1038
Kaspersky Int. Security
  • bodajoci
    Hát én tisztelek minden Nod használót, de regélhetnék arról, hogy mit talál pl a Kasper egy Nod-os gépen, mikor már döglődik a rendszer, és a Nod szerint minden faxa...Evvel nem nyitok itt vitafórumot, csak tapasztalat. Jó a Nod is, pl muternak, akinek az origóból áll a netezés.
  • Doomista
    te hisztis !
  • slime001
    Ennyi erővel te is csak lehunyt szemmel pofázol...
  • Doomista
    megsértettél
  • L7wy
    Van egy két kivétel is itt sg-n, hogy nehogy megsértsem a kivételeket.
  • L7wy
    Mert szarok... azért vannak pirosba... itt sg-n elég viccesek a gyerekek, itcafe -n vannak szakik... kérdezd őket részletesebbért...
    A NOD egy vírus, ami ha elkapja az embert, akkor lehunyt szemmel pofázik, és nem képes szétnézni a piacon, röviden ennyi. Komolyra fordítva a szót, NOD nak jó a rekláma és megetetik az embereket minden marhasággal...emellett van egy virusbulletinjük, amit független tesztként hoznak nyílvánosságra.
  • Tom01
    Amit használtam ez előtt az van a pirosba csak az kimaradt
  • Tom01
    Egy a lényeg hogy jó legyen . érdekes a matousec vagy mi oldal tesztjén az összes vírusirtó a pirosba van ( nod avg fsecure antivir) ja és a nodosok mért utálják enyíre a kasperskyt ? És miben ujjanb a 506-as verzió? csak enyi
  • L7wy
    Úgy is jó ha jó :D
  • Tom01
    ja most látom hogy válaszoltatok nem töröltem le a régit feltettem az újat majd a magyarosítást szépen frisít
  • L7wy
    Először töröld a KISt, úgy , h a szerződést ne törölje, ezután felteszed az újat meg utána a magyarítást
  • Tom01
    ha letöltöma 454-es verzíóra az újat akkor eltünik a szerződés meg a magyarosítás ?
  • L7wy
    Hah nem mindig voltak elérhetőek a Kaspersky szerverei, mert nem mindig lehetett tölteni...
  • L7wy
    Gyorsabb voltál...
  • L7wy
    Igen igen én is ezt akartam...
  • lck
    KIS 2009 8.0.0.506 final:

http://dnl-eu6.kaspersky-labs.com/products/english/homeuser/kis2009/kis8.0.0.506en.exe

KAV 2009 8.0.0.506 final:

http://dnl-eu6.kaspersky-labs.com/products/english/homeuser/kav2009/kav8.0.0.506en.exe
  • bodajoci
    Na akkor nem csak én találtam benn trójait...Igaz több verziót is láttam torrenten, de csak a legutolsót néztem meg.
  • L7wy
    KKF-et mégse használja senki, Kaspersky jelezte h vírusos, de én gondoltam h lehet h csak nem akarja hogy kijátszák ...Erre ma nézem fullal megy a feltöltés( még jó h felfele csak 64kbit/s ) Hát sehogy nem tudom kitalálni melyik folyamat eszi, ugy a systemek megosztották a feltöltést... Mondom nyomok egy full Kaspersky-t, erre KKF et kinyírta és nincs gond. Tehát mindenkit óvaintek eme kis program használatától...
  • bodajoci
    Hiszem, ha akarom, lényeg, h műxik
  • etele34
    ..."kisvárosban"...

Amerikai léptékkel mérve valóban kisvárosban: - kisvárosban és közel egymáshoz. ( alig 350 mérföldre vannak egymástól) Ez ottani mértékkel mérve azt jelenti, hogy 'itt a szomszédban'.

...Azért nem egy 100%osan portolt dologról van szó!!!...

Nem persze hogy nem 100%-ban átvett dolgok. A Kaspersky Labs/Zone Lab közösen fejlesztette a ZASS-ba a KAV motorra épülő saját változatát és viszont is természetesn, a KIS-be bekerülő ZA tűzfal átdolgozott változatát. De közös a munka és közös a kiindulási alap mindkettőnél. Erre akartam rámutatni csupán.
    Meg még arra is, amire már érdemes odafigyelni, hogy az ingyenes PCTools négyes tűzfala bizony ott van a ZA 2009 Pro mellett immáron.
  • L7wy
    "kisvárosban"...
    Azért nem egy 100%osan portolt dologról van szó!!!
  • etele34
    Kénytelen leszel elhinni pedig. Még a KIS hetessel kezdődött a dolog. Közösen összedolgoztak. A ZASS-ba Kaspersky antívirus van a KIS-ben pedig ZA tűzfal. A link közepén a leírás 'Antivírus' címszó alatt megtalálod. Két egymáshoz nagyon közeli amerikai kisvárosban van mindkét "nagy" székhelye így nem volt nehéz összedolgozniuk.
  • bodajoci
    Igen és ezt most mindenki szépen el is hiszi
  • etele34
    Egyébként nem vitaindításnak, de a KIS-ben az a ZoneAlarm Pro tűzfal - természetesen a Kaspersky kívánalmainak és szájízére módosítva - dolgozik, ami fej-fej melletti helyezést produkált a legutóbbi matousec tesztjén az INGYENES PCTools Firewall Plus 4.0.0.45 tűzfallal!!! Az egyik keményen fizetős a másik meg ingyens.
    Ha hihetek a szakértői házi teszteknek ( barátaim ügyködtek) akkor az ötös, ami jelenleg még csak béta verzió igen csak ott van már most is a Comodo sarkában. És ez még csak a béta PCTools firewall!
  • etele34
    No egy kis irodalom erről. Bár nem mai keletű már de még érvényesek a meghatározások. Az első öt pont az ami erről szó, a többi már nem ide tartozó téma. Személyi számítógépes tűzfalak...
  • Doomista
    TŰZFAL:
    Olyan szoftveres és/vagy hardveres technika, amellyel az intézmények a helyi hálózatukat megvédhetik a külső hálózatról (jellemzően az Internetről) érkező betörések ellen, a bejövő és kimenő adatforgalom figyelésével, megszűrésével és korlátozásával.
  • slime001
    Úgy, hogy a tűzfal nem a vírusok szűrésére való. Az a vírusirtó.
  • nandorb
    hogy-hogy nem???
  • Doomista
    " firewall ami megved a bejovo virusoktol ha megis bejut akkor meg az antivirus ressze megoli ennyi"

azt a krva
  • slime001
    A tűzfal nem véd semmilyen bejövő vírustól!
  • L7wy
    ok, hagyjuk...
  • nandorb
    nem a KAV hanem a KIS a jo,az internet vedelemben bent van a firewall ami megved a bejovo virusoktol ha megis bejut akkor meg az antivirus ressze megoli ennyi
  • etele34
    "Nem a vita folytatásaként"...
    Nem gondolom, hanem tudom. Különbség. Na de ne vitázzunk ezen, mert eddig jól megvoltunk és nem szeretnék senkivel sem "fasírtba" kerülni egy értelmetlen vita miatt.
  • L7wy
    "Nem a vita folytatásaként, de állítom, hogy a NOD heurisztikáján elég nehéz átmenni."
    Gondolod te...
  • L7wy
    Én meg közel se nem!!! Az egy dolog, hogy a heurisztikája jó, de nem sokra megy vele.
  • etele34
    Nem a vita folytatásaként, de állítom, hogy a NOD heurisztikáján elég nehéz átmenni. Kijelentem, hogy (és tartom a tétet) ha a NOD-on átmegy egy "erősebb" vírus akkor azt nagy valószínűséggel a Kaspersky is benyeli.
    Én használtam régebben KAV-ot és tudom mire képes. Akkor a nodot nem sokra tartottam mint "meggyőződéses" kasperky felhasználó, de aztán meg kellett változtatnom ezt a véleményemet. Nem írom le miért, mert hosszú lenne, de én közel olyan jónak vagy egyenértékűnek tartom ezt a két antivírust.
  • nandorb
    igy igaz
  • L7wy
    A biztonságot nem lehet arányosan nézni... Elég lenne egy erős vírus ami ESS-en átmenne KIS en meg nem, és minden pénzt megadnál, h megmentsd a fontos adataidat...
  • etele34
    Én sem venném meg. Főként, hogy ha a pénz oldalát nézzük akkor háromszor annyiba kerül a KIS mint az ESS (diákkedvezménnyel). Háromszor meg biztosan nem jobb.
  • L7wy
    Én akkor sem venném meg, inkább vennék rajta valami márkás Whiskey-t :D