Logitech G7, a lézeres csoda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem netezek tökéletesen mûködik, ha letöltök vagy webezek akkor viszont beakad :-(
Remélem hamarosan kitalálnak rá valamit...
ödv Mali
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Nekem most kezdte, h 10 mp-re meg sem mozdul... Nagyon idegesítõ
.: mobilize.hu :.
Szóval ha nem használod (olyankor kikapcsol), akkor az a 2 nap korrekt.
www.republiknet.hu
G7 tulajoktol 1 kérdés:
Kinek mennyit bir az aksi?Nálam 4 nap alatt lemerült és abbol 2 napot nem is használtam az egeret igaz be volt kapcsolva.
Normális ,hogy ilyen gyorsan lemerül az aksi,vagy 1-2 töltés után javul?
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
Azthiszem náluk jobban senki se teszteli napi 6-10hban az egerét....
üdv, xel
Ostoba és régi beidegzõdés, hogy késik meg nem pontos meg ilyenek. Abszolút semmi ilyesmi gond nincs vele, tökéletesen szuper ftp gémelésre.
Hüvelykujj rövid u és 2 j.
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
Vissza térve még korábbi hozzászólásokhoz, a hüvelyk újjnál ugyan csak 1 gomb van de ha jól megnézzük a scroll gomb nem csak a középsõ gombot foglalja magába, hanem jobbra-balra dönthetõ és tetszõleges gombok állíthatóak rá.
Ja és a súly. A G5-höz kaptam pofás kis súlyokat, melyeket igény szerint lehet elrendezni és a maus pocijába bele tolva.
Az ár?
Igen valszín ez reklám a boltnak, mert a Logitech saját lapján a G5 maga csak 80 euró (plusz szállítási költség)
Hát ha ez egy teszt, akkor itt valami nagy baj lehet. 😉
Szerintem csak egy ismertetõ, ami kb. egy évet csúszott és most is csak a Mistral erõltette a megjelenését.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
BWL = egy hely ahol ezek a szörnyek tanyáznak.
raid = a csapat aki a szörny ellen ment.
wipe = az hogy a raid minden tagja meghalt.
nos ennyit a wow-szleng gyorstalpalóról.
kay3, én egyszer talán kétszer használtam (több mint 1 éve van meg) eddig az mx518amon ezt az állítgatást amikor elfelejtettem szoftveres úton elõre beállítani az egeret egy adott játékhoz mert épp friss formatálás után voltam szóval felõlem azokat a gombokat le is hagyhatták volna, amúgy pedig ember legyen a talpán aki egy pörgõs FPSben ilyennel szöszöl hogy egeret állít.
A cikkhez annyit fûznék hozzá hogy nevetségesen sokat késik megint az sg teszt.
A véleményem pedig az egérrõl a következõ (nemrég olvastam utána a "gamer" egereknek):
-Az érzékenysége tényleg jó, én a késést se tapasztaltam, de sok más egér is van ami 2000dpi környékén van, igaz vezeték nélküliben már nem annyira sok.
-A gombokról: A görgõ mögött lévõ gombokat nem igazán könnyen értem el fõleg a görgõ felõl a másodikat, és a kicsi méretük miatt annyira szerintem nem is célszerûek, könnyû "mellényomni" mert nagyon közel vannak. Én is, mint gondolom még jónéhányan, hiányoltam a 2. bal oldalsó gombot ami más egereken van.
-A fogása az egérnek amúgy elsõre szokatlan az átlagnál kicsit nagyobb termete és súlya miatt, de ha hozzászoktunk nagyon is kényelmes.
-Az egér árát viszont még annak ellenére is sokallom hogy "limited edition" meg vezetéknélküli stb.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
És a súlyával sincs gond szerintem.
Hatalmas tévhit hogy rádiós egér nem jó játékra (sõt legalább nincs útban a vezeték sem)
Én úgy tudtam, hogy ezt az egér dolgozza fel, ha így van akkor utána elég a koordinátákat továbbítani..
Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
https://onlinestream.hu/ - A legtöbb magyar rádió és TV egy helyen!
nem tudom ez a G7-es mennyire gyors, de az elsõ lézeres egér, az MX1000-esrõl láttam videót még annó, amiben leég csúnyán késett az asztalon az egérkurzor!
én amúgy majdnem 1 hónapja boldog Razer Daimondback tulajdonos vagyok =)
________ `_~_\" noss
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Neeem, ez tenyleg LIMITED EDITION??? Mindjart magamhoz nyulok!!!<#wow1>#wow1>
#6 <#eljen>#eljen>
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
A súlyról meg csak annyit, hogy nem a 2 db tölthetõ AA elem súlyára kell gondolni, hanem sokkal könnyebb Li-Ion akksikra. Nekem speciel egy MX1000-esem van, és kb 1,5 hétig bírja 1 töltéssel 😊.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Kicsit megkésett a hír, vagy csak fel kellett rakni valamit mert nem volt semmi egyéb híranyag ?
Vagy ez valami újabb revízió? Estleg a Misztrál nem tud megszabadulni a raktárkészlettõl?!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Nekem is csak vezetékesben kellene..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce