1038
Kaspersky Int. Security
  • bodajoci
    Megtalálja, de felkínálja a lehetőségeket, h javítsa meg a fertőzőtt fájlt, vagy törölje...természetesemn amit nem lehet javítani, az vagy karantén, vagy törlés. Elrontani nemtod
  • Viktorr
    Sziasztok!

Egy láma kéréds: Amikor vírust keresek Kaspersky Int.Sec.8-al,akkor magától kiírtja a vírusokat,ha talál vagy nekem kell? Ha nekem kell,azt hol tehetem meg?:)
    Köszi!
    Kellemes ünnepeket!
  • Tom01
    Hátrébb már le van írva egszer...olvass vissza

így biztos sikerülni fog...
  • 590227
    http://itcafe.hu/tema/kaspersky_2009-es_termekek_antivirus_es_internet_security/hsz_1-50.html
  • 590227
    http://www.webforditas.hu/weblap-fordito.php
  • 590227
    http://wongsk.blogspot.com/2008/09/free-100-days-product-key-for-kaspersky.html
  • Tom01
    A Kaspersky GONOSZ!! nem engedi hogy játszak a COd 4-el a neten valaki megtudná monadni mit álítsak át KÖSZIII
  • L7wy
    Hát kellene, akkor nem alakulnának ki zombihálózatok.
  • tescodr
    kellene?
  • L7wy
    Kellene hogy tudja...
  • etele34
    Vagy NIS 2009.
  • slime001
    Vagy Avira!
  • lck
    Nem újdonság :)))
    Kaspersky vagy Navge.
    Ezt mindenki tudja ! - tudja ?
  • tescodr
    hát gyerekek azthiszem megtaláltam az új barátomat a kasperskyben,nodról váltottam,elég rég használom kb 3 éve de most jött el az idő hogy végképp lemondok róla,nem talál semmit de a gép rohadt lassú erre felraktam a kasperskyt és vagy 15 vírust detektált...azóta minden rendben a gépem újra szárnyal.és nem eszi a a nod ekrn.exe modulja 100%on a procit
  • L7wy
    van már újabb is neten. töltsd le azt.
  • tilbury
    Hali!
    Csak nálam nem frissít IES 8.0.0.454???
    Vagy vmi bibi van vele nálam?
  • bodajoci
    Bazzeg, mit keresgéltem, h aktiválni tudjak egy kulcsot, mire rájöttem, h a betöltött skin miatt nem lehet látni az aktiválási linket...ááááá Szal a skinek felejtősek sztem.
  • nandorb
  • nandorb
    jobb nem rakni be mert nekem utana alig akart elindulni kikellett torolnom hogy elinduljon
  • Tom01
    A témákat hogy kel betenni a kasperskyben ? ami lejebb linkeltek ? Arrol az oldalrol töltöttem le .
  • Tom01
    vagy ezen az oldalon is va n sok jó kulcs hozzá
    http://www.dl4all.com/
    ha letöltesz valamit a jelszó: www.dl4all.com
    (az előző hozászolásomban a 8.0.0.506 verzióra gondoltam mint 5-ös)
  • Tom01
    van 100 napos ingyen kaspersky lejebb megtalálod meg meg itt vannak hasznáható kulcsok http://thepiratebay.org/torrent/4429443/Kaspersky_Internet_Security_2009_Working_Keys_By.Oriks nekem is ezzel megy az 5-ös verzíó
  • nandorb
    free trial ra mentel vagy emigy?
  • Freelove
    Próbáltam feltelepíteni, az ment is, csak az istenért nem akart frissíteni.. Szoval maradok a Nod-nál... :S
  • L7wy
    Kaspersky Key Finder V1.5.2d (KKF)
    Kaspersky2009_TrialReset2.2
    ez a kettő illegális "okosság" emellett kkf vírusos is.
  • nandorb
    Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.506 Final

ezt ajanlom en
  • Freelove
    Sziasztok!
    én nem láma vagyok, hanem birka
    Na szóval. Én is alap Nod-os felhasznháló vagyok, de lejárt a licensz_ ect. Váltanék erre a Kaspersky vírusírtóra,mert jó ITs-kollegáim vannak, akik ez mellett voksolnak.Kipróbálnám.Na már most otthoni használatra/torrrent,Games stb/ mennyire faszányos ez a Kaspersky? És ebből melyiket kell használnom?
    -Kaspersky Anti-Virus 2009 8.0.0.506 Final
    Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.506 Final
    Kaspersky Key Finder V1.5.2d (KKF)
    Kaspersky2009_TrialReset2.2
    Választ előre is köszi
  • Tom01
    Ja bocs nem tudtam hogy itt ez mindenapos.Ja most néztem meg részletesen a matusec tesztjét azt írtátok hogy az ingyenes Outpost Firewall végzett az első helyen ami a Kasperskyben is van de az a fizetős verzíója nem mert nincs melette hogy FREE ???
  • L7wy
    ÁÁÁ dehogy, ez már mindennapos :P
  • Tom01
    Látom kisebb vitát robbantottam ki köztetek :D:D
  • etele34
    Köszönöm a választ.
  • lck
    Az hogy megtűri-e maga mellett, az a KIS telepítésekor egyből kiderül, mert akkor felsorolja a letelepítendő programok között.
    Nekem a Spybot volt fenn amit felsorolt. Letelepítettem aztán amikor a KIS felment visszaraktam. Ekkor már nem tiltakozott. Igaz a Spybotban letiltottam minden valós védelmi dolgot ( csak keresésre tettem fel ) így nem is tapasztaltam semmilyen ütközést. Én KIS mellett az A-Squared-et csak alkalmi ellenőrzésre használnám, a valós idejű védelmét biztosan kikapcsolnám, mert feleslegesnek tartanám ezzel is terhelni a rendszert.
    Az A-Squared valós védelméről egyébként nincsen jó tapasztalatom - tavaly a nagy adatbázisa ellenére nekem jött be mellette fertőzés.
  • etele34
    Hali LCK!
    Most jön feléd egy nagyon láma kérdés. Tőlem.
    A KIS maga mellett nem igen tűr meg mást, ezt tudjuk. Nálam fent van a gépen az A-Squared Anti-Malware állandó védelemmel. Csak azért nem akarok belevágni a KIS felrakásába, mert sajnálnám leszedni ezt a programot. Az ESS-t nem sajnálnám leszedni. De ezt igen. Szerinted elmennének egymás mellett?
  • lck
    Magyarítás
    Magyarítás használata:
    A Kaspersky Internet Security 8.0 telepítése után a következőt kell beállítani: Először frissítsük az adatbázisokat és a program összetevőket. Azután Settings > Options > Enable Self-Defense kivenni a pipát.
    Kapcsoljuk ki a KIS8 programot: Jobb klikk a tálcaikonján aztán Exit.
    Így már bemásolhatjuk a nyelvi fájlokat.
    A program mappájába kicsomagoljuk a skin.zip összetevőit.
    A reg.zip tartalmából kiválasztjuk az operációs rendszerünknek megfelelő rendszerleíró adatbázis kulcsot és telepítjük (kétszer rákattintunk).
    A program újraindítása után a teljes felület magyar lesz
  • lck
    Az én lelkiismeretem tiszta mert a trial reset használata - véleményem szerint - semmiféle jogi következménnyel nem járhat - tudtommal - a 30 napos próbaverziót akár hányszor feltelepíthetem egy gépre. A reseter tulajdonképpen csak a letelepítés - registry karbantartás - újratelepítés folyamatát szimulálja.
    Hozzáteszem, hogy pl. ha a Kaspersky akarta volna, már ezerszer kártékony fájlnak minősíthette volna a reseter progit, de eddig nem tette, mint pl. amit az ESET megcsinált a vírusirtója crack-jére.
  • eva53
    Ha tudsz légy szíves segíteni, hogy hol érem el külön a Magyarítást, illetve hogy tudom hozzáadni.
    Nekem jelenleg a 8.0.0.357 verzió megy, amelyik már alapból Magyar.
    Előre is köszönöm: Éva.
  • Doomista
    azért az utolso 4 mondat befigyel ilyenkor :D
  • lck
  • lck
    fel megy rá
  • csassz
    HY! Az 506-ra tud vki már magyaritást,mert 454-es nem megy fel rá??