96
FIFA Manager 07
-
overdoz #96 Csumi ha megveszek egy boltban a fifa manager 07-et ahoz kell magyarositás vagy eleve magyar? -
#95 Sziasztok! Egy haveromnak szeretnék segítséget kérni, én nem ismerem a játékot.
A játékban létrehozott 4 menedzser módot, és szeretné törölni őket, van ilyen lehetőség a játékban? -
vpifu #94 Van olyan lehetőség a Fifa Manager 07-ben hogy a másik csapat ifi csapatából csábíthatok át játékosokat az ifi csapatomba. . . -
#93 Sziasztok!
Egy kis segítség kellene! Le szerettem volna tőlteni a Fifa Manager 08 nek a magyarosítását, de mikor a Fifahungaryn rányotam a Szerverre h tőltse le, akkor azt írta, h a lap nem jeleníthető meg!
Egy kérésem lenne, h akinek meg van, az küldje már el nekem az email címemre!
[email protected]
vagy
[email protected]
Köszönöm!
-
Balacs #92 Sziasztok!Nekem mindig kilép a játék(Extra Time).Ha valaki tud segítsen lécci-lécci-lécci!Előre is köszönöm.És tényleg ez a legnagyobb játék én már a premier 98 óta ezzel játszok. -
Raul7Real #91 www.fifa2007vb.extra.hu -
#90 A magyarosítás mikor lessz kész? tudja valaki? -
#89 kössz! -
ricsi00 #88 Job katt a sajátgép ikonra,ott tulajdonságok,a speciálison belül pedig katt a teljesítményre.Azon belül is speciális és ott lent h virtuális memória és mellette a gomb hogy módosítás.Katt rá.na itt ki kell választani az a meghajtót hogy hova raktad a fifát.és kicsit lejjeb van 2 adat vagy éppen nincs semmi.ezeket ird át 800 - 1000 re és beállítás.Így jó lesz
-
#87 császtok srácok! felraktam a fifa manager 07-et el akarom indítani és ezt írja ki:
nem tudom milyen helyet kér , van 8gb szabad helyem! plííz help! -
sag3e #86 Sraccok,hogyan kell használni a jtákban a Hotkeys-gombot? -
mcsaba #85 Sziasztok, most raktam fel a Fifa 07-et, eddig nem igazán játszottam fifával, és pár dolgot nem tudok, lehet világbajnokságot játszani? lehet magyar csapattal játszani világbajnokságot? én csak a kezdőrugásnál a nemzeti csapatoknál láttam a magyarokat sehol másholláttam hogy lehet saját csapatot csinálni, csináltam is mentettem de mikor játszani akarok sehol sem találom azt a csapatot amit csináltam, van valahol olyan add-on amibe a legtöbb magyar csapat benne van? ha tudtok kérlek segítsetek. -
#84 jó lenne ha a másik topika irnál, mert ezt nem nagyon használjuk amint látod. ott választ kapsz mindenre -
#83 és nem is fog kijönni rá magyarosítás? vagy
erről még nemtudni semmit? -
#82 nem -
#81 Valaki Help! :(
-
#80 Hy emberek meg tudja mondani valaki
hogy a Fifa Manager 07 kijött magyarul? -
#79 nem kell -
ForeverUTD #78 Ugye? -
ForeverUTD #77 FIFA Manager 07-hez majd kell a FIFA 07? -
#76 leszedtem a teljest!!!!!!!!! -
#75 ugyanez csak nem nagybetükkel van irva a Fifa. kicsit keresel megtalálod. -
owen20 #74 mi a másik topic neve?? -
#73 részemről ok, de akkor ez a topic del -
#72 Akkor szerintem legyen a másik komolyabbnak néz ki, foglalkozik vele a topic gazda is! -
Drend #71 Hali!
Nem indul a demó, 768 MB helyet követel swap fileoknak. Az adott partíción, ahova telepítve van több, mint 5 giga szabad. A rendszer meghajtón 1,5 giga. Találkozott vki ilyennel?
Köszi: Kython -
#70 egyébként a másik hasonló nevü topicba beirtam az előbb, hogy már rendelhető a játék a CD Galaxistól és azonnal szállitható, tehát már a boltban van :) Mellesleg felvetettem ott azt is, hogy nem kellene a 2 topicból egyet csinálni? mert igy gáz, hogy 2 is van. -
#69 jaja. össze kellene szedni az emberkéket akiknek lenne hozzá idejük és kedvük/tudásuk! mert minnél többen vannak annál hamarabb lenne meg :) -
#68 Így van ez mind igaz!
Nem lehet hanem biztos hogy fordítható lesz, szóval csak egy jól tudó energia dús angolos kell! -
#67 jó hír, hogy a mostani rész a 04 folytatásának tekinthető ami utoljára engem le tudott kötni. a 05 óriási csalódás volt és a 06 csak egy picit lett jobb, de az sem fogott meg. Ugy tünik az idei végre a rég jól bevált német recept szerint készül :) és azért mert ezt is azok a német srácok készitették akik a 04-et is. szóval van remény! remélem a héten már kint lesz a teljes is! Ja és ami jó hír, ahogy megnéztem futtában ugy tünik forditható lesz! Remélem lesz rá jelentkező! -
#66 Én megvárom a teljest, adddig is nyomom a TCM 04-el. -
#65 nem -
gstup #64 Sziasztok!Lenne egy kérdésem,megint lelehet majd játszani a meccseket a FIFA 07-ben?Tudom,hogy lehet majd játékost iráyitani,de azért mégis érdekelne! -
owen20 #63 na én kipróbáltam a demo-t.
Nekem igy elsőre nagyon tettszik és rá is jöttem miért ilyen kicsi ez a fájl.Sajna demoban nem lehet 3d-s meccset nézni igy az majd maradt a teljes játéknál.
Sok pozitivum van benne ajánlom mindenkinek probálja ki aztán jöhet reméljük minél hamarabb a teljes game. -
#62 Na én hagyon inkább holnapra, vkinek lejött már? -
#61 Én is szedem, rohadt lassú!! -
#60 41% és 10-15 kb/s :S -
owen20 #59 hány %-nál jársz már?és mennyivel jön le kb/s? -
#58 nem, még nem ért le. iszonyú lassan jön mert sokan töltik :( -
owen20 #57 kiprobáltad már a demo-t?