FIFA Manager 07
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csumi ha megveszek egy boltban a fifa manager 07-et ahoz kell magyarositás vagy eleve magyar?
Sziasztok! Egy haveromnak szeretnék segítséget kérni, én nem ismerem a játékot.
A játékban létrehozott 4 menedzser módot, és szeretné törölni õket, van ilyen lehetõség a játékban?
A játékban létrehozott 4 menedzser módot, és szeretné törölni õket, van ilyen lehetõség a játékban?
Van olyan lehetõség a Fifa Manager 07-ben hogy a másik csapat ifi csapatából csábíthatok át játékosokat az ifi csapatomba. . .
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene! Le szerettem volna tõlteni a Fifa Manager 08 nek a magyarosítását, de mikor a Fifahungaryn rányotam a Szerverre h tõltse le, akkor azt írta, h a lap nem jeleníthetõ meg!
Egy kérésem lenne, h akinek meg van, az küldje már el nekem az email címemre!
[email protected]
vagy
[email protected]
Köszönöm!
Egy kis segítség kellene! Le szerettem volna tõlteni a Fifa Manager 08 nek a magyarosítását, de mikor a Fifahungaryn rányotam a Szerverre h tõltse le, akkor azt írta, h a lap nem jeleníthetõ meg!
Egy kérésem lenne, h akinek meg van, az küldje már el nekem az email címemre!
[email protected]
vagy
[email protected]
Köszönöm!
Sziasztok!Nekem mindig kilép a játék(Extra Time).Ha valaki tud segítsen lécci-lécci-lécci!Elõre is köszönöm.És tényleg ez a legnagyobb játék én már a premier 98 óta ezzel játszok.
www.fifa2007vb.extra.hu
A magyarosítás mikor lessz kész? tudja valaki?
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Job katt a sajátgép ikonra,ott tulajdonságok,a speciálison belül pedig katt a teljesítményre.Azon belül is speciális és ott lent h virtuális memória és mellette a gomb hogy módosítás.Katt rá.na itt ki kell választani az a meghajtót hogy hova raktad a fifát.és kicsit lejjeb van 2 adat vagy éppen nincs semmi.ezeket ird át 800 - 1000 re és beállítás.Így jó lesz
császtok srácok! felraktam a fifa manager 07-et el akarom indítani és ezt írja ki:
nem tudom milyen helyet kér , van 8gb szabad helyem! plííz help!<#nemtudom>#nemtudom>
nem tudom milyen helyet kér , van 8gb szabad helyem! plííz help!<#nemtudom>#nemtudom>
Sraccok,hogyan kell használni a jtákban a Hotkeys-gombot?
Sziasztok, most raktam fel a Fifa 07-et, eddig nem igazán játszottam fifával, és pár dolgot nem tudok, lehet világbajnokságot játszani? lehet magyar csapattal játszani világbajnokságot? én csak a kezdõrugásnál a nemzeti csapatoknál láttam a magyarokat sehol másholláttam hogy lehet saját csapatot csinálni, csináltam is mentettem de mikor játszani akarok sehol sem találom azt a csapatot amit csináltam, van valahol olyan add-on amibe a legtöbb magyar csapat benne van? ha tudtok kérlek segítsetek.
jó lenne ha a másik topika irnál, mert ezt nem nagyon használjuk amint látod. ott választ kapsz mindenre
és nem is fog kijönni rá magyarosítás? vagy
errõl még nemtudni semmit?
errõl még nemtudni semmit?
nem
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hy emberek meg tudja mondani valaki
hogy a Fifa Manager 07 kijött magyarul?
hogy a Fifa Manager 07 kijött magyarul?
Ugye?
FIFA Manager 07-hez majd kell a FIFA 07?
mi a másik topic neve??
Akkor szerintem legyen a másik komolyabbnak néz ki, foglalkozik vele a topic gazda is!
!!!HALA MADRID!!!
Hali!
Nem indul a demó, 768 MB helyet követel swap fileoknak. Az adott partíción, ahova telepítve van több, mint 5 giga szabad. A rendszer meghajtón 1,5 giga. Találkozott vki ilyennel?
Köszi: Kython
Nem indul a demó, 768 MB helyet követel swap fileoknak. Az adott partíción, ahova telepítve van több, mint 5 giga szabad. A rendszer meghajtón 1,5 giga. Találkozott vki ilyennel?
Köszi: Kython
egyébként a másik hasonló nevü topicba beirtam az elõbb, hogy már rendelhetõ a játék a CD Galaxistól és azonnal szállitható, tehát már a boltban van 😊 Mellesleg felvetettem ott azt is, hogy nem kellene a 2 topicból egyet csinálni? mert igy gáz, hogy 2 is van.
jaja. össze kellene szedni az emberkéket akiknek lenne hozzá idejük és kedvük/tudásuk! mert minnél többen vannak annál hamarabb lenne meg 😊
Így van ez mind igaz!
Nem lehet hanem biztos hogy fordítható lesz, szóval csak egy jól tudó energia dús angolos kell!
Nem lehet hanem biztos hogy fordítható lesz, szóval csak egy jól tudó energia dús angolos kell!
!!!HALA MADRID!!!
jó hír, hogy a mostani rész a 04 folytatásának tekinthetõ ami utoljára engem le tudott kötni. a 05 óriási csalódás volt és a 06 csak egy picit lett jobb, de az sem fogott meg. Ugy tünik az idei végre a rég jól bevált német recept szerint készül 😊 és azért mert ezt is azok a német srácok készitették akik a 04-et is. szóval van remény! remélem a héten már kint lesz a teljes is! Ja és ami jó hír, ahogy megnéztem futtában ugy tünik forditható lesz! Remélem lesz rá jelentkezõ!
nem
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Sziasztok!Lenne egy kérdésem,megint lelehet majd játszani a meccseket a FIFA 07-ben?Tudom,hogy lehet majd játékost iráyitani,de azért mégis érdekelne!
na én kipróbáltam a demo-t.
Nekem igy elsõre nagyon tettszik és rá is jöttem miért ilyen kicsi ez a fájl.Sajna demoban nem lehet 3d-s meccset nézni igy az majd maradt a teljes játéknál.
Sok pozitivum van benne ajánlom mindenkinek probálja ki aztán jöhet reméljük minél hamarabb a teljes game.
Nekem igy elsõre nagyon tettszik és rá is jöttem miért ilyen kicsi ez a fájl.Sajna demoban nem lehet 3d-s meccset nézni igy az majd maradt a teljes játéknál.
Sok pozitivum van benne ajánlom mindenkinek probálja ki aztán jöhet reméljük minél hamarabb a teljes game.
hány %-nál jársz már?és mennyivel jön le kb/s?
kiprobáltad már a demo-t?
a teljes kb mikorra várható????
remélem oké lesz nekem is sajna lassan jön de remélem begyorsul!
na hajrá lehet szedni! nem lesz nagyobb a fájl! utánaolvastam, van aki már telepiti (képet szurt be róla). már töltöm csak nagyon lassú!
owen: az ea ide szokta legelsõnek feltenni a demókat. ha megnézed van ott több játéknak is külön mappa.ez egy amolyan "publikus mappa"
owen: az ea ide szokta legelsõnek feltenni a demókat. ha megnézed van ott több játéknak is külön mappa.ez egy amolyan "publikus mappa"
honnan szedted ezt az oldalt?Csak kiváncsi voltam mi van vele!
nem tudom, egyenlõre mindenki csak várakozik. légy türelemmel 😊 valami már beindult és ez jó
Forza Italia: állitólag ez a rész forditható lesz, tehát elõbb utóbb valószinüleg lesz magyarositás
Forza Italia: állitólag ez a rész forditható lesz, tehát elõbb utóbb valószinüleg lesz magyarositás
és mikor lesz teljes a fájl??
ebbe lesz magyarosítás?
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Oldal 1 / 2Következő →