1039
Kaspersky Int. Security
-
Én akkor sem venném meg, inkább vennék rajta valami márkás Whiskey-t :D
-
etele34 #398 

-
Gondoltam kb 3 másodpercet... 

-
aggya ra money-t es megvesszem 50dollar -
etele34 #395 Azon nem is gondolkoztatok még, hogy meg is lehet venni a KIS-t? 

-
Programfrissítésekről beszéltem!!!! Az adatbázist persze frissíti, de szerintem jobb keresni akkoris egy működő kulcsot. KKF fennvan nagyobb torrentoldalakon. És KKF állítólag hetente frissíti a keylistet, tehát nem nagyon járhatsz úgy, hogy kulcs nélkül maradsz. -
bodajoci #393 Hát keyfindert olyat találtam, amiben benn csücsül egy trójai, de ha a trial a vírus leíró adatbázist frissíti, az már épp elég sztem. Már írtam, h a 7-eshez hiába voltak tuti kulcsaim, akkor is mindig ugyanaz a verzió maradt, csak az adatbázis frissült. Azért tértem át a trial resetre, mert már untam a kulcskeresgélést. -
isss #392 ..a programfrissítés is megy, vagy csak az adatbázis? Ha jól látom ez még beta verzió...? -
bodajoci #391 Hát ezért furcsállom én is a dolgot, h nem adnának 30 napig semmi fresset a cucchoz, akkor hogyan gondolják.... -
pedig nekem mindent vegig frissit trial resseterrel
-
bodajoci #389 Hát a 7-eshez is csak a vírusfelismerő adatbázist frissítette, de akkor is amikor "talált" kulcsokkal működött, és nem a trial resettel. Mindenesetre azért kipróbálom ezt az okosságot is:-) -
Trial reset nem jó Kasperskyhez, mert tiltja a programfrissítéseket. Keresd inkább a KKF-et (Kaspersky Key Finder) -
Válts a 2009esre, mert sokkal jobb. -
tilbury #386 Hali!
KIS 7-et használok.
A tűzfal része "tanítási módban" van. Gondlom ez csak jobb,mint az "alacsony szint". De ilyenkor ha elindítom a Utorrentet akorr állandóan felugrál a szabály létrehozás ablak. Szinte folyamatosan fel-fel ugrik az ablak, gondolom a sok kapcsolódástól az egyes torrent fájlok miatt. Na ezt nem lehetne vhogy megszüntetni? Idegesítő, hogy állandóan oda-oda kell kattingatni. Megbízhatóba is betettem utorrentet már, de semmi sem változott:(
-
bodajoci #385 Jah "bodajocikukacmailboxponthu"... -
bodajoci #384 Ha vkinek megvan a 2009-es való trial eset, az elküldhetné, mert nem megyen a link. Thx:-) -
bizony :] -
Vasárnap már kell készülni a hétfőre... -
hétvége van,mért ne ?:D -
Az baj ha Vasárnap is ittasak vagytok.... -
Ha a loc mappát nem érinti módosítás, akkor marad a nyelv. -
nyugi.mi a gond ? nyugi,este van,fáradtak vagyunk és ittasak,csak nyugeee.kist szeretem,és ezért figyelem a topikot.régen az volt a favorit,de most nem az,de 2. helyen áll nálam,csak ennyi. -
ez komoly most mer? -
nem lessz tan nekem se orosz -
Nincs Avira topic. Neked viszont az őserdőbe való visszavonulást javaslom. -
etele34 #374 Nagyon láma lesz a kérdésem. 
H nekem van egy magyar nyelvű KIS telepítve a gépemre akkor feltehetem ebből valamelyik skin-t? Nem lesz orosz nyelvű remélem. Valahogy nem vágom a parusszkit. -
akkor meg mit a f+ keresel itt menny az Avira topigba -
köszönöm
[nem kist használ,hanem avirát] -
Hol a kosszonet??? -
szépek..sok fan juj :D -
Skinek a KIS8-ashoz -
etele34 #368 Bocsi az eltévedésért. Nem figyeltem. 

-
Enyhén sejtettem, azért is írtam :D -
etele34 #366 Ajjaj én is az lennék pediglen. 

-
jah az igaz:D -
Ide nem jönnek nodosok, legalábbis remélhetőleg :D :D -
etele34 #363 Szerintem ezt a csendességet betudhatjuk annak, hogy a Kaspersky-vel nincs semmi probléma, vagy alig-alig. Örüljön aki ezt a szoftvert használja és nincsenek gondjai. -
mivel ?:D -
ez jobb :D -
antispyware topik a fötopik,van rootkietnek is külön topik,mégis az antispyware topikba megy a hsz,szal szrtm illene mostmár csak oda irnunk,és hagyni ezt a sok melléktopikot...:D