96
FIFA Manager 07
  • FrezeR
    2-3 nap múlva adják ki, ergo ezen a héten már tolhatjuk ha minden OK
  • owen20
    a teljes kb mikorra várható????
  • owen20
    remélem oké lesz nekem is sajna lassan jön de remélem begyorsul!
  • FrezeR
  • FrezeR
    na hajrá lehet szedni! nem lesz nagyobb a fájl! utánaolvastam, van aki már telepiti (képet szurt be róla). már töltöm csak nagyon lassú!

owen: az ea ide szokta legelsőnek feltenni a demókat. ha megnézed van ott több játéknak is külön mappa.ez egy amolyan "publikus mappa"
  • owen20
    honnan szedted ezt az oldalt?Csak kiváncsi voltam mi van vele!
  • FrezeR
    nem tudom, egyenlőre mindenki csak várakozik. légy türelemmel :) valami már beindult és ez jó

Forza Italia: állitólag ez a rész forditható lesz, tehát előbb utóbb valószinüleg lesz magyarositás
  • owen20
    és mikor lesz teljes a fájl??
  • Forza Italia
    ebbe lesz magyarosítás?
  • FrezeR
    mint irtam még nem teljes a fájl
  • miki90
    286 MB os demo?
  • Neuman
    Ami a legfontosabb, hogy az élő mecsnek a motorját megváltoztatták, mert a 2006 meg persze az előzőeké igen silány volt!!!

www.fifahungary.hu itt is van egy kis leírás a játékról!
  • FrezeR
    állitólag már töltik fel a demót! IDE
    remélem nem kamu! mindenesetre még nem teljes a fájl. csak 286mb-os, de a read me-k is fent vannak már. figyeljétek!
  • FrezeR
    nos akkor talán nem voltál elég figyelmes. a hivatalos oldalon olvashatod az újitásokat, és az hogy nem látszik, nem azt jelenti hogy alig van. mellesleg a videóból miven nem a legjobb minőségü nem is nagyon vehető ki a lényeg. javaslom olvasd el a hivatalos újitások listáját aztán majd utána alkoss véleményt :) nem kötekedés, csak egy ötlet.
    pl nagyon sok olyan dolog visszatér ami a 2004-ben ütött, és azóta hiányzott. ez is sokat jelent, és aki játszott mindegyik résszel az tudja miről van szó. az meg pl már egy nagy újitás, hogy irányithatsz egy játékost a pályán. még akkor is ha ez egy kissé "menedzserkedés ellenes" dolog is. vagy pl a sim city jellegü stadion és környéke épitése rengeteg új épülettel. és stb stb
  • LasDen #42
    talán nem a külcsinben kell a változást várni.....attól hogy új kinézete lenne és más nem változna attól jobb lenne a gém? mert sztem nem.....én is láttam a videt és sztem nem baj hogy nem sokat változik az egész felépítése......
  • Pluskast
    Háát én megnéztem ezt a kedvcsináló videót de színte semmi újjat nem fedeztem fell a 2006-hoz képest. Ugyan az a menü rendszer ugyan az a kinézet. Nem sok új.....
  • FrezeR
    a németeknél 3 nap múlva adják ki, az angol közvetlenül utána kerül piacra. elvileg tehát a jövő héten már nyomhatjuk :)
  • gstup
    Megjelenést,ha jól láttam 11.03
  • gstup
    Nekem úgy sikerűlt hogy bemountoltam az iso-t.
  • LasDen #37
    talán a FIFA 07 topikban kéne próbálkozni...
  • papapa
    Lemezen kaptam fifa2007-et (iso fájlban). Feltelepítettem, de ha rákattintok az asztalon lévő parancsikonra nem indul el a program. Azt írja ki hogy rakjam be a megfelelő dvd-rom-ot. (Az ISO-t dvd romként kiírtam lemezre) Hogyan lehet elindítani a programot?
  • owen20
    sziasztok!
    nem hiszel el hogy még nem jött ki a fifa és minden uj játék már megjelenés előtt pár nappal kijött és pont ez nem tud kijönni!
    De jo lenne már!
  • Neuman
    Sejtem mire gondolsz,de az nem a Fifa manager 07, ha nem a Football Manager!
  • Neuman
    Én nem tudom miről beszélsz, mert ott nincs fent!!!
  • FrezeR
    mi a neve pontosan?
  • mernokur
    www.el-sl.net
  • miki90
    meikröl?
  • mernokur
    en most szedem torrent oldalrol ha minden igaz akkor ez az a jatek :)
  • FrezeR
    itt egy kis kedvcsináló video a várakozást enyhitendő :) jöhetne már!
  • FrezeR
    talán kérdezd meg a játék topikjában és ne itt...ez nem a Fifa 07
  • donatus13
    nem tudjátok hogy lehet multizni hamachival fifa 07 et?
  • Pisti1026
    Remélem lesz olyan forgalamas a topic mint a Football Managerés, de ha nem az se baj csak legyen forgalmas!!!
  • FrezeR
    elvileg a héten jönnie kell, de semmi konkrét
  • owen20
    valaki tud már valamit a demoval kapcsolatba kiadhatnák már kiprobálnánk!
  • FrezeR
    jöhetne már a demo. nagyon kiváncsi vagyok rá :) elvileg egy hét múlva már a teljes is a boltokban lesz.
  • Pisti1026
    még nincs semmi hír a DEMO-val, lehet egy időben fog megjelenni a teljessel
  • owen20
    tud már valaki valamit a demorol lesz vagy sem??
  • Pisti1026
    Hát még én!:DDD
  • Neuman
    Akárki mit mond a magyar akkor is magyar, el lehet igazodni a 06-ban, de akkor is sokkal otthonosabb egy magyar nyelvű játék mint egy angol.

Minden esetre én már nagyon várom a játékot!
  • FrezeR
    kb 2-3 hét múlva...elvileg!