1038
Kaspersky Int. Security
-
bodajoci #438 Hát én tisztelek minden Nod használót, de regélhetnék arról, hogy mit talál pl a Kasper egy Nod-os gépen, mikor már döglődik a rendszer, és a Nod szerint minden faxa...Evvel nem nyitok itt vitafórumot, csak tapasztalat. Jó a Nod is, pl muternak, akinek az origóból áll a netezés. -
#437 te hisztis ! -
#436 Ennyi erővel te is csak lehunyt szemmel pofázol... -
#435 megsértettél -
#434 Van egy két kivétel is itt sg-n, hogy nehogy megsértsem a kivételeket. -
#433 Mert szarok... azért vannak pirosba... itt sg-n elég viccesek a gyerekek, itcafe -n vannak szakik... kérdezd őket részletesebbért...
A NOD egy vírus, ami ha elkapja az embert, akkor lehunyt szemmel pofázik, és nem képes szétnézni a piacon, röviden ennyi. Komolyra fordítva a szót, NOD nak jó a rekláma és megetetik az embereket minden marhasággal...emellett van egy virusbulletinjük, amit független tesztként hoznak nyílvánosságra. -
Tom01 #432 Amit használtam ez előtt az van a pirosba csak az kimaradt -
Tom01 #431 Egy a lényeg hogy jó legyen . érdekes a matousec vagy mi oldal tesztjén az összes vírusirtó a pirosba van ( nod avg fsecure antivir) ja és a nodosok mért utálják enyíre a kasperskyt ? És miben ujjanb a 506-as verzió? csak enyi -
#430 Úgy is jó ha jó :D -
Tom01 #429 ja most látom hogy válaszoltatok nem töröltem le a régit feltettem az újat majd a magyarosítást szépen frisít -
#428 Először töröld a KISt, úgy , h a szerződést ne törölje, ezután felteszed az újat meg utána a magyarítást -
Tom01 #427 ha letöltöma 454-es verzíóra az újat akkor eltünik a szerződés meg a magyarosítás ? -
#426 Hah nem mindig voltak elérhetőek a Kaspersky szerverei, mert nem mindig lehetett tölteni... -
#425 Gyorsabb voltál... -
#424 Igen igen én is ezt akartam... -
#423 KIS 2009 8.0.0.506 final:
http://dnl-eu6.kaspersky-labs.com/products/english/homeuser/kis2009/kis8.0.0.506en.exe
KAV 2009 8.0.0.506 final:
http://dnl-eu6.kaspersky-labs.com/products/english/homeuser/kav2009/kav8.0.0.506en.exe -
bodajoci #422 Na akkor nem csak én találtam benn trójait...Igaz több verziót is láttam torrenten, de csak a legutolsót néztem meg. -
#421 KKF-et mégse használja senki, Kaspersky jelezte h vírusos, de én gondoltam h lehet h csak nem akarja hogy kijátszák ...Erre ma nézem fullal megy a feltöltés( még jó h felfele csak 64kbit/s ) Hát sehogy nem tudom kitalálni melyik folyamat eszi, ugy a systemek megosztották a feltöltést... Mondom nyomok egy full Kaspersky-t, erre KKF et kinyírta és nincs gond. Tehát mindenkit óvaintek eme kis program használatától... -
bodajoci #420 Hiszem, ha akarom, lényeg, h műxik -
etele34 #419 ..."kisvárosban"...
Amerikai léptékkel mérve valóban kisvárosban: - kisvárosban és közel egymáshoz. ( alig 350 mérföldre vannak egymástól) Ez ottani mértékkel mérve azt jelenti, hogy 'itt a szomszédban'.
...Azért nem egy 100%osan portolt dologról van szó!!!...
Nem persze hogy nem 100%-ban átvett dolgok. A Kaspersky Labs/Zone Lab közösen fejlesztette a ZASS-ba a KAV motorra épülő saját változatát és viszont is természetesn, a KIS-be bekerülő ZA tűzfal átdolgozott változatát. De közös a munka és közös a kiindulási alap mindkettőnél. Erre akartam rámutatni csupán.
Meg még arra is, amire már érdemes odafigyelni, hogy az ingyenes PCTools négyes tűzfala bizony ott van a ZA 2009 Pro mellett immáron. -
#418 "kisvárosban"...
Azért nem egy 100%osan portolt dologról van szó!!! -
etele34 #417 Kénytelen leszel elhinni pedig. Még a KIS hetessel kezdődött a dolog. Közösen összedolgoztak. A ZASS-ba Kaspersky antívirus van a KIS-ben pedig ZA tűzfal. A link közepén a leírás 'Antivírus' címszó alatt megtalálod. Két egymáshoz nagyon közeli amerikai kisvárosban van mindkét "nagy" székhelye így nem volt nehéz összedolgozniuk. -
bodajoci #416 Igen és ezt most mindenki szépen el is hiszi -
etele34 #415 Egyébként nem vitaindításnak, de a KIS-ben az a ZoneAlarm Pro tűzfal - természetesen a Kaspersky kívánalmainak és szájízére módosítva - dolgozik, ami fej-fej melletti helyezést produkált a legutóbbi matousec tesztjén az INGYENES PCTools Firewall Plus 4.0.0.45 tűzfallal!!! Az egyik keményen fizetős a másik meg ingyens.
Ha hihetek a szakértői házi teszteknek ( barátaim ügyködtek) akkor az ötös, ami jelenleg még csak béta verzió igen csak ott van már most is a Comodo sarkában. És ez még csak a béta PCTools firewall! -
etele34 #414 No egy kis irodalom erről. Bár nem mai keletű már de még érvényesek a meghatározások. Az első öt pont az ami erről szó, a többi már nem ide tartozó téma. Személyi számítógépes tűzfalak... -
#413 TŰZFAL:
Olyan szoftveres és/vagy hardveres technika, amellyel az intézmények a helyi hálózatukat megvédhetik a külső hálózatról (jellemzően az Internetről) érkező betörések ellen, a bejövő és kimenő adatforgalom figyelésével, megszűrésével és korlátozásával.
-
#412 Úgy, hogy a tűzfal nem a vírusok szűrésére való. Az a vírusirtó. -
#411 hogy-hogy nem??? -
#410 " firewall ami megved a bejovo virusoktol ha megis bejut akkor meg az antivirus ressze megoli ennyi"
azt a krva -
#409 A tűzfal nem véd semmilyen bejövő vírustól! -
#408 ok, hagyjuk... -
#407 nem a KAV hanem a KIS a jo,az internet vedelemben bent van a firewall ami megved a bejovo virusoktol ha megis bejut akkor meg az antivirus ressze megoli ennyi -
etele34 #406 "Nem a vita folytatásaként"...
Nem gondolom, hanem tudom. Különbség. Na de ne vitázzunk ezen, mert eddig jól megvoltunk és nem szeretnék senkivel sem "fasírtba" kerülni egy értelmetlen vita miatt. -
#405 "Nem a vita folytatásaként, de állítom, hogy a NOD heurisztikáján elég nehéz átmenni."
Gondolod te... -
#404 Én meg közel se nem!!! Az egy dolog, hogy a heurisztikája jó, de nem sokra megy vele. -
etele34 #403 Nem a vita folytatásaként, de állítom, hogy a NOD heurisztikáján elég nehéz átmenni. Kijelentem, hogy (és tartom a tétet) ha a NOD-on átmegy egy "erősebb" vírus akkor azt nagy valószínűséggel a Kaspersky is benyeli.
Én használtam régebben KAV-ot és tudom mire képes. Akkor a nodot nem sokra tartottam mint "meggyőződéses" kasperky felhasználó, de aztán meg kellett változtatnom ezt a véleményemet. Nem írom le miért, mert hosszú lenne, de én közel olyan jónak vagy egyenértékűnek tartom ezt a két antivírust. -
#402 igy igaz -
#401 A biztonságot nem lehet arányosan nézni... Elég lenne egy erős vírus ami ESS-en átmenne KIS en meg nem, és minden pénzt megadnál, h megmentsd a fontos adataidat... -
etele34 #400 Én sem venném meg. Főként, hogy ha a pénz oldalát nézzük akkor háromszor annyiba kerül a KIS mint az ESS (diákkedvezménnyel). Háromszor meg biztosan nem jobb. -
#399 Én akkor sem venném meg, inkább vennék rajta valami márkás Whiskey-t :D