1039
Kaspersky Int. Security
  • nandorb
    Havernal volt az USB Flash-em es vissza adja es puff meg kise nyitom trojait jelez ha jolvan mondom puff kiirtsa.az elott egy masik hozzott vmi cuccott es berakja akarom kinyitni 2klikkel erre puff kiirja hogy trojai van rajta hat nemtom mi ez ez vmi jarvany?Mindenkinel:D
  • bodajoci
    Megtalálja, de felkínálja a lehetőségeket, h javítsa meg a fertőzőtt fájlt, vagy törölje...természetesemn amit nem lehet javítani, az vagy karantén, vagy törlés. Elrontani nemtod
  • Viktorr
    Sziasztok!

Egy láma kéréds: Amikor vírust keresek Kaspersky Int.Sec.8-al,akkor magától kiírtja a vírusokat,ha talál vagy nekem kell? Ha nekem kell,azt hol tehetem meg?:)
    Köszi!
    Kellemes ünnepeket!
  • Tom01
    Hátrébb már le van írva egszer...olvass vissza

így biztos sikerülni fog...
  • 590227
    http://itcafe.hu/tema/kaspersky_2009-es_termekek_antivirus_es_internet_security/hsz_1-50.html
  • 590227
    http://www.webforditas.hu/weblap-fordito.php
  • 590227
    http://wongsk.blogspot.com/2008/09/free-100-days-product-key-for-kaspersky.html
  • Tom01
    A Kaspersky GONOSZ!! nem engedi hogy játszak a COd 4-el a neten valaki megtudná monadni mit álítsak át KÖSZIII
  • L7wy
    Hát kellene, akkor nem alakulnának ki zombihálózatok.
  • tescodr
    kellene?
  • L7wy
    Kellene hogy tudja...
  • etele34
    Vagy NIS 2009.
  • slime001
    Vagy Avira!
  • lck #466
    Nem újdonság :)))
    Kaspersky vagy Navge.
    Ezt mindenki tudja ! - tudja ?
  • tescodr
    hát gyerekek azthiszem megtaláltam az új barátomat a kasperskyben,nodról váltottam,elég rég használom kb 3 éve de most jött el az idő hogy végképp lemondok róla,nem talál semmit de a gép rohadt lassú erre felraktam a kasperskyt és vagy 15 vírust detektált...azóta minden rendben a gépem újra szárnyal.és nem eszi a a nod ekrn.exe modulja 100%on a procit
  • L7wy
    van már újabb is neten. töltsd le azt.
  • tilbury
    Hali!
    Csak nálam nem frissít IES 8.0.0.454???
    Vagy vmi bibi van vele nálam?
  • bodajoci
    Bazzeg, mit keresgéltem, h aktiválni tudjak egy kulcsot, mire rájöttem, h a betöltött skin miatt nem lehet látni az aktiválási linket...ááááá Szal a skinek felejtősek sztem.
  • nandorb
  • nandorb
    jobb nem rakni be mert nekem utana alig akart elindulni kikellett torolnom hogy elinduljon
  • Tom01
    A témákat hogy kel betenni a kasperskyben ? ami lejebb linkeltek ? Arrol az oldalrol töltöttem le .
  • Tom01
    vagy ezen az oldalon is va n sok jó kulcs hozzá
    http://www.dl4all.com/
    ha letöltesz valamit a jelszó: www.dl4all.com
    (az előző hozászolásomban a 8.0.0.506 verzióra gondoltam mint 5-ös)
  • Tom01
    van 100 napos ingyen kaspersky lejebb megtalálod meg meg itt vannak hasznáható kulcsok http://thepiratebay.org/torrent/4429443/Kaspersky_Internet_Security_2009_Working_Keys_By.Oriks nekem is ezzel megy az 5-ös verzíó
  • nandorb
    free trial ra mentel vagy emigy?
  • Freelove
    Próbáltam feltelepíteni, az ment is, csak az istenért nem akart frissíteni.. Szoval maradok a Nod-nál... :S
  • L7wy
    Kaspersky Key Finder V1.5.2d (KKF)
    Kaspersky2009_TrialReset2.2
    ez a kettő illegális "okosság" emellett kkf vírusos is.
  • nandorb
    Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.506 Final

ezt ajanlom en
  • Freelove
    Sziasztok!
    én nem láma vagyok, hanem birka
    Na szóval. Én is alap Nod-os felhasznháló vagyok, de lejárt a licensz_ ect. Váltanék erre a Kaspersky vírusírtóra,mert jó ITs-kollegáim vannak, akik ez mellett voksolnak.Kipróbálnám.Na már most otthoni használatra/torrrent,Games stb/ mennyire faszányos ez a Kaspersky? És ebből melyiket kell használnom?
    -Kaspersky Anti-Virus 2009 8.0.0.506 Final
    Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.506 Final
    Kaspersky Key Finder V1.5.2d (KKF)
    Kaspersky2009_TrialReset2.2
    Választ előre is köszi
  • Tom01
    Ja bocs nem tudtam hogy itt ez mindenapos.Ja most néztem meg részletesen a matusec tesztjét azt írtátok hogy az ingyenes Outpost Firewall végzett az első helyen ami a Kasperskyben is van de az a fizetős verzíója nem mert nincs melette hogy FREE ???
  • L7wy
    ÁÁÁ dehogy, ez már mindennapos :P
  • Tom01
    Látom kisebb vitát robbantottam ki köztetek :D:D
  • etele34
    Köszönöm a választ.
  • lck #447
    Az hogy megtűri-e maga mellett, az a KIS telepítésekor egyből kiderül, mert akkor felsorolja a letelepítendő programok között.
    Nekem a Spybot volt fenn amit felsorolt. Letelepítettem aztán amikor a KIS felment visszaraktam. Ekkor már nem tiltakozott. Igaz a Spybotban letiltottam minden valós védelmi dolgot ( csak keresésre tettem fel ) így nem is tapasztaltam semmilyen ütközést. Én KIS mellett az A-Squared-et csak alkalmi ellenőrzésre használnám, a valós idejű védelmét biztosan kikapcsolnám, mert feleslegesnek tartanám ezzel is terhelni a rendszert.
    Az A-Squared valós védelméről egyébként nincsen jó tapasztalatom - tavaly a nagy adatbázisa ellenére nekem jött be mellette fertőzés.
  • etele34
    Hali LCK!
    Most jön feléd egy nagyon láma kérdés. Tőlem.
    A KIS maga mellett nem igen tűr meg mást, ezt tudjuk. Nálam fent van a gépen az A-Squared Anti-Malware állandó védelemmel. Csak azért nem akarok belevágni a KIS felrakásába, mert sajnálnám leszedni ezt a programot. Az ESS-t nem sajnálnám leszedni. De ezt igen. Szerinted elmennének egymás mellett?
  • lck #445
    Magyarítás
    Magyarítás használata:
    A Kaspersky Internet Security 8.0 telepítése után a következőt kell beállítani: Először frissítsük az adatbázisokat és a program összetevőket. Azután Settings > Options > Enable Self-Defense kivenni a pipát.
    Kapcsoljuk ki a KIS8 programot: Jobb klikk a tálcaikonján aztán Exit.
    Így már bemásolhatjuk a nyelvi fájlokat.
    A program mappájába kicsomagoljuk a skin.zip összetevőit.
    A reg.zip tartalmából kiválasztjuk az operációs rendszerünknek megfelelő rendszerleíró adatbázis kulcsot és telepítjük (kétszer rákattintunk).
    A program újraindítása után a teljes felület magyar lesz
  • lck #444
    Az én lelkiismeretem tiszta mert a trial reset használata - véleményem szerint - semmiféle jogi következménnyel nem járhat - tudtommal - a 30 napos próbaverziót akár hányszor feltelepíthetem egy gépre. A reseter tulajdonképpen csak a letelepítés - registry karbantartás - újratelepítés folyamatát szimulálja.
    Hozzáteszem, hogy pl. ha a Kaspersky akarta volna, már ezerszer kártékony fájlnak minősíthette volna a reseter progit, de eddig nem tette, mint pl. amit az ESET megcsinált a vírusirtója crack-jére.
  • eva53
    Ha tudsz légy szíves segíteni, hogy hol érem el külön a Magyarítást, illetve hogy tudom hozzáadni.
    Nekem jelenleg a 8.0.0.357 verzió megy, amelyik már alapból Magyar.
    Előre is köszönöm: Éva.
  • Doomista
    azért az utolso 4 mondat befigyel ilyenkor :D
  • lck #441
  • lck #440
    fel megy rá