FIFA Manager 07
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
286 MB os demo?
Ami a legfontosabb, hogy az élõ mecsnek a motorját megváltoztatták, mert a 2006 meg persze az elõzõeké igen silány volt!!!
www.fifahungary.hu itt is van egy kis leírás a játékról!
www.fifahungary.hu itt is van egy kis leírás a játékról!
!!!HALA MADRID!!!
állitólag már töltik fel a demót! IDE
<#taps>#taps> remélem nem kamu! mindenesetre még nem teljes a fájl. csak 286mb-os, de a read me-k is fent vannak már. figyeljétek!
<#taps>#taps> remélem nem kamu! mindenesetre még nem teljes a fájl. csak 286mb-os, de a read me-k is fent vannak már. figyeljétek!
nos akkor talán nem voltál elég figyelmes. a hivatalos oldalon olvashatod az újitásokat, és az hogy nem látszik, nem azt jelenti hogy alig van. mellesleg a videóból miven nem a legjobb minõségü nem is nagyon vehetõ ki a lényeg. javaslom olvasd el a hivatalos újitások listáját aztán majd utána alkoss véleményt 😊 nem kötekedés, csak egy ötlet.
pl nagyon sok olyan dolog visszatér ami a 2004-ben ütött, és azóta hiányzott. ez is sokat jelent, és aki játszott mindegyik résszel az tudja mirõl van szó. az meg pl már egy nagy újitás, hogy irányithatsz egy játékost a pályán. még akkor is ha ez egy kissé "menedzserkedés ellenes" dolog is. vagy pl a sim city jellegü stadion és környéke épitése rengeteg új épülettel. és stb stb
pl nagyon sok olyan dolog visszatér ami a 2004-ben ütött, és azóta hiányzott. ez is sokat jelent, és aki játszott mindegyik résszel az tudja mirõl van szó. az meg pl már egy nagy újitás, hogy irányithatsz egy játékost a pályán. még akkor is ha ez egy kissé "menedzserkedés ellenes" dolog is. vagy pl a sim city jellegü stadion és környéke épitése rengeteg új épülettel. és stb stb
talán nem a külcsinben kell a változást várni.....attól hogy új kinézete lenne és más nem változna attól jobb lenne a gém? mert sztem nem.....én is láttam a videt és sztem nem baj hogy nem sokat változik az egész felépítése......
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Háát én megnéztem ezt a kedvcsináló videót de színte semmi újjat nem fedeztem fell a 2006-hoz képest. Ugyan az a menü rendszer ugyan az a kinézet. Nem sok új.....
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
a németeknél 3 nap múlva adják ki, az angol közvetlenül utána kerül piacra. elvileg tehát a jövõ héten már nyomhatjuk 😊
Megjelenést,ha jól láttam 11.03
Nekem úgy sikerûlt hogy bemountoltam az iso-t.
talán a FIFA 07 topikban kéne próbálkozni...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lemezen kaptam fifa2007-et (iso fájlban). Feltelepítettem, de ha rákattintok az asztalon lévõ parancsikonra nem indul el a program. Azt írja ki hogy rakjam be a megfelelõ dvd-rom-ot. (Az ISO-t dvd romként kiírtam lemezre) Hogyan lehet elindítani a programot?
sziasztok!
nem hiszel el hogy még nem jött ki a fifa és minden uj játék már megjelenés elõtt pár nappal kijött és pont ez nem tud kijönni!
De jo lenne már!
nem hiszel el hogy még nem jött ki a fifa és minden uj játék már megjelenés elõtt pár nappal kijött és pont ez nem tud kijönni!
De jo lenne már!
www.el-sl.net
meikröl?
en most szedem torrent oldalrol ha minden igaz akkor ez az a jatek 😊
itt egy kis kedvcsináló video a várakozást enyhitendõ 😊 jöhetne már!
nem tudjátok hogy lehet multizni hamachival fifa 07 et?
Remélem lesz olyan forgalamas a topic mint a Football Managerés, de ha nem az se baj csak legyen forgalmas!!!
I’m Forever Blowing Bubbles...
valaki tud már valamit a demoval kapcsolatba kiadhatnák már kiprobálnánk!
jöhetne már a demo. nagyon kiváncsi vagyok rá 😊 elvileg egy hét múlva már a teljes is a boltokban lesz.
még nincs semmi hír a DEMO-val, lehet egy idõben fog megjelenni a teljessel
I’m Forever Blowing Bubbles...
tud már valaki valamit a demorol lesz vagy sem??
Akárki mit mond a magyar akkor is magyar, el lehet igazodni a 06-ban, de akkor is sokkal otthonosabb egy magyar nyelvû játék mint egy angol.
Minden esetre én már nagyon várom a játékot!
Minden esetre én már nagyon várom a játékot!
!!!HALA MADRID!!!
Nemtom én most nyomom a 6. osztályt általánosban, de tökéletesen kiigazodok a Fifa manager 06on...
azért nem jönnek be a manageres gamek mert már a TCM 05 nem volt magyarítás és a FIFA MANAGER 06 sem így nagyon nehéz szerintem de sokan így vannak<#szomoru1>#szomoru1>
Egyre megy, csak ugass bele egy újonnan nyílt topicba.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
FIFA MANAGER 07
Fejlesztõ: Bright Future
Kiadó: EA Sports
Megjelenés: 2006-11-10
Fejlesztõ: Bright Future
Kiadó: EA Sports
Megjelenés: 2006-11-10
DDD
ohh... nekem egyre megy 😄
elnézést...
elnézést...
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Legnépszerûbb témák
1. FIFA 07
1. FIFA 07
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
ide lehet írni a FIFA Manager 07-rõl, ami nemsokára megjelenik!
← ElőzőOldal 2 / 2