65
-
csorfab #25 Ez az egész arc-história úgy fasság ahogy van... Ez egy köcsög szikla nem látjátok? Mi olyan jó ebben?
Ennél már csak a gabonakörök a rosszabbak... mondjuk azok legalább szépek és kivehető alakjuk van. Naná, mert EMBEREK csinálták. Nem holmi természetfeletti erő... -
Szerintem meg szegény marslakók minekután elolvasták HG Wells Világok harca c. írását rájöttek, hogy a földlakók milyen vérszomjas állatok, és hogy nekik már csak néhány évtizedük van hátra.
Erre hogy elbújjanak, erőfeszítést nem kímélve betemették az összes Mars-catornát. Most meg hogy majdnem lebuktak, a mars arcot is kénytelenek voltak gyorsan átváltoztatni. Röpke 30 év alatt meg is csinálták.
De most már biztonságban vannak.;)))
Hacsak nincs ugye olajuk ... -
Déta #23 Hát igaz, hogy túl vagyok,a tizenvalahányadik sörön, de az utolsó előtti képet, ha képzeletben elforgatom, akkor az bizony egy arc!!!
I WANT TO BELIEVE!
-
Analis beultetes volt? 
-
Cat #21 tévében volt, én is láttam. Lényeg annyi, hogy a csaj egy hét sulytalanság után másnap egy előadáson megbicsaklott a hangja, és a mellette álló társai lefektették a földre. Biztos leesett a vércukra, vagy ilyesmi. -
Phaemoor #20 nem arc? de ugye télapó van??? UGYEEEE? 

-
HI!...azt a cikket hol olvastad?! -
W B #18 legalább ezt is tudjuk! -
haxoror #17 Nyílvánvaló hogy mi történt!
A rohatt konspirátorok odarepültek és lebontották a Mars Arcot!
SZEMETEK!!!!!
De én kitartok! I want to believe!
-
Hehe most olvastam újságba hogy az a nő aki tagja volt a nemrég visszatért Atlantis legénységének állandóan elájul!
Azt irták hogy furcsak tárgyak repkedtek a hajó körül.
Lehet a csajt is megszállta valami mint az egyik filmbe :D -
Ezen nem kell csodálkozni , 30 éve ugy közölték a képekek , ahogy a Viking külkdte , ezeket egyszerüen manipulálták.
-
Darkoo #14 Nemcsak azt:) Tim Robinsal készült Mars mentőakció filmet is a mars arc ihlette.A film szerint az arc nemmás,mint egy idegen űrhajó
-
irkab1rka #13 Pedig az emlékmást is ez ihlette. :) -
nem változott...csak pontosabb és élesebb képek készültek -
nem is arc :(( -
én inkább azt furcsálom hogy elég sokat változott kb 30 év alatt! -
lokko #9 túristalátványosság lesz :D ... arra amúgy meg kiváncsi lennék, hogy az evolúció mi okán termelte ki azon emberek tömegét akik a józan de kiábrándító következtetések helyett inkább az izgalmasabb spekulatív fantazmagóriákban hisznek (ja és hülyének nézik a józan embereket) -
Ez még mindíg arc. Csak le kéne porolni kicsit
-
assdf #7 Mondjuk ez eddig is várható volt, hogy az arc csak egy sziklaképződmény.
Valamikor régen amikor elöször tekintettek a csillagászok a marsa, akkor meg csatornákat véltek látni és egyből elméleteket dolgoztak ki hogy a marslakók azzal öntöznek... Később aztán kiderült hogy nincs itt semmiféle csatorna, csak a sok szakadélyok meg mélyedést a szemünk összemostak egy vonalba. -
Nagy Arc lehetett aki kitalálta ezt a témát. Sok szabadideje volt, az tuti! -
mrzool #5 "vannak a marsi arcnál furcsobb és érdekesebb dolgok is a marson, ezt eddig is tudtuk"
Például? -
Mióta nagyobb felbontású képek is elérhetők az alakzatról, ez az arc téma valahogy kikerült a "hívők" bibliájából. -
miért kéne keresni? vannak a marsi arcnál furcsobb és érdekesebb dolgok is a marson, ezt eddig is tudtuk
bár gondolom az olyan szkepticistáknak mint te hiába mondananék bármit is -
teddybear #2 Na most akkor két eset lehetséges:
a; jönnek a "hívők", és azonnal kétségbevonják az egészet(nem is arról a területről készült a kép, egyszerű hamisítvány, stb.),
b; mélyen hallgatnak, és keresnek más "érdekességet", amiért lelkesedhetnek.
-
Nem kell, hogy emberi arcra hasonlítson, elég ha egy marslakó arcára hasonlít.