1038
Kaspersky Int. Security
-
bodajoci #478 Megtalálja, de felkínálja a lehetőségeket, h javítsa meg a fertőzőtt fájlt, vagy törölje...természetesemn amit nem lehet javítani, az vagy karantén, vagy törlés. Elrontani nemtod -
#477 Sziasztok!
Egy láma kéréds: Amikor vírust keresek Kaspersky Int.Sec.8-al,akkor magától kiírtja a vírusokat,ha talál vagy nekem kell? Ha nekem kell,azt hol tehetem meg?:)
Köszi!
Kellemes ünnepeket! -
Tom01 #476 Hátrébb már le van írva egszer...olvass vissza
így biztos sikerülni fog... -
590227 #475 http://itcafe.hu/tema/kaspersky_2009-es_termekek_antivirus_es_internet_security/hsz_1-50.html -
590227 #474 http://www.webforditas.hu/weblap-fordito.php -
590227 #473 http://wongsk.blogspot.com/2008/09/free-100-days-product-key-for-kaspersky.html -
Tom01 #472 A Kaspersky GONOSZ!! nem engedi hogy játszak a COd 4-el a neten valaki megtudná monadni mit álítsak át KÖSZIII -
#471 Hát kellene, akkor nem alakulnának ki zombihálózatok. -
#470 kellene? -
#469 Kellene hogy tudja... -
etele34 #468 Vagy NIS 2009. -
#467 Vagy Avira! -
#466 Nem újdonság :)))
Kaspersky vagy Navge.
Ezt mindenki tudja ! - tudja ? -
#465 hát gyerekek azthiszem megtaláltam az új barátomat a kasperskyben,nodról váltottam,elég rég használom kb 3 éve de most jött el az idő hogy végképp lemondok róla,nem talál semmit de a gép rohadt lassú erre felraktam a kasperskyt és vagy 15 vírust detektált...azóta minden rendben a gépem újra szárnyal.és nem eszi a a nod ekrn.exe modulja 100%on a procit -
#464 van már újabb is neten. töltsd le azt. -
tilbury #463 Hali!
Csak nálam nem frissít IES 8.0.0.454???
Vagy vmi bibi van vele nálam? -
bodajoci #462 Bazzeg, mit keresgéltem, h aktiválni tudjak egy kulcsot, mire rájöttem, h a betöltött skin miatt nem lehet látni az aktiválási linket...ááááá Szal a skinek felejtősek sztem. -
#461 -
#460 jobb nem rakni be mert nekem utana alig akart elindulni kikellett torolnom hogy elinduljon -
Tom01 #459 A témákat hogy kel betenni a kasperskyben ? ami lejebb linkeltek ? Arrol az oldalrol töltöttem le . -
Tom01 #458 vagy ezen az oldalon is va n sok jó kulcs hozzá
http://www.dl4all.com/
ha letöltesz valamit a jelszó: www.dl4all.com
(az előző hozászolásomban a 8.0.0.506 verzióra gondoltam mint 5-ös) -
Tom01 #457 van 100 napos ingyen kaspersky lejebb megtalálod meg meg itt vannak hasznáható kulcsok http://thepiratebay.org/torrent/4429443/Kaspersky_Internet_Security_2009_Working_Keys_By.Oriks nekem is ezzel megy az 5-ös verzíó -
#456 free trial ra mentel vagy emigy? -
Freelove #455 Próbáltam feltelepíteni, az ment is, csak az istenért nem akart frissíteni.. Szoval maradok a Nod-nál... :S -
#454 Kaspersky Key Finder V1.5.2d (KKF)
Kaspersky2009_TrialReset2.2
ez a kettő illegális "okosság" emellett kkf vírusos is. -
#453 Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.506 Final
ezt ajanlom en -
Freelove #452 Sziasztok!
én nem láma vagyok, hanem birka
Na szóval. Én is alap Nod-os felhasznháló vagyok, de lejárt a licensz_ ect. Váltanék erre a Kaspersky vírusírtóra,mert jó ITs-kollegáim vannak, akik ez mellett voksolnak.Kipróbálnám.Na már most otthoni használatra/torrrent,Games stb/ mennyire faszányos ez a Kaspersky? És ebből melyiket kell használnom?
-Kaspersky Anti-Virus 2009 8.0.0.506 Final
Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.506 Final
Kaspersky Key Finder V1.5.2d (KKF)
Kaspersky2009_TrialReset2.2
Választ előre is köszi -
Tom01 #451 Ja bocs nem tudtam hogy itt ez mindenapos.Ja most néztem meg részletesen a matusec tesztjét azt írtátok hogy az ingyenes Outpost Firewall végzett az első helyen ami a Kasperskyben is van de az a fizetős verzíója nem mert nincs melette hogy FREE ??? -
#450 ÁÁÁ dehogy, ez már mindennapos :P -
Tom01 #449 Látom kisebb vitát robbantottam ki köztetek :D:D -
etele34 #448 Köszönöm a választ. -
#447 Az hogy megtűri-e maga mellett, az a KIS telepítésekor egyből kiderül, mert akkor felsorolja a letelepítendő programok között.
Nekem a Spybot volt fenn amit felsorolt. Letelepítettem aztán amikor a KIS felment visszaraktam. Ekkor már nem tiltakozott. Igaz a Spybotban letiltottam minden valós védelmi dolgot ( csak keresésre tettem fel ) így nem is tapasztaltam semmilyen ütközést. Én KIS mellett az A-Squared-et csak alkalmi ellenőrzésre használnám, a valós idejű védelmét biztosan kikapcsolnám, mert feleslegesnek tartanám ezzel is terhelni a rendszert.
Az A-Squared valós védelméről egyébként nincsen jó tapasztalatom - tavaly a nagy adatbázisa ellenére nekem jött be mellette fertőzés. -
etele34 #446 Hali LCK!
Most jön feléd egy nagyon láma kérdés. Tőlem.
A KIS maga mellett nem igen tűr meg mást, ezt tudjuk. Nálam fent van a gépen az A-Squared Anti-Malware állandó védelemmel. Csak azért nem akarok belevágni a KIS felrakásába, mert sajnálnám leszedni ezt a programot. Az ESS-t nem sajnálnám leszedni. De ezt igen. Szerinted elmennének egymás mellett? -
#445 Magyarítás
Magyarítás használata:
A Kaspersky Internet Security 8.0 telepítése után a következőt kell beállítani: Először frissítsük az adatbázisokat és a program összetevőket. Azután Settings > Options > Enable Self-Defense kivenni a pipát.
Kapcsoljuk ki a KIS8 programot: Jobb klikk a tálcaikonján aztán Exit.
Így már bemásolhatjuk a nyelvi fájlokat.
A program mappájába kicsomagoljuk a skin.zip összetevőit.
A reg.zip tartalmából kiválasztjuk az operációs rendszerünknek megfelelő rendszerleíró adatbázis kulcsot és telepítjük (kétszer rákattintunk).
A program újraindítása után a teljes felület magyar lesz -
#444 Az én lelkiismeretem tiszta mert a trial reset használata - véleményem szerint - semmiféle jogi következménnyel nem járhat - tudtommal - a 30 napos próbaverziót akár hányszor feltelepíthetem egy gépre. A reseter tulajdonképpen csak a letelepítés - registry karbantartás - újratelepítés folyamatát szimulálja.
Hozzáteszem, hogy pl. ha a Kaspersky akarta volna, már ezerszer kártékony fájlnak minősíthette volna a reseter progit, de eddig nem tette, mint pl. amit az ESET megcsinált a vírusirtója crack-jére.
-
eva53 #443 Ha tudsz légy szíves segíteni, hogy hol érem el külön a Magyarítást, illetve hogy tudom hozzáadni.
Nekem jelenleg a 8.0.0.357 verzió megy, amelyik már alapból Magyar.
Előre is köszönöm: Éva.
-
#442 azért az utolso 4 mondat befigyel ilyenkor :D -
#441 -
#440 fel megy rá -
csassz #439 HY! Az 506-ra tud vki már magyaritást,mert 454-es nem megy fel rá??