186
Cabela\'s Big Game Hunter 2007: Alaskan Adventure - 10th Anniversary Edition
-
#146 lol:D -
#145 Gyere inkább dh-zunk 1et az jobban megy :P :D !!! -
#144 Érthető, köszi! A baj csak az hogy a laptopon fent vannak a számok... -
Dave the Hero #143 Köszi megpróbálom
Idézem ricsimastert(#48-as hozászólás):
"NA akkor elmagyarazám a horgászást
-menj a fagyott tóra
-fúrj lyukat(x-el)
-rakd le a cuccot
-válaszd ki a csalit
-várj még rá harap
most jö na lényeg
-miutánn rá harpot felülmegnyelenik egy sárga kis négyzet benne egy nyíl
1.,ha fel mutat num 8
2.,le num 2
3.balra num 4
4., jobbra num 6
5.,balra fel num7
6.,jobbra fel num9
7.,balra alulra num1
8.,jobbra alulra num 3
-ezután jobb oldalt van egy csík alul és felül piros középen zöld ha hal felső piros csíkon van nyomd folyamatosan a bal egér gombot ha viszont lent van akkor nyomd a jobb egér gombot és ezzel húzod fel a halat
-ezután ha kifogtad és megjelent ügyes vagy grat stb akkor esc
-majd x és folytatódhata horgászás
na remélem érthető" -
#142 Ha nyomod az "E"-t, akkor el fognak indulni. (Érdemes töbször nyomni hogy elérjék végleges sebességüket.) De ha már itt tartunk akkor mond már el hogyan kell bevágni azoknak a kurv@ halaknak:DD -
Dave the Hero #141 Hello mindenki a játék tökjóa halászat az elején nem ment de szerencsére azt megtaláltam itt hogy kell...viszont a kutyaszán hajtásánál mindíg közbejön egy kis incidens...a kutyák semmi pénzért nem indulnak el bármit nyomokHa valaki tud pár szót írni arról hogy hogy kell ezt megoldani akkor előre is ezer kössz. -
ricsimaster #140 na jó mindenkinek a válaszom gamecopyworld.com
itt van full unlocker, crack, nocd stb finomságok -
#139 Kérdezz csak, nem ír senki. =/ -
JencyJ #138 NO az lenne a kérdésem hogy a lékhorgászás a játékban már egész jól meg de ha a fly-al megyek nemtom bedobni ott hadonászik és nem dobja azt hogy kell a válaszokat előre is kössz -
#137 Mentést valaki? Honnan lehet szerezni? Miért nem írtok? -
#136 Üdv! Gondolom már 100000x volt, de azért megkérdezem: hogy kell a halaknak bevágni? Tudom, olvassak vissza. Bocs. :) -
a880120 #135 Heló!
Nekem olyan kérdésem lenne, Cabela's Big Game Hunter 2006-t, hogy kell elindítani? Feltelepítettem, létrehoztam saját profilt, de játszani nem tudok, mert cd-t kér. Crackot nem találok.
Kiírtam cd-re is, úgyis próbáltam, de úgy sem jártam sikerrel.
Köszönöm -
#134 Hali mindenki!
Lenne 1 kérésem. Tudna nekem küldeni 1 mentést a kutyaszános és a horgászos pályák utáni állapotról? mail: [email protected]
Előre is köszi. -
#133 Tom hogy ez nem nagyon ide tartozik de kéne nekem valami unlocker vagy 100%-os mentés a Cabelas Outdoor Adventure játékohoz!A segítséget előre is kössz! -
#132 Amúgy működik úgyis ha simán bemountolod daemon-ba most jöttem rá.Rendes működik a profilnál nem írja ki hogy tedd be a cd-t próbáld ki jó lesz. -
Brainkiller #131 lehet nekem is az lesz a probléma, hogy nem jó a törés. én itt a fórumon belinkelt okosságot probáltam (#63) de mondom a fennáló gondok ettől függetlenü megvannak. -
#130 Hy all!Egy nagy kérésem lenne valaki tudna nekem egy linket adni ahonnan letölthetném hozzá a crack-et,ja és az Alaskan Adventure van meg.Azért kéne mert újratettem a játékot és letöröltem a letöltött crackem és már nemtalálom az oldalt ahonnan megvolt.Előre is köszönöm. -
Brainkiller #129 A bal alsó sarokban mindig megjelenik az outpost gomb de ha rákatintok vagy entert nyomok nem lép tovább. tab sem segített. A másodikkal is gond van. nekem a t-betüre gyorsul (e-re nem) és a többi parancsot nem is tudom tehát hogy mivel lassít, mivel kanyarodik és ha átállítom más gombra az meg hatástalan, tehát mintha be sem állítottam volna. -
#128 1.Kérdésre a válasz:Egy tabot nyomsz és felvillant ott a bal alsó sarokban és enter aztán oké ha nem elsőre akkor addig nyomd míg bevíllan.
2.Az e-betűvel idul és gyorsul. -
Brainkiller #127 Sziasztok! Felraktam én is a játékot. tetszik. Két gondom lenne (ne izguljatok halafogni tudok :) ). Szóval az első gondom, hogy az elején az ice fishing küldetés végén nem lép tovább az értékelés után. Nem fagy ki de nem megy tovább, ki kell lépnem a játékból. A második, hogy a szánhúzásnál a gyárilag beállított billentyűkombinációkra nem reagál (helyette pl a 't' a mush). Próbáltam átállítani de az sem segít. Ha tudjátok a megoldást segítsetek. köszi -
#126 Ja már nem kell rájöttem. -
#125 Hy all!Kerestem de én nem kaptam választ arról lenne szó hogy hogy jövök ki a házból mert nem tudok ja és az Adventure van meg.Előre is köszönöm a válaszokat. -
#124 Olvass vissza -
#123 Sziasztok!
Kellene 1 kis segítség. Megcsináltam a játékban a két kutyaszános versenyt, de nem tudom kifogni azokat a mocsok kis halakat. Hogy az istenben csináltátok ti meg. Ugye ezek kellenek ahhoz, hogy végre vadászhassak. Előre is köszi. -
#122 Az esc pet megnyomod és ok úgy méssz ki a házból
-
#121 Megva' -
bence19940222 #120 nincs meg valakjinek a 2006os???????????????? -
jackass15 #119 -
jackass15 #118 Szevasztok!
A harmadik outpostnál járok és két SOCKEYE SALMON-t kell kifogni de nem tudommilyen csali kell hozzá. :( Lécci segítsetek!
előre is köszi! -
Pitsburg #117 De mostmár irja meg vki hogy p.....ba jövök ki abból a k....va házból!!! -
Pitsburg #116 Na a halfogás már nagyon megy nekem tehát amikor a hal ráharapott a csalira akkor elindul "általában lefelé ekkor a jobb oldali egérgomot nyomd mert ezzel engeded neki a zsinórt ha megfordul akkor nyomd a balost mert ezzel feltekeri a halat. Viszont arra figyelj ha nem jó gombot nyomsz akkor a dög elszakitja a zsinórt de a képernyő bal oldalán van egy függőleges sáv aminek a közepe zöld és a két széle pedig piros szinü na ha a zöld sávban tartod a vonalkát fárasztás közben akkor biztos hogy "nem feszited túl a húrt". A halat pedig ha kifogod azt nem lehet nem észrevenni. -
Pitsburg #115 Ohhh köszi! -
#114 óvatosabban:) -
#113 menj óvatossban:) -
inter0015 #112 halljátok hogy a picsába csináljam megf a kutyaszáno versenyt mert5 mindíg kiírja hogy a szánkóm megsérül és nekem mindíg elmegy a hal a tónál hiába nyomom neki a nyilakat a numerikus billrnytyűknél nem csinál semmit csak tekeri ott egy kisit aztán elmegy és hogyan jelzi hogyha kifogtam eggíyet?
-
#111 kedvedért -
#110 uff majd a kedvért megnézem -
Pitsburg #109 Szevasztok! Valaki mondja már meg hogy lehet legelőször kijönni a házból mert egyszerüen nem birom feladni. -
jackass15 #108 Csátok! a második outpostnál járok.
Horgászni muszáj? mert az outpostban minden vadászost megcsináltam és nem enged tovább. :( -
Pitsburg #107 Hát nem igazán találtam ilyet de már feladom pedig a halfogás nagyon ment de nincs mit tenni a házból nem tudok kiesni.