690
Melyiket is válasszam, hogyan s mivel használjam?
-
#370 looool,kinem probálom xD -
#369 vagy 100 xD -
#368 Jobbanmondva 98-99%-ra mennék. -
#367 MalwareScanner - antispyware program rezidens védelemmel, automatikus frissítéssel(gyárilag manuálisra van állítva).
Lefuttattam, ez is feltűnően gyorsan végzett. Megnéztem miket talált, hát majd leesett az állam, olyan finomságokat kapkodott össze. :S Ilyen trójai, meg olyan féreg, meg amolyan hijacker...persze egyik találatnál sem tudom megnézni, hogy pontosan hol találta, milyen mappában, milyen fájlban...kiválasztom hogy milyen akciót hajtosn végre a fájlokkal(midegyiket csak karanténra állítom, gyanús nekem ez az egész), majd kattolok a proceed gombra, erre előcuppan nekem egy popup a programon belül, hogy vásároljam meg a programot, ez csak egy trial...itt kész, 95%-ra mennék vele, hogy ez csak egy kamu program, olyan találatokkal, amit saját maga kreál, akárcsak a panda online scan-ja. :DD Éppen lehet, hogy védeni véd, de azért ez szánalmas. Uninstall. -
#366 hát akkor ez az Arovax Shield se nem volt valami hosszú életű -
Apocalipto #365 Feltekerted a hangerőt? :P a windowsban rá van adva a hang? -
Apocalipto #364 Ez totál ideillő kérés XDDD -
pegekh #363 sziasztok olyan problémám van hogy a youtube - oldalon nem hallható a hang a videókhoz felraktam már minden lejátszót, codeket, flashplayert de nem megy.SEGÍTSETEK!!! -
#362 AZ igaz,de leis írtottam a kukikat :) Mint mindig :) -
Apocalipto #361 * Akkor az meg begyújtötte neked a kukikat -
Apocalipto #360 Akkor az megyűjtötte neked a kukikat :P Doomista pls kukucs át a vista fórumba hátha tudsz nekem segíteni -
#359 Anyááááááááááám.Több cookiet talált mint az arovax shield előtt :O Már a spywareblaster sem ér sokat xD -
Apocalipto #358 höhö -
#357 Arovax Shield - Unistal,avg ugyanugy talált cookieket,még egy ronda trojait is,szal szrnt mezis egy alap felesleges program. -
#356 kb. :) -
#355 szal ezis egy mellékletes alap program. -
#354 hát ez a progi össze sem hasonlítható az AVG-velne ahhoz hasonlítsátok, mert akkor semmit se ér. -
#353 lol nállam is ez a szitu, AVG-hez mérem a többit, ő a főmufti xD -
#352 még semmit nem mondhatok,pár napig warezkedek,aztán futtatom az avg-t,és ö megadja a választ -
#351 na, milyen benyomást tett? -
#350 egész jól blokkolja a cookiekat, de arra azért készülj fel, hogy fog találni az AVG. -
#349 nah én felraktam tegnap,kért egy restartot,lusta voltam megcsinni,kilötem a gépet,most keltem,szal azonnal abejöt... a program elég egyszerű,SEMMIT SEM KELL BEÁLLÍTANI BENNE,egyszerűen hogyan ugy a tálcán mint ahogy.egyenlöre nemtudok semmit mondani,ehez napok kel,warez oldalakra mék,ésmajd meglátom mennyi cookie jött be stb. -
#348 ööööö aha -
Apocalipto #347 ööööö jah az az arovax antisypware-nél volt ez meg nem az -
#346 Már mint melyiket? :) -
Apocalipto #345 Osztom zvaragabor véleményét. -.- -
#344 heehés mi a véleményetek? -
#343 Most már igen -
#342 Arovax Shield itt ismert? Ittvan róla 1 kis ismertető:
Arovax Shield -
#341 A program nem jött be nekem,de ps a spyware doctor is tudja azt,meg néha a spy sweeper is.Van kisebb program a cookie cooker,egész jó program.Nahmeg spyware blaster is bentvan,azis cookie blokkolo,de nálam nem blokkolja sehogysem,de nem is baj,a cookie nem nyujt olyan veszélyt,amiért minden nap irtanom kéne őket.
-
#340 Ohh a 338-as az a 335-nek ment. -
#339 #336 - Nekem sem frissítet olyan gyakran. :( Tényeg elhanyagolják. A jelenlegi verzió elvileg 2003 augusztusában jött ki. De mégis frissít valamit néha-néha. :\
#337 - Én úgy tudom, hogy az AVG AntiSpyban minden cookie narancssárga színű, akár ártalmatlan, akár gonoszabb fajta. A trójaiak, backdoorok, spyware-ek meg egyéb komolyabb dologk, amik pirosal vannak jelölve.
#338 - Nem tudom hogy használsz-e WinPatrolt, de abban van lehetőség név szerint blokkolni a cookie-kat. Vagy esetleg másik szoftverbn is van ilyen, amit már használsz? -
#338 LOL !
SpywareBlastert megnéztem,az IE-hez lapoztam,rengeteg cookiet találtam,ami még nincs leblokkolva ! Gyors leblokkoltam,volt vagy 30 :) -
#337 Teljeskörű vizsgálatot végeztem a gépen tegnap este.
Eredmény:
AVG Antispyware: 10 db narancssárga fokú cookie.
Megmondta,hiába tolom a warezt erővel,csak cookiek jönnek be :)
Mások nem találtak semmit.
-
#336 SpywareGuard-ot régebben próbáltam, valami olyan gondom volt vele, hogy nagyon régen nem frissítették. Mintha nem foglalkoznának vele. -
#335 Én ennek épp az ellenkezöjét nyomom,de eddig egy kártevő sem jött be a gépembe,olyan szépen levédtem ! Csak cookiek,de az mindenkinél...van cookie programom is,de nem segit sokat,de a cookiek sem ártalmasak,szal igy végülis semi kékhalál,semmi reinstal,semmi gond nincs. -
#334 Nah hát igen, warez oldal az warez oldal. én egyszer a serials.ws-ről kaptam be egy akkora fertőzést hogy csak a windows reinstall segített. :) Egy jóideje már nem nagyon warezolok, crack/serial oldalakat sem látogatok. -
#333 Próbáltam,nem jött be :)
Hát figy,nemhiába védem a gépem ahogy csak tudom,a külföldi oldalakban full nem lehet bizni szinte :D egykét oldal van ami full virusmentes,de rengeteg viszont nem :) -
#332 Ahha értem. :) You are Warez Warezovics. A rootkitek cárja. :D
Aprobó: SpywareGuardot próbáltátok már? -
#331 Warez ember vagyok,minden magyar warezon élek,de inkább külföldröl jönnek be ezek,és semmi sem fogja megöket :) De nemgond,nem nagyirtom le öket :)