65
  • csorfab
    Ez az egész arc-história úgy fasság ahogy van... Ez egy köcsög szikla nem látjátok? Mi olyan jó ebben?

Ennél már csak a gabonakörök a rosszabbak... mondjuk azok legalább szépek és kivehető alakjuk van. Naná, mert EMBEREK csinálták. Nem holmi természetfeletti erő...
  • NEXUS6
    Szerintem meg szegény marslakók minekután elolvasták HG Wells Világok harca c. írását rájöttek, hogy a földlakók milyen vérszomjas állatok, és hogy nekik már csak néhány évtizedük van hátra.

Erre hogy elbújjanak, erőfeszítést nem kímélve betemették az összes Mars-catornát. Most meg hogy majdnem lebuktak, a mars arcot is kénytelenek voltak gyorsan átváltoztatni. Röpke 30 év alatt meg is csinálták.

De most már biztonságban vannak.;)))

Hacsak nincs ugye olajuk ...
  • Déta
    Hát igaz, hogy túl vagyok,a tizenvalahányadik sörön, de az utolsó előtti képet, ha képzeletben elforgatom, akkor az bizony egy arc!!!
    I WANT TO BELIEVE!
  • AtomHeart
    Analis beultetes volt?
  • Cat #21
    tévében volt, én is láttam. Lényeg annyi, hogy a csaj egy hét sulytalanság után másnap egy előadáson megbicsaklott a hangja, és a mellette álló társai lefektették a földre. Biztos leesett a vércukra, vagy ilyesmi.
  • Phaemoor
    nem arc? de ugye télapó van??? UGYEEEE?

• memphis23
    HI!...azt a cikket hol olvastad?!
  • W B
    legalább ezt is tudjuk!
  • haxoror
    Nyílvánvaló hogy mi történt!
    A rohatt konspirátorok odarepültek és lebontották a Mars Arcot!
    SZEMETEK!!!!!

De én kitartok! I want to believe!
  • grebber
    Hehe most olvastam újságba hogy az a nő aki tagja volt a nemrég visszatért Atlantis legénységének állandóan elájul!

Azt irták hogy furcsak tárgyak repkedtek a hajó körül.

Lehet a csajt is megszállta valami mint az egyik filmbe :D
  • Dark Angel 666
    Ezen nem kell csodálkozni , 30 éve ugy közölték a képekek , ahogy a Viking külkdte , ezeket egyszerüen manipulálták.
  • Darkoo
    Nemcsak azt:) Tim Robinsal készült Mars mentőakció filmet is a mars arc ihlette.A film szerint az arc nemmás,mint egy idegen űrhajó
  • irkab1rka
    Pedig az emlékmást is ez ihlette. :)
  • 0Speed0
    nem változott...csak pontosabb és élesebb képek készültek
  • GyuriX2572
    nem is arc :((
  • akyyy
    én inkább azt furcsálom hogy elég sokat változott kb 30 év alatt!
  • lokko
    túristalátványosság lesz :D ... arra amúgy meg kiváncsi lennék, hogy az evolúció mi okán termelte ki azon emberek tömegét akik a józan de kiábrándító következtetések helyett inkább az izgalmasabb spekulatív fantazmagóriákban hisznek (ja és hülyének nézik a józan embereket)
  • Teppik Amon
    Ez még mindíg arc. Csak le kéne porolni kicsit
  • assdf
    Mondjuk ez eddig is várható volt, hogy az arc csak egy sziklaképződmény.
    Valamikor régen amikor elöször tekintettek a csillagászok a marsa, akkor meg csatornákat véltek látni és egyből elméleteket dolgoztak ki hogy a marslakók azzal öntöznek... Később aztán kiderült hogy nincs itt semmiféle csatorna, csak a sok szakadélyok meg mélyedést a szemünk összemostak egy vonalba.
  • edios
    Nagy Arc lehetett aki kitalálta ezt a témát. Sok szabadideje volt, az tuti!
  • mrzool
    "vannak a marsi arcnál furcsobb és érdekesebb dolgok is a marson, ezt eddig is tudtuk"

Például?
  • FtranX
    Mióta nagyobb felbontású képek is elérhetők az alakzatról, ez az arc téma valahogy kikerült a "hívők" bibliájából.
  • phalanx
    miért kéne keresni? vannak a marsi arcnál furcsobb és érdekesebb dolgok is a marson, ezt eddig is tudtuk
    bár gondolom az olyan szkepticistáknak mint te hiába mondananék bármit is
  • teddybear
    Na most akkor két eset lehetséges:

a; jönnek a "hívők", és azonnal kétségbevonják az egészet(nem is arról a területről készült a kép, egyszerű hamisítvány, stb.),

b; mélyen hallgatnak, és keresnek más "érdekességet", amiért lelkesedhetnek.
  • atlagember
    Nem kell, hogy emberi arcra hasonlítson, elég ha egy marslakó arcára hasonlít.