Kaspersky Int. Security
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthetõ.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthetõ.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Régen is használtam a 6-ost, de a key-mizéria miatt leszedtem. De akkor is azt tartottam a legjobbnak.
Most havi 4 kattintás oszt jónapot.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
az orosz nyelvü kaspersky a magyar +férfiak+ nyelve.
Nah megjelent a már régota tesztelt és sokszor halasztott Kaspersky Internet security 2009 lgujabb és végre majdnem tökéletes verzioja a 8.0.0.454 én tegnap raktam fel és komolyan mondom naon faxa sokkal söt nagyon sok minenben fejlödött a 357-s verziohoz képest telmesitmény javulás igen látványos és a programokkal sincs nagyon baja sztem egy nagyon jo teljes védelmi progi csak ajánlani tudom és a kaspersky forumon is jok a visszajelzések(a beta teszteken az összes ezelötti verziot lehurrogta mindenki ezért vagy amazért)
Letölthetõ a hivatalos oldalon
OMSI FOREVER!!!
OMSI FOREVER!!!
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
A registrybõl is kitakarítottam a régi KAV-t. Ezután telepítettem a 2009-et. Fel is ment de újraindítás után hibát ír ki. Hogy javítsam a telepítést. Sajnos a javítás után is ugyanaz - a hálózat védelem nem fut. ?!?! Hogy valami régi bejegyzés miatt van e nem tudom.
Lehet majd újra nekiállok. Most visszaghostoltam a rendszert.
Még egyszer mert fontos. Amíg a gépen együtt fent van a KAV és a Comodo addig TILOS! vissza kapcsolni a Comodoban a Fejlett viselkedés alapú analízist!!! Garantált a szinte azonnali lefagyás és a csökkentett módos eltávolítás!
Bocsi el kellett itthonról közben mennem hirtelen, ezért a kései reagálás.
Én csak a Comodo 2.4-el tudom a beállításokat ezt az újabb hármast nem ismerem. Nem is érdekel különösebben. Ezzel ahogy leírom most én használtam így ezt a két programot és ilyen beállítással nem zaklatták már egymást többet és békében éltek egymás mellett egyazon gépen és egyazon idõben, amíg használatban voltak.
Tehát sorrendben:
1.Nincs sem KAV sem Comodo a gépre telepítve csak letöltve!
2.Telepíted a KAV-ot és a telepítés után kikapcsolod benne a Proactiv védelmet. A programot magát nem kell csak ezt a részét.
3.Felrakod a Comodo-t és amint frisítette magát utána azonnal kikapcsold a Fejlett viselkedésalapú analízist. Valahol azt hiszem a Haladó fülnél alatt található/van. Pipát kivenni elõle és szigorúan így is marad amíg a Comodo fent van a gépeden! (még nem állítsz rajta semmit, arra ráérsz késõbb)
4.Ezután vissza kapcsolod a KAV-ban a Proactiv védelmi modult. Ezt Õ sokkal de sokkal jobban és hatékonyabban végzi, így rá kell bízni ezt a feladatot (is).
5.Ezután már kedvedre konfigurálhatod a Comodot és a Kaspersky-t is.
Sok sikert hozzá.
KAV 2009-et akartam feltenni Comodo FP. mellé, de telepítéskor közölte hogy nem települ mert a 2 progi nem kompatibilis. Feltételezem ha a Comodót leszedném aztán rá a KAV-t aztán újra vissza a Comodót így felmenne. Csak tényleg lehet hogy összeakadnának. Így vakon nem állok neki.
Valaki használja a 2 progit egyszerre ?
A honlapomon a baloldali leugró menüben a Letöltések > Vírusfrissítések > Kaspersky kulcsok menü alatti oldalon mundíg találni használható key-t.Nekem épp tegnapelött dobta vissza és amit elsõre választottam azzal sikerült is újra aktiválni.Ha az oldalt blokkolná a KIS akkor ki kell kapcsolni és úgy már elérhetõ.Sajna én is így jártam,de egy mûködõ kulcsért érdemes kikapcsolni pár pillanatra.
Komawarez
AVIRA - \"More than security.\"
akkor úgy kérdem, hogy esetleg activation code?