53
  • Malito
    #53
    HEllo! Igen nekem is kb egy hete csinálja! Rájöttem hogy akkor ha a wireless router kommunikál a gépemmel :-p Wowozás közben pont jó! Próbáltam a routert és az egér vevőjét is arréb tenni de nem használt. Lehet a logutech csinált valami titkos frissítést? Gyanús hogy mindenkinek /külföldi fórumokon is/ a napokban jött ez elő....

    Ha nem netezek tökéletesen működik, ha letöltök vagy webezek akkor viszont beakad :-(

    Remélem hamarosan kitalálnak rá valamit...
    ödv Mali
  • Tetsuo
    #52
    A legtöbb balkezes jobbkézzel használja az egeret ;) pl én is. :)
  • s0n1c
    #51
    Fura, de nekem is uaez a probléma jelentkezik tegnap óta, néha fagy 3-4 secre az egér. Érdekelne mi okozhatja ezt!
  • autoszimulator
    #50
    nektek nem szokott lefagyni az egér? -.-
    Nekem most kezdte, h 10 mp-re meg sem mozdul... Nagyon idegesítő
  • Cormac
    #49
    Hali! Én már kari óta nyüstölöm és úgy, hogy napi 12 córát használom, naponta cserélem az aksit. De ez egyáltalán nem zavaró, hiszen egy pillanat kicserélni (két mozdulat), ráadásul ha olyan játékba kezdek pl ahol nagyon fontos hogy ne akkor merüljön le, akkor előtte cserélem a feltöltöttre.
    Szóval ha nem használod (olyankor kikapcsol), akkor az a 2 nap korrekt.
  • Rasti
    #48
    Sziasztok.

    G7 tulajoktol 1 kérdés:

    Kinek mennyit bir az aksi?Nálam 4 nap alatt lemerült és abbol 2 napot nem is használtam az egeret igaz be volt kapcsolva.
    Normális ,hogy ilyen gyorsan lemerül az aksi,vagy 1-2 töltés után javul?
  • Oblivion 5
    #47
    csak nekem neem adtak ozzzá tokot!!!!
  • Oblivion 5
    #46
    Most vettem meg és tényleg fasza az egér érdemes mindenkinek megvenni!!!
  • torko24
    #45
    hello jó bulizást!
  • Marchus
    #44
    de a Mistralon 13k a g5, szal valami turpisság van a logitech oldalán ^^
  • fade2black
    #43
    Ha ostoba beidegződés lenne akkor a nagyon szűk legjobb CSs réteg már rég vezetéknélkülivel játszana itthon és külföldön egyaránt.

    Azthiszem náluk jobban senki se teszteli napi 6-10hban az egerét....
  • xel
    #42
    Minden logitech egeres gamernek figyelmébe ajánlom a http://www.logigamer.com/ oldalt, ahol talál egy kis progit, amivel az egér gombjait programozhatja, és ami a lényeg, profilokat lehet vele használni.

    üdv, xel
  • TomiBone
    #41
    fps gémelésre, nem ftp :DD
  • TomiBone
    #40
    Iszonyatosan jó ez az egér, semmi késés, nekem mx700-am is volt 2003-ban, azzal sem volt gond, mx1000-rel se volt SEMMI probléma, G7 viszont ezeket is übereli, szuperjó egér.
    Ostoba és régi beidegződés, hogy késik meg nem pontos meg ilyenek. Abszolút semmi ilyesmi gond nincs vele, tökéletesen szuper ftp gémelésre.
    Hüvelykujj rövid u és 2 j.
  • LSSAHPAUL
    #39
    Hoppá! Már gondolkodtam hogy megveszem, jó hogy mondtad hogy a hüvelykújnál csak 1 gomb van. FPS-JÁTÉKOSOKNAK ez 100%-os öngyilkosság. Nekem MX-510 van, és annyi jót tudok róla mondani csak hogy van az a 2 gomb bütyöknél, egyébként ugyanolyan mint egy mezei egér, kivéve hogy 10x annyiba kerül.
  • cucumbira
    #38
    Minden szép és jó, de akkor sem olvastam végig, mert ez is mint nagyon sok másik egér csak jobb kezesben kapható... az meg nekem, balkezesnek kicsit rossz...
  • Tschaby
    #37
    Hogy mire jó az állítható DPI?Nos arra ha pl az Army-ban átváltok acog 4x távcsőre, vagy mesterlövész puskázom és "finomhangolással" pucolom ki az elenfél fülét! :) Én egy G5 (vezetékes kistestvére a G7-nek)boldog tulaja vagyok, eddig csak jót tudok róla mondani.
    Vissza térve még korábbi hozzászólásokhoz, a hüvelyk újjnál ugyan csak 1 gomb van de ha jól megnézzük a scroll gomb nem csak a középső gombot foglalja magába, hanem jobbra-balra dönthető és tetszőleges gombok állíthatóak rá.
    Ja és a súly. A G5-höz kaptam pofás kis súlyokat, melyeket igény szerint lehet elrendezni és a maus pocijába bele tolva.
    Az ár?
    Igen valszín ez reklám a boltnak, mert a Logitech saját lapján a G5 maga csak 80 euró (plusz szállítási költség)
  • Hunty
    #36
    "A cikkhez annyit fűznék hozzá hogy nevetségesen sokat késik megint az sg teszt."

    Hát ha ez egy teszt, akkor itt valami nagy baj lehet. ;)
    Szerintem csak egy ismertető, ami kb. egy évet csúszott és most is csak a Mistral erőltette a megjelenését.
  • Rusid
    #35
    Most mondjam meg grammban, mert arról fogalmam sincs (amugy google a barátod), de nem nehéz sőt mivel az előző egerem sokkal nehezebb volt ezért szoknom kellet ,hogy ne dobjam el minden egyes fordulásnál :).
  • P3h3ly
    #33
    Sanyix, igen amit Exi mondott az őskocka wowos nyelven van. annyit kell tudni a helyzetről hogy a főszörnyeket egy-egy sok élettel illetve nagy páncéllal rendelkező játékosnak (main tank) kell úgymond megfognia, ez annyit tesz hogy elérnie hogy a szörny őt üsse. Az hogy lemerült az egere azt okozta hogy a szörny elkezdett rohangálni és kinyírta a csapatot (itt 40fő). Ezután eltart egy darabíg míg használható állapotba hozzák megint a csapatot (ebben az esetben fél óra volt).
    BWL = egy hely ahol ezek a szörnyek tanyáznak.
    raid = a csapat aki a szörny ellen ment.
    wipe = az hogy a raid minden tagja meghalt.
    nos ennyit a wow-szleng gyorstalpalóról.

    kay3, én egyszer talán kétszer használtam (több mint 1 éve van meg) eddig az mx518amon ezt az állítgatást amikor elfelejtettem szoftveres úton előre beállítani az egeret egy adott játékhoz mert épp friss formatálás után voltam szóval felőlem azokat a gombokat le is hagyhatták volna, amúgy pedig ember legyen a talpán aki egy pörgős FPSben ilyennel szöszöl hogy egeret állít.

    A cikkhez annyit fűznék hozzá hogy nevetségesen sokat késik megint az sg teszt.

    A véleményem pedig az egérről a következő (nemrég olvastam utána a "gamer" egereknek):
    -Az érzékenysége tényleg jó, én a késést se tapasztaltam, de sok más egér is van ami 2000dpi környékén van, igaz vezeték nélküliben már nem annyira sok.
    -A gombokról: A görgő mögött lévő gombokat nem igazán könnyen értem el főleg a görgő felől a másodikat, és a kicsi méretük miatt annyira szerintem nem is célszerűek, könnyű "mellényomni" mert nagyon közel vannak. Én is, mint gondolom még jónéhányan, hiányoltam a 2. bal oldalsó gombot ami más egereken van.
    -A fogása az egérnek amúgy elsőre szokatlan az átlagnál kicsit nagyobb termete és súlya miatt, de ha hozzászoktunk nagyon is kényelmes.
    -Az egér árát viszont még annak ellenére is sokallom hogy "limited edition" meg vezetéknélküli stb.
  • djukel
    #32
    MOndjatok már meg mennyi a sulya az egérnek aksival?
  • kay3
    #31
    Valami gamer magyarázza már el nekem hogy mi a ferdef.szra jó az hogy játék közben lehet állítani a szenzor felbontását?
  • xel
    #30
    Nekem MX510-esem van, teljesen meg vagyok elégedve vele. A görgőt leszámítva az összes gomb egyénileg programozható, amire csak akarom. Nincs olyan problémám például, hogy valamelyik játék nem támogatná a 8. gombot az egeremen (mert ugye általában a middle mouse van, oszt kész). Alapba kissé nehézkes elérni benne néhány funkciót, de egy kis registry ismerettel, meg egy alap parancssorral létrehoztam egy szimpla kis batch fájlt minek segítégével egyetlen kattintással át tudom programozni az összes gombot az egéren a saját ízlésem szerint. Így ha elindul a játék, akkor átprogramozódik az egér, majd ha kilép visszaáll minden úgy, ahogy ott szeretem. Na, mit szóltok hozzá? Ha valakit érdekel ez a végtelenül egyszerű megoldás: [email protected]
  • Sanyix
    #29
    Ez valami wow kjúb nyelvjárás?
  • sgbo
    #28
    hát igen. néha tölteni is kell (pl éjjel). nem nagy kunszt
  • Exi
    #27
    A main tank egere múltkor BWL raid közepén merült le, sikeresen bewipeoltatva a raidet. Fél óra kiesés... Vezetékes egér foreva.
  • sgbo
    #26
    Hidd el semmi gond sincs a késéssel (nekem is MX1000-em van és általában FPS-eket tolom neten vele).
    És a súlyával sincs gond szerintem.

    Hatalmas tévhit hogy rádiós egér nem jó játékra (sőt legalább nincs útban a vezeték sem)
  • whitehawk
    #25
    "A lézer a mellékelt tájékoztató szerint 6,4 megapixel/másodperc értékkel olvassa be a képet, azonban ezt a rengeteg információt továbbítani is kell, ami meglehetősen energiaigényes, gyors lemerülést okoz."

    Én úgy tudtam, hogy ezt az egér dolgozza fel, ha így van akkor utána elég a koordinátákat továbbítani..
  • Cat #24
    szerintem a lanpartis hordozható tok miatt "limited", meg a legalsó képen az USB kulcs mellett ott van az akksi is.
  • xj700t
    #23
    Megerősítem a tényt.
  • torjoz
    #22
    Én nem vettem rajta semmi ilyesmit még észre, pedig már kb 1 éve megvan :). Tudsz dobni 1 linket a videóhoz amit a commentedben írtál?(egyedül akkor van ilyen késés, amikor hosszú, kb 5-10 perc után mozdítom meg az egeret, de ez abból adódik, hogy akksispórolás miatt készenétbe vált az egér)
  • Rusid
    #21
    Nekem G7-es van már lassan 3/4 éve, semmi késést nem érzékelek valszeg azért mert 27 Mhz helyett 2.7 Ghz-en üzemel. Nekem nehéznek sem nehéz igaz mindig wirless egerem volt. Asszem ezt az egerem legalább 5 évig biztos nem cserélem le.
  • Omega
    #20
    kira'
  • SySERR
    #19
    A jo oreg MX300 rlz, es jo mind2 kezre :P
  • noss
    #18
    szerintem gyorsaságot igénylő játékra (fps) NEM jó a vezeték nélküli egér, mert később jut el a jel a géphez, mint a drótosnál.

    nem tudom ez a G7-es mennyire gyors, de az első lézeres egér, az MX1000-esről láttam videót még annó, amiben leég csúnyán késett az asztalon az egérkurzor!

    én amúgy majdnem 1 hónapja boldog Razer Daimondback tulajdonos vagyok =)
  • AtomHeart
    #17
    Ha igy haladnak, akkor lehet, hogy innovacioban az eger meg billentyuzet gyartok megelozik a fogkefe meg fogkrem gyartokat
  • AtomHeart
    #16
    "Ha megnézitek a képeket, akkor a dobozt ábrázoló képen ott figyel: "Limited Edition"!!!"

    Neeem, ez tenyleg LIMITED EDITION??? Mindjart magamhoz nyulok!!!

    #6
  • torjoz
    #15
    Ha megnézitek a képeket, akkor a dobozt ábrázoló képen ott figyel: "Limited Edition"!!!

    A súlyról meg csak annyit, hogy nem a 2 db tölthető AA elem súlyára kell gondolni, hanem sokkal könnyebb Li-Ion akksikra. Nekem speciel egy MX1000-esem van, és kb 1,5 hétig bírja 1 töltéssel :).
  • roliika
    #14
    Ugye! :D Nekemis Genius Netscroll Superior van, jobb kézben hihetetlenül kézre áll, nagyon kényelmes, minden gomb könnyen elérhető...de bal kezes vok! :DD
  • sailor470
    #13
    Hmm... a Mistral nem tudom, hogy mit támogat, de Székesfehérváron már vagy 2 hete bezárták a boltjukat....
    Kicsit megkésett a hír, vagy csak fel kellett rakni valamit mert nem volt semmi egyéb híranyag ?