186
Cabela\'s Big Game Hunter 2007: Alaskan Adventure - 10th Anniversary Edition
  • CS@
    Két ArticFoxes kell és még két SnowshoeHare is, ez utóbbi valami havasi nyúlféle.
  • Amigoss
    törölt hozzászólás
  • Amigoss
    törölt hozzászólás
  • autoszimulator
    válassz mirror-t és már jön is le
  • forzajuve5
    valaki adhatna egy linket, mert nem találok sehol cracket!
  • autoszimulator
    van már krekk...
  • nonstop noob
    ajjajaja
  • Béla9248
    Sztem a deer hunter 2005 naon gáz! Órákat kell lovagolni még találok 1 vadat! Remélem ebben nem igy lesz!!!
  • Béla9248
    Hi all! Valaki elmagyarázná hogy hogy tudok kijönni a házbol!Még az elején vok és menni akartam horgászni de be kell mennem a házikoba venni ezt azt és nem tok kijönni!
  • Rash87
    Én még mindig azt mondom,ohfy a Deer Hunter 2005 a legjobb,legrealisztikusabb vadászós játék :)
  • CS@
    Sikerült kipróbálnom nekem is ezt a játékot.
    Ez egyszerűen szörnyű, vacak a kezelése, egysíkú unalmas és ronda is, nem is értem, hogy lehet ekkorát hátralépni, ennél még a 2004 is jobban nézet ki az Outdoor meg egyszerűen gyönyörű ehhez képest(mondjuk az minden ilyenhez képest az). A horgászat nem volt egy nagy durranás az Outdoorban sem, de ennél még az is sokkal jobb volt. Ebben egyszerűen semmi jót nem találtam. Igazából remélem is, hogy ez valójában nem az a BGH ami évente egyszer megszokott jelenni és majd jön egy másik.
  • ricsimaster
    ezé kéne már egy crackXD
  • ricsimaster
    tudom erre az a lényeg hogy ne löjél semmi mást csak bivalyt vagy miaz és messziről kell
  • Rash87
    Szintén :)
  • Tockos
    Megcsinálom az elso adventurát lelovom azt a két szoror bolényt vagy mi az ,aztán kiírja hogy megcsináltam a missziót outpostra kattint és vár vár és vár nem csinál semmit fordult nektek is ez már elo?
  • ricsimaster
    köszönöm vagy iylesmi jól esne
  • ricsimaster
    nesze vazze leitam 48-as hozzászólás
  • ricsimaster
    AZ atventurer horgászásnál arcitk halat kell fogni az a gps sárgával jelöli
  • ricsimaster
    NA akkor elmagyarazám a horgászást
    -menj a fagyott tóra
    -fúrj lyukat(x-el)
    -rakd le a cuccot
    -válaszd ki a csalit
    -várj még rá harap
    most jö na lényeg
    -miutánn rá harpot felülmegnyelenik egy sárga kis négyzet benne egy nyíl
    1.,ha fel mutat num 8
    2.,le num 2
    3.balra num 4
    4., jobbra num 6
    5.,balra fel num7
    6.,jobbra fel num9
    7.,balra alulra num1
    8.,jobbra alulra num 3
    -ezután jobb oldalt van egy csík alul és felül piros középen zöld ha hal felső piros csíkon van nyomd folyamatosan a bal egér gombot ha viszont lent van akkor nyomd a jobb egér gombot és ezzel húzod fel a halat
    -ezután ha kifogtad és megjelent ügyes vagy grat stb akkor esc
    -majd x és folytatódhata horgászás

na remélem érthető
  • ricsimaster
    nem
  • Tockos
    Ok megyek megyek kipróbálom de a farkasokat nemszabad leloni ugye?
  • ricsimaster
    Bemész a házba az elsö boltos menü pontnál a shop elött fel veszed az elsö MAIN HUNT-ot(nyomsz mikor rajta vagy egy enter ekkor meg jelenik mellette egy kis kártya)ezután mész a farkasok felé ésa zon túl mész(a hajó roncs felöl menj[víz felöl]) ott van egy tábla ott nyomsz egy entert betölti a pályát ott kinyírsz két olyan szörös nagy szart (messziröl) és ennyi remélem érthető
  • ricsimaster
    na szóval elmagyarázom
  • Tockos
    Már sikerult ruhát és puskát venni és tovább engedett,kimegyek a házból ott szaladgál 1,2 farkas lelovom és azt írja hogy nemszabad restart eloltol,akkor most mit csináljak válasszak a kutyaszán verseny és a halfogásos verseny kozott vagy hogy haladjak továb?
  • ricsimaster
    hát igenXD nekem ég a horgászat meg a fogadozás és mehetnék tovább
  • Axl Rose
    Hát az irányítás az valami botrány.

1ébként én is ott tartok... a legelején...
    Lékhorgászat... a hal mindig elmegy...

Próbáltam más helyszínen, de semmi. Ott még be sem bírom dobni.
    Pedig nézem a controls-t, de hiába.
    Vki igazán leírhatná a lékhorgászatot, mert szerintem sokmindenki odáig jut el, hogy:

1. Fain helyet keres
    2. Léket fúr
    3. Peca bedob
    4. Hal ráharap
    5. Megáll a tudomány...

Mindig elmegy a hal, pedig vmi nyil megjelenik a képernyőn. Talán arra kellene húzni az egeret ?

Ha vki rájön az pls. szóljon...
  • dmx
    De hogy a bánatba kell felhúzni a halat?
  • Tockos
    Elkezdtem az adventurát bementem a házba vettem puskát oltozetet,távcsovet a puskára golyókat sátort és mégse angedd tovább mit is kell pontosan venni mert kise tudok lépni onnan?
  • ricsimaster
    megy Ice Fishing neked az Ice Packet és legalább egy Tip-Up eszközt kell felszerelned a Backpackedben. Először véljed úgy, hogy egy olyan hely, ahol téged megengednek, fúr egy rést a jégen, kiválasztja a csalétkedet azután bevet egy Tip-Up eszközt. Felügyeljed a Tip-Up eszközeidet és a képernyőre írt Tip-Up Timersüket harapásokért. Amikor neked van egy harapásod, fuss át ehhez hogy állítsad be a horgot és a haladat hozzad. Be tudsz vetni akár három Tip-Up eszközt. Szereposztás nem szükséges Ice Fishingben.(metamopho féle fordítás remélem segít valamennyire)
  • ricsimaster
    Még valami kérés???
  • ricsimaster
    Még valami kérés???
  • ricsimaster
    Még valami kérés???
  • ricsimaster
    Útánna nézek a horgászásnak mert azt én se tom
  • ricsimaster
    Én a fogat verseny-t nem tom emgnyerni:(
  • ricsimaster
    1., Robi: fel vettelek([email protected])
    2.,DMX: 1.,Hát azt tényleg jó lenne tudniXD
    2., egy sima puskát aszem 260-al kezdödik és messziről kell löni mert akkor nem fagy ki jah és ruhát kell venni
  • dmx
    hi! valaki leírná hogyan lehet "ice fishing"-elni!
    Fúrok egy jukat rákap a csalira a hal és elúszik hiába nyomok bármit is.
    Ja meg az első küldinél mit kell venni mert ezt írja ki:
    Tags Purchased!
    előre is köcce
  • kicsirobi
    Amúgy az enyém lentebb van
    [email protected]
  • kicsirobi
    Kösz hogy ilyen segítőkész vagy,de nem tudlak felvenni,ha nincs msn címed
  • ricsimaster
    Mikor lehet travelezni mert meg csináltam az összes mainhunt és special hunt-ot de még mindig nem enged vagy fogathajtást si meg kell csinálni meg a icefishelést is???????
  • ricsimaster
    Hát ha ati 9250-esen elindul...........xD