A Mars Express is megvizsgálta az "arcot"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
techno\'
A cikknek mi köze van az általatok "környezetpusztítás" szóval ecsetelt jelenséghez?
Ez így is van, nem állítottam én sem mást. Én nyitott vagyok bármilyen elméletre, elhinni viszont akkor szoktam, ha megfelelõ bizonyítékok vannak mellette v. ellene. Jelen pillanatban az látszik bizonyosnak, hogy nem mesterséges.
Ja a történetet ismerem, nem vagyok már fiatal 😉
Egyébként fedeztek már fel a földön is mûholdról mesterséges vagy annak vélt képzõdményeket, melyeket bizonyossággal csak a helyszínen tudtak kiértékelni, az elméleteket cáfolni v. elfogadni. Erre írtam hogy most a jelen pillanatban...
Jól leugattad szegénykét.<#crazya>#crazya><#buck>#buck><#vigyor4>#vigyor4><#bee1>#bee1><#beka2>#beka2><#hamm>#hamm><#nevetes2>#nevetes2>
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Él? Akkor idén nincs karácsony!"
😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
jézust látják. stb
Tedd rá a kezed a forró tűzhelyre egy percre és egy órának tűnik. Legyél együtt egy csinos lánnyal egy óráig és egy percnek tűnik majd. Na ez a relativitás. Albert Einstein
Az én véleményem az, hogy amelyik faj képes elõre megfontolt szándékkal elpuszítatni a környezetét, és fajtársát, annak semmi keresnivalója egy galatikus közösségben. Addig csak õsember...
Támad a mars!- nekem ez volt a leghihetõbb<#alien>#alien><#crazya>#crazya><#nyes>#nyes><#integet2>#integet2>
Ha nagyon akarsz biztos találsz valamit.
Ööööö... és még most is hasonlít...
Egyébként érdekes, hogy az erózióval jönnek, ugyanis elõfordúlhat, hogy ez valóban egy emberi arcot ábrázolt mondjuk 300 000 évvel ezelõtt, csakhát az erózió ugyebár megtette a dolgát...
<#smile>#smile>
Viszont más naprendszerek nagyon érdeklik õket.
Sok Nasa szakember rejtett vágyálma, hogy Õ legyen az, aki felfedezi az elsõ értelmes idegen lényt... <#papakacsint>#papakacsint>
Ilyen alapon bármelyik képzõdmény lehet mesterséges. Ez az "arc" csak azért kapott több figyelmet, mert egy bizonyos szögbõl nézve, gyenge felbontásnál valamennyire hasonlít egy arcra.
Igen, de nem nagyon számítanak baciknál fejlettebb életformákra.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
http://www.bcsinfo.hu/forum
Egy kevés víz még most is található a Marson, fagyott formában, a polusokon. Ahol víz van, ott élet is van.
Valaha a Mars, egy élõ bolygó lehetett.
Meséld el nekünk legyél oly szíves, mi a bizonyítékod arra, hogy lehetetlenség az a feltételezés, miszerint esetleg több százezer évvel ezelõtt a Marson értelmes élet lehetett??
A NASA maga is több projektben az élet lehetséges nyomait kutatja és azt hiszem talán épp a NASA szakemberei lennének a legboldogabbak, ha esetleg értelmes életre bukkannának valahol. Biztos idiótákkal van tele a NASA ugye?
Mond vazze, te ufonauta-fóbiában szenvedsz??
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Akkor ezekszerint a NASA szakemberei is idióta hívõk, hogy arra használnak több millió dolláros eszközöket, hogy egy emberi arcnak vélt objektumot fényképezgessenek a Marson???
Kicsit visszább kellene venni a vaskalaposságból Földlakók! Ez az arc ugyanúgy foglalkoztatta éveken át az idióta UFO hívõket mint a szakembereket. Mára kiderült, hogy valószínûleg csak a véletlen folytán mutat ilyen képet ez a két objektum.
De errõl meg kellett bizonyosodniuk még a szakembereknek is.
Az az igazi idióta egyébként, aki eleve elvet bizonyos alternatívákat. Õk ugyanolyan hívõk, de ráadásul még mesterségesen vissza is tartják annak a lehetõségét, hogy valami újat, valami szokatlant fedezzünk fel.
Egyébként a Mars holdjainak felfedezése után elterjedt a hír, hogy a Phobos mesterséges objektum, mert mozgása alapján arra következtettek, hogy üreges. Azután kiderült, hogy a pályaszámításoknál nem vették figyelembe a Mars lapultságát. Ezzel korrigálva rögtön helyre is állt a 'rend".
A smilie ütõs, Anettkát meg bármilyen ronda dologban felfedezheted. <#banplz>#banplz>
mellesleg tegnap a ma.hu-n még 17 méter volt egy pixel. ha így folytatódik, a hétvégére pengeéles képet kapunk róla...
(IMAGE: NASA/JPL/MSSS)
(IMAGE: NASA/Viking Orbiter)
Y
Itt tépjük egymás agyát, közben a NASA meg számolatlanul küldi az ûrhajókat más világokra, ahogy a hacker csákó is megmondta.😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ennél már csak a gabonakörök a rosszabbak... mondjuk azok legalább szépek és kivehetõ alakjuk van. Naná, mert EMBEREK csinálták. Nem holmi természetfeletti erõ...
Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.
Erre hogy elbújjanak, erõfeszítést nem kímélve betemették az összes Mars-catornát. Most meg hogy majdnem lebuktak, a mars arcot is kénytelenek voltak gyorsan átváltoztatni. Röpke 30 év alatt meg is csinálták.
De most már biztonságban vannak.😉))
Hacsak nincs ugye olajuk ...
I WANT TO BELIEVE!<#alien2>#alien2>
\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
<#vigyor2>#vigyor2>
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!
A rohatt konspirátorok odarepültek és lebontották a Mars Arcot!
SZEMETEK!!!!!
De én kitartok! I want to believe! <#alien>#alien><#idiota>#idiota>