü megvannak.
dragon11
Hy all!Egy nagy kérésem lenne valaki tudna nekem egy linket adni ahonnan letölthetném hozzá a crack-et,ja és az Alaskan Adventure van meg.Azért kéne mert újratettem a játékot és letöröltem a letöltött crackem és már nemtalálom az oldalt ahonnan megvolt.Elõre is köszönöm.<#worship><#worship>

A bal alsó sarokban mindig megjelenik az outpost gomb de ha rákatintok vagy entert nyomok nem lép tovább. tab sem segített. A másodikkal is gond van. nekem a t-betüre gyorsul (e-re nem) és a többi parancsot nem is tudom tehát hogy mivel lassít, mivel kanyarodik és ha átállítom más gombra az meg hatástalan, tehát mintha be sem állítottam volna.
dragon11
1.Kérdésre a válasz:Egy tabot nyomsz és felvillant ott a bal alsó sarokban és enter aztán oké ha nem elsõre akkor addig nyomd míg bevíllan.
2.Az e-betûvel idul és gyorsul.

Sziasztok! Felraktam én is a játékot. tetszik. Két gondom lenne (ne izguljatok halafogni tudok :) ). Szóval az elsõ gondom, hogy az elején az ice fishing küldetés végén nem lép tovább az értékelés után. Nem fagy ki de nem megy tovább, ki kell lépnem a játékból. A második, hogy a szánhúzásnál a gyárilag beállított billentyûkombinációkra nem reagál (helyette pl a 't' a mush). Próbáltam átállítani de az sem segít. Ha tudjátok a megoldást segítsetek. köszi
dragon11
Ja már nem kell rájöttem.

dragon11
Hy all!Kerestem de én nem kaptam választ arról lenne szó hogy hogy jövök ki a házból mert nem tudok ja és az Adventure van meg.Elõre is köszönöm a válaszokat.<#worship>

Scottt
Olvass vissza

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

hunmilan
Sziasztok!

Kellene 1 kis segítség. Megcsináltam a játékban a két kutyaszános versenyt, de nem tudom kifogni azokat a mocsok kis halakat. Hogy az istenben csináltátok ti meg. Ugye ezek kellenek ahhoz, hogy végre vadászhassak. Elõre is köszi.

Scottt
Az esc pet megnyomod és ok úgy méssz ki a házból

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Megva'

nincs meg valakjinek a 2006os????????????????
<#help>
Szevasztok!
A harmadik outpostnál járok és két SOCKEYE SALMON-t kell kifogni de nem tudommilyen csali kell hozzá. :( Lécci segítsetek!
elõre is köszi!
De mostmár irja meg vki hogy p.....ba jövök ki abból a k....va házból!!!
Na a halfogás már nagyon megy nekem tehát amikor a hal ráharapott a csalira akkor elindul "általában lefelé ekkor a jobb oldali egérgomot nyomd mert ezzel engeded neki a zsinórt ha megfordul akkor nyomd a balost mert ezzel feltekeri a halat. Viszont arra figyelj ha nem jó gombot nyomsz akkor a dög elszakitja a zsinórt de a képernyõ bal oldalán van egy függõleges sáv aminek a közepe zöld és a két széle pedig piros szinü na ha a zöld sávban tartod a vonalkát fárasztás közben akkor biztos hogy "nem feszited túl a húrt". A halat pedig ha kifogod azt nem lehet nem észrevenni.
Ohhh köszi!
Scottt
óvatosabban:)

Scottt
menj óvatossban:)

halljátok hogy a picsába csináljam megf a kutyaszáno versenyt mert5 mindíg kiírja hogy a szánkóm megsérül és nekem mindíg elmegy a hal a tónál hiába nyomom neki a nyilakat a numerikus billrnytyûknél nem csinál semmit csak tekeri ott egy kisit aztán elmegy és hogyan jelzi hogyha kifogtam eggíyet?
Scottt
kedvedért

Scottt
uff majd a kedvért megnézem

Szevasztok! Valaki mondja már meg hogy lehet legelõször kijönni a házból mert egyszerüen nem birom feladni.<#help>
Csátok! a második outpostnál járok.
Horgászni muszáj? mert az outpostban minden vadászost megcsináltam és nem enged tovább. :(
Hát nem igazán találtam ilyet de már feladom pedig a halfogás nagyon ment de nincs mit tenni a házból nem tudok kiesni.<#szomoru1>
Scottt
Uff keress vmi exit feliratott vmeik alsó sarokan mertrégen toltam:)elakadtam

Sziasztok!
Azt konkrétan még mindig nem irtad le hogy is jövök ki a házból.
Felvettem az elsõ maint hunt-ot de kijönni még mindig nem tudok és ettõl már kezdek megvadulni!<#nemtudom><#boxer><#violent><#banplz>
Ha open season-ban megyek akkor nem is tudok fegyvert választani?
nincs hozzá magyarítás???
csátok a 2.outpostnál vagyok és 2 northern pike-ot kell kifogni
de nem tudom milyen csali kell hozzá.
lécci segítsetek!! elõre is kösz
ha igen akkor itt az msn em [email protected]
császtok nem tudtok hozá valahonnan magyarosítást????
Scottt
Tök jó az extras télleg van benne mókuci.megtudná nekem vki mondani mire jó a hunter sense hmm káttam a controlsba de semmit nem csinált pedig nyomkodtam hátha segít mert nem tom megcsinálni az elsõ helyen az elsõ spec huntot mikor róka emg nyúl kell neki2-2db :((((( már naon régóta próbálom nem megy. az a rohadt realitás:@ minek raknak bele sörétes mikor nem úgy száll a sörét ahogy kellene :((((((((((( tudna vki adni ahol megvan csinálva az a hunt mert a többit megtom csinálni és a nehéz ség aztök mindegy pls adjatok tippet tanácsot h tunnám lelõni õket

Nézzétek meg a fõmenüben az EXTRAS menüpontot! Ott olyan grafikák vannak , amilyen állatok szerepelnek a játékban!
Scottt
van nyuszi róka (eddig jutottam)nyusziból van 1 kisseb meg 1 nagyobb a nagyobbra lehet lõni de sztem az apróvadakat nemk kellet volna belerakni elég gyengére sikerült. yahh és az is fura h a sörét boly végig együtt marad pedig nem kéne elkéne távolodni ha ez benne lenne már rég túlestem volna azon a vadászatom az eész sörétes olyan hát hogy is mondjam

Scottt
Ebben van mókus??????? Eltom képzelni az alaszkai mókust:D sztem ebben nincs

Ha már valaki lõtt mókust, feltesztek egy két képet róla? Kiváncsi vok hogy néz ki! És elmesélhetnétek a mókusvadászat történését! Elõre is kösz!
Scottt
Ahh thx az infót azon az elsõ területen már csak 1special hunt vár ami naon tetszik szal nem nagy kunszt

Scottt
Aham akkor mikor kilõttem a kicsit(amirõl azt hittem h a lány)jogos volt a reklamáció, titeket nem zavar az állatok viselkedés egymás után 3db lynx az kicsit sok volt a 2dik elkellet volna h fusson mert azér kishíján ráfröccsent a vér:-DD elég fps re sikerült mindegyik engem akart kinyírni:(( Ti mien nehézségen nyomjátok??????? én hardon de sztem ugyan olyan mint a többiben az easy.Fogatott hogy kell hajtani mert hiába nyomom az elõrét mert a kutya csak ugat:(

A rénszarvasok érdekessége, hogy a bikának és a tehénnek egyaránt van agancsa. Viszont van olyan, amelyik mellett agancstalan borjú sétál, na az nõstény.

Scottt
Vki #90????

Scottt
Lejött tök zsí:DDD sztem 100000szer jobb mint a bgh2006:D Az elsõ vadászat után a Main Hunt-2be mit kell csinálni??????Mert azt irja:Take 2 woudland Caribou,1male 1Female azt értem h egy nõstény egy hím de hiába nem tom megkülönböztetni a 2tõt:((( Aminek nincs agancsa az nõstány tudtommal de itt hiába lövöm le azt irj h nincs erre engedélyed(persze angolul)PLS HELP

Scottt
Bocs szal ez olyan mint a bgh 2006:)király szedem is le

CS@
Ennek a játéknak a teljes címe, ami a borítón is olvasható:
Cabela's Big Game Hunter 2007: 10th Anniversary Edition / Alaskan Adventure
Mivel pillanatnyilag még nem jelent meg más CBGH2007 nevû játék, így ez nem csak olyan, mint a BGH2007, hanem ez a játék maga a BGH2007. Az idén kiadott Afrikás nézd a hátam bénaságnak se BGH se 2007 nincs a címében.

Scottt
bocs mint a bgh 2007 és az belsõs vagy is meik a 2tõ közül?